Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 31.01.2013 klo 23.01.

 1. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Play off -pelaaja Jani-Petteri Helenius

  Mikäs tämä nyt on?

  Jani-Petteri Helenius TUTOon loppukauden kestävällä sopimuksella - Tuto Hockey

  Ensi silmäyksellä en hirveästi innostunut. Onko meillä tarvetta tällaiselle sentterille? Viime kaudella oli se meininki, että kun kaveri tuli sisään niin joku lähti veks. Jos joku lähtee, niin kuka? Pulliainen, Vainiola, Kokkonen, Salmivirta, Heinimäki? Ei toivottavasti kukaan.

  Ja jos katsoo TUTOn rosteria niin vaikea nähdä, että noilla meriiteillä Helenius nousisi pelaavaan kokoonpanoon. Pelannut melko heikoilla tehoilla Mestiksessä. Suomi-sarjassa on osunut, mutta katsokaapa pahuttanne Rautajoen viime vuoden tehot Hermeksestä.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No yksi pelaaja lisää roosteriin eli K-Vantaalta J-P Helenius. Ei kauheasti pisteitä olo tehnyt, mutta muutoin nähtävästi ok. No puolustus ollut viimeaikoina parasta ja nyt siis sitä tukeva hyökkääjä.

  TUTO:n kotisivuilta voisi noita aiemmin vierraillen nimiä poistaa hämäämästä.
  Eetu Koski esimerkkinä, joka pelaa nyt näemmä ainakin yhden ottelun Jukureissa.
   
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Heinimäki on nykyään puolustaja, siinä roolissa hänestä on iloa joukkueelle. Näin ollen Helenius mukaan lukien meillä on 5 keskushyökkääjää kun pudotuspelit alkavat. Tätä kutsuttaneen syvyyden hankkimiseksi, ottelutahti on pudotuspeleissä tiivis ja loukkaantumisilta tuskin mikään joukkue säästyy.
   
 4. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  On tuo äijien hyppiminen joukkueesta toiseen typerää. Eetu Koski on nyt Jukureissa. Roni Viirlas samoin tällä hetkellä Jukureissa. Mies on pelannut tällä kaudella viidessä eri joukkueessa ja Mestiksessäkin kolmessa - LeKissä, TUTOssa ja nyt Jukureissa. Pälve oli aiemmin TUTOssa ja nyt Hokissa...

  Melkein kuin höntsäpeleissä - mennään hallille, tehdään jaot ja aletaan pelaamaan.


  Tässä vaiheessa kautta jos tulee vielä uusia niin odottais niiden olevan ihan oikeita vahvistuksia... Rekordien valossa tämä Helenius jää paljon parjatun Salmivirrankin jalkoihin ihan kunnolla. Noh, toivottavasti äijät pysyvät terveinä...

  Mutta missä on Ruotsalainen?
   
 5. Rosvoroope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Noin, nyt on kotisivujen pelaajalista päivitetty päivän tasalle. Kiitos palautteesta.

  Mitä pelaajistoon tulee, niin Henri Ruotsalainen on toistaiseksi Raumalla Lukon a-nuorten mukana.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  En ihan varma ole, mutta Lukon A-nuorissa pelaa samalla nimellä kaveri, joten oisko siellä vuorostaan lainassa ?

  No viikonloppuna tämä ruletti päättyy ja sitten mennään samalla porukalla loppuun asti.

  Edit:No tuli hieno korjaus nopeasti ja tieto, mitä veikkailinkin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2014 klo 13.50
 7. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Onhan Juuso Honka myös sentteri, eli sentteriosasto on hyvällä mallilla.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Helenius on hyvä av-pelaaja ja aloittaja, tuttu Ikalle KooKoosta. Ei kuitenkaan mikään puhdas kädetön rikkovan roolin kaveri, vaan kelvollinen kolmos-neloskentän allround-sentteri ihan mestaruuttakin tavoittelevaan jengiin.
   
 9. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näin juuri, Honka unohtui. Sentteriosasto on todella hyvällä mallilla, mikä onkin aivan välttämätöntä jos halutaan pelata kiekkoa vielä huhtikuussa. Ja mehän haluamme.
   
 10. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Työnhakuilmoitus

  Olisiko niin, että Helenius on jättänyt työhakemuksen Tuto:n ilmoituksen perusteella? Kyllä Ika varmaan tietää mitä on palkkaamassa, joten en olisi siinä mielessä kovin huolestunut.

  Ja tässä sentterit:

  Vainiola, Pulliainen, Kokkonen, Salmivirta, Helenius, Honka, Hakulinen, Heinimäki ja Ruotsalainen.

  Honka ja Hakulinen pystyvät pelamaan myös laidalla, kuten ovat pelanneetkin.
  Tämä on muuten selkeä etu aloituksissa kun linjuri vaihtaa aloittajaa.

  Mielenkiintoista nähdä, onko ilmoitus tuottanut muita pelureita Marli Areenalle?
   
 11. kotkanpoikii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sumulaakson kk, Spora forever,
  Miten musta alkaa tuntumaan, että mehukannun voitto on kahden kauppa nimittäin TUTON ja Kookoon...Runkosarjan voittokin on näköjään kovaa vauhtia valumassa teille Kivimäen kakun ja Rässyn käsittämättömän ketjuloton vuoksi. Onnea Ika ja TUTO fanit. Toki Sporalla on viel oljenkorsi mut se pitää käyttää lauantaina, ennen kun kello lyö 00.00
   
 12. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Turha tässä vielä ketään on onnitella. Matka on vielä pitkä. Runkosarjan voitto on kyllä vielä ihan auki. Pari viikkoa sitten näytti siltä, että Sport vie sen selvällä erolla mutta viimeiset pelit Sportin peli on ollut alavireistä ja Tuto on taas kulkenut voitosta voittoon. Tuto on myös päästänyt maaleja todella vähän, joten puolustuspelaaminen on hyvässä kuosissa. Ensi viikon torstaina Tuto kohtaa Sportin Kupittaalla ja silloin sarjan johto voi vaihtua.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Sama itsellekin tuli mieleen ja ei kai tällä hetkellä muutenkaan kannata, kuin pudotuspelejä tähdäten hankkia pelaajia. Esimerkiksi hyvä aloittaja voi tuoda lisänsä joukkueeseen ja onhan tässä joitain pelaajia lähtenytkin. Lukko lainat ovat hiukan yllättäenkin vaihtaneet maisemaa. Sairaslistalla on myös ollut tungosta ja pudotuspeleissä tiukassa rytmissä voivat rivit harveta enemmänkin pitkälle mentäessä. Siinä mielessäkin on hyvä, että resevit ovat kunnossa.

  Sportilla oli varsin erikoinen peli tänään ja jatkoaika tappio HCK:lle antaa TuTolle lisää mahdollisuuksia tavoittaa sarjakärkeä. Liekö jopa pientä paniikin poikasta tuolla Sport palstalla havaittavissa? TuTolla on oma koetinkivensä perjantaina kun kupittaalle saapuu tänään arvokkaita pinnoja Jokipojilta vienyt Hokki. Hokilta löytyy erittäin vaarallisia ja tehokkaita pelureita, osa myös TuTosta tuttuja. Lisämausteen pelille tuo naapurin peli samaan aikaan Liigassa ja maajoukkueen Olympia peli myös samoihin aikoihin. Hyvinkin mahdollista että yleisömäärissä vedetään kauden pohjat, joskin peli on tärkeä. Pieni täky peliin voisi olla mahdollisuus katsoa maajoukkueen peliä erätauoilla tai ravintoloissa pelin aikanakin. Itseasiassa TuTon pelin "pitäisi" loppua aikaisemmin ja sen jälkeen voisi hyvinkin mennä vielä hallin ravintolaan seuraamaan maajoukkeen pelin loppuun perjantain kunniaksi.
   
 14. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Mitäs luulette? Tuleeko meille vielä lisää pelaajia ennen sirtorajan umpeutumista?
  Hyökkääjiä meillä alkaa olla pilvin pimein. Maalivahteja meillä on kaksi loistavaa.
  Pakistoon hankintoja tulee jos on tullakseen, mutta myös puolustus on pelannut helvetin hyvin viime peleissä. Helmikuussa ollaan pelattu 3 ottelua ja omissa on soinnut 2 kertaa, ja nekin ovat olleet alivoimalla. Viimeksi päästetty maali 5 vs. 5 on Peliitat ottelussa jossa Stloukal tasoitti 1-1. Joten ei me oikeastaan tarvita lisää miehiä. Jos joku tulee niin toivotaan että on kovan luokan kaveri. Jos ei niin tällä potrukalla voidaan myös voittaa koko paska.
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eipä tässä enää tämän kauden joukkueeseen vahvistuksia paljoa tarvita ja kaikki panostus pitäisi kohdentaa nykyisen joukkueen ja pelaajien pudotuspeleihin valmistautumiseen. Tietysti jos jostain joku uusi "Great one" ilmestyy ikkunan sulkeutuessa, niin tervetuloa.

  TuTo näyttää päivittäneen pelaajien tietoja kotisivuilleen. Ainakaan itse en näitä tietoja ollut vielä noteerannut (en tiedä kuinka kauan ovat tuolla olleet?). Eli pelaajien loukkaantumiset näkyvät ja lisäksi joidenkin pelaajien kohdalta löytyy linkkejä heidän henkilökohtaisille twitter tileilleen. Ihan mukava uudistus ja helpottaa omien suosikki pelaajien seuraamista. Näkyvyyteen taidetaan muutenkin olla panostamassa lisää.

  Joukkue - Tuto Hockey
   
 16. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Viimeiset 12 peliä

  Tuto:n maalisuhde viimeisestä kahdestatoista pelistä on hurja 36-12. Yksi tappio ja yksitoista voittoa. Maalivahdeille kolme nollapeliä, Rebelsin kummipelaajille Betonille kaksi ja Meriläiselle yksi. Viisi peliä jäljellä. Kolme kotona ja kaksi vieraissa. Viisitoista pistettä jaossa, eiköhän oteta vielä kymmenen.

  Torstaina odotettavissa yleisöryntäys Marli Areenalle!
   
 17. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Vahvistuksia tulossa?

  Tuto:n facebook sivuilla ennakoidaan, että siirtoajan umpeutuessa tänään, voi Tuto:n joukkue vielä vahvistua. Mielenkiintoista, ketä värvätään?
   
 18. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Rautajoki ja Ruotsalainen

  Pystyisikö joku tämän päivän Peliitat-pelin nähneistä analysoimaan Rautajoen ja Ruotsalaisen peliminuutteja ja esitystä?

  Molemmat ovat pelaajia, jotka ensimmäisten joukossa jäivät positiivisesti mieleen kauden alussa harjoituspeleissä ja myöhemmin vielä sarjan alettua. Ruotsalainen on saanut kauden aikana hyvin vähän peliaikaa, joten on vaikea arvioida miehen pelaamista. Rautajoki sai vielä vuoden vaihteeseen asti säännöllisesti peliaikaa ollen jatkuvasti joko kolmos- tai neloskentässä ja muutaman kerran kokeilemassa ylemmissäkin, mutta suunnilleen viimeiset kolme viikkoa on ollut ulkona pelaavasta kokoonpanosta.

  Hienoa, että paljon kuraa niskaansa saanut Salmivirta osui tänään. Mielestäni mies on pelannut pari pykälää miesmäisemmin reilun kuukauden verran. Syksyllä moitin monesti miehen peli-ilmettä flegmaattiseksi ja pelokkaaksi.

  Torstaisesta Sport-pelistä on tulossa aivan huikea! Joku hyvä alustaja voisi perustaa tuolle pelille jo nyt otteluseurantaketjun, jotta pitkin viikkoa päästäisiin käymään aktiivisten Sport-kannattajien kanssa tulevaa hegemoniapeliä ennakolta läpi.

  Sport on varsinkin TUTOa vastaan erittäin fyysinen joukkue, joka pelaa sekä puhtaasti äärimmäisen kovaa mutta myös siellä sääntöjen rajamailla tai väärällä puolella... TUTOn pitää toisaalta pystyä vastaamaan fyysiseen peliin, mutta myös keskittyä omiin vahvuuksiin. Näen niin, että tuossa pelissä tarvittaisiin Tuokkoa, Rautajokea ja Palosta, mutta ei ottamassa jäähyjä vaan pitämällä tasapainoa yllä. Tuokko on varmuudella kokoonpanosta ulkona pelikiellon takia, mutta Rautajoen ja Palosen toivoisin olevan kentällä. Kunhan pysyvät pois boxista. Toivottavasti kauden isoimpaan otteluun saataisiin myös parhaat mahdolliset tuomarit, joilla on selkeä linja siitä, mitä saa ja ei saa tehdä. Mikäli tuomareiden linja heittelehtii pelin aikana, voi tuosta illasta tulla pahimmillaan jopa todella vaarallinen. Tunnetta ei tule puuttumaan - kunhan se saadaan kanavoitua oikein eikä lataus mene kummallakaan pahasti yli.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No Sport ottelun tuomarit ovat tässä:
  18:30 Kupittaa TUTO Hockey Sport Räsänen Juha (227) Väyrynen Markus (78) Jokinen Sami (20) Savolainen Juha

  Eli Räsänen siellä taas on, joten voi merkitä mitä tahansa.

  Hyvää ja tiukkaa ottelua siitä kuitenkin odotan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2014 klo 09.47
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viimeyönnä siis siirrot päättyivät. TUTO ei Heleniuksen lisäksi muita hankkinut.
  Jotenkin jäi sellainen tunne, että jotain vielä katseltiin, mutta joko sopivaa ei löytynyt tai hintalappu ei olleut kohdallaan. Hyvää tässä oli tietysti se, ettei ihan ketä tahansa otettu eikä liikaa rahaa ulos laitettu.

  Nyt sitten alkaa se viimeinen puristus ja nähdään vielä miten muiden hankinnat ovat vaikuttaneet voimasuhteisiin. Sport, KooKoo ja Jukurit (hiukka aiemmin) ovat hankkineet maalivaahdin. Meillä siihen ei ollut tarvetta.

  HCK vahvisti puolustustaan ja yksi järkäle sinne tuli. Tilastoja kun katsoo, niin tulee kyllä mieleen, että mihin hänet on hankittu.

  Nyt kuitenkin nämä yhden maalin pelit alkavat hiukan huolestuttamaankin. Kyllä meidän pitäisi saada jo ylivoimapelistä irti jotain. Viivapelote uupuu ellei Manelius tai Keinänen tule kuntoon kohta. Eikös Maneliuksen paluusta jo hiukan huhuiltu?

  Puolustuspelaaminen on ollut ihan mallikasta, mutta siihen kun voi tulla toisinaan pikku virhe ja vastustaja pääse rankaisemaan. Tällöin tasavoimin pitäisi aina kyetä se paikkaamaan. Tulevissa koitoksissa se voi olla hankalaa, koska myös muut varmasti alkavat pelaamaan tarkasti. Tällöin ainoat ratkaisut painottuvat erikoispelaamiseen, joka meillä ei oikein toimi.

  Tuossa kun noita punaisella ristillä merkittyjä pelaajia katsoin, niin ainoa varma kaveri joka kentälle ei tule lienee Jortikka. Maneliusta sen sijaan on jo huhuiltu kentälle. Kuusistosta ei mitään tietoa. Keinänen taas ollut poissa, palannut kentälle, poistuinut....hiukan pelottaa, että kyse on siitä mistä täälläkin puhuttu ja mies ei kentälle pitkään aikaa palaa. Tämä tarkoittaisi että Pulliaisen kenttä ei enää samassa alkusyksyn kokoonpanossa pelaa.

  Nyt kun Vainiola ja Virtanen taas ovat parissa pelissä osoittaneet ratkaisuvoimaa, niin se osa on taas kunnossa. Paikkoja heilläkin on ollut ihan riittävästi.

  Mutta näitä onnistumisia kaipaisin leveämmälle rintamalle. Erityisesti Hakuliselle jo. Mutta vaatiiko tämä juuri alusyksyn kentällisen paluun vai saako onnistumisen Vainiolan ja Virtasen rinnalla.

  Nyt jos Rutasen silmään osunut kiekko siirtää hänet sivuun, niin sitten saadaan taas miettiä ketkä pelaa Pulliasen rinnalla.

  No onneksi joku muu päättää nämä.

  EDIT: Ollaan muuten vähiten maaleja päästänyt joukkue tällä hetkellä +++
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2014 klo 11.34
 21. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuokolle pari matsia pelikieltoa ja näin ollen jää sivuun Sport pelistä, harmi. Oikea tuomio sinänsä jos vastustaja sai aivotärähdyksen ja Tuokko taklasi kädet ylhäällä (itse en nyt tilannetta tarkasti muista). Tuokon pitää valitettavasti hiukan varoa näitä taklauksia Mestiksessä. Vaikka olisi aikaa ottaa taklaus vastaan kunnolla, niin tähän ei valitettavasti aina pystytä. Varsinkin jotkut pienemmät kaverit ovat suoraan sanoen vaarassa jos Tuokko taklaa normaali vauhdillaan puhtaasti, puhumattakaan sitten jos kyyristelevät ja kikkailevat ennen taklausta.

  Marco Tuokolle kahden matsin pelikielto - Tuto Hockey

  Joukkue on sen verran hyvällä mallilla tällä hetkellä, että hankintoja ei olisi kannattanut tehdäkkään ellei joku kultakimpale olisi tarttunut haaviin. Joka osastolla on paljon hyviä pelaajia ja laajuutta. TuTo ei tule pudotuspeleissä kaatumaan mihinkään pieneen loukkaantumisputkeen ja pitkiinkin sarjoihin riittää reservit. Pelaajahankinnoissa kannattaisi nyt hiljalleen kääntää katseet jo seuraavan kauden joukkueen rakentamiseen. Tietysti tässä on sellainen jännä tilanne, että kovaa kaliberia pitää hankkia paljon lisää, jos Liigan ovet aukeaa. Tästä huolimatta kelpuuttaisin Liigaankin nykyjoukkueesta 50-60%.

  Tämän hetken joukkuessa puolustus on erinomaisessa kunnossa. Hyökkäyspelissä ja ylivoimassa on mahdollisuudet vielä paljon parempaan tilanteiden hyödyntämiseen. Pieni helpotus tähän voisi tulla jos Keinänen ja Manelius saadaan sairaslistalta pois. Keinänen on tehyt 9 ylivoimamaalia ja Manelius 4. Tehoja on siis mahdollista kasvattaa tätäkin kautta. Teemu Virtala Hokista on muuten käsittämätön YV kone. Tehnyt 44 ottelussa pelkästään ylivoimalla 31 pinnaa. Hokki ja HCK taitavat olla sarjan parhaat ylivoimajoukkueet, mikä selittää osaltaa heidän tehtyjen maalien määrää. Pakkien YV tehot ovat aika pienet TuTossa (Maneliusta lukuunottamatta) ja se voisi osaltaan selitää myös tehottomuutta. Ylivoimalla myös pakkien on pystyttävä kantamaan kortensa kekoon vastustajan neliön rikkomisessa ja jos tähän ei pystytä niin AV helpottuu huomattavasti.
   
 22. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tuomarit

  Lainaus:
  Voi perhana. Räsänen ja Väyrynen ovat kyllä niin arvaamattomia tuomareita, että vaikea peli tulossa. Nyt olisi kyllä liitto voinut laittaa tähän peliin ykkösviheltäjät. Torstaina ei pelata liigapelejä.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Todellakin, pakkoko se on liiton yrittää väkisin pilata Mestiksen runkosarjan loppuvaiheen yhtä tärkeimmistä otteluista? Panoksena runkosarjan ykköspaikka, ja pillipiipareina Räsäsen kaltainen onneton tunari, josta ei tiedä yhtään mitä sieltä tulee. Onneksi ei sentään ollut Nordström toinen tuomari, se nyt vielä olisi puuttunut. