Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Uuden espoolaisen joukkueen nimi

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 13.05.2016 klo 10.49.

?

Mikä pitäisi olla uuden joukkueen nimi?

Poll closed 12.06.2016.
 1. Blues

  24,7%
 2. Kiekko-Espoo

  58,6%
 3. Espoo United

  6,5%
 4. Muu

  10,2%
 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kerrankin joku tajusi vääntämättä. Ainoastaan valkoinen lakana ei onnistuisi koska muuten kaikki kentällä olijat saisivat jäähyn väärästä varusteesta. Sen kuuluu olla valkoinen pelipaita. Pointti meni siis lainatulta täysin ohi.
   
 2. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Voiko olla mahdollista, että Jussi sidosryhmineen ei edes halua, että BFC:n aktiivit ovat mukana EU:n touhussa?

  Arvostan korkealle kaikkien seurojen fanitoiminnan aktiiveja (kunhan fanitoiminta on "säädyllistä"), mutta omiin silmiini on Bluesin tarun lopulta lopettaneesta kriisistä lähtien tullut sellainen fiilis juttuja täältä lukiessani, että monelle oman kilven kiillottaminen ja tiukat ehdot, ovat myös olleet tärkeitä. Jonkinlaiselta kiristämiseltä se omiin silmiini on vaikuttanut. Tätä palstaa luetaan yllättävän paljon myös sellaisten ihmisten toimesta, jotka raportoivat asioita ihmisille, joilla on päätäntävaltaa seurojen asioissa. Ja jos Jussi on kokenut, ettei täysin voi luottaa tai ehtoja on liikaa, hän on joutunut/halunnut tehdä valintoja. Innokkaita ihmisiä fanitoimintaan löytyy aina ja vaikka alusta jouduttaisiinkin aloittamaan ja alussa olisikin hallissa hiljaista, joskus se riski kannattaa ottaa. Joku innokas United-fani pääsee nyt ottamaan roolia ja Jussin esikuntineen on helpompaa aloittaa yhteistyö ilman Blues-painolastia.

  Ymmärrän toki, että Blues-faneja kirpaisee, vituttaa ja fiilikset ovat surullisetkin, mutta niille, jotka haluavat Unitedia kannattaa ja peleissä käydä, kysymyksessä ei ole mikään maailmanloppu.
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Mitä enemmän olen asiaa ajatellut sitä enemmän ihmettelen mitä pahaa on seuran nimen vaihdossa vasrsinkin, kun Blues teki konkat. Kyllä ne Kiekko/Lahden Reippaan kannattajatkin varasti joutui omaksumaan uutta nimeä pitkään ja osalle traumat vetävät tänne asti. Kuitenkin moni on sittemmin parantunut vaivasta ja kannustaa lahtelaista jääkiekkoilua vaikka joukkue on hyvinkin muovinen monelle. Espoo United nimenä eikä varmasti logona monia sytytä, mutta eihän sitä tiedä mitä mieltä vaikka perheen pienimmät ovat. LA:n ja NY:n tyylinen logo on varmasti monen mieleen ja uskonkin, että ko lippiksiä tullaan näkemään jo ensi kaudella jonkin verran. Uskon myös, että monia faneja vituttaa uusien fanitavaroiden hankkiminen, kun Blues paita ei enää kuulukaan väreihin ja naapurila on uusi EU:n pelipaita Hirson nimellä ja numerolla. Voi muuten olla, että EU:n enimmäisen pelin/kauden Hirson paidasta tullaan pyytämään hunajaa, jos myyntiin edes menee. Taitaa mennä Jussin takan yläpuolelle. Toivon itse, että nimellä ei olisi väliä vaan espoolaisuudella ja jääkiekkoilulla. Se, ettei Jussi ole fanien kanssa hirveästi keskustellut voi tosiaan johtua siitä, että BFC:n aktiivit ovat itse sen verran kusipäitä, ettei Jussi halua edes puhua niiden kanssa. Kovinkaan monen muun joukkueen fanit kun ei Jussia varmaankaan tunne ja meillä on vain muutaman BFC:n sana niin minun on hyvin vaikea luottaa nimimerkin takaa puhuviin ihmisiin. Osa faneista on voinut muodostaa mielipiteensä täysin vaikka ja:n keskustelupalstan perusteella.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  On toi ajatus käynyt mielessä kun tässä on koittanut miettiä syitä miksi Salonojalle ei kelvannut fanien apu Bluesin tuotemerkin ostoon konkkapesästä. Kuitenkin kun Salonoja oli viimeistä kautta vallassa niin kritiikki häntä kohtaan oli kovaa. Syynä oli se että Salonoja ei oikein arvostanut faniryhmän toimintaa ja siirsi heidät mm. hallin toiseen (eli väärään) päähän yritysaisakkainen ruokailua häiritsemästä. Jos Salonoja tuolloin olisi eksynt lukemaan tätä palstaa niin varmasti se olisi saanut sapen kiehumaan ja ehkä tehdä arpia sieluun. Se kyllä tavallaan selittäisi haluttomuuden tehdä yhteistyötä fanien kanssa ja välinpitämättömän asenteen heitä kohtaan.

  Mutta en kyllä tohon usko. Vaan ennemin siihen että Salonoja ei ole sapattivuosina hirveesti muuttunut ja näkee fanit/katsojat edelleen lyspylehminä. Asiakastuntemus ja markkinointi kun on ollut aina Salonojan heikkous ja Unitedin startti on antanut viiteitä että tähän asiaan ei ole tullut muutosta. Tietenkin organisaatiossa on nyt monessa liemessä keitetty Valavuori joka saattaa tuoda tähän parannusta omalla osaamisellaan. Uskon että haasteita ja hommia tolla saralla Unitedilla tulee kyllä riittämään.
   
 5. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Kaikenlaista sitä saakin lukea. Kysytään nyt vaikka alkuun, että mistä ihmeen seuran nimen vaihdosta puhut?
   
 6. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Nyt mennään mutulla, mutta käsittääkseni siirtyminen toiseen päätyyn oli kannattajien suunnasta tullut aloite. Nykyisestä lehdistökatsomosta tehtiin silloin seisomakatsomo ja viereinen oli kannattajien istumakatsomo. Se mikä tuossa yhteydessä ei onnistunut oli pelisuuntien vaihto johtuen Bluesin pukukopista ja vaihtoaitoista (joukkueet eivät voi mennä ristiin matkalla kopista vaihtoaitioon).

  Kritisointi Jussia kohtaan johtui muista syistä. Mm. bandikset hallin toimistopäädyn ulkopuolella.

  Kuten sanoin niin mutu. Jos joku muistaa paremmin niin voisi vahvistaa.
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ehhehheh. Niin eikö espoon Metro Areenalla pelaavan espoolaisen jääkiekkojoukkueen nimi vaihtunut Bluesista Espoo Unitediksi?
   
 8. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Miten sen nyt ottaa. Uusi taustayhtiö, uusi joukkue, uusi nimi. Eli eri joukkueista on kyse.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No ketjun avaus viittaa uuteen espoolaiseen joukkueeseen ja sen nimeen. Mihin muuhun tässä ketjussa tulisi ottaa kantaa? Myös keskutelua on käyty nimestä ja sen kannattamisesta, kun Blues nimeä ei enää Metrolla kuulla (ellei HC fanit niin tee) ja siksi otin asiakseni puhua myös nimen ja paidan kannattamisesta. Vieläkö pitää vääntää rautalangasta?

  edit: Ja kyllähän juniorit ovat samoja, kuin aikaisemmin. Uskoisin, että monella Espoo Unitedin pelaajalla ja varmaankin toimihenkilölläkin on kytköksiä Bluesiin tavalla tai toisella. Siksi tässä asiassa ei kannata ajatella, että kyseessä on täysin uusi seura.
   
 10. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Tästä voidaan vääntää vaikka ikuisuuden. Itselleni se on uusi seura ja oma fiilis on ainoa jolla on itselleni merkitystä.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Oletko jo alkanut fanittamaan tätä uutta seuraa vai meinaatko edes seurata EU:n edesottamuksia? Ihmeen paljon joukkue sinua kuitenkin näyttää kiinnostavan, kun tässäkin ketjussa ravaat alvariinsa kirjoittamassa aivan älyttömyyksiä. Itse yritän keskustella ketjun otsikon mukaisesti, mutta näyttää ettei se sinulle käy.
   
 12. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Alkanut jo fanittamaan? Jep jep. Jos edes olisit lukenut älyttömiä viestejäni tässä ketjussa niin ei tarvitsisi kysyä. Ja jos yrität keskustella otsikon mukaisesti niin älä sitten puhu mistään nimen vaihdosta.
   
 13. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Barcelona , en tunne Jussia eikä mulla ole mitään sidettä häneen, mutta haluan uskoa, että Jussi on miettinyt hyvin tarkkaan jokaista siirtoaan. Asiat eivät ole mustavalkoisia tai yksioikoisia ja kun kävi selväksi, että JE ei myy osuuttaan ns. ajoissa, muutosten oli oltava suurempia. Bluesin nimen ostamisessa en usko kysymyksen olleen oikeasti rahasta, vaan siitä, mitä rahalla todellisuudessa saa. Nyt, kun on tehty päätös, että aloitetaan alusta, on isossa kuvassa helpompi tuottaa pettymys nyt kuin kaiken muun rakennuksen ohessa taistella fanien kanssa erilaisista asioista. Faniryhmittymä teillä on kuitenkin varsin pieni, mutta sitäkin kovaäänisempi, niin hyvässä kuin pahassa. Puhtaalta pöydältä aloittaminen on vaikeaa, jos joku koko ajan muistuttaa, että "me oltiin ennen sua ja ilman meitä koko tätä systeemiä ei olisi". Ja tietenkin faneilla on oikeus muistuttaa omasta olemassa olostaan ja tärkeydestä, mutta kun Bluesin aika oli Jussille kaikkea muuta kuin mairittelevaa, nyt meni tavallaan myös lapsi pesuveden mukana. Ja ne, jotka jatkaa mukana, tekevät niin aidosta halusta. Uskon, että isossa kuvassa nyt tehty ratkaisu on oikea. EU:n homma ei nouse tai kaadu Bluesin fanipäädyn mukana, koska nyt ollaan projektin alussa ja hommaa rakrnnetaan pitkällä tähtäimellä. Siihen homma voi kylläkin kaatua, etteivät espoolaiset vieläkään löydä sankoin joukoin mukaan. Jos joukkueeseen saadaan nuoria, mielenkiintoisia omia junnuja, heitä tullaan katsomaan, sarjatasosta riippumatta, kunhan seura osaa rakentaa kasvulle mielenkiintoisen tarinan ja markkinoida sitä. Täytyy kuitenkin muistaa, että Espoossa ei ole toista pääsarjajengiä, joka veisi palstamillimetrejä. Naapurit Stadista vievät ne valtakunnan medioissa joka tapauksessa, mutta ymmärtääkseni Espoossa ilmestyy ihan paikallisiakin lehtiä. Näiden pitäisikin nyt ymmärtää oma roolinsa, jotta EU:sta tulisi koko Espoon juttu.
   
 14. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Tällä hetkellä Bluesin nimeä liigatasolla (junnuilla on Blues nimioikeus on ja pysyy) myy konkurssipesä ja kaiken järjen mukaan se myydään korkeimmalle tarjoajalle. Teoriassa Espoo Blues -nimioikeudet on kaikkien saatavilla rahaa vastaan, korkein tarjous voittaa. Teoriassa siis.
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tässä kun on vuosia seurannut Salonojan puuhia niin sanoisin hänen olevan persoonallisyystyypiltään enemmän sponttaani tekijä kuin harkitseva analyytikko. Salonoja on siis samaa maata kuin esim. Hjallis. Tommoset sponttaani tekijä ihmiset on siis mielummin tekemässä niitä juttja kuin kärsivällisesti funtsimassa niitä ihan loppuun saakka. Siksi mun on taas helppo uskoa että hirveesti näitä asioita ei ole viilattu ja sorvattu vaan enemmän on menyt halki, poikki ja pinoon linjalla.

  Lainaus:
  Aivan. Sillä olisi saanut aivan kaikkien blues-fanien sitoutumisen seuraan. Itsehän en tohon mainioon hoilausporukkaan kuulu, mutta kävin viimesen 16 vuoden aikana katsomassa 2/3 kotimatseista ja raahasin mukanani aina pari kaveria mukaan. Mun henkilökohtainen motivaatio raahautua Unitedin mestismatseihin on aivan nolla tasoa. Ei vaan kiinnosta United vaikka vaparin saisin. Ja jos mun fiilarit on yleisiä niiden ihmisten keskuudessa jotka noissa matseissa kävi ja vain esim. 30 % ex-blues-faneista siirtyy United-faneiksi niin eipä kovin ruusuiselta Unitedin startti tuu näyttää. Kuitenkin tää "nimenvaihdos" kirpaisee eniten niitä faneja jotka suhautu Bluesiin intohimoisesti ja tod.näk oli samalla niitä aktiivisempia hallilla kävijöitä. Lisäksi Mestis on Mestis, joten uskon että nimen, sarjatason ja hallin tunnelmassa tapahtuva muutos on sellainen yhdistelmä että alle tonnin yleisökeskiarvo voi olla realismia Unitedille.

  Ja jos United nousee liigaan niin sitten United saa polttaa rahaa markkinointiin ja brändäykseen että saavat houkuteltua espoolaiset takaisin hallille. Osa on saatanut sapattivuosinaan löytää uuden harrastuksen taikka sitten vaikka Hifkin tai Jokerit. Se sitten vaatii rahan polttamista markkinointiin ja myös paljon aikaa että Unitedin fani määrä pääsee Bluesin tasolle ja sitoutuminen seuraan on samaa luokkaa. Kun tässä on seurannut miten vaikeeta oli Blues brändin kehittyminen niin kyllä mulla ois Valavuorena paskat housussa jos pitäs tota muovista EU-brändiä lähteä myymään Blues- ja Honka-faneille. Eli kun lasketaan markkinointikustanusten lisäksi "nimenvaihdosta" vielä kanta-asiakaspoistuma aiheutuvat kustannukset (eli menetetyt lipputulot), niin mun arvio on että pitkässä juoksussa halvemmaksi Salonojalle olisi tullut napata se Blues-brändi sieltä konkkapesästä. Henk.koht olisin nähnyt sen brändin napaamisen alkuinvestointina jolla nyt olisi taattu hieman ruusuisempi tulevaisuus ja joka olisi pitkässä juoksussa maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti.
   
 16. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Kyllä näitä tyhjästä nyhjäistyjä Tre United, Loimaa Bisons, Jokerit FC jne. on kokeiltu huonolla menestyksellä ihan riittämiin. Jos Blues-nimen käyttö jäi nyt jostain kikkelinmittaamisesta kiinni, niin voi voi Jussia. Jos kyse oli puhtaasti rahasta niin olisi sitten ilmoittanut summan ja kertonut että kannattajien haluama nimi pidetään, jos rahat saadaan muualta kasaan. (Eli ei ollut.)

  Näillä EU-miehillä olisi vielä takaportti astua puoli askelta taaksepäin päättämällä, että joukkueet ilmoitetaan eri lajien sarjoihin kattoseuran nimen alle tyyliin United Blues, United Honka jne. Tämähän oli Salonojan ajatus vielä keväällä. Silloin kannattajat voisivat yhä pysyä "uskollisina" vanhoille seuroille ja Jussi ja Aleksi saisivat LA-hatusta tempaistun kökkölogonsa esim. lätkäpaidan olkapäähän. No eipä tosin muistu mieleen yhtään nöyrää hetkeä Jussin urheilupomohistoriasta. (Eli ei sitten.)

  Rahat ja seura on Jussin, tekee siis ihan kuten tahtoo, mutta nollasta on miltei mahdoton nykyään kannattajakuntaa rakentaa, kun vaihtoehtoja löytyy ajankäytölle miljoona...
   
 17. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Siis vuosikausia käy katsomassa kotipelejä ja kun nimi vaihtuu niin kiinnostus loppuu. Vaikea ymmärtää tällaista ajatuksenkulkua.
  Eikös kaiken tämän ytimessä pitäisi olla Espoolainen jääkiekko. Jos nimi on tärkein niin sittenhän lajilla ei ole väliä, vai ?
  Ei EU itsellekkään vielä maistu mutta isossa kuvassa varsin pieni paha.

  Oudointa näissä kommenteissa on se että lähestulkoon mielummin nähdään parempana että kiekko loppuu espoosta kun nyt on itselleen väärällä tavalla tehty asioita ja väärät henkilöt ovat mukana.
  Ei ole liiaksi tekijöitä tai vaihtoehtoja ja sitten kun jotkut tekee niin tietysti väärällä tavalla.

  Ihan kuin jotkut saisivat uuden toiminnan sabotoimisesta ja Valavuoren kiusaamisesta tyydytystä. Sananvapaus joo mutta rajansa kaikella.
   
 18. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Nyt valoja päälle ainakin niissä spekulaatioissa että Espoo Blues -nimi olisi ollut Salonojalle rahasta kiinni. Itse en usko että viime kädessä edes koko seuran ostaminen oli siitä kiinni. Kyse varmaankin lähinnä periaatteesta ja ylpeydestä: Sukset menivät niin pahasti ristiin Raution porukoiden kanssa ettei halunnut enää koskea mihinkään mitä he ovat käsissään pidelleet.
   
 19. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Lainaus:
  Tämä juuri lienee lähinnä totuutta ja silloin voi hyvällä syyllä kysyä, onko ratkaisu tehty järkevästi vai ei. Samoin voi kysyä, onko esim. Hongan johdossa nyt istuvilla henkilöillä riittävä mandaatti vaihtaa seuran edustuksen nimi uuteen (vaikka se yhdistyksen sääntöjen mukaan teknisesti heillä olisikin).

  Lainaus:
  En kuulu kumpaankaan ääripäähän, mutta kyllä minä tuota ajatuksenjuoksuakin ymmärrän. Valtaosa ihmisistä kannattaa nimenomaan jotakin seuraa/joukkuetta eikä mitään "espoolaista jääkiekkoa". Ei kai ManU:n fanikaan kannata manchesterilaista jalkapalloa.
   
 20. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Joukkue vaihtuu vuosittain. ManU:n tapauksessa urheilun taso on niin korkealla että ei voi olettaa että paikallisia junnuja näkyisi joukkueessa samassa määrin kuin suomen lätkä-skenessä.
  Tuo kommentin mukaan paikallisella jääkiekko-toiminnalla ei ole väliä. Minulle on. Jos ei espoon kiekon historia, maan paras juniori-toiminta ja saavutukset merkkaa mitään niin silloin ymmärrän sinua. Koko fanitus on vain logon varassa.

  Minulle on tärkeätä että joukkueella on identiteetti, jossa voisi olla espoon juniori-putken helmiä ja tietynlainen periksiantamaton pelitapa. Muukalaislegioona ns osto-joukkue jossa ei ole intohimoa ei vaan sytytä, sekin on nähty Bluesin menneinä vuosina.
   
 21. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Eihän nimi vaihtunut, vaan joukkue teki konkurssin. Haluan nähdä myöskin sen päivän kun en gång IFK janarit laittaa pellepaidan päälle ja lähtee Jaffalaan kannustamaan Helsinkiläistä jääkiekkoa:D
   
 22. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Itse kuulun ryhmään, joka Espoossa asuessani kannatin "espoolaisen jääkiekon edustuseuraa", nimi ei miestä pahentanut. Ei ollut hirveän iso asia, että nimi vaihtui KE:sta Bluesiin. Jos asuisin edelleen Espoossa, Espoo Unitedin seuraaminen olisi ihan ok. Eli olen aikalailla samoilla linjoilla okan kommentin kanssa. Saattaa johtua siitä etten ole syntyperäinen espoolainen, joka olisi esimerkiksi ollut itse jossain seurassa mukana. Aloin vaan kannattamaan "espoolaisen jääkiekon edustuseuraa" kun sellainen pelasi lähellä kotia.
  Mutta näköjään muistakin lähtökohdista asiaa seurataan, koska nimi on noin tärkeä vaikka uusista lähtökohdista tuo EU lähtee liikkeelle.

  Mestiksestä sen verran, että menkää ihmeessä katsomaan ainakin kokeeksi. Ainakin ennen pääsylipun hinta vs. mitä sillä saa oli parempi kuin SM liigassa IMHO. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kun peli ei ole ihan niin kontrolloitua, mutta pelaajat kuitenkin lähellä liiga pelaajien tasoisia.
   
 23. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ei ihan vastaa Espoon tilannetta. Eri halli, junnuputki, identiteetti, Espoossa vain yksi kilpajoukkue jne.
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  -Espoo Unitedilla ei ole minkäänlaista historiaa. Espoolaisella edustuskiekolla on historiaa kahdelta ylimmältä sarjatasola Jäähongan, Kiekko-Espoon ja Bluesin muodossa. Espoo Unitedilla ei ole ensimmäistäkään virallista ottelua pelattuna.

  -Espoo Unitedilla ei ole ensimmäistäkään juniorijoukkuetta. Bluesin A-junnutkin on Blues Juniors ry:n pyörittämä. Se, että Espoo Unitedilla on yhetistyösopimus BJR:n kanssa, ei tarjoita, että seuralla olisi koskaan ollut tai välttämättä koskaan edes tulee olemaan mitään tekemistä näiden juniorien kanssa. Tällä hetkellä United tarvitsee junnuja enemmän kuin junnut Unitedia. Ilman Bluesin junioreita Espoo Unitedilla ei olisi sarjapaikkaa. Ilman Espoo Unitedia olisi edelleen Blues Juniors ry ja junioritoiminta.

  Jollain LT Kingsillä on tällä hetkellä enemmän historiaa ja yhtä hienot juniorijoukkueet (eli ei ole) espoolaisessa kiekossa kuin Espoo Unitedilla, vaikka Kings taisi Salamien kanssa naapuriin muuttaa. Espoo United ei ole vielä mitään muuta kuin kuori.
   
 25. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Juu eiköhän se tästäkin ketjusta ole käynyt ilmi että nimellä on merkitystä aika monelle. Espoossa (Bluesin) seuraamisesta/kannattamisesta on ollut aika pitkä matka hallille saapumiseen ja tämä nimenvaihto ei todellakaan helpota tuota. Edelleenkin pidän nimipäätöstä vääränä. Bluesin kausikortin olisin yhä voinut ostaa; Unitedia varmaan seuraan, mutta hallille vaivaudun sen normiepoolaisen kiekkofanin tapaan ensi kaudella 0-2 kertaa.

  Espoolaista jääkiekkoa tuen toki edelleen toimimalla junnujen parissa.