Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 31.01.2013 klo 23.01.

 1. Oadie Jäsen

  Huolestuttavaa jos Virtasen Antti nyt pahasti loukkaantui illan ottelussa. Ika ainakin oli pressissä sanonut, että on pitkään poissa. Toivotaan ettei kuitenkaan näin ole ja Ana pääsisi viimeistään pudotuspelien alkuun mukaan.
   
 2. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kalle Moisio

  Lainaus:
  Ei taida herra Moisio pelata enää runkosarjassa, oli senverran törkeä ryntäys. Säälittävää toimintaa Moisiolta, lähtee ryntäämään Mestiksen herrasmiespelajaa laidassa. Eiköhän viiden ottelun rangaistus tuosta sikailusta ole oikea päätös!

  Vaikeasta tilanteesta joukkue hoiti pisteet kotiin. Tuo liigakohu ei voinut olla vaikuttamatta pelaajien keskittymiseen. Kolme pojoa puuttuu runkosarjan voitosta, eiköhän nämä oteta kahdesta viimeisestä pelistä!

  Pulliaisen kenttä oli tänään täysin pitelemätön. Viisi kaunista maalia, olipa upea esitys!
   
 3. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Paranemista Antille.
  "Kyllä niillä Moision "jääkiekkoilijoilla" viiraa jotain geeneissä", totesi eräs katsoja osuvasti. Annoin hiljaisen hyväksyntäni.
   
 4. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Sport menetti tänään yhden pisteen joten voitto keskiviikkona Keravassa niin homma on varsinaisen selvä runkosarjan suhteen. Toki 2 pistettäkin riittää koska meidän maaliero on tällä hetkellä +50 ja Spåran +31.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toivottavasti joukkue pitää päänsä kylmänä kaikkien viimeaikaisten kabinettisotkujen yms. keskellä eikä myöskään lähde liikaa miettimään sitä, että "pisteet on otettava". Totta kai ne olisi otettava, sitä en kiellä, ja mielellään juuri Keravalla, jotta viimeiseen kotipeliin joukkue voi lähteä täysin paineetta ja sillä mielellä, että siinä valmistaudutaan pudotuspelejä varten eikä puristeta mailaa pakkovoitto mielessä.

  Keravan kaataminen ei ole niin helppo tehtävä, joukkue on varsin vahvasti pelannut, joten nyt pitäisi taas tiivistää puolustuspään pelaamista. Se oli perjantaina varsin heikkoa pitkästä aikaa, ja Meriläinenkin päästi maaleja vähän liian helposti. Nyt luukut kiinni Keravalla ja muutama maali sisään vaikkapa Taikuri Hakulisen loitsuilla, niin saataisiin tämä ratkottua.

  Suoraan sanottuna vituttaisi, jos joukkue aloittaisi ennen pudotuspelejä kahden ottelun tappioputken ja menettäisi runkosarjan voiton kabinettiseuralle viime metreillä. Se aiheuttaisi turhan kolauksen joukkueen itseluottamukseen ja harmittaisi erityisesti siinä vaiheessa, jos Sport ja TuTo kohtaisivat finaaleissa ja Sportilla olisi kotietu takaisin.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Todellakin, 2 pistettä riittää nyt ensi viikolla runkosarjan voittoon. Vähempikin, jos Sport ei voita suoraan molempia otteluitaan. TUTO:n ykköstila alkaa olla paketissa, ja silloin vastaan tulee todennäköisesti
  K-Vantaa. Vastustaja voi myös olla Jukurit tai JypAkatemia, mutta todennäköisyys puoltaa Vantaata.

  Rööki - Anan loukkaantuminen on kyllä kaamea takaisku. Voi vain toivoa että Rautajoki käy tiputtamassa Kalu Moision, jos Vantaa tulee vastaan. Kele mikä sika, kele.
   
