Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Uuden espoolaisen joukkueen nimi

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 13.05.2016 klo 10.49.

?

Mikä pitäisi olla uuden joukkueen nimi?

Poll closed 12.06.2016.
 1. Blues

  24,7%
 2. Kiekko-Espoo

  58,6%
 3. Espoo United

  6,5%
 4. Muu

  10,2%
 1. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Twiitissäni on kyse HK05:n viestistä, ei siitä miten kuva on otettu. Kuva on otettu matsin jälkeen, jolloin katsomo oli jo tyhjä. Mutta silloinkin olisit varmaan vihjannut kuvaa lavastetuksi.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2016 klo 11.42
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Helppohan tuollainenkin on photoshopata.
   
 3. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Ihmettelen, jos korispuolella on nielty tuo uusi nimi (ja mukaan napattu "puuhamies") ilman mitään mutinaa. Voi olla, että kannattajatoiminta on hajanaisempaa ja kun kausi ei ole päällä niin foorumia protestille ei oikein ole. Vaikka lajien kasaaminen saman katto-organisaation alle on ajatuksena ihan ok, ei tässä silti voi välttyä ajatukselta että koko touhu on lähinnä kiinteistöbusineksen keppihevonen. Enkä tarkoita pelkkää areenaa, vaan koko urheilupuiston alueen tulevaisuutta. Isommalla toimijalla enemmän sanavaltaa; ainakin teoriassa.

  Turha tätä silti on nyt jauhaa. Jussi ei kantaansa muuta - ei ole ennenkään muuttanut ja kauden alku vasta näyttää, löytääkö EU:n peleihin kukaan paikalle. Itse aion käyttää käyntikertani Bluesin peleihin = junnusarjoihin.
   
 4. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Tähän vielä, että FutisForumin mukaan Hongan kannattajille on infottu, että Esport Honka ei lähde Unitediin mukaan.
   
 5. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Jep, näin matsissa mainitsivat Hexi Artevan ja Porokaran kanssa jutelleet. Taistelu Tapiolan urheilupuistosta.
   
 6. Marshallsaaret Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolaiset
  Lainaus:
  Tää haiskahtaa edelleen siltä, että meillä on kaksi kilpailevaa "yhtenäisyyttä" rakentavaa instanssia Esportin ja Unitedin muodossa. Eihän tämän näin pitänyt mennä. Kirsikkana kakun päälle United on tuhoamassa tähänastiset seuraidentiteetit yhdistääkseen puolet urheilupuiston historiallisista pääsarjalajeista? Blues- ja koris-Honka-kannattajat tässä ainakin lasketaan häviäjien kirjoihin.
   
 7. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  No Esport on sentään säilyttänyt Honka nimen tuossa perässä. Olisiko fanipohja siellä pysynt jos omistaja olisi jatkanut toimintaa esim. Esport Färid Football Club -nimellä? Yhtä hyvin EU olisi voinut pelata EU Blues tai United Blues -nimellä (vastaavasti United Honka koripallossa). Mutta aloittakoot nollilta, jos se kerran tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Eikös Honka pelaa parhaillaan kakkosessa fudista, Meinaa kun sarjataulukkoa (livetulokset.com) katselee, niin olisihan siellä ilmeisesti toinenkin jengi Espoosta. Eli voisiko sitä sitten harkita Unitedin siipien alle, jos Hongan jalkapallopuoli ei halua yhteistyötä tehdä?

  Edit. Ja jos sitä massia on, niin irtoiskohan GrIFK:n jalkapallo puoli Tapiolaan? Ei tarvisi kakkosesta aloittaa..

  Edit2. Ja nyt kun tarkemmin katselee tuota sarjataulukkoa, niin onhan siellä ilmeisesti vielä kolmaskin espoolainen joukkue. Eikä toisaalta ihan ennenkuulumatonta olisi sekään, että joukkue pääkaupunkiseudulla vaihtaisi kaupunkia. Eikös PK-35 Vantaa ole aikaisemmin pitänyt majaa Helsingissä, vaikka ilmeisesti ihan alunperin lähtöisin Viipurista.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2016 klo 13.48
 9. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Esport Hongasta olisi voinut tulla Football United eli FU. Logokin olisi suunniteltu valmiiksi ja sen lisäksi vielä Jarm...tai siis Aleksi Valavuori olis luonut sinne ennen näkemättömän hypen. Eivät taida hongankolistajat tietää kuinka arvokkaan siivun muovia he menettivätkään.
   
