Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Uuden espoolaisen joukkueen nimi

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 13.05.2016 klo 10.49.

?

Mikä pitäisi olla uuden joukkueen nimi?

Poll closed 12.06.2016.
 1. Blues

  24,7%
 2. Kiekko-Espoo

  58,6%
 3. Espoo United

  6,5%
 4. Muu

  10,2%
 1. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Tehdäänpä tänne äänestys ja autetaan Jussia tässä yllättävän vaikeaksi osoittautuneessa asiassa. Listasin tuohon kolme julkisuudessa ollutta ehdotusta ja vaihtoehdon "muu". Äänestys sulkeutuu 30 päivän kuluttua.
   
 2. Kapo Jäsen

  Espoon Metsämiehet. Espoo on metsää ja metsämiehillä ajokoiria.
   
 3. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Espoon Siniset Liito-Oravat & Koirat United. Jos kerran Mahti tai BLEGI ei kelpaa.
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Hyvä Kapo. Pitikin tuohon alustukseen laittaa, että mikäli valitsee kohdan "muu", olisi hyvä laitta vaihtoehto viestikenttään.
   
 5. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Espoo Blues on ollut olemassa jo pidemmän aikaa ja olisi typerää vaihtaa nimeä jo toistamiseen kun se on kerran tehty, joten vastaan Blues.
   
 6. Kapo Jäsen

  Lainaus:
  On muuten ihan vakavissaan laitettu ehdotus. Suomenkielinen nimi joka tarkoittaa jotain, erottuu muista ja josta voi puhua ilman kaupungin nimeä. Kaikki kunnioitus Mestikselle mutta korpivaellushan tässä on alkamassa.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Espoo Blues tai sitten pienin varauksin Kiekko-Espoo. Jos nimi on joku muu tai Espoo United niin homma kiinnostaa yhtä paljon kuin Temptation Island. Sitä sitten seuraa ne joita sellainen kiinnostaa ja mä teen jotain muuta.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Uusimaa + jotain. Jos vähän hupailisi, niin Uudenmaan kiekko-Karhut. Lyhenteenä UKK ja logoksi karhu, jolla olisi UKK:n silmälasit. Maalibiisiä muokattaisiin skidisti muotoon, kuka päästi karhut ulos..
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Äänestin Bluesia ihan liiketaloudellisista syistä. Uskon, että sillä nimellä olisi helpointa jatkaa. Jokaisen liigakarsintapelin nähneenä itselle Kiekko-Espoo on kuitenkin se ainoa oikea nimi ja Blues on vaan Helinin viimeinen virhe.
   
 10. Ikuinen Kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Vaikka olenkin täpinöissäni mahdollisesta Kiekko-Espoon paluusta, niin fiksuin ja luentevin vaihtoehto olisi Espoo Blues, mikäli vaan on saatavilla? Tämä jo pelkästään tuon nykyisen aktiivisen kannattajaporukan takia, johon en siis itse lukeudu. Toki pelkkä Blues olisi myös hyvä vaihtoehto. Mutta mikä nimeksi sitten tuleekaan, niin hienoa että saadaan Espoossa jatkoa kiekkoilulle ja ensi kaudella sitten se MESTARUUS MATINKYLÄÄN! Ja iso kiitos Jussille, että jatkoa tulee!
   
 11. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Matinkylään?
   
 12. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Näin täysin ulkopuolisena olen sitä mieltä, että espoolaisen jääkiekon lippulaivan nimi pitäisi olla Jäähonka. Sitä en sitten tiedä, onko tuo mahdollista vai ei.
   
 13. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Äänestin Espoo Unitedia koska se on juuri se mitä me ansaitsemme.
   
 14. Kapo Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole mahdollista kasvattajaseurojen keskinäisen torailun vuoksi. EPS, EKS ja EJK repisivät pelihousunsa.
   
 15. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  EHT (Espoo Hockey Team)
   
 16. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Blues-nimestä herää ainoastaan epäilys, että katsotaanko me sitä liian läheltä. Keskivertokatsojalle Blues meni konkkaan, Blues myi pelaajat, Blues hävisi. Ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä, sanotaan. Onko nyt tosiaan Blues-nimi lopullisesti pilattu? Itse pelkään tätä, joten olen Kiekko-Espoon kannalla.
   
 17. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Hyvä ajatus tämä äänestys. Palstan keski-ikä lienee suurempi kuin kannattajakunnan, mutta antanee viitettä siitä, mitä jatko-ajan palstaveljet ajattelevat.
   
 18. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Pistetääs hommaan lisää huumoria muutaman nimi/brändi ehdotuksen muodossa...

  - Espoo Segelbåts Club tai lyhyemmin Espoo Segelbåts tai mikäli paikallisuutta halutaan korostaa Westend tai Gäddvik Segelbåts

  - Pääsponsoreina Helly-Hansen, Sebago, Audi ja Cafe Mellsten. Vanhan ajan Länsiauto-areenan Audin sijaan paikalla joku Purjehdus vene toisen maalin takana, näin saatais ehkä kalastettua pk-seudun ellei "puolenSuomen" purjehtija kansaa ja suomenruotsalaisia joukkeen kannattajiksi. Saatais näin IFK:lta faneja.

  - Espoo myös tunnetaan business mielisyydestään, joten joukkeen valmentaja vois olla Nalle Wahlros, jolloin pelilliset asiat ehkä kärsis, mutta verosuunnittelu olis parasta Mestiksessä tai jopa Liigassa. ;D

  PS. Bluesia äänestin
   
 19. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Annoin ääneni Kiekko-Espoolle, mutta ei Bluesina jatkaminenkaan maailmanloppu olisi. United voi pitää tunkkinsa, vaikka pelejä varmasti kävisinkin katsomassa.

  Pääasia, että pelit edustustasolla jatkuu ja Bluesin konkkaan ajaneet tunarit ovat poissa.
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kyllähän Espoossa jo kerran vaihdettiin pidemmän aikaa voimassa ollut nimi typerästi, se typerä vaihto oli Kiekko-Espoon nimestä luopuminen ja vaihtaminen Bluesiksi. Logoakin on vaihdettu ties kuinka monta kertaa, joten mitään vakiintunutta ilmettä ei ole edes seuran paidassa.

  Näin Espoon ulkopuoliselle Kiekko-Espoosta tulevat mieleen mm. sellaiset pelaajat kuin Jere Lehtinen ja Tero Lehterä sekä huima nousu divarista liigaan kauden 1991-1992 päätteeksi, jolloin seuran oma alueellinen identiteetti tuntui vahvalta ja joukkue tuoreelta. Bluesista tulee mieleen paska makkara, St. Louis Bluesin hiilikopiointi kömpelöllä englanninkielisellä seuranimellä, taloussotkut ja tunaroinnit sekä jatkuva identiteetin haku logomuutoksineen.

  Nyt olisi hyvä sauma palata alkuperäiseen ja aidompaan nimeen. Tuskin espoolaisfanitkaan siitä pillastuisivat sen enempää kuin vaikkapa Heinolassa pillastuttiin, kun lattea HeKi-nimi vaihdettiin Heinolan Peliitoiksi (joka oli seuran alkuperäinen nimi). Luultavasti K-Espoon faneina ollut vanha kaartikin innostuisi vanhan seuranimen paluusta. Mitä nuoriin faneihin tulee, niin kyllä ne Lahdessakin hallille ovat tiensä löytäneet, vaikka Reipas-nimi on vaihdettu korniksi ja kömpelöksi Pelicansiksi (pelikaani, tuo Suomen luonnon ykköslintu).

  No, sama se sinänsä minulle, ovathan seurat ja pelaajat nykyisin puhdasta kauppatavaraa ja seuraidentiteetit voidaan joka seurassa vääntää uusiksi vaikka kesken kauden, jos joku PR-guru tai viestintäalan ammattilaisen pojan kumminkaima sen toteaa parhaaksi. Mitään liigakarsintojen tuomaa nousuhuumaa ja paikallisyleisön sitoutumista nousu-unelman jälkeiseen aikaan ei myöskään enää ole, koska sarjatasolta toiselle pääsee kabinetin kautta.

  Toivon, ettei mitään United-nimeä nähdä muualla kuin Manchesterissa.
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Espoo Muu. Biisikin on valmiina: Muu Let Dogs Out
   
 22. Ikuinen Kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Vanhojen Kiekko-Espoon aikojen kunniaksi ;)
   
 23. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Yllä olevan nimimerkki vois kans olla varteenotettava nimivaihtoehto.
   
 24. Ikuinen Kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  No mikä ettei? Ei se ainakaan huonompi olisi kuin United...
   
 25. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Se mikä Espoolaiselle joukkueelle kuuluukin eli Kiekko-Espoo. Korjataan nyt se virhe mikä tehtiin aikoinaan nimeä vaihtaessa. Silti myös Blues käy mulle.