 7. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Sportin peli tosiaan ailahtelee ja on melko haavoittuvan oloista. Tänään selvän johdon menettäminen peräpään porukalle kuvaa Sportin nykykuntoa. Joukkue on sössinyt selvän sarjajohdon ja Tuto on lähellä runkosarjan voittoa. Kaksi pistettä ja lähdetään kotiedulla hakemaan Mestiksen toista liigapaikkaa. Unelma elää ja hakemus lähteköön komitealle huhtikuussa.

  Tänään HCK:lle selkeä tappio Mikkelistä, joten lisätään keravalaisten tuskaa keskiviikkona ja ratkaistaan runkosarjan voitto ennen viimeistä peliä.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Uusi näillä sivuilla. Kupittaalla palelin jo 60-luvulla.

  Olen tällä kaudella nähnyt yhtä lukuun ottamatta kaikki TuTon pelit. Se yksikin jäi näkemättä, koska silloin olin katsomassa Barcelonassa futis- ja korispelejä. TuTon pelit ovat olleet kivoja (keskimäärin on mukavampi voittaa kuin hävitä) ja ehkä edellisestä osittain johtuen hallista on puuttunut negatiivinen ilmapiiri (voi vittu miksi sä taas noin teit -kommentit. Negatiivisesti peliin suhtautuvia on paljon vähemmän kuin menneinä vuosikymmeninä).

  Ja ennen kaikkea minulle on suuri ilo aina nähdä Antti Virtasen harhautukset ja irvistykset jäällä. Hakulisen purjehdukset ja Palosen vastustajan kuumentaminen. Hänkin tulee olemaan tärkeä pelaaja omassa roolissaan pleijareissa. Maneliusta kaipaan. Alkukauden paras pakki ja sympaattisen oloinen kaveri muutenkin. Onko kenelläkään tiedossa pelaako Manelius vielä tällä kaudella?

  Odotettavaa oli, että SPORT epäurheilijamaisesti nostetaan liigaan. Sitä mielestäni on ihan turha jäädä itkemään. On panostettava Mestiksen kehittämiseen. Mikään SM-liigaan nouseminen ei minulle ole mikään itseisarvo. Paljon mukavampaa on katsoa kun TuTo taistelee Mestiksen voitosta kuin se, että se tappioita minimoidakseen alkaisi myydä joulukuusta alkaen tepsin ja kalpan tapaan pelaajiaan. Ja sama toistuisi ehkä vuodesta toiseen.

  Ja TuTon hallikin on viihtyisä, ihmisten ilmoille eikä missään Raision arolla ja palvelutkin toimivat. Musiikkikin on hyvin valittua eikä tarvitse kuunnella sitä perinteistä kaikissa maailman halleissa vuosikymmenet soitettua hokimusiikkia.

  Kun näin netissä eilisen pelin uudesta paikkasysteemistä arvasin, että jotain häikkää tulee. Poikani kanssa tulimme siksi paikalle vähän aikaisemmin ja jonotimme vähän aikaa. Ei tuo nyt niin pahaa ollut. Ymmärrän, että TuTon markkinointiväki oli vähän hankalassa tilanteessa, kun oli perjantaipeli, jolloin ihmiset käyttävät rahaa jos tietävät pääsevänsä takaisin paikalleen. Siksi paikkaliput oli ihan ymmärrettäviä ja kai urpompikin seuraavassa KooKoo -pelissä osaa tulla puoli tuntia aikaisemmin paikalle. Jos ei niin tulee sitten kun TuTo johtaa 2-0.

  Hei. Ei tämä ole niin vakavaa. Tämä on jääkiekkoa ja siksi helvetin upeata.
   
 9. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kalle Moisio

  Onkos tämä Kalle Moisio Patrik Moision veli? Tepsi taustainen kaveri näyttäisi olevan. Samanlainen giljotiini näyttää kuitenkin olevan. Jos pleijareissa kohdataan taittaa kaverille tulla epämielyttävät oltavat. Sen verran sikamainen ryntäys oli kohti Rööki Anttia. Eipä kaveri paljon kunnioittanut Mestiksen herrasmiespelajaa.

  Laskin Sportin ja Tuto:n viimeisen 7 ottelun pistesaldot. Tuto:lle 20 ja Sportille 10. Tuto on menettänyt vain yhden pisteen ja senkin tuomarivirheestä HCK:lle Turussa. Uskomaton putki, joten eiköhän jatketa loppuun asti ja Liiga paikka on tarjolla kaudeksi 2015-2016!
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tervetuloa vain palstalle, penaz. Uusia näkemyksiä asioihin aina kaivataan. Keskustelua tuntuu nykyään riittävän myös täällä TuTon puolellakin ihan hyvin ja mukava syventää omia ajatuksiaan toisten näkemysten kautta. Mikäpä tässä muutenkaan on ollessa, kun joukkue menestyy ja tulevaisuus tuntuu valoisalta, vaikkei kabinetin ovet Liigaan auenneet. Mahdollisuudet on vielä kaiketi urheilullisuuden kautta lunastaa nousupaikka tulevaisuudessa.

  4 pisteen ero ja 2 ottelua enää jäljellä. Seuraavassa pelissä olisi siis mahdollisuus jo sinetöidä lopullisesti paalupaikka pudotuspeleihin. Oikeastaan paikka voi myös sinetöityä, jos Sport häviää Jukureille. Kärkipaikasta on mielestäni kotiedun lisäksi muutenkin valtava etu. TuTo ei kohtaisi kahta seuraavaksi parasta (Sport, KooKoo) muuten kuin vasta ehkä finaalissa. Ei siinä, ollaan noitakin vastaan pärjätty tällä kaudella, mutta raskaat sarjat verottavat joukkuetta mm. loukkaantumisten muodossa usein. Onkohan Antti Virtasen tilanteesta muuten tarkempaa tietoa?

  Jos arvuutellaan pudotuspelejä, että 4 runkosarjan parasta hoitaisi ensimmäisen kierroksen niin välierät olisivat TuTo-HCK ja Sport-KooKoo. Mikäli Sport-KooKoo sarja toteutuu, niin uskoisin siitä tulevan erittäin kovan, eikä tosiaan ole läpihuutojuttu Sportille. Itseasiassa Sportin tie on erittäin kivisen tuntuinen. He joutuvat kohtaamaan ehkä kaikki auditoitavat joukkueet pudotuspeleissä. Toisaalta kabineteista valittu saa nyt oivan paikan myös todistaa valinnan myös urheilullisesti oikeaksi.
   
 11. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Samoin, tervetuloa palstalle penaz.

  Oma arvaukseni on, että Sport ja Jukurit pelaavat vastakkain ensimmäisen kierroksen ja Jukurit vie sen. Mikkeliläiset eivät ole olleet missään hirveässä vedossa viime aikoina eikä koko kaudella, mutta Sport on ollut suorastaan ailahtelevan huono vuoden vaihteen jälkeen. Liigapaikan varmistuminen vie seuralta ja sen pelaajilta terän pois. Seuralla ei ole todellista panosta - ainoastaan kunnia, mutta se ei riitä. Ja pelaajat tietävät, että keillä heistä on edes joitain mahdollisuuksia Liiga-Sporttiin ja keillä ei. Tämä syö rotan lailla joukkuehenkeä ja yhteenpuhaltamista. Saman aikaisesti Jukurit ovat pyrkineet loppumetreillä vahvistamaan joukkuetta ja heillä on vielä jossain määrin aitoa panosta. Mikäli siis nämä väitteet Mestiksen mestarin nousumahdollisuuksista välivuoden jälkeen pitää lainkaan paikkansa. Piti tai ei, se on tällä hetkellä rannalle ruikuttamaan jääneiden ainoa oljenkorsi. Näillä perusteluilla Sport laulukuoroon valmistautumaan Liiga-nousuun ja Jukurit jatkoon.

  TUTO hoitaa nihkeästi, mutta rutiinilla ja leveydellä K-Vantaan pois päiväjärjestyksestä 4-1 otteluvoitoin. Kalle Moisio saa tulevalla viikolla Anan telomisesta niin pitkän pelikiellon, että vasta viimeisessä kohtaamisessa pleijareissa on mukana kuvioissa ja saa siellä opetuksen, mitä kannattaisi jatkossa jättää tekemättä. Rautajoki, Palonen ja Tuokko ajavat jokainen vuorollaan puhtaasti Moisiota sillä seurauksella, että poika pelaa loppupelin kuin rippikouluoppilas.

  TUTO pudottaa Jukurit välierissä ja KooKoo HCK:n ellei sitten keravalaiset täräytä todellista pommia. Todennäköisesti kuitenkaan eivät täräytä. Massu on siellä täynnä jo pleijari- ja välieräpaikasta.

  Loppuottelusarja TUTOn ja KooKoon välillä tulee olemaan huipputasainen ja jännittävä, koska mikäli Liiga ei ole täysin kusettanut niin tuon sarjan voittaja pelaa kaudella 2015-16 Liigassa. Peli venyy seitsemänteen otteluun, jossa täysi Marli-areena sekä halliin mahtumattomat Juissi-hallin puolen kisakatsomossa saavat makeaa mahan täydeltä. TUTO vie lopulta koko sarjan ja Mestiksen mestaruuden.

  Sitten se iso kysymys:

  - Mitkä ovat ne kotiläksyt, mitkä TUTOn pitää tehdä, jotta Mestiksen mestaruuden jälkeen voimme nousta Liigaan kaudelle 2015-16? Onko nämä tiedossa julkisesti tai edes seuralla? Toki auditoinnissa oli lista asioita, mutta missä niistä TUTOlla on vielä parannettavaa ja kuinka paljon? Olisi erittäin tärkeää saada nämä tarkat kriteerit etukäteen, jotta ne voidaan täyttää. Muuten Liigalle jää mahdollisuus sanoa, että "ette täyttäneet kriteerejä". Pahaa pelkään, että mikäli kriteereitä ei saada, näin tulee myös tapahtumaan. Miksi?

  1) Muiden Liiga-seurojen bisnesten kannalta TUTO ei ole niin kiinnostava joukkue Liigaan kuin esim. Vaasan Sport, Kouvolan KooKoo ja Mikkelin Jukurit.
  2) TUTOn nouseminen Liigaan olisi todellakin myrkkyä TPS:lle ja he tulevat tekemään kaikkensa, ettei TUTO nousisi. Ja muut Liiga-seurat antavat tukensa TPS:lle.
  3) TUTOn ja Ikan markkinointitempaukset ja viestintälinja on suututtanut Liigan, eivätkä osakkaat halua joukkoonsa vastarannan kiiskeä.

  Näitä ei tietenkään kerrota julkisuuteen, vaan todetaan, että "kriteerit eivät täyty" sen enempää asiaa tarkentamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2014 klo 03.01
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Läksyjä varmasti riittää jos mahdollisuus ansaittaisiin tulevaisuuden nousulle. Itse pitäisin yhtenä tärkeimmistä kannattajapohjan laajentamisen, mikä näkyisi myös hallilla yleisömäärissä vastustajasta riippumatta. Tässä ollaan kuitenkin jotenkin myös jo onnistuttu, mutta lisää tietysti tarvittaisiin. Ei tuossa muutama vuosi sitten vielä olisi uskonut, että TuTo-K-vantaa pelissä olisi 2450 katsojaa. Muutenkin yleisömäärät ovat hiljalleen kasvaneet. Eli toisin sanoen, kun väkeä on Mestis peleissä hyvin voi hyvin odottaa, että Liigassa olisi vielä enemmän.

  TPS:n johdossa TuTo todennäköisesti nähdään pienenä mörkönä, mutta uskoisin useimpien TPS kannattajien mieluusti näkevän TuTon Liigassa kirittämässä omaa joukkuetta. Muiden seurojen suhtautuminen TuToon riippuu paljolti siitä, mitä TuTolla on niille tarjota. TuTon pitäisi vetää yleisöä myös vieraspeleissä ja olla kiinnostava vastustaja. Tämä riippuu paljon myös siitä minkälaisen joukkueen TuTo onnistuisi rakentamaan Liigaan. Heittopusseja ei kauheasti arvosteta missään ja myös talous pitäisi olla hyvällä pohjalla.

  TuTolla on ollut aika "räväköitä" tempauksia viime aikoina. Näihin on suhteuduttu hiukan vaihtelevasti leiristä riippuen. Toisaalta Liiga kaipaisi varmasti jotain väriläiskää, mutta nämä oikeustoimet Liigaa vastaan olisivat varmasti este ja välit tulehtuisivat. Vähän sama asia, jos Tami nyt lähti TuToa vastaan vääntämään oikeudessa. Eipä taida TuTossa Tamin sanat paljoa enää painaa. Tässä suhteessa Timo Kinnunen teki fiksusti, kun torppasi nämä oikeustoimi spekulaation heti kättelyssä. Toisaalta jos voitetaan 2 mestaruutta putkeen ja ovet ei aukea, niin olisin valmis jo oikeustoimiin.

  Yksi tulevaisuuden nousijan valintaan vaikuttava tekijä voi olla Sportin menestys Liigassa. Tämä ehkä huolestuttaa eniten. En olisi yhtään varma, että Sport pystyy edes sääleihin nousemaan ensimmäisellä kaudella ja miten reagoi menestykseen tottunut yleisö jos joukkue juuttuu pohjille? Toisaalta olisi aika kova juttu, jos karsinnat palautettaisiin tulevaksi kaudeksi ja niissä pelaisivat TuTo ja Sport.
   
 13. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Parisen kuukautta sitten avasin ketjun TUTO Liigaan kaudeksi 2014-15. Tuossa ketjussa nostin esiin juuri tämän kannattajamäärän kasvattamisen, mutta siitä näkökulmasta, miten me kannattajat itse voisimme toimiston tuella tai yhteistyössä toimiston kanssa tähän vaikuttaa. Koitin käynnistää yhteistä ideointia erilaisista uudenlaisista keinoista, jotta toimiston väki voisi niitä ottaa vakavaan harkintaan, mikäli täällä käyvät lueskelemassa. Ilmeisesti ainakin Rosvoroope käy täällä, joten nuo ideat voisivat mennäkin eteenpäin. Noh, ideointi tyssäsi aika nopeasti lähinnä siihen, että kaikki tuntuivat kaipailevan vain sitä, että omistajat pumppaisivat rahaa ja toimisto tekisi rahalla temppuja tai ostettaisiin kalliita pelaajia tms.. Kuten tosiasia tuossa toteaa, kannattajamäärän tulisi kasvaa, jotta Liiga ja muut liigajoukkueet näkisivät TUTOn kiinnostavana ja Liigaan kelpaavana joukkueena. Katsojamäärät ovat iloisesti nousseet ja paljon näkyy hallissa sini-puna-valkoisia kannatustuotteita, joten oikealla tiellä ollaan. Nopeasti vain lisää vettä myllyyn ja siihen tietysti parasta lääkettä on, kun joukkue johtaa sarjaa ja pelaa kaupungin värikkäintä lätkää. :)

  Lainaus:
  Mikäli TPS:ssä ei nähdä TUTOa minkäänlaisena uhkana tällä hetkellä niin siellä ollaan totaalisen sokeita. Tosin sitähän siellä ilmeisesti ollaan oltukin. Siltikin välimatka on vielä pitkä kurottavaksi kiinni, mutta matkalla ollaan jo. Mitä pidempään TUTO keväällä pelaa sen jälkeen, kun TPS on jäänyt jo kesälomalle niin se antaa TUTOlle mahdollisuuden kuroa tuota eroa umpeen entisestään.

  "uskoisin useimpien TPS kannattajien mieluusti näkevän TuTon Liigassa kirittämässä omaa joukkuetta."
  Tämä ei kiinnosta TPS:n johtoa pätkääkään. Päin vastoin. Aivan samoin kuin SM Liigaa ei kiinnosta se pätkääkään, mitä maksava yleisö tuotteelta haluaa.

  "Muiden seurojen suhtautuminen TuToon riippuu paljolti siitä, mitä TuTolla on niille tarjota. TuTon pitäisi vetää yleisöä myös vieraspeleissä ja olla kiinnostava vastustaja."
  Tämä on hyvä pointti, mutta hyvin hankala tehdä asialle mitään. Vai mitä meinaat tosiasia? Kenties noita värikkäitä markkinointitempauksia ja freshiä lähestymistä selostuksiin ala Säteri ?

  Lainaus:
  Uskon, että Jokereista tulee Vaasaan 1-2 kentällistä, ehkä jopa enemmän. Tämän hetken Sportista jatkaisi ehkä max 1-2 kentällistä ja siinä olisi jo liigakelpoinen joukkue heti ensimmäiselle kaudelle. Loput on sitten kiinni valmennuksesta ja siitä, miten materiaali saadaan pelaamaan joukkueena. En näe Sportin keskinkertaista pärjäämistä Liigassa yhtään sen epätodennäköisempänä kuin minkään muunkaan liigajoukkueen. Eivät varmasti tule hätistelemään kärkeä, mutta ei vielä kannata julistaa Sportin jäämistä viimeiseksikään.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Vaikea tosiaan on sanoa tähän mitään selvää ratkaisua, millä vierapelitkin saataisiin kiinnostaviksi? Tietysti menestys Liigassa ja uusi joukkue herättäisi kiinnostusta, mutta olisiko jotain muutankin? Vieraspelitkin voisi nähdä myös mahdollisuutena jollekin uudelle kokeilulle tai asioiden esiin tuomiselle. TuTon tukijat voisivat tarjota kotiyleisölle joskus vaikka tuliaisia Turusta, heh? TuTon esittely vieraspeleissä ehkä TuTo toimesta? Kotijoukkueen maskotille voisi myös vieraat antaa haastajan. Tähän tietenkin tarvitaan myös kotijoukkueen lupa jne.

  Sportin osalta on oikeastaan vielä vaikea sanoa mitään, ennen kuin heidän ensi kauden joukkueestaan tiedetään enemmän. Historian valossa nousijalla ei kuitenkaan hirveän helppoa ensimmäitä kautta yleensä ole ollut.
   
 15. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Tästä unohtui mainita, että on syytä muistaa Turun Sanomien jakaneen kestotilaajilleen 500 kpl lippuja kyseiseen otteluun, mikäli olen oikein ymmärtänyt. Jos näin oli niin tuosta lukumäärästä voi poistaa melkein sen 500 lippua, joten itse maksaneita katsojia oli sen vajaa pari tuhatta. Ihan kelpo määrä sekin ottaen huomioon vastustajan ja juuri julki tulleen auditointituloksen, mutta mikäli halutaan näyttää Liigan suuntaan sellaiselta, että meidät pitäisi nostaa Liigaan niin yleisökeskiarvoa pitäisi saada nostettua.
   
 16. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toisaalta ihan samalla tavoin muutkin joukkueet näitä ilmaislippuja jakavat, varsinkin liigassa. Ja kaipa niistä kuitenkin seuralle käypä hinta maksetaan, joten ei tuo haittaa, jos illan isäntä jakaa haluamilleen tahoilleen X määrän lippuja.

  Esimerkiksi Tepsin peleissähän on paljon enemmän ilmaa yleisömäärissä. Kyllä sielläkin vain virallisesti merkitään yleisömääräksi vaikkapa 3700, vaikka paikalla olisi oikeasti reilut parituhatta. Esimerkiksi kun minä kävin yhden TPS-matsin ilmaislipulla katsomassa, niin samaan peliin oli jaettu ilmaislippuja ainakin kolmen eri tahon kautta. Olisiko juuri samainen TS jakanut sinnekin satoja lippuja, sitten Mikaelin seurakunta oli jakanut ilmaislippuja ja yliopiston (ulkomaalaisille vaihto-)opiskelijoillekin oli jaettu kosolti lippuja. Silti virallinen yleisömäärä oli varsin heikko ja todellinen kävijämäärä vielä heikompi.

  Tietysti olennaista olisi saada ns. vakiokävijöiden määrää nostettua parin tuhannen yli. Sen jälkeen voikin minun puolestani hommata vaikka joka otteluun sponsoriyrityksen, jolla on käytettävissään tietty määrä lippuja omille asiakkailleen ja eturyhmilleen. Sponsorifirmojen määränn kasvattaminen kun on myös tärkeää.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Minusta nyt TuTon kannattaa markkinoinnissa täysillä panostaa pleijareihin. Tuote on kunnossa: viihdyttävää jääkiekkoa pelaava joukkue, jonka valmentaja on mediaseksikäs äijä. Lippujen hinnatkin ovat kohdallaan. Luulisi olevan mahdollista saada peleihin uusiakin katsojia, varsinkin kun TuTo on ainoa pleijareita Turussa pelaava jääkiekkojoukkue.

  Lottovoitto olisi, jos finaaleissa vastaan tulisi Sport. Tosin se voi hyvinkin pudota aikaisemmassa vaiheessa, jos joukkeen pelaajien motivaatio ei ole kunnossa, kun Rannisto antoi jo Sportille palkintonsa. Mutta jos kuitenkin Sport on TuToa vastassa niin tilanne olisi herkullinen. Ottelua voitaisiin näyttävästi mainostaa esim. rehdin urheilun TuTo vastaan kabinettijoukkue Sport. Uskon, että jokainen ottelu Turussa olisi ennakolta loppuunmyyty.

  Kyseinen ottelusarja vastakkainasetteluasetelmansa vuoksi kiinnostaisi varmasti Turun ja Vaasan ulkopuolellakin.
   
 18. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Juu, eiköhän seura niistäkin lipuista jotain hintaa ole saanut. Siitä ei ollutkaan tuolla edellä kysymys, vaan siitä, että yleisesti ottaen näiden Liiga-haaveiden kannalta olisi tärkeää saada kannattaja- ja katsojamääriä kasvatettua, koska ne ovat varmasti yksi ratkaisevista tekijöistä Liigan kannalta. Tuoko TUTO Liigalle uusia asiakkaita vai ei? Ja mitä muuta se tuo? Kiinnostaako TUTO muilla paikkakunnilla jne.?
   
 19. henrylip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kalle Moisio

  Lainaus:
  Muistaako tämä Isopappa, missä Patrik Moisio Pelasi, kun taklasi Ville Vahalahden sairastuvalle merkityksettömässä harjoitusottelussa? Silloin hän oli, jossain hallissa suuri sankari.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.03.2014 klo 18.51
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä vanhempi Moisio muistetaan. Ihan kaikki eivät tuosta kyseisestä tapahtumasta eikä kaikesta myöhempäänkin tehdyistä tilanteista pitänyt.

  No nyt katsotaan kumpi palaa kentälle ensin. Iso pala Virtasen Antti kuitenkin joukkuetta on.

  Runkosarja hoidetaan kotiin ilman häntä, mutta jatkossa tarvitaan häntä.
   
 21. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Ainakaan TUTOn sivuille TUTO Hockey 2013-2014 - Tuto Hockey ei ole päivitetty Virrua sairastuvalle, joten se antaa luvan toivoa parasta. Toki voi olla, että ei ole vain viikonlopun jälkeen päivitetty sivuja.
   
 22. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Moisio

  Minulle Patrik Moisio ei ole ollut missään vaiheessa sankari. Kyllä itse arvostan enemmän taitopelajaa sekä pelaajaa, joka pelaa vaihdosta toiseen joukkueelle. Pelaaja joka ottaa vaihdosta toiseen tyhmiä jäähyjä, ei palvele joukkueen etua. Valitettavasti Patrik Moisio on pelaaja joka pelaa niin kovaa, että hänen fysiikansa ei kestä moista pelityyliä. Minun puolestani saa pysyä jatkossakin pois Tuto:n kokoonpanosta.

  Toivottavasti tämä Kalle Moision sikailu ei aiheuttanut Virrulle pitempää sairaslomaa. Virru taitaa olla muuten ainoa Tuto:n pelaaja, joka on pelannut toistaiseksi kaikki runkosarjan pelit tämän kauden osalta. Toivotaan Virrulle pikaista paranemista Moision kolhuista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2014 klo 21.30
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Täytyy myöntää, että kyllä Patric Moisio aika sääntöjen rajoilla TuTossakin veti, eikä kaikkea hänen tekemää voi mitenkään puolustella. Itse kannatan kovaa ja fyysistäkin peliä, mutta ehdottomasti puhdasta enkä toivo kenenkään loukkaantumisia. Pelit pitäisi voittaa ihan kentällä pelaamalla, ei vastustajan tähtiä telomalla. Taklauksia pitää pystyä ottamaan vastaan ja myös antamaan. Kaikesta huolimatta pakko sanoa, että kyllä ne lasit päässä myös vaikuttaa... Moisio pisti TPS:lle kampoihin ehkä turhankin kovin. Tosin ei tuolla tyylillä kauhean pitkälle pärjätä. Patric taisi kärsiä jo TuTo aikoina aika paljon loukkaantumisista ja voi hyvin olla, että ura ei enää tästä hirveästi hänellä aukene.

  Asiasta toiseen. Tommi Virtasesta kuukauden pelaaja Mestiksessä. Aika hyvän helmikuun on Betoni muurannut:

  TUTO-veskari Virtanen Jatkoajan helmikuun Mestis-pelaaja - MESTIS - 03.03.2014 - Uutiset - Jatkoaika.com

  Tommi Virtasesta Mestiksen kuukauden pelaaja
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2014 klo 22.33
 24. kotkanpoikii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sumulaakson kk, Spora forever,
  Onnittelut runkosarjan voitosta !! Saas nähdä miten pitkälle teidän flow riittää loppupelien aikana. Toivotaan, että saatte pitää tärkeät ukot terveinä, niin että pääsette ottelemaan finaalisarjan voitosta. Sinnehän teidän "pleijarijuna" nyt vakaasti puksuttaa.
   
 25. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  SE ON SIINÄ! Nimittäin runkosarjavoitto. Ika kertoi että oli helpottunut ja että pelissä näkyi että oli isot panokset ja jätkät puristi vähän mailaa. Betonilla taas ei puristanut. Luottavaisin mielin mennään pleijareihin kun Betoni seisoo tolppien välissä.
  Nyt vaan ehjä peli KooKoota vastaan lauantaina ja sitten mennään. Toivottavasti jätkät (ja KooKoo) vetävät kunniakkaan lopun runkosarjalle vaikka kaikki playoffparit ovat jo varmistuneet.

  Miettikää hetki missä oltiin 3 vuotta sitten...