 10. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  On siellä kakkosessa kolmaskin espoolainen seura (Honka, FC Espoo ja EsPa, eli Etelä-Espoon Pallo). Honka toki ylivoimaisesti seuratuin espoolainen jalkapalloseura. Varmasti jokin rahapulan kanssa painiva seura mielellään ottaisi Jussin rahat vastaan, jos konkurssi meinaa muutenkin uhata. En tosin usko, että kukaan haluaa myydä identiteettiään sekä sarjapaikkaansa halvalla ja tuskin yhtään espoolaista jalkapalloseuraa uhkaa konkurssi lähiaikoina.
   
 11. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Onhan siellä kaksikin espoolaista jengiä, FC Espoo ja Espa. FC Espoolla junnupuoli ilmeisesti ihan hyvässä kuosissa kasvattajaseurojen (LePa, KaPy, Kasiysi) kautta, mutta kokonaan toinen kysymys on, onko seuralla mitään intressiä lähteä Jussin kelkkaan. Varmasti selvästi pienempi kynnys olisi (kuten myös Hongalla olisi ehkä ollut), jos lähtökohtana olisi oman nimen säilyminen (tyylinen "Honka United" tai "Blues United". Ja tuo "United" viittaisi tässä yhteydessä vaikka junioripuolen valmistavan työn, akatemiatoiminnan ja aikuisten kilpaurheilun yhdistävää rakennetta. Nyt kuitenkin tällaista yhteyttä ei välttämättä ole näköpiirissä, haiskahtaa siltä, että Jussi yrittää pakkosyöttää kylän väelle yhteisöllisyyspullaa, jota kukaan ei halua syödä. Jälkiviisastellen voikin todeta, olisiko ollut kannattavampaa yrittää luoda sellainen yhteisö, johon jo olemassa olevat nimenomaan olisivat halunneet liittyä, ja samaan emoseuraan olisi juosseet kilvan niin Honka kuin muutkin kaupungin seurat junnuputkineen.

  Asian laitamilta: kiekkopuolen kohdalla herää väkisinkin ajatus, että mitä jos joku (lähinnä kai BJR, jolla on ymmärtääkseni oikeus käyttää logoa) pistäisi pystyyn Bluesin nimellä pelaavan aikuisten joukkueen omaksi edustusjoukkueekseen. Ilman sen suurempia suunnitelmia tulevasta aluksi vaikka ihan alimpaan sarjaan, josta joukkue voisi lähteä ponnistamaan hiljalleen ylemmäksi, jos nostetta olisi. Seura saisi tutulla nimellä ikään kuin kaupan päälle tunnettuuden ja perinteet, vaikkei hommassa tosiasiassa olisi muuta samaa vanhaan liigajoukkueeseen kuin logo ja nimi. Osana yhteisöä se olisi kuitenkin selkeä jatkaja sille perinteelle, jota EU:n johto ei katsonut jatkamisen arvoiseksi. Samalla tämä "uusi" Blues tarjoaisi luontevan pelaajapolun seuran monesta A-juniorijoukkueesta (Blues, Akatemia, EPS, BJR, EKS) ylikasvaville pojille, jotka eivät yllä liigaan tai mestikseen. Ja tämän joukkueen kelkkaan voisivat sitten hypätä ne, joille logo merkitsee ja jotka haluavat mieluummin kannattaa Bluesia (ja niitä tässäkin keskustelussa korostettuja espoolaisen kiekon perinteitä) kuin hmv-Mestis-EU:ta.

  Jatkuvuuden ja kulttuurin hengissä pysymisen kannalta tällainen kuvio olisi mielenkiintoinen ja voisi hyvinkin luoda jotakin sellaista, mitä espoolaisen kiekkoväen olisi helppo ottaa omakseen. EU:n kannattajia tämä tuskin marginaalijuttuna häiritsisi sen enempää kuin EKS:n nykyinen edustusjoukkue, ja EU:n vastustajat saisivat hekin oman jengin jota diggailla. Pelkkä joukkueen olemassaolo kun voisi jo luoda toiveen "paremmasta huomisesta", joka tunnetusti kantaa urheilukatsomoissa toisinaan yllättävänkin pitkälle (vrt. futispuolelta esim. Portsmouthin taaperrus valioliigasta 4.liigaan viimeisten seitsemän vuoden aikana & tämän yllättävän vähäinen merkitys katsojakeskiarvoihin).
   
 12. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Tämä temppu ainakin tekisi Jussi-sedän hyvin hyvin vihaiseksi. Tilanne muuttuisi täysin päinvastaiseksi verrattuna siihen mitä Unitedilla virallisesti haetaan. Tällä hetkellähän tilanne on ainoastaan päinvastainen. En usko, että ihmiset olisivat valmiita kannattamaan kahta seuraa samassa lajissa.

  BJR on Unitedin kasvattajaseura, jota ilman ei olisi Unitedin Mestis-lisenssiä tullut. Kun sopimus tehtiin, seuran nimi oli vielä avoin. Voi olla, että BJR:n halukkuus jatkaa sopimusta ei ole kovin iso. Uhka Bluesin edustusjoukkueen henkiinherättämisestä muuttaa neuvotteluasetelmia kummasti. Näin ollen BRJ saanee jatkossa paljon paremman sopimuksen Unitedin kanssa. Tai sitten Blues todellakin herätetään henkiin. Kun Jussi 5v päästä on taas kyllästynyt ja United on kuollut ja kuopattu, niin kyseisessä skenaariossa voidaan olla tilanteessa jossa Blues-niminen seura haluaisi pelata Jussin areenalla. Vaan kun ei nöyrry Jussi, niin ollaan tilanteessa jossa areenalla ei pelata edustuskiekkoa laisinkaan.
   
 13. MiNi78 Jäsen

  Itsellä on ristiriitaiset tunnelmat. Nimenmuutoksen olisin ollut valmis hyväksymään, koska jos ollaan ihan rehellisiä niin Blues nimenä on lähes yhtä huono kuin Espoo United ja Jussi saa vihdoin haluamansa puhtaan pöydän. Blues on ollut yhtä tai kahta kautta lukuunottamatta yhtä isoa epäonnistumista, jonka viimeinen hönkäys nähtiin Raution, Petskun, Tagen, Blueskannattajien ja muiden totaalisten amatöörien toimesta.

  Olen jopa tyytyväinen puhtaaseen pöytään, sillä aikaisempi aktiiviryhmä oli niin vahvasti Jääkiekko Espoo Oy:n takana. Itse olen toivonut nimim. MrBitterin lähtöä samalla oven avauksella Raution kanssa ja olen edelleen samaa mieltä. "Emme ole kenenkään puolella" on aivan täyttä paskaa, sillä tämä tietty ydinryhmä katsoi iloisena vierestä kun espoolaista jääkiekkoa raiskataan edestä ja takaa - vastineeksi riitti kunhan toimitusjohtaja vastasi sähköposteihin ja suostui tapaamisiin. Näidenkin tapaamisten valheita taas esiteltiin näille foorumeille totuuksina. Kannattajien järjestämä #bluesinpuolesta otettiin ovelasti toimiston toimesta muotoon #jääkiekkoespoooynpuolesta.

  Jälkiviisastelu on helppoa, mutta jos kannattajat olisivat protestoineet tätä Jääkiekko Espoo Oy:n perseilyä ja lokakuussa, pelaisi Blues liigaa ensi kaudella ja joukkueen runkokin olisi sama. Niin pienestä se on kiinni.

  Ja kyllä, näitä samoja foorumeita lukee myös mm. Jussi ja Valavuori. Valavuori ollut tietoinen tulevasta roolistaan jo pitkään.

  Ymmärrän Jussin herneen vetämisen nenään, mutta en sitä hyväksy. Kyseessä on kuitenkin melko heikolla itsetunnolla varustettu, tosin erittäin lämminsydäminen kaveri. Vaikka välit olivat tulehtuneet keväällä, olisi silti pitänyt pystyä istumaan alas ja sopimaan asioista. Mutta Jussi valitsi tämän tien ja se hänelle maksajana suotakoon.

  Lopuksi asiat, joiden vuoksi tulen olemaan spektinen koko Espoo Unitedista. Tai oikeastaan yksi sana: puuhastelu. Kaikki ovat alkaneet huonosti.

  Kyllähän se riittää, että Valavuoren broidi tekee kotisivut ja Valavuori tekee muutamat tilit sosiaaliseen mediaan. Sen jälkeen pistetään äänestys joukkueen nimestä kehiin, jolla loppujen lopuksi ei ole mitään merkitystä. Espoo Unitedia ei äänestänyt kukaan ja silti se valittiin nimeksi. Tämä saattaa kyllä vielä muuttua. Tässä välin ollaan itse piirretty jo logo ja pelipaitojenkin suunnittelu on pitkällä. Totta kai nämä tehdään itse, miksi turhaan pyytää ammattilaisilta apua. Valavuoren palkkaus on myös todella iso signaali itselle, että Jussi haluaa edelleenkin ympärilleen mielistelevät työntekijät - eikä hyviä työntekijöitä.

  Espoo Unitedista voi tulla osa espoolaista ja suomalaista urheilua, mutta toistaiseksi puuhastelun määrä on niin suuri, etten uskalla antaa tälle tarinalle pitkää kestoa.
   
 14. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Olisi kiva lukea ajatuksiasi enemmänkin, ettei ylläoleva jää vain nimimerkin heitoksi keskustelupalstalla. Ja miten tuo protestointi olisi auttanut rahan keräyksessä ja palkkojen & muiden maksujen hoitamisessa? Vai olisiko se vain nopeuttanut konkurssia ja saanut kauden loppumaan kesken?
   
 15. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Onhan näitä tarinoita sivutolkulla modernin urheilun maailmassa ihan suomesta alkaen, jossa joko seuraidentiteetin tuhoamisen suuryhtiöiden toimesta tai konkurssin myötä kannattajat perustaa seuran uudelleen ja aloittaa alasarjoista.

  Sieltä vaan vaikka Bleg nimellä jengi pystyyn johonkin kolmosdivariin ja siitä eteenpäin. Varmasti Blueskannattajillakin sen verran iso yhteisö että löytyy monenlaista osaajaa joukosta.

  Fuck Han United, Support Blues. Jos tällainen pieni happy family runkkailu sallittakoon tällaisessa tilanteessa.
   
 16. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Tässä näkee hyvin sen, kuinka erilailla asiat voi nähdä, kun mun mielestä Blues oli juurikin ennen näitä ongelmia luonut itselleen identiteetin ja toteuttanut sitä kohtuu menestyksekkäästi ollen ennen Laten viimestä vuotta viitenä vuotena kuudesta mitalipeleissä(07, 08, 09, 11 ja 12). Samaan aikaan oltiin voitettu Kivilinna palkinto seitsemän kertaa lyhyen ajan sisään (07, 09, 11-15) ja meillä oli todennäköisesti Suomen tunnetuin junioriorganisaatio, joskin ilman niitä timanttisimpia yksilöitä, mutta näitäkin oli tulossa muun muassa Tolvanen ja Vaakanainen.
   
 17. Twentyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Nyt jokainen, joka viime kaudella kävi katsomassa jonkun ottelun paikanpäällä ja ehkä kannustikin, katsokoon itseään peilistä ja lausukoon seuraavat sanat: minä olen syyllinen. Samalla voi pyytää anteeksi kaikilta niiltä todellisilta espoolaisen jääkiekon ystäviltä, jotka toimillaan ovat edistäneet yhteisön etua pyyteettömästi.
   
 18. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Juuri näin. Onneksi kulman syöpäläisistä päästiin vihdoin suuremmalti osin eroon. Joukkue suoritti selvästi alakanttiin, kun kulma möykkäsi jokaisessa pelissä ja joka tilanteessa. Pelaajatkin ovat vain ihmisiä, eivät he kykene tuollaisen häiriköinnin alla keskittymään itse peliin. Kyllähän se tuli monta kertaa ilmi mitä he meistä ajattelevat. Varmasti United olisi saanut paljon nimekkäämmänkin joukkueen kasaan tulevalle kaudelle, jos olisivat ajoissa tienneet että tifokopissa on kauden alussa ainoastaan valo.

  Vakavasti puhuen, Jussi oli puolestani tervetullut tiedotustilaisuutta edeltävään päivään asti, jolloin asioiden todellinen tila tuli ilmi. Jälkeenpäin on helppo sanoa mitä olisi kannattanut tehdä, mutta koska Jussi ei ole muuttunut, niin enpä tiedä olisiko tässä mitään valoisaa voinut olla tulossakaan.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ensinäkin sanon että itse en ole espoossa asuva enkä Blues fani, mutta joukkue on koskettanut viimekuukausina. Mutta tuota ihan samaa yhtälöä mietin tässä jokunen päivä sitten taaksepäin. Tällähetkellä toki varmasti United on paras olevissa vaihtoehdoista, mutta pitäisikö sille ehkä muodostaa kuitenkin myös vaihtoehto, suoraan ei varmaan kannatta alkaa kilpailemaan, mutta tarvittaessa se voisi jopa hieman olla Unitedin tukenakin juuri esimerkiksi junioreiden kanssa tekemässä yhteistyössä. Kuitenkin kai pienen fanijoukon saisi Blues nimen taakse suoraan ja voisi alkaa rakentaa sitä yhteisöllisyyttä eteenpäin mikä nyt on selkeesti United projektissa puuttunut. Käsittääseni kuitenkin Bluesin jatkajaksi oli muitakin projekteja menossa kun pelkkä Salonoja, varmasti jotain liikemiehiä ja sponsoreita voisi Bluesin taaksekin varmasti saada vaikka ihan pohjalta aloittaisikin.
   
 20. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Siellä on nyt mahdollisuus nousta johtamaan tätä syntistä BFC ryhmää kun kokouksessa valitaan uusi hallitus/puheenjohtaja tulevalle kaudelle. MrBitter tuskin lähtee enää mukaan ja tuskin kovin moni muukaan aikaisemmista joten kaikki halukkaat varmasti pääsevät mukaan. Ota siitä paikka ja näytä kuinka yhteisöllisyyttä jääkiekkojoukkueen taustalla oikein luodaan kun kerran edellinen hallitus puheenjohtajineen siinä mielestäsi epäonnistui.
   
 21. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  MrBitterin syyllistäminen on kyllä kaikista pahinta mahdollista skeidaa. Jätkä on tehnyt otona ihan vitusti töitä sen eteen, että homma olisi saatu pelastettua.

  Ja BFC ei ole missään olosuhteissa ajanut JE Oy:n etua. BFC oli jopa valmis maksamaan kuluja, että A:n kausi saadaan loppuun. Jussi ilmoitti lehdessä, että hän maksaa - kysykääpä BJR:lta, kuinka paljon Jussi kustansi ja kuinka paljon muut.

  En ole itse ollut millään operaatiotasolla mukana #bluesinpuolesta-kampanjassa, mutta tässä todellakin haluttiin espoolaisen huippukiekon jatkumista.

  Lainaus:
  Tämä kävi silmään. Kaipaisin lisäselvitystä väitteen pohjalle. Tuo #bluesinpuolesta näytti sen, että espoolainen kiekko kiinnostaa. Jos se on syynä siihen, että Blues ei pelaa Liigaa ensi kaudella... ihmettelen.
   
 22. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ei pitäisi enää vastata tähän, mutta jollain pervolla tavalla on vaan pakko. Kuten on todettu jo monesti, BluesinPuolesta olisi voinut olla JussinPuolesta, jos mies olisi vaivautunut kertomaan suunnitelmistaan edes jotain ja tapaamaan liikkeen alullepanijoita. Sen sijaan hän puhui hyvin epämääräisiä vain median välityksellä, kiukutteli JE:n suuntaan ties mistä ja heitti ilmoille kaikenlaisia jatkoideoita KHL:n farmista lähtien.

  Kun "vastakkain" olivat osapuoli, joka suostui tapaamisiin jatkuvasti, oli selkeästi kiinnostunut kannattajien mielipiteistä ja jonka keinot tilan elvyttämiseksi vaikuttivat parhaalta (ja samalla ainoalta) vaihtoehdolta ja osapuoli, joka ei suostu tapaamaan, ei kerro mitään realistista suunnitelmaa, puhuu mediassa KHL-farmista ja SHL:stä tulevaisuuden sarjana, kuka tahansa olisi tuossa tilanteessa toiminut samoin kuin nyt toimittiin. Miten voit antaa tukesi taholle, joka ei tunnu olevan sinusta lainkaan kiinnostunut? Tuossa vaiheessa ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa, kun eräs herra pysyi omassa tornissaan piilossa.

  Jälkiviisastelu on typerää, varsinkin kun se ei perustu minkäänlaiseen faktaan. Jos kannattajat olisivat protestoineet JE:n touhuja vastaan lokakuussa tai missään vaiheessa kautta, Espoosta olisi tullut suuri häpeäpilkku Suomen jääkiekkokartalla. Kausi olisi jäänyt kesken, ja mitään Unitediakaan olisi tuskin nähty. Nyt JE:stä tuli suuri häpeäpilkku, mutta jokaikinen jääkiekkoa vähän enemmän seuraava huomasi, että Espoossa seisotaan oman joukkueen takana loppuun saakka. Jengi taistelu loppuun saakka kaukalossa ja kannattajat lauloivat loppuun saakka (sekä vähän ylikin) katsomossa.

  Harmi vaan, että tuota omaa joukkuetta ei koettu tarpeelliseksi säilyttää.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  En ole tätä saagaa ehtinyt vaippatouhujen takia seurailemaan niin kysynkin täältä, että onko sen uuden joukkueen nimi jo virallistettu? Ja jos on, niin mihin nimivaihtoehtoon Salonoja päätyi?

  Tsorit, tietämätön ja laiska täällä kyselee.
   
 24. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Salonoja valitsi uuden Mestiksessä pelaavan joukkueen nimeksi Espoo United.
   
 25. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ok, kiitos tiedosta. Ajattelin ensin, että tämä osion nimi on vain "projektinimi". Vähän on näin ulkopuolisen silmin muovinen ja teollinen nimi. Osanotot faneille, jotka olivat jo juurtuneet Blues-nimeen.