Tyhmien kysymysten ketju

  • 1 851 011
  • 11 238

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Myydäänkö Vita novaa vielä? Maistakaas pojat sitä!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Olenko missannut jonkun tärkeän asian, jos en tiedä, kuka on Marjo Niittyviita?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On. Tänäkin vuonna. Ei sillä, etteikö ES-aihekin olisi turha.

Pitäisikin tehdä uusi äänestys jatkoajan kaikkien aikojen turhimmasta keskustelusta tämän jatkoksi. Heti mieleen tuli tosiaan tuossa vanhassakin ketjussa mainittu domestic cat -keskustelu kadonneine postikortteineen, ja tankkikeskustelu. Lisäksi Mäkisten lasten lukumäärä kuuluu ehdottomasti uudelle listalle.

Tänäkin vuonna on tosiaan ollut jo aikamoista zittingiä, minäkin olen varjon kanssa ansiokkaasti vääntänyt Hartzan syyttömyydestä yms, mutta pientä ja väsynyttähän ne noiden klassikoiden rinnalla ovat, toisaalta Rednexkin menestyi kaikkien aikojen biisi äänestyksessä vuonna 1995.

Onko muita?
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
On. Tänäkin vuonna. Ei sillä, etteikö ES-aihekin olisi turha.


Sanooko muuten jonnet juovansa "eeässää" vai "essiä"?

Molempia käytetään, eeäs on yleisin. Lisäksi käytössä on lukuisia lempinimiä.

Minä rankkaan kärkeen Mad Crocin, Red Bullin ja Megaforcen. stiflatin tai stiflojen kanssa samaa mieltä halpisten maistuvuudesta, Batteryt, Monsterit ja Rockstarit ovat sietämättömän makuisia. Ja minäkin pidän mausta, mutta ostan myös aina silloin kun tiedän että nukahtaisin muuten lukiopäivän jälkeen kotona. Jos nukahtaisin niin en saisi illalla unta. Ja kahvi ei tee hyvää vatsalleni, sitä juon vain kupin/kaksi viikossa. Melkoista offtopiccia, koittakaa kestää.

edit. alwahla toi mieleen Tehon, en käsitä millä meriiteillä kehtaa Olvi velottaa niin korkeaa hintaa myrkystään. Kuka sitä juo?
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Rodeo on näistä halpiksista parhaimman makuista. Siis se normiversio, ei sokeroimaton. Viime vuonna oli ainakin jonkin aikaa Sokoksissa myynnissä appelsiininmakuista Rodeota, mutta kyseisen tuotteen myynti lopetettiin ilmeisesti heikon myynnin takia.
Karmeimman makuista litkua on se keltaisessa muovipullossa myytävä Teho (tai mikä lie litku). Jostain syystä kyseinen keitto on liki kaksi kertaa Rodeon hintainen, vaikka laatu on surkea.

EDiä tulee juotua ehkä kerran vuodessa, jos sitäkään. Red Bullia vielä harvemmin.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Minkä vitun takia olen mustasukkainen naispuolisesta työkaveristani joka lähti tänään muutaman muun duunikaverin kanssa Ruotsin risteilylle? Se että ollaan joulusta lähtien pidetty jonkin sortin yhteyttä melkeinpä päivittäin, mutta seurustelua emme ole vielä ainakaan aloittaneet vaikka pari yötä ollaankin vietetty yhdessä ja muutenkin hengailtu aina silloin tällöin kahdestaan. Saatana sunnuntaihin asti saa ainakin kärvistellä ennenkuin sitä kuulee onko joku sitä käyny polkemassa.

Helvetti jos sitä ois halunu viel paskemman fiiliksen itselleen niin ois pitäny postaa tämä tuonne toteuta ja pilaa toisen toive-ketjuun. Sieltä ois saanu hyvän syyn ryypätä itsenä tajuttomaksi.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Ovatkohan Idols-kilpailija Tiina Puskan vanhemmat tietämättömiä sananmuunnoksista vai onko ollut hankala synnytys?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miksi sanotaan, että Tomi Lämsä oli nyt ensimmäistä kertaa päävalmentajana pleijareissa? Eikö viime kevättä lasketa? Silloin Erkka oli pelin sivussa. Onko UrhoTV aina Ville Klingaa ja JP-Jaloa myöten pihalla?
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen kokoonpano Sveitsi-otteluihin – Selin valmennustiimiin

Tuollaisen otsikon bongasin tuolta etusivulta. Kysymys kuuluukin, että eikö valmennustiimi seiso yleensä juurikin pelaajien takana, tällöinhän pelaajat ovat nimenomaan selin valmennustiimiin? Miksi sitä piti tässä erikseen ilmoittaa?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kirjoitin Googleen "Taistelunhalu" ja tuli teksti:

Tarkoititko: taisteluhalu.
Jos sinne kirjoittaa white people stole my car, se kysyy että did you mean black people stole my car.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
TAISTELUHALU vai TAISTELUNHALU? Kumpi on oikein?

Taistelunhalu-sana on merkitykseltään lähempänä taistelun haluamista ja taisteluhalu olisi näin halu taistella. Asia voi aueta paremmin, jos ajattelee vaikkapa hanskaanammuntaa - joka tarkoittaa hanskaan ampumista - ja hanska-ammuntaa, joka on eräs tapa tuulettaa maalia tai tehdä jotakin ihan muuta eli runkata. Sittenhän voi vielä käyttää sanaliittoa taistelun halu, jolloin genetiivimuotoisella sanaliiton osalla on suurempi halun kohdetta yksilöllistävä merkitys kuin genetiivialkuisella yhdyssanan määrite- eli edusosalla.

Eli kumpikin on oikein.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ovatko bokserit ja labradorinnoutajat keskimääräistä tyhmempiä koiria?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös