Unet – kumma juttu...

  • 241 534
  • 1 170

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Viime yönä olin lentäjänä reitillä Kuopio-Rio de Janeiro, koneen lentokorkeus oli muistaakseni alle sata metriä ja matka taittui hetkessä. Ja nyt päiväunien aikaan "tanssin" makuuhuoneessa Helena Ahti-Hallbergin kanssa. Mielenkiintoista.

Mikähän noissa lentokoneissa minua unissa viehättää? Ei ollut ensimmäinen kerta pilottina. Joskus tuli jopa lennettyä Saddam Husseinin kanssa ja vittuiltua sille aika pahasti. En kyllä muista miten tuo uni päättyi. Mutta maahan ei ole tullut syöksyttyä, ainakaan vielä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Heräsin aamulla, enkä muistanut unia nähneeni. Radio Rockin korporaatiota kuunnellassani sitten muistin lyhyen pätkän unestani, siis siinä kohtaa kun siellä haastateltiin jotain Suomen ufo-ukkoa, ihmistä siis kuitenkin. Se ufo-ukko kannatti muuten Oulun Kärppiä. Noh, unessani muistan sellaisen kuparisen värisen, hoikan ja aika pitkän (175 cm) humanoidin. Olimme kyljellämme ja se halusi, että panen sen paksuksi. Meikäläinen on sen verran ronkeli, että sanoin, että ei nyt sentään, että vaikka olenkin tietenkin universumin kovin panomies, niin tässä nyt kuitenkin ylitetään sellaisia rotu- ja rotirajoja, että en ryhdy.

Sitten katsesi filmini ja jossain kohtaa heräsin. Ei jöpöttänyt ja lakanatkin olivat puhtaat. Laittoikohan se mulle tyrmäystippoja.

Eikä kannata ostaa niitä Prismassa myytäviä sienikeittoja.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Mää näin unta, että meidän koira oli riivattu ja mun piti jostain syystä manata pahat henget ulos siitä. Olin kovin huvittunut, kun heräsin siihen, että hoin ääneen "isän, pojan ja meidän nimeen".
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
"www.haydenpanettiereweb.com sisältää haittaohjelmia. Tietokoneesi saattaa saada viruksen, jos siirryt sivustoon.
Havaittiin, että tietokoneellesi saatetaan asentaa haittaohjelmia jos jatkat."

No voi helvetti - ei minun koneeni ainakaan mitään tuollaista ilmoittanut. Poistin koko perkeleen viestin.
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Tuli tässä viime viikolla nähtyä osin aika mielenkiintoista unta. Olin päätynyt USA:n sisällissodan keskelle seuraamaan Gettysburgin taistelua neutraalina osapuolena. Ei tuo nyt pelkästään niin ihmeellistä kai olisikaan, mutta unessa minun piti koko ajan lähettää miniläppärillä liveraporttia tapahtumista kaverille Turkuun. Tämä halusi tietoja, koska kerrankin jossain oli hyvät tappelut käynnissä.

Osin tuon selittää se, että tuli katseltua dvd:ltä Jaettu maa-nimistä sarjaa, jossa seurataan yhden pohjois- ja yhden etelävaltioista olevan perheen elämää 1840-1860-luvulla, liittyen myös kyseisen sodan tapahtumiin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viime viikolla näin unta, että nettikasinolla napsahti jackpot 20 000 euroa. Eipä se herättyä tuntunut pahalta, kun oli noin epärealistinen summa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Hehe, olen viime aikoina kuvaillut lintuja ja vähän jopa innostunut kun olen nähnyt vähän edes erikoisempia lintulajeja. Viime yönä näin unta, että mökillämme oli ainakin kaksi pöllöä. Sen lisäksi muistaakseni ainakin metso ja jotain kurkia. Kaikennäköistä.
 

tutzba

Jäsen
Näin unta, että Tampa voittaa Bostonin 7-1. Bergenheim tekee 1+3, joku muu 3+3 ja Thomasilla on torjuntoja 9/16. Poimikaa siitä hyvät tulosvetovihjeet, tämä on satavarma.
 
Näin unta, että olin katsomossa Rangers- Canadiens ottelua aivan helvetin hyvillä ja varmasti kalliilla paikoilla. Canadiensin maalissa oli Ken Dryden, mutta ottelun erikoisuus oli se, että Rangers käytti alivoimalla kahta maalivahtia. Tästä sitten spekuloitiin katsomossa uutena sääntönä, jossa joukkue saa alivoimalla päättää laittaako se kentälle 2+3 tai 1+4 miehistön. Hyvin näytti av toimivan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mietin, kuten moni muukin on miettinyt, unien tehtävää. Tuli mieleen, että kenties unien tehtävä voisi olla erilaisiin tilanteisiin valmistaminen. Esimerkiksi siihen suureen tuntemattomaan, mikä meillä kaikilla on edessä, ellei jotakin aivan mullistavaa tapahdu. Tosin sellainen mullistava olisi ensin jenkeillä sotilaskäytössä noin 50 vuotta ennen kuin se saataisiin kaupalliseksi ja tavallisen kuolevaisen (?) käyttöön.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Näin viime yönä unta jossa esiintyivät palstalaiset Twite ja d2uce, jampat oli televisiossa haastateltavana, Urheiluruutu tai joku vastaava. Olivat menossa rallia katsomaan, intoa piukassa molemmat, ralli on parasta paikanpäällä hengessä. Kummallisinta oli molempien huomattavan hienot parrat, parta kuulemma piti olla kunnon rallifanilla.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tulee nähtyä paljonkin, mutta eipä noita yleensä jaksa muistella.

Viime yönä oltiin Golden Awen järjestämissä pippaloissa kännipäällä. Aamulla olin tuttuun tyliin höylännyt hiukset poies(kuten joka aamu). Mutta nyt piti illallakin vielä ajella, mutta takaraivossa oli koko ajan semmonen parin sentin mittainen tukka, teki mitä tahansa, ei lähtennä höylällä millään. Höylässä oli kyllä hiuksia, mutta niin oli takaraivossakin. Siinä sitten niitä silittelin. Ja sit mä heräsin...
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Pelaan kesäisin harrastefudista ja näin kerran siihen liittyen mielenkiintoista unta:

Olimme aloittamassa matsia Härmälän häkkikentällä. Astellessamme keskiympyrään joku mainitsi, että perhana eihän meillä ole palloa. Tästä eräs pelaaja sai neronleimauksen, että : pelataan mielikuvituspallolla, vähä niinku ilmakitaraa tiättekste? Mä sanoin, et hei mul on auton takakontissa pallo, et mä käyn hakees. Muut olivat kuitenkin tykästyneet ideaan ja sanoivat, että aletaan vain ilman palloa. Pyörittäessäni päätäni peli alkoi tällä mielikuvituspallolla.

Ensimmäisessä tilanteessa saimme "läpiajon" ja hyökkääjämme potkaisi palloa ja rupesi tuulettamaan maalia ja tuomari juoksi perässä levittäen kätensä huutaen: ylärima, ylärima! Jossain välissä sitten tämä "pallo" lensi häkkiaitauksen yli ja hain vaivihkaa oman oikean palloni tilalle. Pelasimme sitten hetken oikealla pallolla, kunnes sekin meni samasta kulmauksesta yli eikä kukaan jaksanut mennä hakemaan ja jatkoimme mielikuvituspallolla ilman kummempia mutinoita. Puoliajalla olin räjähtämispisteessä, oli täysin käsittämätöntä, että kenenkään muun mielestä ei ollut edes outoa pelata tällä mielikuvituspallolla. Huusin joukkueelleni: Ei vittu, kyllä mä olen aina tiennyt, ettette ymmärrä jalkapallosta paskaakaan (myönnän joskus ajatelleeni näin myös hereillä), mutta ette toi olla noin saatanan tyhmiä, että pelaisitte jollain mielikuvituspallolla! Muut vain rauhoittelivat, että et sä voi tommosesta asiasta ottaa pulttia.

En muista olenko koskaan ollut unessa niin suuttunut, kuin tässä unessa. Muistan ylipäätään hyvin vähän unia, mutta muistamani ovat usein hyvin häröjä ja toinen mieleenpainuva uni oli sellainen, jossa siskoni muuttui häräksi ja alkoi jahdata minua. Vedä näistä nyt sitten joku psykoanalyysi.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Tuntuu, että kaikista huonoiten meni elämässä silloin, kun ei nähnyt unia (tai ainakaan muistanut niitä aamulla), eli olkaa vaan tyytyväisiä kun hullujakin unia näette!

Nyt kolmena yönä peräkkäin olen nähnyt exäni unessani, ainoastaan kerran olen nähnyt hänet eron jälkeen unissani ennen tätä putkea. Aamulla ei kuitenkaan tunnu mitenkään pahalta noiden unien takia, ehkä tämä on vaan nyt vielä viimeisiä kunnon läpikäymisiä pään sisälläni. Nyt parina yönä olen nähnyt myös unta, että menen kämppääni ja mun kämppis on siivonnut kaiken ihan tiptop-kuntoon ja minulle oli oikein kahvit keitetty, kun kotoani kämpille menin. No se totuus paljastuu huomenna :D
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Unista tuli mieleeni, että olen nähnyt hiljattain menehtyneeni äitini monta kertaa unissani kuolemansa jälkeen.

Toissayönä tapasin äidin hänen kotonaan. Pelästyin ja ihmettelin, mitä hän täällä tekee. Hänenhän pitäisi olla kuollut. Hän vastasi, että sairaalassa on tapahtunut ajat sitten jo sekaannus. Hänet on sekoitettu toiseen henkilöön ja tämä toinen henkilö oli kuollut. Ei äitini. Nyt äitini oli palannut kotiinsa. Kuullostaa ihan joltain Kauniiden ja rohkeiden juonikuviolta.

Olen myös muutaman muunkin kerran nähnyt äitini unessani. Niillä kerroilla aivan tavallisissa tapahtumissa. Sinällään lohduttavaa "tavata" kuollut äitini vielä unissani.

Ennen hänen kuolemaansa näin myös unen, missä näin jollain sähkölinjan päällä istuvan pikimustan linnun. Mennessäni linnun luo se lähti nopeasti lentäen karkuun. Pelästyin ja säpsähdin oikein hereillekin. Tuli oitis intuitio, että tämä oli enneuni. Äitini tulee kuolemaan lähipäivinä. Niin tapahtuikin.
 

Eskelarit

Jäsen
On ne perkele kumma juttu, tossa pari yötä sitten tuli nähtyä uni johon muutama Jatkoaikalainenkin oli päässyt mukaan.

Olin tossa läheisen järven rannalla ja sieltä tuli yhtäkkiä bongattua käyttäjä SharksAttack, kaveri oli semmonen lyhyt, maahisen näköinen, lyhyt ja vittupartakin vielä löytyi kaverilta. Tuli siinä unessa kiiteltyä kaveria hyvin vedetystä jutusta tuolla Peliluolan puolella.

Samalla porukkaan iskeytyi käyttäjä Babu joka myös kehui SharksAttackin aikaansaannoksia ja ilmoitti osallistuvansa seuraavaan, jos semmoinen tulisi.

