Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Uuden espoolaisen joukkueen nimi

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 13.05.2016 klo 10.49.

?

Mikä pitäisi olla uuden joukkueen nimi?

Poll closed 12.06.2016.
 1. Blues

  24,7%
 2. Kiekko-Espoo

  58,6%
 3. Espoo United

  6,5%
 4. Muu

  10,2%
 1. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Blues kuoli edustusjoukkueen tasolla jo JE Oy:n toimien tuloksena. Toiveita oli, että uusi joukkue olisi käyttänyt Blues-nimeä. Ehkä EU:n juurtumisen taso voi olla reilun 10 vuoden päästä samalla tasolla mitä se oli Bluesin kanssa. Tuohon vaikuttaa niin moni tekijä. Aika näyttää sitten miten homma meni.
   
 2. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
 3. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Mietinkin juuri, että miksi EU:n nettisivuilla kaikki uutiset ovat koripalloa koskevia. Pientä toivon kipinää (siis aivan minimaalista) herättää siis lätkäjengin nimen kannalta peilattuna tuohon uutiseen. Toisaalta tätä ajatusta vastaan sotii mm. Se että jussi on sanonut että EUlla mennään ja että lätkäjengin kausarit ovat EU:n nettisivuilla myynnissä.

  Tämä korisuutisten suhteellinen ylimäärä nettisivuilla johtunee siis vaan Valavuoren suhteellisesti paremmasta aktiivisuudesta verrattuna hoki tiimiin.
   
 4. snoukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  blues
  @Tonnikala, tätä olen miettinyt että olisiko vielä toivoa Blues nimestä. Todennäköisesti saisi jonkinlaisen boostin kausarien myyntiin ja myös irtolipuille kauden alkaessa jos nimenä Blues. Tää faniporukka heräisi ihan uudella tavalla siihen!! Noniin ja sitten minä heräsin....
   
 5. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Kyllä tuo nimihomma on taputeltu. Veikkaan, että toimittajan piikkiin. Täyskäännös tässä vaiheessa olisi ihme, mutta toisaalta ei yllättäisi. Tai kyllä yllättäisi kunnolla.

  Koripallopuolella tosiaan tiedottaminen jne. kulkee. Mopon pysyminen hanskassa taas on eri juttu. EU:n sivuja vilkaisemalla saa käsityksen, että koris on se ykkösjuttu ja lätkä jossain sivussa.
   
 6. SaLi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Huutelen vieraisiin, mutta onhan tuo logo kauhea!
  Kävin katsomassa joukkueen nettisivuja sekä eri some-sivuja, ei kovin vakuuta tällä hetkellä.
  Toivon, että Espoosta saadaan vielä aikaan Liigajoukkue. Tsemppiä sinne!
   
 7. Karkoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KIEKKO-ESPOO
  Keskustelin entisen aktiivisen Blues-kannattajan kanssa, että EU nimi on mauton ja jopa ärsyttävä nimi seuralla. Jos nimenä olisi Kiekko-Espoo/Blues niin varmasti tulisi käytyä katsomassa useita otteluita, mutta EU ei sytytä millään tasolla. EUn matseissa voi käydä satunaisesti tapaamassa kavereita.
   
 8. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Siis mitä helvettiä. Kutsutko kavereiks hemmoja jotka menee unitedin peleihin.
   
 9. jeani Jäsen

  58,6 prosenttia äänestäneistä on valinnut (oikean) vastausvaihtoehdon eli Kiekko-Espoon. Mutta mutta, ensin tuli muovi-Blues ja sitten vielä potenssiin kolme muovisempi EU...
   
 10. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eipä mulla ole mitään negatiivista kirjoitettavaa tänne seurasta jota en edes kannusta.

  Toki tuolla on paljon mielenkiintoisia pelaajia, mutta enemmän mun suosikkipelaajia pelas viimekaudella Kärpissä (ja en mä kyllä niitäkään pysty/pystynyt kannustamaan).

  EU kuulostaa nimenä liian vastenmieliseltä. En pysty kannustaan seuraa jonka kirjainlyhenne toisi negatiivisia ajatuksia politiikasta. Jos seuran lyhenne olis SDP tai CCCP niin samalla tavalla en pystyis sitä kannustamaan, vaikka se olis kuinka Espoolainen tahansa ja kirjainlyhenne tarkoittaisi Espoota. Nimellä on merkitystä.

  Kiekko-Espoo elää mun muistoissa aina ja ikuisesti hautaan asti!
   
 11. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Kyllä Espoo Tigers olisi ollut parempi. Mieluummin kannustuksena ET, ET, ET kuin EU, EU, EU.
   
 12. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Kun puhutaan paskoista nimistä, niin on niitä jotka alittavat tasossa Unitedin. Onneksi tuota joukkuetta ei nimetty Red Bulliksi.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  RB Espoo United olisi kyllä kieltämättä aika komea nimi :D
   
 14. Salama44 Jäsen

  On ainakin mahtipontinen logo.

  Onko se Euroopan Unioni vai Espoo United?
  Onko Salonoja ostanut koko EU:n?
   
 15. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Joo, hinta laski kun britit häippäs.
   
 16. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  NCAA-joukkueita apinoitu. Nostaisivat sitä U-kirjainta ylemmäs, niin toimisi paremmin.
   
 17. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Olet myöhässä. Logo ehti jo vaihtua.
   
 18. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olen sanaton. Vanha NCAA apinointi > Uusi eKoripallo.
   
 19. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Kaikkeen tottuu. Itse pidin kuoliniskuna aikoinaan sitä, kun K-Espoo logoineen vaihtui Bluesiksi. Toisin kävi. Nyt perusmuutosvastarinta tietysti pitää uutta logoa rumana (ja näin myös itselläni on asian laita), mutta ajan kanssa tuosta varmasti hyvä tulee ja muokkaavat sitten sitä jos näyttää siltä ettei tule (silleen pikkuhiljaa, ettei kukaan edes ehdi tajuta tahi huomata tms.).
   
 20. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta tuntuu, että maalilauluunkin on haettu esimerkkiä Boston Bruinsilta, joten miksi ei logonkin kanssa? Mutta kyllä omaan silmään näistä kolmesta logosta se ensimmäinen (hevosenkenkä? sivuttain ja sisällä kruunu) oli selvästi hienoin.
   
 21. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Herätellääs vähän tätäkin keskustelua. Huhujen mukaan joukkue-jäähalli -kompleksista käydään myyntineuvotteluja ja Espoon edustuskiekkojoukkueen nimi saattaisi olla tulevaisuudessa vaihtumassa. Mikä on palstalaisten mielipide, täsmääkö yllä näkyvä äänestystulos, että lähdettäisiin reilusti juurille vai herätetäänkö Blues ruususen unestaan?

  Voisiko Espoon alueella olla tilaa kahdelle eri tavoin toimivalle joukkueelle? Kiekko-Espoolle ominaista oli paikallisilla pelaajilla ponnistaminen, Bluesiksi muuttumisen myötä ote muuttui liiketoiminnallisemmaksi, pelaajia hankittiin laajalti ja valmentajat vaihtuivat. Tällöin siis K-Espoo toimisi espoolaisten junnujen astinlautana ammattilaisuuteen ja Blues pelaisi vain menestyksestä. Vai käykö kuten JyP-akatemialle, kehittyvien talenttien katsominen ei kiinnosta kun on Liigaa tarjolla? Itselle ainakin Bluesin viimeisestä kaudesta lähtien on ollut inspiroivaa seurata juuri kehittyviä pelaajia ja kaikista EU:n puutteista huolimatta tulevaisuuden tekijöiden seuraaminen on ollut iso syy käydä peleissä.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jos Blegi tai Kiekko-Espoo tekevät paluun ja mahdollinen uusi omistaja (en usko tähän edelleenkään) on jotain muuta kuin venäläistä likaista rahaa, palaan ainakin itse katsomoon.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jos Jokereilla olisi takanaan rikas omistaja, jolle suomalainen kiekko olisi ensisijaista, niin kyllähän sellainen voisi luoda vaikka minkälaisia mahdollisuuksia Espoossakin. Kiekko-Espoo osallistuisi MHL:ään suomalaisena juniorijoukkueena ja jos kiekkoliitolta tulisi vetoapua, niin siellähän voisi pelata käytännössä U20 joukkue. Espoo Blues osallistuisi sitten puolestaan VHL:ään, Jokereiden suorana farmina. Rahaa menisi kyllä tällaisessa kuviossa varmaan paljon enemmän kuin tulisi sisään, eli ei varmaan ole tapahtumassa. Mutta toisaalta jos esim. kiinalaiset lähtisivät olympiaprojektissaan "all in" asenteella ja rakentaisivat oman Kunlun + farmit rinnalle vielä toisen, suomalaiseen osaamiseen perustuvan tukikuvion, niin voisihan tällainen ehkä onnistua. KHL:ään asti ei vielä kiinalaisia pelaajia riitä kahteen joukkueeseen, mutta juniorijoukkueisiin kasvamaan löytyisi varmaan sitten enemmänkin.
   
 24. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Onko tuolla EPS/EKS - liittouman takana Roope Ankkoja ? Jos siellä on massia takana, niin yksi vaihtoehtohan tuoda Kiekko-Espoo takaisin lätkä-sceneen !
  Miehet Mestiksessä ja rakentavat sitten rauhassa junnuputkea kuntoon.
  Kyllähän ensi kauden neuvottelut pelaajien kanssa täytyy olla jo käynnissä, kesäkuussa on liian myöhäistä!
   
 25. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Uskon, kun (jos) näen. EPS/EKS on aika kaukana yhtään mistään uskottavasta putkesta miesten kilpakiekkoon, kun ei vanhemmissa junioriluokissakaan ole kansallisen tason joukkueita. BJR tuli tänään ulos tällaisella tiedotteella: http://www.bluesjuniors.fi/uutiset/28976/blues-juniorit-kehittaa

  Kukahan nuo vanhat nimioikeudet (Blues, Kiekko-Espoo) oikein nykyään omistaa? Vai omistaako kukaan? BJR jossakin vaiheessa ilmeisesti jotakin lunasti, mutta oliko kyseessä kaikki oikeudet vai oikeus käyttää nimeä ja logoa x vuotta?

  Mutta juu, itsekin voin hallille palata jos siellä esiintyy Blues tai K-Espoo - omisti sen sitten kuka tahansa Jussi, Vasili tai joku muu...