Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 31.01.2013 klo 23.01.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo tänään käytännössä varmisti runkosarjan voiton, mikä on loistava asia. Sport ei enää takaa tule ohi, ellei jotain täysin käsittämätöntä tapahdu viimeisellä kierroksella ja tähän en pysty uskomaan. Runkosarjan viimeisen TuTo-KooKoo ottelun panos on lähinnä pudotuspeli asetelmien hakeminen. Pieni tilastollinen panos pelillä ehkä myös on. TuTo omistaa tällä hetkellä Metiksen runkosarjan piste-ennätyksen, mutta Sport voi vielä päästä jakamaan ennätystä. Mikäli TuTo saa pisteenkin viimeiseltä kierrokselta runkosarjan piste-ennätys jää vain TuTolle.

  TuTo kohtaa pudotuspelien puolivälierissä K-Vantaan. Kalle Moisio pääsee myös takaisin pelaamaan tähän sarjaan. Toivottavasti ylilyöntejä ei enää nähdä ja Antti Virtanen saadaan takaisin kehiin. Nyt mestaruutta aletaan kunnolla ratkomaan.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Runkosarja on TuTon, ei siitä epäilyksiä enää ole. Maaliero on +51, Sportilla vain +33. Tuossa saisi TuTo hävitä yhdeksällä maalilla ja Sport voittaa yhdeksällä maalilla, jotta Sport kampeaisi ohitse samalla maalierolla mutta enemmän maaleja tehneenä.

  Näin se vain on, mopolla mentiin kuitenkin moottoritielle ja lujaa mentiinkin. Ei tarvittu Tamin kaavailemia satoja tuhansia lisää pelaajabudjettiin, tarvittiin vain Ika Lehkonen ja tämän tinkimätön urheilullisuuden ja joukkuepelaamisen doktriini. Toki hyviä pelaajiakin, mutta hyvistäkään pelaajista ei aina saa hyvää joukkuetta.

  Lauantain matsi on toki merkityksetön sarjataulukon kannalta, mutta toki on hyvä hakea pudotuspelituntumaa ja valmistautua siihen. Ika mainitsi pelaajien jännittäneen kovissa paineissa Keravalla, toivottavasti paineet ovat nyt hellittäneet. Paineita pitäisi kyllä pystyä käsittelemään kun pudotuspelit alkavat, ilman rentoa otetta ottelusarjoista tulee hankalia.

  Puolivälierissä K-Vantaalla on ainakin pelkästään voitettavaa, TuTolla vain hävittävää, joten ottelusarjasta olisi tärkeää saada niskalenkki ja henkinen ote heti avausmatsissa ensi tiistaina. Viime vuoden kaltaista puolivälieräsarjan nyhjäämistä ei varmasti kukaan toivo.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2014 klo 13.38
 3. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Näin se menee, kun keskiössä on joukkue, eikä valmentaja.
  Bonuksena tietenkin vielä se, että 100% varmuudella taloudellinen tulos on parempi kuin neljännesmiljoona pakkasella, johtuen joukkueen rakentamisen järkevyydestä ja ilman "markkinointitempauksia", joista seura jää 15 000 euroa miinukselle, mutta koutsi saa kuitenkin euroja tilille.

  Onnittelut kaikille joukkueen kanssa mukanaeläjille, sillä on se kuitenkin mukavampaa voittaa mikä tahansa sarja, kuin olla jonkun muun sarjan 12. tai 14.
  Toki tossa on muutama pleijarimatsi vielä palattavana ;)

  Nautitaan!
   
 4. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Runkosarjan voitosta on mielestäni valtava hyöty nykyään pudotuspeleissä. Kotietu on erittäin tärkeä, kun katsoo kuinka tasainen sarja on. Sarjojen pitkittyessä ja ratkaisun venyessä se voi hyvinkin olla jopa ratkaiseva etu. Nykyisessä Mestiksessä on todella tasaisia pelejä ollut paljon ja näistä pienistä eroista rakennetaan lopulta niitä isompia eroja, kun niitä tarpeeksi monta saadaan yhdistettyä. Toinen mielestäni erittäin tärkeä etu on pahimpien kilpakumppanien välttäminen viimeiseen (finaaliin) asti. Raskaat sarjat verottavat joukkuetta ja lisäävät loukkaantumisriskejä yms. energian kulutusta, mitä todennäköisimmin aiheuttavat juuri nämä päävastustajat. Mitä nopeamiin onnistutaan pääsemään valmistautumaan seuraavaan sarjaan, saadaan myös pieni hyöty jatkopeleihin.

  Paljon on kuitenkin vielä työtä tehtävänä ja mitään vastustajaa, mikä vastaan tulee ei voi aliarvioida. Tasaisia pelejä tulee varmasti paljon ja jostain pitäisi se ratkaiseva etu aina löytää. Nyt ei pelejä enää ratkaista voittolaukauskisoissa, vaan ne pelataan loppuun asti. Pitkään uurtamiseen pitää olla valmis, kun joukkuetta punnitaan. TuTon yksi suurimpia valtteja voi olla Betonin loistavaan vireeseen pääsy juuri pudotuspelien kynnyksellä. Hyvä veskari voi kannatella puolta joukkuetta, mutta sekin täytyy muistaa, että jonkun on aina tehtävä ne maalit.
   
 5. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  112

  Tyylikkäästi hoidettiin viimeinenkin peli. Kolmannessa erässä pelattiin kolmella ketjulla, Pulliaisen trio aloitti latautumisen tiistain peliin. Kuusi kärkihyökkääjä huilasi ja muut pojat hoitivat voittopisteet. Kahden pisteen keskiarvolla voitettiin runkosarja ja mopolla ajettiin moottoritiellä. Mitä tähän mahtaa Tami kommentoida. Tänään positiivinen esitys erityisesti Ruotsalaiselta. Ika totesi lehdistötilaisuudessa, että kippari Virru palaa kokoonpanoon, joten onneksi selvisi pahemmilta vaurioilta.

  Moisio taitaa olla vielä pelikiellossa, joten Kalle selviää vielä pahemmilta pommeilta.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Onnittelut TuTon joukkueelle ja Ismo Lehkoselle! Mopolla mentiin moottoritielle ja niin helvetin lujaa siellä ajettiin, että kalliimmat autotkin jäivät taakse, lopulta jopa kabinetti-Audi Vaasasta.

  Toiset voittavat kabineteissa, toiset voittavat rehdin ja reilun urheilullisesti Mestiksen runkosarjan. Runkosarjan voitto on TuTolle Mestiksen moraalinen voitto, sitä ei voi pois enää ottaa. Pudotuspelit ovat aina osin sattuman kauppaa, mutta kun tarpeeksi monta ottelua eli 60 matsia pelataan, niin mopo on maaliviivalla ensimmäisenä, kuskinaan Ika.

  Jääkiekko on joukkuepeliä, sen on TuTo 2013-2014 osoittanut. Ei pitänyt tällä rosterilla niin hyvin pärjätä, Tamminenkin olisi kaivannut satoja tuhansia lisää budjettiin. Ei tarvittu, näillä mentiin ja näillä otettiin ykköspaikka.

  Muuten tämänpäiväinen TuTo-KooKoo -ottelu oli aikamoista läpsyttelyä, mutta kyllä se mieltä lämmitti kun TuTo vielä jatkoaikavoiton kairasi ja sai yleisöltä, myös niiltä tavallisilta toppatakkimiehiltä, aplodit seisaaltaan samalla kun runkosarjan voittajan saama pysti tuotiin Jari "Lätty" Hirsimäen toimesta jäälle.

  Nyt vain toivomaan, uskomaan ja rukoilemaan (vaikka olisi ateistikin), että kauden päätteeksi tuodaan jäälle se kuuluisa The Mehukannu, TuTo poistuisi jäältä mestarina ja sen jälkeen otettaisiin liigan saunaherroja kurkusta kiinni ja kyseltäisiin, että mites sen nousulupauksen kanssa oikein olikaan.

  Aurinko paistaa kevään merkiksi ja turkulainen jääkiekkojoukkue se vain jatkaa kauttaan piikkipaikalta. Nyt voisivat Tepsinkin peleissä käyvät tulla TuTon matseihin kannustamaan TuToa voittoihin ja mahdollistamaan tulevina vuosina kuuluisat paikallispelit Turkuun. Luulisi TPS-TuTo -otteluiden kiinnostavan enemmän kuin TPS-Jukurit tai TPS-KooKoo.
   
 7. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Paikan päällä nähdyt ottelut kaudella 2013-14

  Mun mielestäni ei huonompi saldo mustavalkoiselta sydämeltä. Itse asiassa kaudelle 2014-15 ajattelin jopa ostaa TuTo-kortin, mikäli sellaisia vielä tulee myyntiin. EN TuTo:a kannustaakseni, vaan jääkiekon himoa tyydyttääkseni. Mulle on aivan se ja sama kuinka hyvin tai huonosti tuo mustavalkoinen joukkue kaukalossa pärjää. Mun rajani menee siinä vaiheessa, kun seurajohto alkaa kusta kannattajien nilkoille. Jälkimmäinen IFK-matsi tuli katsottua ilmaislipuilla, Ysäriklassikkoa en olisi jättänyt väliin mistään hinnasta! Muuten mulle riitti syyskausi - Francis Parén, Dan Sextonin ja Brian Willsien myynnit eivät ihan herkästi unohdu. Puhumattakaan Milan Jurcinasta, Ville Vahalahdesta ja Petteri Nummelinista.

  Jääkiekkoa kuitenkin tekee mieleni katsoa, joten Turussa ollessani vaihtoehtoina ovat tällä hetkellä joko TuTo tai VG-62. Näistä joukkeista taas halli (ja eritoten kaljakatsomo) kallistaa vaa'an Kupittaan suuntaan Kuparivuoren sijaan.
   
 8. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTon runkosarja 2013-2014:

  Sijoitus: 1. Kolmas Mestiksen runkosarjan voitto, edelliset voitot vuosilta 2001 ja 2008. Vuonna 2001 tuli katkeraa hopeaa, vuonna 2008 tuli suloinen mestaruus.
  28 suoraa voittoa, 12 kahden pisteen voittoa, 4 yhden pisteen häviötä, 12 suoraa häviötä. 112 pistettä. 181 tehtyä maalia, 129 päästettyä maalia, maaliero +52.
  Mopo maantiellä: TuTolle myös Mestiksen runkosarjan piste-ennätys eli 112 pistettä. Tasan 2 pistettä per ottelu, eli sama kun vetäisi koko kauden ottamalla joka ainoasta matsista jatkoaika- tai rankkarivoiton.

  Yleisöä: 28 kotiottelussa 50054 katsojaa, eli 1788 katsojaa per ottelu. Mestiksen kolmanneksi eniten, edellä vain Sport ja KooKoo tässä järjestyksessä.

  Paras pistemies: Tuukka Pulliainen, 46 ottelussa 16+36=52 pistettä.
  Paras maalintekijä: Aki Keinänen, 38 ottelussa 21 maalia. Otteluita jäi väliin 18, niissä olisi varmasti syntynyt lisäosumia.
  Syöttökone: Tuukka Pulliainen, 36 syöttöä.
  Tehokkain pakki: Tony Vidgren, 2+17=19 pistettä. Vidgren voitti Lehtosen (18 pistettä), Maneliuksen (17 pistettä) ja Ruikan (16 pistettä), pakit saivat yllättävän tasaisesti pisteitä.
  Tehopelaaja: kapteeni Antti Virtanen, 54 ottelussa +28.
  Teräsmies: Kimmo Meriläinen puki varusteet ylleen joka ainoaan TuTon kauden otteluun ja pelasi niistä 26 matsia. Kenttäpelaajista Virtanen, Anrei Hakulinen ja Aleksi Rutanen pelasivat 54 ottelua.
  Paha poika: Juha-Matti Rautajoki, 102 jäähyminuuttia. Kahden minuutin jäähyjä tosin istui eniten Tuukka Pulliainen, 18 kappaletta.
  Triplaaja: Anrei Hakulisen saldo kolmelta aiemmalta Mestis-kaudelta oli 23 pistettä, nyt syntyi 49 pistettä. Mies enemmän kuin kolminkertaisti Mestis-pisteidensä yhteissaldon, nyt siis kasassa 72 pistettä Mestiksessä.

  TuTon nutussa pelasi tällä kaudella yhteensä 43 pelaajaa, joista 31 pääsi pisteille.

  Veskarit: Tommi "Betoni" Virtanen, Mestiksen paras torjuntaprosentti 93,49. Kimmo Meriläinen sijalla 7, torjuntaprosentti 91,46. Hienoa, että TuTolla oli runkosarjassa pitkästä, pitkästä aikaa aidosti kaksi veskaria jotka saattoi kummatkin heittää kehiin jos tarve vaatii.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2014 klo 21.30
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Loistava suoritus joukkueelta tässä vaiheessa matkaa. Lisäisin listaan vielä valmentaja Lehkosen. Ei käy kiistäminen hänenkään osuutta tähän pisteeseen pääsystä. Hyvin on palikat kasattu. Rutanen kamppailee vielä myös vuoden tulokkaan tittelistä tosissaan. Hän on tulokkaiden pistepörsissä kolmantena, sekä on tehnyt toiseksi eniten tulokkaista maaleja. +/- tilastossa Rutanen on paras tulokkaista.

  Runkosarjan ykköstila ei ole mitään tavallista herkkua TuTolle. Tilastollisesti Mestiksen runkosarjan voittaja on ollut finaalissa 10 kertaa 13 pelatusta kaudesta. Mestaruuteen runkosarjan voittaja on yltänyt kuudesti. Toisin sanoen historialliselta pohjalta katsoen finaalin pääsyn todennäköisyys olisi n. 77% ja mestaruus voitettaisiin n. 46% todennäköisyydellä. Runkosarjan toinen on voittanut mestaruuden neljästi eli n. 31% todennäköisyydellä. Kolmas on päässyt mestaruuteen kahdesti eli n.15% todennäköisydellä. Neljäskin on vielä kerran voittanut, mutta tätä alempaa ei Mestistä ole koskaan voitettu. Tilastollisesti katsoen paalupaikka antaa parhaan todennäköisyyden mestaruuden voittamiselle, mutta se ei mitenkään vielä takaa sitä. Varsin hyvältä kuitenkin tällä hetkellä näyttää.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tässä voi olla kohta käsillä "TuTon kuukausi". Turkulaiset urheiluseurat eivät tällä hetkellä mitenkään laajalla rintamalla taistele urhelullisesta menestyksestä TuToa lukuunottamatta, joka tosissaan yrittää noususta maan merkittävimmän lajin pääsarjaan.

  HC TPS:n kotiottelut päättyvät samana päivänä, kun TuTon pudotuspelit alkavat eli 11.3. TPS:n A-nuorten pelit myös päättyivät äsken kovista odotuksista huolimatta. Salibandyn pääsarjasta ei myöskään taida turkulaisittain olla menestystä tulossa. Koripallossa ei juhlittavaa oikeastaan ole ollut Teemu Rannikon nuoruus vuosien jälkeen. Jalkapallon Veikkausliiga alkaa kunnolla vasta huhtikuun puolen välin paikkeilla (samoihin aikoihin kuin Mestiksen finaalit ratkeavat), joten nyt olisi TuTolla poikkeuksellinen hetki vallata kentät, sekä paikallisen yleisön huomio.
   
 11. Burberry Jäsen

  "Paimion Sedinit myös tuntuvat olevan nousu suunnassa. Heillä on varsin mukavat tilastot pienistä alemman ketjun rooleistaan ja satunaisista peleistä. Aleksi Sillanpäällä takana 10 peliä ja tehot 2+1=3, +3. Atte Sillanpäällä takana 12 ottelua ja tehot 1+1=2 +/- 0. Pystyvät myös fyysisempään peliin ja jos tehojakin alkaa syntyä lisää, roolia on varmasti mahdollista saada myös ylemmistäkin ketjuista. Jos kehitys jatkuu saman suuntaisena ovat ehdottomasti tulevaisuuden pelaajia."  Kaikella kunnioituksella... Eipä tehot ja peliesitykset ole vakuuttaneet edes A- junnujen peleissä. Itse luulin, että tuovat vahvistusta A- junnuihin... Näin ei ole kyllä ollut. Tehotkin vain junnujen max. keskikastia. Ja peliaikaa on riittänyt. Pelkkä fyysisyys ei vaan riitä jääkiekossa.