Oli kyllä aamulla hieman outo fiilis, kumpaakaan en ole koskaan nähnyt, Babun kanssa kerran jauhanut paskaa mikkien välityksellä, siihen jää kontaktit. Vietänkö mä täällä liikaa aikaa kun käyttäjät tulee jo uniinkin :D
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nyt alkaa kuulkaas mennä jo todella oudoksi. Olen alkanut nähdä unia naispuolisista työkavereistani. Eikä kyseessä ole kertaakaan ollut mikään seksiuni, vaan olen ollut kyseisen työkaverin kanssa vain kuljeskelemassa jossain kivassa paikassa. Pidelty toisiamme kädestä ja vähän pussailtu.
Koskaan ei ole ollut oikeassa elämässä mitään työkaveruutta isompaa, enkä tietääkseni ole ollut kiinnostunut siinä mielessä näistä työkavereista. Nyt kuitenkin vuorotellen paukahtavat uniini.
Hyvin hyvin outoa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vietin viime yönä pitkän tovin Helsingin rautatieasemalla n. sata vuotta sitten. Olin lähdössä junalla tapaamaan kuollutta vaariani enkä löytänyt lipunmyyntipistettä mistään. Vihdoin sen löysin, mutta joku hienostorouva kiilasi meikäläisen, josta sain raivarit ja passituksen pois jonosta. Kaikki kyltit olivat muuten ruotsiksi ja laitureiden päässä hienoja kahviloita. Huomattavasti tyylikkäämpi asema kuin nykyjään.
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Näin joskus kuukausi sitten unta, että Kangasniemi tekee 1-0 maalin Tapparan verkkoon Ilveksen paidassa pelinumerolla #83. Numero onkin ipassa näkökään #75.

Peliä oli muuten pelattu 32 sekuntia ja Kanki teki polviliukutuuletuksen. Ihmettelin hereillä, että miksi ipa pelasi kotipaidoilla, kun unen nähdessäni kausi ei ollut alkanut.

Ipan fanikatsomo ryntäsi jäälle, kuten AIK:n fanit oheisessa videossa:
http://www.youtube.com/watch?v=AODCI7apv6A
 

PuTi

Jäsen
Näin taas aika ihmeellisen yksityiskohdan unessani, mikä on toistunut nyt jo kolme kertaa elämäni aikana. Unessani olen tekemässä jotain aivan tavanomaista asiaa tavallisessa elämässäni kunnes yhtäkkiä pienestä pallosta alkaa kasvaa kummallisen näköinen olento. Tälle vaaleanpunaiselle inhottavuudelle kasvaa elefantin korvat, muumipeikon kuono, porsaan saparo ja etanan kotilo, yleisprofiili oliolla on muumipeikkomainen. Tämä muutos ei tapahdu ihan salamaniskusta vaan näen itse kun oliolle kasvaa mainitsemani asiat pikkuhiljaa, kuitenkin vain n. 10 sekunnin päästä muodonmuutos on tapahtunut. Kun näen tämän kohdan unessani koen hirvittävän suurta inhon ja pelon sekaista tunnetta, mutta silti muodonmuutos on seurattava loppuun saakka. Tämän jälkeen herään ja olo on kerrassaan kummallinen, jopa paha. Mitä ihmettä tämä nopeasti kehittyvä vaaleanpunainen ja inhottava olio oikein edustaa?
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Näin viime yönä loistavan unen, missä Granlund syötti ensin Pesosen maalin ja vähän myöhemmin Somervuoren maalin. Kahta viimeistä IFK:n maalia en unessani nähnyt, mutta lopputuloksen sentään: Tappara hävisi 1-4.

Toivottavasti uneni oli enne illan matsiin...
 

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin viime yönä loistavan unen, missä Granlund syötti ensin Pesosen maalin ja vähän myöhemmin Somervuoren maalin. Kahta viimeistä IFK:n maalia en unessani nähnyt, mutta lopputuloksen sentään: Tappara hävisi 1-4.

Toivottavasti uneni oli enne illan matsiin...

Paljonko iskit tulosvetoon? Meinaan että varmaan maukkaat rahat tuli
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös