Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 31.01.2013 klo 23.01.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Koska muuallakin (lue: Sportin alueella) on avattu ensi kauden joukkueketjuja, niin eiköhän ole aika perustaa myös TuTolle kauden 2013-2014 ketju.

  Toki kaikki on mahdollista, mutta näin oletuksena TuTon ensi kausikin pelataan Mestiksessä ellei nyt tapahdu nousun ihmettä tai negatiivisemmin ajateltuna koko Mestis-konsepti hajoa eteläkorealaisjoukkueen ja virolaisten aiheuttamaan isojen seurojen kapinaan. Ei minua haittaa, jos tämä ketju siirrettäisiin ensi kaudeksi liigaosioonkin, mutta ehkei se ole kuitenkaan vielä tällä kertaa todennäköistä (eikä se ole virallisesti vielä TuTon tavoitekaan).

  Maailma muuttuu nopeasti. Lukaisin palstaveli Numero 1080p:n avausviestin kauden 2012-2013 ketjulle, jossa Numero 1080p kävi läpi TuTon kauden 2011-2012 pelaajia ja pohti, kenet ottaisi jatkoon. Pikainen laskutoimitus osoitti, että tuosta porukasta, siis viime kauden porukasta, on tämän kauden TuTossa jäljellä vain kymmenen sopimuspelaajaa:

  Maalivahdeista vain Tommi Virtanen, pakeista Mikael Aaltonen ja Marlo Koponen sekä hyökkääjistä Teemu Aarnio, Ville-Vesa-Vainiola, Derek Famulare, Antti Virtanen, Markus Mäkinen, Aki Keinänen sekä teoriassa Antti Reivonen, jonka kausi päättyi olkapäävammaan ajat sitten.

  Vain 10 pelaajaa koko viime kauden porukasta. Uusiutuminen on ollut aikamoista, joten vaikea on ennustaa keitä ensi kaudella TuTon paidassa jäällä viilettää, ketkä nykypelaajista saavat lähteä, keiden pitäisi lähteä ja keitä pitäisi hankkia. Minkälaisia näkemyksiä ja toiveita (tai pelkoja) on ensi kauden TuTosta ja sen ketjuista?

  Laitan tässä kohta vähän omia pika-analyysejani nykyisestä miehistöstä seuraavaan viestiini.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ketkä kauden 2012-2013 pelaajista jatkoon, osa 1: Taisteluni. Ei kun siis osa 1: veskarit ja pakit.

  Maalivahdit

  Tommi Virtanen: Betoni on ollut joukkueen tuki ja turva, voittava maalivahti. Totta kai Betonille jatkopaperi ellei mies lähde isompiin kuvioihin. Jos lähtee, niin TuToon on saatava jatkossa kaksi ns. kovaa veskaria. Tällä kaudella on ollut riskipeliä, kun Betonin jälkeen ei ole ollut selvää kakkosveskaria ja erilaiset keikkamiehet ovat olleet aina vähän arvoitus.

  Kimmo Meriläinen: Meriläisen rooli edelleen A-junnuissa, joiden ensisijainen tehtävä olisi jollain keinolla päästä nuorten SM-liigaan, joten vaikka Kimmollekin pelejä pitää saada Mestiksessä alle, niin hänen varaansa ei voi kakkosveskarin roolia jättää.

  Joko siis Betoni + pätevä kakkosveskari tai sitten kaksi tasokasta veskaria vuorottelemaan pelejä, loppukaudesta sitten toiselle ykkösvahdin rooli.

  Pakit

  Kaikkien pakkien sopimus päättyy keväällä, joten automaattisesti kukaan ei jatka. En laske tähän listaan tuoreita lainapelaajia kuten Maalahtea, joka on kirjoittamaton kortti ja tosiaan lainasopimuksella.

  Omat jatkoonmenijäni:

  Riku Väkiparta. Tämä kausi on ollut kasvun ja virheidenkin aikaa, mutta A-junnuikäinenhän Väkiparta vasta on. Kehityskelpoinen pelaaja, varmasti ensi kaudella vakaammat otteet.

  Mikael Aaltonen. Viime kaudella en ollut ollenkaan vakuuttunut, eikä alkukausikaan niin ihmeellinen ollut, mutta on parantanut jatkuvasti ja tasaisesti, ja on yllättäen pakkien paras pistemies. Kehityskaari on nousujohdantainen ja Aaltosessa on johtajaominaisuuksia, joten jatkoon.

  Pasi Hirvonen. Parempaan suuntaan mennyt Hirvonenkin, isolle pakille olisi käyttöä ensi kaudellakin.

  Marlo Koponen. Maalia ei Marlo tee, mutta mies on Mestiksen tehotilaston kärkisijoilla. Näkymätöntä peruspuolustamista, jollaista tarvitaan alivoimalla. Jatkoon.

  Lauri Kärmeniemi: HPK-sopimus vuoteen 2014, mutta jos ei sinne mahdu, niin voisi periaatteessa jatkaa TuTossakin. Mutta sitten pitäisi olla sopimus TuToon - ensi kaudeksi toivoisin mahdollisimman vähän lainapelaajia.

  Näiden herrojen lisäksi TuTon ensi kauden joukkue tarvitsee kuumeisesti vähintään kahta ylivoimapelaamiseen pystyvää ja myös maalintekoon pystyvää pakkia. Tietysti pitäisi osata puolustaakin, mutta ylivoiman viivalle tarvitaan uusi "Syväsalmi", joka saisi kiekot verkon perukoille.  Ei jatkoon:


  Tony Vidgren. Aivan liikaa virheitä, aivan liikaa YV-aikaa saavutuksiin nähden. Pelaa välillä ihan ok, mutta roolin pitäisi olla selvästi pienempi, kolmospakkiparissa korkeintaan. Ei jatkoon, ainakaan tässä roolissa.

  Lasse Korhonen. Vähän keikkamiehen makua Korhosessa. Välillä ok-tason peruspuolustamista, välillä kuten taannoin Jyväskylässä todella murheellista pelaamista ns. kiertävältä ammattilaiselta. Ei jatkoon.

  Nuoret/junnut

  Olli-Pekka Viitaniemi, Simo Pasonen. Viitaniemestä ja Pasosesta en ole juuri mitään kuvaa saanut, mutta nuorukaiset jatkakoon vaikka sitten A-junnuissa ja edustusringin apuna.
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ketkä kauden 2012-2013 pelaajista jatkoon, osa 2: Hyökkääjät

  On jo sopimus:
  Samu Pitkänen. Sopimus kauden 2013-2014 loppuun. Olisi saanut minun puolestani muuten lähteä, varsin näkymätön ja vaisu ajoittaisia väläytyksiä lukuun ottamatta. Paikka lähinnä alemmissa ketjuissa. Voisi pelata ensi kaudella muuallakin.

  Janne Öfverström. Sopimus kauden 2013-2014 loppuun. Vähän statistin rooli tällä kaudella, mutta neloskentän mieheksi alkavalle kaudelle.

  Arttu Niskakangas. Sopimus kauden 2013-2014 loppuun. Olisin pistänyt ulos joukkueesta tämän kauden näyttöjen perusteella, ja voisihan Niskakankaan vieläkin pistää muualle. Usein laiska puolustuspäässä ja ns. maalintekijäksi todella tehoton.

  Antti Virtanen. Sopimus kauden 2013-2015 loppuun, mikä on helvetin hieno asia. Jatkosopimus vielä tämänkin jälkeen, jos pelaaminen maistuu. Maistuu se Selänteellekin, miksei Virtaselle?

  Aki Keinänen. Sopimus kauden 2013-2015 loppuun. Kenille on kyllä paikka joukkueessa. Ei ehkä viime kauden kaltaista maalikuninkuutta, mutta on Keni nytkin tehnyt lähes parikymmentä häkkiä.

  Jatkoon minun mielestäni:

  Derek Famulare. Jos ei liiga tai muu Derekiä vie, niin Famularelle vain diili, erinomainen tason nosto viime kaudesta.

  Anrei Hakulinen. Hakulisella on kapasiteettia ja pelihaluja, ehdottomasti jatkoon. Kolmossentteriksi, tai jos Pulliainen ei jatka, niin miksei kakkoskenttäänkin.

  Markus Mäkinen. Viime kaudella vähän mitäänsanomaton, tällä kaudella monta tahtomaalia. Pelaaminen on rujoa mutta sydäntä siitä ei puutu. Kyllä tällaista miestä tarvitaan.

  Tuukka Pulliainen. Jos Tukea vain TuTossa kiinnostaa jatkaa, niin ilman muuta kakkossentterin tontille ensi kaudeksikin.

  Ville-Vesa Vainiola. Kultakypärä Vainiola on kullan arvoinen, jatkoon tietysti.

  Olli-Pekka Heinimäki. Neloskentän miehen rooliin sopiva, ei mikään kallis hankintakaan.

  Ei jatkoon:

  Juha Virtanen. Ei ole vakuuttanut erityisillä taidoillaan koko kautena, vastaavia laitureita kyllä löytyy.

  Antti Reivonen. Ei ole tietysti pelannutkaan paljon, mutta ei Reivonenkaan mikään sateentekijä ole ollut.

  Anton Kokkonen. Tämän kauden ehkä suurimpia pettymyksiä, ei näillä näytöillä jatkoon ellei jotain radikaalia tapahdu.

  Teemu Aarnio. Sinänsä ihan sama, voisi saada jatkopestinkin neloskenttään, mutta toisaalta jos ei jatka niin ilmankin varmasti pärjätään. Yritteliäs Aarnio kyllä on.
   
 4. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Väkiparta ykkösylivoimaan viivalle ampumaan, myös riittävän nopea sprinttaamaan kiinni vastahyökit. Kakkosessa Aaltonen tekeekin hienoa työtä maalinedustalla/nurkalla.
   
 5. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Jääkiekkofanin suola: Jossittelu! Ja nyt päästään jo jossittelemaan ensi kautta, ja minulla on oma dream team jo valmiina.

  Jatkoon tältäkaudelta:

  Maalivahdit - Tommi ehdottomasti jatkoon! Joukkueen tukipilari numero uno.

  Pakit - Pasi Hirvonen, Marlo Koponen ja Mikael Aaltonen. Nämä jätkät on mennyt eteenpäin ja kuntokäyrä on nousussa.

  Hyökkääjät - Famulare, Vainiola, Keinänen, Pulliainen, A.Virtanen, Mäkinen, heinimäki, Hakulinen ja pienellä varauksella Reivonen. Sittenhän Niskakankaalla ja Pitkäsellä on sopimus ensi kaudelle, mutta en pistäisi jatkoon.

  Minun dream tema näyttäisi jotenkin tältä:

  1. Derek Famulare - Ville-Vesa Vainiola/AUK - Antti Virtanen
  Kai Syväsalmi - "Philippe Paquet"

  2. David Lundbohm/Niclas Lucenius - Vainiola/J-P Loikas - Jussi Tapio/Mikko Laine
  Lasse Lappalainen - Pasi Hirvonen

  3. Jarmo Jokila/Teemu Tallberg - Tuukka Pulliainen - Aki Keinänen
  Mikael Aaltonen - Marlo Koponen

  4. Joonas Larinmaa/Antti Reivonen - Anrei Hakulinen - Markus Mäkinen

  Maalivahdit: Tommi Virtanen - Tomas Kral/Aaro Peltonen/Jaakko Suomalainen​

  Ja kommentit. En usko että Aki Uusikartano on saatavilla vielä, mutta toki Aki voi itse päättää missä pelaa. Jos Aki ei vielä tule niin ykkösketju jatkaa samaan malliin kuin tällä kaudella.
  Sitten J-P Loikas olisi hyvä haku kakkossentteriksi. Hirmutehot Norjan liigassa ja olisi kyllä kokenut liigajyrä Mestikseen. Laidoilla olisi kivaa nähdä vähän Turkulaisia ja ykkösvaihtoehdot olisi Lucenius ja Tapio. Vaihtoehtoina David Lundbohm ja Mikko Laine.
  Kolmoskenttä olisi vanha kunnon Jokila-Pulliainen-Keinänen. Teemu Tallberg olisi myös hyvä haku vasemmalle laidalle.
  Neloskenttä olisi täys-Turkulainen. Reivonen on kyllä Ugista mutta voidaan kyllä sanoa Turkulaiseksi.

  Pakit seuraavaksi. Jos motivaatio riittää niin Syvis kotiin vaan. Hänen kaveriksi sitten joku philippepaquetmainen järkäle joka myös osaa tehdä pisteitä.
  Kakkosparissa on vanhat KalPa-junnut Lasse Lappalainen ja Pasi Hirvonen. Kolmosparissa tutut naamat Mikke Aaltonen ja Marlo "+19" Koponen.

  Maaliin Tommin kaveriksi ilman muuta Tomas Kral jos hän onnistuu täällä loppukaudella. Muuten Aaro Peltonen olisi hyvä haku. Tai miksi ei vanha kettu Jaakko Suomalainen joka pelaa erittäin hyvää kautta Suomi Sarjassa.

  No niin, sehän oli sitten sillä valmis. Tällä joukkuella mentäisiin jo pikkaisen eteenpäin. Valmentaja kuviot on vielä epäselvät ja jos ei Tami jatka niin minä lähtisin hakemaan paikkaajaa Mestiksestä. Potentiaaliset olisi vaikkapa Petri Mattila tai Petri Karjalainen. Kakkoseksi voisi ottaa junnuista Ilkka Saarela.
  Saarelaa voisi harkita vaikka Tami jatkaisikin koska Ortio on kyllä aika väsynyt tyyppi minun mielestä.

  Jossittelua? Muut dream teamit?
   
 6. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Yhtä lukuunottamatta samaa mieltä palstaveli Musta Nuolen kanssa ensikauden jatkoon menijöistä ja pois potkittavista.
  Antti Reivoselle antaisin vielä mahdollisuuden, ehti kuitenkin pelata vain kahdeksan peliä, ennen kuin loukkaantuminen katkaisi kauden.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  En minäkään sinänsä vastaan pistäisi, jos Reivonen saisi jatkaa, mutta kaipaisin ensi kaudelle terävämpiä hyökkääjävahvistuksia ja profiiliroolin pelaajia, jolloin täytyisi tinkiä ns. perustason pörrääjistä. Ja osalla näistä perustason pörrääjistä kuten Samu Pitkäsellä ja alisuorittaja Niskakankaalla on jo sopimus ensi kaudeksi. Toisaalta jos Pitkäsen tai Niskakankaan kohdalla tapahtuisi siirtymä muualle, niin kyllä Reivoselle tilaa olisi. Ja toki tämän kauden tapaan edellämainitut herrat voisi penkittääkin välillä ja antaa Reivoselle näytön paikan.
   
 8. Oleellista on tietenkin se, mitä TUTO ensi kaudella tavoittelee. Pelkkää Mestis-kattilaa vai jopa liiganousua? Jälkimmäinen tavoite edellyttää liigatason rosterin kokoamista.
   
 9. Mainitaan tässäkin, että AUK:lla ei ole ensi kaudesta sopimusta ainakaan Ässien kanssa, eikä sopimuksesta ole hämmästyksekseni edes neuvoteltu.

  Hivenen tuosta sellainen kuva jäisi, että Ässien ja AUK:n yhteistyö päättyy tähän kevääseen.

  Kevyellä liioittelulla totean, että liigan paras av-sentteri tällä hetkellä. Tamilta kysyttiin jo viime kesänä TUTOn joukkuetta esiteltäessä AUK:sta.

  Jos ei Ässissä jatka, niin toivottavasti TUTOssa.
   
 10. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  TUTO on ihan avoimesti sanonut että ennen kuin herrojen urat loppuu niin kasaavat vielä kerran ketjun Pärssinen-Uusikartano-A.Virtanen yhteen. Pärssisen sopimus Pelicansin kanssa jatkuu vielä vuoden. Nyt olisi sopiva hekti hankkia AUKin Kupittaalle. Tami totesi maanantaina Tunti Tamin Kanssa osiossa että hänellä on Aittolan kanssa alustava game plan valmiina ensi kaudeksi ja että hallitus käsittelee sen pian.
   
 11. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Olen 20 vuotta seurannut herrojen uraa ja toki yhteensaattaminen olisi upea asia. Realismi iskee kuitenkin siinä, että Aki ja Pärä ovat vielä tällä hetkellä ainakin saman hintaisia kuin Antti = 3 x 75 = 225 tuhatta.
  Siinä sitä saisi budjettia vääntää ihan kotitarpeiksi.
  Toivottavasti Hermes ei ehdi ensin ;)
   
 12. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Uskon kuitenkin että se on täysin mahdollista. Onko se sitten ulkopuolisen rahoittajan voimin. Pärssinen on kiutenkin sanonut että ura päättyy TUTO-paidassa. AUK on tässä tapauksessa se epävarma kortti. Katsotaan.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No kun tuosta Röökin 75k palkasta olet jo moneen kertaan jauhanut, niin suosittelen tarkistamaan summan tämän kauden osalta, sinulla kun kai noita suhteitakin on.

  Mitä tulee laskeskelmiisi noin muuten, niin ei tuon ketjun kokoaminen niin absoluuttisen mahdotonta ole kuin mitä annat ymmärtää. Vaikka lähdettäisiin siitä oletuksesta, että miesten yhteenlaskettu hintalappu olisi tällä hetkellä ehdottamasi 225k, niin so what? Iso raha toki, mutta kun ei se tuosta ainakaan tulevina vuosina nouse, päinvastoin. Vaikka olisi nyt tuo 225k, mitä se ei välttämättä edes ole, niin mitä se mielestäsi olisi esimerkiksi ensi kauden jälkeen? Olisiko 50-60k per äijä lähellä totuutta? Ehkä, mutta yhtä hyvin se voi olla vaikkapa 40k per pappa. Ja silloin ketjun hinta olisi 120 donaa. Mahdotontako?

  Ajattele nyt vaikka asiaa siltä kantilta, että jos joku olisi sanonut sinulle kaksi vuotta sitten TUTO:n tekevän sopimuksen 75 000 smackers maksavan Rööki Virtasen kanssa, niin olisitko uskonut? Epäilen. Ja vaikka olisitkin, niin jos/kun 75k oli mahdollinen yhdestä pelaajasta, niin miksi ihmeessä 120k tai vaikka 160k ketjusta olisi näin ajatuksen tasolla aivan mahdoton?
   
 14. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei kai seura virallisesti tällaista ole sanonut. Käsittääkseni tämä oli lähinnä ex-puheenjohtajan Lehtisen unelma, jonka me kannattajat toki mielellään jaamme. Varsinkin, kun Pärssinen on jo vuosien ajan haastatteluissa kertonut haluavansa päättää uransa TUTOn paidassa. Silti siitä, että haluaa kasata tuon ketjun on vielä pitkähkö matka siihen, että ketju on kasassa.

  Mutta kuten Numero 1080p tuossa edellä totesi, niin se mitä uransa ehtoopuolella oleva pelaaja x tienaa nyt seurassa y, ei ole suoraan verrannollinen siihen mitä sama pelaaja tulee tienaamaan seurassa z. Esim. Winchesterin, Bollin ja Bradleyn pelaaminen TUTOssa ei ikimaailmassa olisi pitänyt olla mahdollista, jos tuijotetaan vain viime kauden palkkakuitteja.
   
 15. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:

  No, lähdetään nyt taas vaikka siitä, etten missään ole väittänyt mitään absoluuttisen mahdottomaksi. Tai sitten joku toinen kirjoittaa myös nimissäni ja en tiedä siitä mitään.
  Mielikuvituslaskuhan minullakin oli, ei fakta (paitsi Antti Virtasen palkan kohdalla, ei tarvinnut edes tarkistaa), ja sinä ansiokkaasti jatkat myös fantasiointia.
  Ja minulle on aivan sama, kuka maksaa ja mitä, enkä väitä mitään mahdottomaksi. Käärmeenkin saa kiväärinpiippuun, kun sen ensin pakastaa.

  Ja ei, edes 450 000 euroa per ketju ei ole ajatuksen tasolla mahdoton, koska sitä ei ole miljoonakaan.

  Ja yhä pointtini on se, että olisi kiva nähdät äijät samassa ketjussa. Maksoi mitä maksoi! Ok?
   
 16. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Kertoisitko tai kertoisiko joku muu minulle, mitä tarkoittaa ulkopuolinen rahoittaja? Siis onko se joku taho, jonka "antamaa" summaa ei merkitä mihinkään ja sille ei vaadita myöskään vastinetta? Siis businessmaailmassa vuonna 2013.

  Mistä ne eurot ilmestyvät, jotka eivät ole ulkopuoliselta rahoittajalta?
  Sossusta? Kelalta? Pankista? Valmentajalta? Huoltajalta? Kerätyistä pulloista?
   
 17. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  En usko, että Uusikartano irtoaisi 75 tuhannella. On tällä hetkellä kuitenkin Ässien ykkössentteri ja vaikka ei Virran suunnitelmiin kuuluisikaan, niin eiköhän ottajia riitä.
   
 18. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Aivan, en usko minäkään, mutta se onkin toinen juttu.
  Kaikki lukuni (yhtä lukuunottamatta) ovat hypoteeseja ja mielikuvituksen sekä fantasian tuloksena näpyteltyjä.
  Käsittääkseni se pätee muihinkin täällä esitettyihin lukuihin. Olen toki mieluusti väärässä.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Täytyy kyllä yhtyä kohdallasi erään toisen kirjoittajan kommenttiin, jossa tämä totesi, että ensimmäistä kertaa törmäsi keskustelijaan, jonka pointti ei aukea, ei sitten millään. Ja siihen toiseen, joka totesi tuotoksesi olevan melkoista ajatusten Tonavaa.

  Taas tälläkin kertaa käänsit keskustelun sopivasti syrjään siitä mitä sinulle kirjoitin. Nostan siis kädet pystyyn ja lopetan suosiolla teikäläisen kirjoitusten noteeramisen, sillä ei oikein jaksa kerrasta toiseen päätä seinään hakata. Sopinee sinullekin, eli ei muuta kuin hyviä kirjoituksia tulevaisuuteen!
   
 20. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  On aina mukavaa saada palautetta omasta kirjoitustyylistä.
  Koitin vain vastata viestiisi, jossa laitot "suuhuni" asioita, joita en ole missään kirjoittanut tai maininnut.
  En sitten tiedä miksi sitä kutsutaan? Valehteluksi?

  No, kukin hakkaa päätänsä seinään omalla hyväksihavaitulla tavallaan, mutta saanhan minä silti jatkossa vastata sinun mitä kuvailevinta suomen kieltä ja vain täyttä asiaa sisältäviin viesteihisi? Ai niin, et voikaan enää vastata ;)

  Parasta playoff-kevättä kuitenkin. Paras voittaa tai jää ainakin kakkoseksi.
   
 21. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Ennen kuin näistä pelaajista puhutaan mitään, niin kai tuo Tamminen jatkaa ohjaimissa? Sehän tästä vielä puuttuisi jos tilalle tulisi taas joku wingsien paistaja...
   
 22. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Ja nythän Tami on tarjolla Mestiksen kehitysjohtajaksi. Jos Tami sinne siirtyy niin valmennuskuviotkin menee uusiksi.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tähän vaihtoehtoon tulee varautua, mutta toivottavasti ei tule mitään hätäapuratkaisua, jossa palkataan uusi karimakkonen ja vieläpä pitkällä sopimuksella. Kaikki kunnia sille, että Kari Makkonen sai joukkueen viime kaudella vietyä sille sijalle, joka oli alkuperäinen minimitavoite, mutta yhtään ei tämän minimitavoitteen yli venytty, ja pudotuspelit olivat karmeaa kuraa.

  Lisäksi edellisvuosien mykän puhumattomalla Niukkas-Makkos-linjalla ei saada eloa hallille eikä myöskään mediahuomiota, jotka kumpikin ovat nykypäivänä tarpeellisia (vaikkakin tietysti alisteisia pelilliselle menestykselle). Mahdollisella uudella valmentajalla tulisi olla myös persoonallisuutta ja karismaa valmennuskykyjen lisäksi.

  Vaikea kyllä keksiä tällä hetkellä ketään sopivaa nimeä penkin päähän.
   
 24. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Petri Karjalainen TuTon päävalmentajaksi?

  Pieniä huhuja kuulunut, että Peliittojen peräsimessä ollut Petri Karjalainen valmentaisi ensi kaudella Turussa. Miehelle tarjottiin jatkopahvia Heinolasta, mutta ilmeisesti Turussa on rahakkaampi(?) sopimus tarjolla.
   
 25. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Olin just heittämässä Karjalaisen nimen tänne. Olisi erittäin hyvä haku. Nuori ja nälkäinen koutsi joka on vienyt Peliittoja pleijareihin.