BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Eiköhän varmaan kaikki ole samaa mieltä kanssasi. Allekirjoitan saman mitä tuot tässä esille. Juuri edellä esitettyjen asioiden takia en voi ymmärtää kaupungin päätöstä rakentaa hallia Kisapuistoon, kun tietääkseni oli ainoastaan selvitetty vanhan kunnostamisen (ei kannata) ja keskustan vaihtoehtojen kustannukset edes jollain tasolla. Sitten valittiin paikka, jonka kustannusarvio on jotain noiden kahden edellämainitun välillä. Ja yksitysen rahoituksen selvitystyö oli farssi. Mutta katsellaan miten tämä homma lopulta päättyy. Viiden vuoden kuluttua näihin aikoihin nähdään millaisissa olosuhteissa, millaisella joukkueella ja millä sarjatasolla Lappeenrannassa pelataan jääkiekkoa.
Tässä juuri on se minun ongelmani ja miksi vajaa viikko sitten kieltäydyin ottamasta kantaa. Kun ei tässä saatanan touhussa ole mitään järjen hiventäkään! Ei päätöksiä näin tehdä! Tämä ketju on jo aika monta vuotta vanha, prosessi on ollut muka menossa jo pitkään, lisäksi käsittääkseni tähän on jo käytetty veronmaksajien rahaa ihan kohtuu suuri summa ja jumalauta kun kukaan täällä(kään) ei tiedä mistään mitään. Päätä siinä saamari sitten. Mutta meinaan ihan oikeasti hermostua tuolle perseilylle, niin ehkä paree lopettaa tälle illalle. Saattaisin kohta sanoa jotain aika pahaa noista pelleistä joita täällä on päättäjinä.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Oli mikä halli hyvänsä, niin mistä sinä tiedät mitä hallin rakenteet kestää ja mitä ei ja minkälaisella vehkeellä sinne pystyy sisään ajaa?
Et varmaan pysty kertomaan mistä "tietosi" olet kiihkoissasi saanut.
Eipä tuo keskustaan viimonen suunnitelma ollut jäähallia kummempi.
Joku sanoi että kisapuistovaihtoehto olisi myös monitoimiareena, eikä jäähalli? Kuitenkin loppuraportissa, joka oli kaupunginvaltuuston käytössä ja josta päätettiin, niin siellä selvästi kerrotaa seuraavaa. Kärjistetysti voisi asian tulkita, että sitä uutta mediakuutiota ei kannata tilata uuteenkaan halliin, mikäli kattokuorma on nykyisen kaltainen :) :) Vaihtoehdosta tehtiin vain yksi laskelma, koska ei uskottu, että Kisapuistoon saadaan enempää tapahtumia kuin Perusvaihtoehdon 37 tapahtumaa. Kisapuisto-vaihtoehdossa areenarakennuksen suunnitelmaa voidaan edelleen tehostaa jonkin verran pienentämällä mm. ravintola- ja varastotiloja sekä aulatiloja, mutta myös yleisökapasiteettia. Aulojen koko pitää olla kuitenkin riittävä katsomokapasiteetin mukaan. Lisäksi aitioiden määrää ja kokoja voidaan edelleen tarkastella, vaikkakin rajatusti huomioiden ansainta- ja palvelumahdollisuudet.Lisäksi voidaan tinkiä rakennuksen varustuksesta esim. katon tapahtumakuormia keventämällä ja teknisiä ominaisuuksia yksinkertaistamalla. Rakennus lähestyy ko. muutoksilla palveluiltaan normaalia jäähallirakennusta.
 
"te amatöörit ette tiedä kuka teillä on vastassanne" Eversti Trautman

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Minun mielestäni pitäisi Saipan tehdä esiselvitys siitä, näistä kaupunginhallituksen ja -jäsenien aktiivisuudesta. Kuinka monta kertaa he todellisuudessa ovat käyneet Saipan peleissä ylipäätään. He tekevät päätöksiä sumussa tietämättä asiasta oikeastaan yhtään mitään.
Heidät tulee todellakin laittaa luokille! Sen jälkeen tulee heille kertoa siitä, miten Lappeenranta on mahdollisimman vähän vihreä kaupunki. Niin epä-vihreä, että jokainen täysijärkinen kaupunkilainen häpeää suuresti tällaista titteliä! Järkeä peliin, kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy