Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 31.01.2013 klo 23.01.

 1. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kohti huipentumaa

  Tuto:lla on ollut selkeä yliote tänä vuonna Sporaan. On pärjätty kotihallissa ja vieraissa Sporalle. Nyt vaan toivotaan, että kohdataan Spora finaaleissa. No tänä vuonna on kyllä pärjätty kaikille muillekin kärkiporukoille. Spora kyllä vetää parhaiten yleisöä halliin.

  Ika totesi eilisen pelin jälkeen, että joukkue on treenannut tosi kovaa viimeisten viikkojen aikana. Saman aikaan on voitettu pelejä isolla prosentilla. Edellinen tappio Sporalle jatkoajalla Vaasassa tammi-helmikuun vaihteessa.

  Neljä peliä jäljellä, kaksi kotona ja kaksi vieraissa. Jukurit kohdataan Mikkelissä ja Hck Keravalla. Jukurit on kohdattu neljästi tällä kaudella ja Tuto on voittanut ne kaikki. Hck on voitettu vieraissa kerran ja toinen peli hävittiin maalilla. Kotona pelit menivät jatkoajalle, joista toinen hävittiin ja toinen voitettiin.

  Kotona kohdataan Vantaa ja Kokoo. Molempien osalta Tuto on niskanpäällä. Molemmat on voitettu kolmesti ja vain yksi tappio molempien osalta.

  Tässä ennuste: Jukureilta haetaan kaksi pistettä, Vantaalta kolme, Keravalta piste ja Kokoolta kaksi pistettä eli yhteensä saadaan siis vielä kahdeksan pistettä. Tuto kerää yhteensä 110 pistettä ja voittaa runkosarjan.

  Maalivahtipeliin Tuto ei kaadu, Betoni on ollut itse varmuus viime peleissä. Meriläisen voi heittää myös tarvittaessa tolppien väliin huoletta, kaveri on kehittynyt vuodessa huimasti.
   
 2. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kuntopuntari

  Tuto on hävinnyt edellisen kerran varsinaisella peliajalla Jyp Akatemialle 15.1.2014. Tämän jälkeen on pelattu kolmetoista peliä, joista Tuto on hävinnyt ainoastaan yhden pelin ja senkin jatkoajalla Vaasassa tammikkun lopulla. Näissä peleissä Tuto on menettänyt ainoastaan kuusi pistettä ja on kerrännyt siis 33 pistettä. Pistekeskiarvo on huimat 2,53. Omiin on mennenyt vain 13 kiekkoa eli 1 per peli, huima suoritus! Moottoritiellä on ajettu mopolla Tami!

  Samaan aikaan on harjoiteltu tosi kovaa. Sairastuvalla on enää kaksi puolustajaa, joten Tuto pääsee kauden huipentumaan lähes parhaalla miehistöllä. Nyt kun klaarataan nämä neljä viimeistä peliä niin päästään hyvistä asemista pleijareihin.
   
 3. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Lainaus:
  Onko tuo Keinänen nyt parantunut? Vai huilaako jo seuraavassa pelissä taas?
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Keinänen on kieltämättä hieman vaihtelevasti päässyt kentälle. Nyt kuitenkin TUTO Hockey sivuston mukaan poissa ovat vain Jortikka ( muistaakseni koko loppukausi) ja Manelius.

  Otteluita riittää vielä runsaasti, joten hyvä että porukkaa on kentälle heittää. Toivotaan, että sama vahva puolustus kestää senkin hetken, jos pelaajia taas loukkaantuu.
  Hyvältä tilanne kyllä nyt näyttää,
   
 5. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  On ollut mukava kausi ainakin tähän saakka ja yleisö on löytänyt jääkiekon pelinä, ei yhden ihmisen näytelmänä.
  Joukkue on vastannut huuton valmennusta myöden (viime kaudellahan vain valmentaja esiintyi) ja paketti tuntuu olevan aika kivasti kasassa muutamasta loukkaantumisesta huolimatta. Muut ovat paikanneet hyvin, se on yleensä merkki huolellisesta valmentajasta ja taustatyöstä. Tasapaino on löytynyt.

  En tiedä mikä on Ryan Ruikan terveydentila tällä hetkellä, mutta häneltä toivoisin pienoista tason nostoa. En sano, että olisi mennyt vihkoon, mutta itse odotin enemmän. Varsinkin ylivoimalla, jossa aktiivinen rightin pelaaja esim. Keinäsen poissaollessa olisi kullanarvoinen.

  Itse en jaksa enää pohtia tuota nousua tai nousemattomuutta Liigaan, sillä jokainen asiaan vihkiytynyt tietää, että onko tapa ratkaista nousu urheilullisesti oikein vai väärin.
  Itse seuraan (tälläkin) kaudella mielummin voittavaa Mestiskiekkoa kuin yllätyksetöntä liigataaperrusta. Kuten teen myös ensi kaudella, huolimatta siitä mitkä joukkueet Liigaa ensi kaudella pelaavat.

  Pitkää kevättä toivotellessa.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllähän tälle kaudelle lähdettiin ihan uudella tavalla taas. Valmennus ja varsinkin puolustus eli. Pelaajia myös siirtyi kauden kuluessa ja aika nopeasti alun jälkeen muualle. KaKiPo taisi olla osan kohteena.

  Ruikka on ollut aika vaihtelevan tuntuinen. Välillä hyviä syöttöjä, välillä ihan hyvin katkaisee hyökkääjän etenemisen. Mutta ylivoimalla ei mikään laukoja kyllä ole. Eli ei hänestä viivapelotteeksi ole.
  Keinänen, Manelius. Siinä ne parhaat ovat. Käärmeniemi ihan ok, mutta osumatarkkuus hakusessa. Onneksi muitakin alkaa löytyä.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo on pelannut todella hyvin tällä kaudella ja joukkue on mennyt eteenpäin viime kaudesta huimasti. Joukkue on yhtenäisempi ja paremmin roolitettu, sekä myös yksilöiden kehittämisessä on onnistuttu. Taktisesti kiekko on myös kypsempää ja viime pelien puolustus on ollut tajuttoman kova. Todella kova luotto on mahdollisuuksiin päätyyn asti. Runkosarjakin on omissa käsissä ja piikkipaikkalta olisi hyvä lähteä pudotuspeleihin. Oikeastaan on jo lähes varmaa, että runkosarjassa ollaan TOP-2:ssa. 4 peliä jäljellä, 12 pinnaa jaossa ja kolmonen KooKoo on TuTosta perässä 10 pinnaa. Teoreettisesti KooKoo voi vielä TuTon ohittaa, mutta aika ihmeen se vaatisi.
   
 8. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Pieni tarkennus, etten tarkoittanut Ruikkaa viivapelotteeksi, vaan rightin pelaajana voisi olla syöttösuuntien takia isommassa roolissa. Kiekkovarmuus on kuitenkin ihan ok tasolla.
  Franssilakin on ollut viivassa ihan mainio.
   
 9. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tuto jyrää edelleen!

  Tänään taas kolme pistettä ja Tuto:n murskaava kevätkausi sai jatkoa. Jos olisi viime kauden jälkeen joku todennut, että Tuto voittaa viidestä Jukurit pelistä kaikki viisi, olisi hänelle naurettu. Tämä on kuitenkin nyt tosiasia, Tuto on voittanut ne kaikki.

  Puolustuspelaaminen on edelleen kovaa tasoa, ainoastaan yksi maali omiin. Lisäsimme myös kaulaa Sporttiin yhdellä pisteellä. Kolme peliä jäljellä eli 9 pistettä jaossa. Jos keräämme näistä kuusi pistettä, on runkosarjan voitto taputeltu riippumatta siitä, voittaako Sport omat pelinsä. Tuto:lla on selkeästi parempi maalisuhde. Tuto:lla + 47 ja Sportilla +30.
   
 10. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kevätkiimaa

  Lainaus:
  Peli ei ollut mitenkään erinomaista katseltavaa, mutta lyhyesti tiivistettynä: "TUTO teki, mitä piti". "Tasaisen limaista", kuten Antti Virtanen pelin jälkeen haastattelussa totesi, mutta ei Jukureilla ollut missään vaiheessa jakoa. Yhden varman lisämaalin onnistuivat sössimään kolmannessa erässä.

  Ja kaukana ei ollut sekään, että KooKoo olisi jättänyt Sportin nollille. Perkuleen kouvolalaiset, kun päästivät vaasalaiset vielä lopussa rinnalle ja voittolaukauksissa eivät sitten saaneet mitään sisään eivätkä mitään kiinni. Oli pakko kuunnella radiovaasasta voittomaalikilpailun selostusta.

  Perjantaina tulee sitten Liigalta se The Ilmoitus. Olen koko ajan veikannut, että Sport sieltä nostetaan ja muille annetaan kotiläksyt, mitkä pitää hoitaa, jos Liigaan mielii. Mutta ihan nyt on alkanut tuntumaan, että joskohan siellä auditointiryhmässä olisi sittenkin hoksattu antaa edes pieni painoarvo urheilullisuudelle ja ilmoitus olisikin jotain tyyliin:

  "Ketään ei tässä vaiheessa vielä nosteta suoraan ensi kaudeksi, mutta tämän kevään Mestis-mestarilla on mahdollisuus nousta halutessaan ja kyetessään jo ensi kaudeksi tai vasta välivuoden jälkeen kaudeksi 2015-16 Liigaan sillä edellytyksellä, että tietyt erikseen annetut kotiläksyt on tehty tai niiden tekemiseen ryhdytään välittömästi suunnitelman mukaisesti."

  No niin tai näin, perjantaina sen sitten näkee ja kuulee... kunhan fiilistelin.

  Mutta perjantaina on muutenkin tärkeä päivä. Mikäli Kiekko-Vantaa voitetaan silloin kolmen pisteen arvoisesti ei tarvitsi enää HCK ja KooKoo -peleistä saada kuin se 3 pistettä ja runkosarja olisi meidän.

  Elämme jännittäviä aikoja...
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTon meno on ollut todella vahvaa viime peleissä. 5 viimeistä ottelua ollaan painettu puhtailla 3 pinnan voitoilla. Maaliero peleissä 17-3, TuTon hyväksi. Eli keskimäärin TuTo on tehnyt 3,4 maalia pelissä ja omiin on mennyt vain 0,6 maalia ottelua kohti. Tehtyjen maalien suhde päästettyihin on 5,6 kertainen, mikä on varsin kova luku. Puolustus ja maalivahtipeli on todellakin ollut Betonia. T.Virtanen johtaa Mestiksen maalivahtitilastoja 93,4% torjuntavarmuudella. Pelaajien +/- tilastoissa näkyy myös hyvä kahden suunnan pelaaminen tasakentällisin ja mm. parjattu Ruikkakin omaa nykyään +9 tilaston.

  3 ottelua enää jäljellä ja niistä kaksi on kotipeliä. Hyvältä näyttää kun 3 pinnan etu on loppupeleihin. Tosin jo yhdellä kierroksella ero voi olla syöty, eli eipä vieläkään ole varaa mitenkään höllätä. Runkosarjan voitto kuitenkin on jo todella lähellä ja täysin omissa käsissä.
   
 12. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Aikamoinen loppukiri, riittääkö runkosarjan voittoon? Sportilla on meitä helpompi otteluohjelma, mutta meillä on 3 pisteen etumatka ja parempi maaliero. On hyvin todennäköistä, että molemmat joukkueet voittavat perjantain pelinsä. Näin TUTO tarvitsisi viimeisellä viikolla kahdesta pelistä kolme pistettä ollakseen runkosarjan ykkönen.

  Sanoisin että TUTO:n todennäköisyys voittaa runkosarja on selvästi yli 50%.
   
 13. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Päivän Turun Sanomat tiesi kertoa että Antti Pusan kausi päättyi leikkauspöydälle Sport-ottelussa tapahtuneen loukkaantumisen jäljiltä. Harmi. Pusalle uusi pahvi vaan jos on halu pelata TUTOssa myös ensi kaudella.
   
 14. Tavarits Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
  Kyllä se on niin että silloin kun menee huonosti niin pitää ruoskia ja silloin kun menee hyvin niin pitää kehua.

  Allekirjoittanut tuota Ruikkaa arvosteli aika tiukastikin erään Akatemia- pelin jälkeen. Ja olen edelleen sitä mieltä että silloin meni huonosti. Mutta nyt on myönnettävä että mies on selvästi parantanut otteitaan. Montaa matsia en ole todistanut, mutta olen seuraillut otteluiden tilastoja, etenkin +/- merkintöjä. Näissä tilastoissa Ruikkaa on viimeaikoina näkynyt vain + merkillä varustettuna.

  Kyllä tuo puolustus kokonaisuudessaan on onnistunut hyvin. KEhut siis Ruikan lisäksi koko puolustus- ja maalivahtiosastolle. Yhden päästetyn maalin keskiarvo ottelua kohden on helvetin hyvä suoritus. Niin ja sekin että 14. perättäisestä pelistä pisteitä, näistä 13 voitettu.

  Ihan näin hyvin ei tarvitsisi mennä että ansaitsee kehut, mutta helvetti sentään mitä menoa. Moni liigajengi ois hävinny jo näille pojille. Kyllä, tuo väite pitää. Sanokoon liigaporukoiden fanit mitä tahansa.

  Olen ylpeä tästä jengistä, ollut aina ja etenkin nyt. Olen pitänyt lippua korkealla silloinkin kun on tullut turpaan ja kunnolla.
  Tässä se taas nähdään, työ palkitsee tekijänsä. Viimeinen rutistus edessä, keskitytään vaan omaan settiin ja kovaan työntekoon niin mikään ei pysty pitelemään kannua meiltä. URAAAA!!!!
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2014 klo 12.35
 15. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Jos Pusan pelit on pelattu niin ilmeisesti Jortikka on palaamassa kokoonpanoon. Hyvä hyvä!

  Instagram
   
 16. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Hienoa Tavarits! Kanssasi täysin samaa mieltä. On todella upeaa seurata ja tukea joukkueen ja yksilöiden kehittymistä. Vaikuttaa siltä, että Ika on loistava valmentaja, joka osaa rakentaa ja roolittaa joukkueen erinomaisesti sekä kaivaa kustakin pelaajasta joukkueen kannalta parhaan irti. TUTOhan pelaa ennen kaikkea joukkuepeliä. Alkuvuoden notkahduksen jälkeen peliä lähdettiin rakentamaan puolustuspään kautta ja siinä ovat sekä yksilöt että joukkuepeli onnistuneet. Sitä kautta on alkanut hyökkäyspäässäkin taas tapahtumaan. Eilinen Jukurit voitto oli jälleen yksi erinomainen esimerkki tästä. Rekordit varsinkin puolustuspäässä ovat todellakin sellaisia, että pärjäisi varmasti monien Liiga-jengien kanssa. Olisi todella mielenkiintoista nähdä, että miten TUTOlla kävisi Liigan häntäpään joukkueiden kanssa juuri tällä hetkellä. Miksei jääkiekossakin voisi olla jotain CUP-turnausta, jossa alasarjoistakin voisi päästä haastamaan Liigajengiä?

  Nautitaan tästä nyt ja huomenna taas Marli-areenalla. Runkosarjan voitto me otetaan ja kunhan pysytään terveinä niin eiköhän nosteta kannuakin keväällä. Juuri tällä hetkellä on vaikea nähdä, että joku pystyisi viemään TUTOa vastaan paras seitsemästä sarjassa. Toki se on mahdollista ja kummittelee takaraivossa, mutta koitetaan pitää nuo ajatukset poissa ja valmistaudutaan play off kiimaan...

  Pusan loukkaantuminen on harmi juttu. Toi energiaa hyökkäyspäähän. Mutta mikäli Jortikka ja Manelius saataisiin takaisin remmiin niin hienoa!

  Kuka on tuo numero 17 pressissä?

  Huomista The Liigailmoitusta myös jännityksellä odottaen... (kunpa ilmoitus ei sulkisi ovia)....
   
 17. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Jos luet minun tekstiä täällä yläpuolella niin huomaat että nr.17 on Jortikka.
   
 18. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tämmöisestä olen itsekin haaveillut pidempään, hyvä että joku muukin on päätynyt samaan lopputulokseen. Eli Suomen Cup jääkiekossakin olisi hyvä ja mielenkiintoinen ratkaisu, toimiihan se jalkapallossakin.

  Minähän en erityisesti välitä pudotuspelisysteemeistä, varsinkaan mistään säälipleijareista sekä ylipitkistä sarjoista (esimerkiksi puolivälierät saisivat olla lyhyemmät, tai ne voitaisiin pelata joukkueiden 3-6 kesken kun runkosarjan 1-2 saisivat suoran välieräpaikan), joten ideaalitilannehan olisi se, että runkosarjan voitolla heruisi Mestiksen mestaruus ja siinä sivussa pelattaisiin Cupia, jossa pelaisi liiga- ja Mestis-seuroja. Jos on europelejä pelaavilla "suurseuroilla" (KalPa!) liikaa otteluohjelmaa, niin onhan liigassa muitakin seuroja, joille Cup-pelit voisivat maistua europelien ajankohtina.

  Lainaus:
  Harmin paikka tosiaan, mutta onneksi tuli Helenius hankittua joukkueeseen viime hetkillä, joten alempiin ketjuihin riittää tuoreita jalkoja. hätätapauksissa myös monitoimimies Heinimäen voi nakata hyökkäysvitjoihin, O-P:han on kuin Ihmemies McGyver joka voi vetää ykköspakkiparissa tai hyökkäyksessä päivän tuntuman mukaan. Kohta mies on varmaan jo maalivahtinakin.

  Pusalle toki jatkopahvi jos vain miehelle sellainen maistuu.

  Jortikan ja/tai Maneliuksen paluu toisi taas lisää syvyyttä pakistoon, vaikka tosiaan pakiston toiminnassa ei ole viime aikoina paljon valittamista ollut. Ei oikein kehtaa valittaakaan, kun joukkue puolustaa niin tiiviisti.
   
 19. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Tosiaan olipa hyvä haku Ikalta tuo Helenius. Hyvä kolmos- ja neloskentän hyökkääjä. Pelaa kurinalaisesti ja heittää silloin tällöin järkeviä syöttöjä, joista on tehty jo muutama maali. Ika tuntee kaverin varmasti Kookoon ajoilta ja on varmasti myös hyvä pukukoppipelaaja. Valitettavaa tuo Pusan loukkaantuminen mutta kyllä TUTO:lla on reservissä hyökkäysvoimaa.
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Laitoin tämän otteluseurantaketjuunkin, mutta TuTon otteluennakossa ennen K-Vantaa -peliä mainittiin Mikko Jortikan toipumisen edistymisestä:

  Lainaus:
  Hienoa, että Jortikka on taas lähestymässä pelikuntoa! Kammottavan kuuloinen vamma, tuossa on varmasti ollut kuntouttamista. Mitään riskiä ei kyllä kannata ottaa, mutta tervetuloa vain takaisin takalinjoille, Jortikka!
   
 21. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Kirjoitit toki Jortikasta, mutta ilman mainintaa pelinumerosta. Linkkaamassasi Instagram kuvassa oli kuvateksti "Jortikan Mikko palaamassa kokoonpanoon! #mestis #tutohockey #TURKU" .

  Mikä teki asiasta epäselvän on, että TUTOn sivuilla pelaajalistassa ei ole ketään numerolla 17. Sen sijasta löytyy tällainen:

  44 Mikko Jortikka (viitattu 27.2.2014 klo 17.21, TUTO Hockeyn nettisivut)


  Itsekin alkuun ihmettelin tuota Heleniuksen pestaamista, kun ei rekordien valossa ole mikään pistemylly. Mutta taitaakin olla juuri sellainen roolipelaaja, mitä joukkue tarvitsi. Energinen, taisteleva, rouhea, puolustava, taklaava jne. Hyvä haku! Sopii loistavasti Rautajoen ja Palosen väliin. Ja voi siellä välillä Tuokkokin olla.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jortikan paluu kyllä oli yllåtys. Itse vammasta en ollut tietoinen vaikka muistan kyllå miten piti kättään juuri siinä kohtaa kun loukkaantui.

  Kova kuitenkin tulee olemaan tämä runkosarjan loppu. Kiekko-Vantaa pitää hoitaa ihan suoralla voitolla. Helppoa siitä ei varmsti tule. Silti laskin aiemmin kyllä jo tämän ottelun voitettavaksi.

  HCK vieraissa ja siihenkin laskin yllätykseksi suoran voiton. Vielä vaikeampi, mutta siihen uskon taas pelaajien syttyvän paremmin. HCK on kuitenkin loppuun asti pelaava ja maslinteko heiltä onnistuu. Toisaalta viimepelissä on myös omissa soinut. Siis edelleen hyvä joukkuepuolustus ja muutama maali, niin se on siinä.

  Näin runkosarjan voitto olisi lähes varma.

  Vika ottelu KooKoo kotona. Varmistunut runkosarjan voitto voi olla paha alitajunassa pyörivä peikko. Nyt siis se pitkään jatkunut voiitoputki voi saada päätöksen. Olkoon se sitten tilastotappio. Vastaavia tulee jatkossakin, mutta luotan pitkässä juoksussa nykyiseen onnistuneeseen pelitapaan ja joukkueen roolitukseen.

  Tämä on meidän kausi.
   
 23. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Tänään on sitten se maaginen auditoinnin tulospäivä. Olisi kyllä todella hyvää jos seura aika pian tämän jälkeen tulisi ulos kertomaan että miten me tästä edetään ja mikä on ensi kauden suunnitelma, ja ehkä myös pitkän tähtäimen suunitelma. Kannattaako ensi kaudelle kasata iskukykyinen Mestisjoukkue jos panokset ovat vähissä?
  Tämä riippuu paljon myös siitä mitä Liigan herrat tänään kertovat ja onko edes mahdollista nousta Liigaan lähiaikoina.
  Ikallahan on ainakin 3 vuoden soppari takataskussa ja pelaajista Aki Keinäsellä ja Antti Virtasella on pahvit ensi kaudelle.
   
 24. Manray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey
  Onnea Sportille, tapa nousta tämäkin. MUTTA tehdään me se tyylillä ja voitetaan koko paska. Täysi tuki ja halli täyteen loppukaudeksi ja ensi kaudeksi.

  Huom! 2 paikkaa on yhä auki ja sitten uudet neuvottelut!
   
 25. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Olispa mahtavaa jos joukkue x tai TUTO voittaisi ja tällä voitolla saisi mahdollisuuden neuvotella liigapaikasta! Uskomattoman hienolta kuulostaa... eiku.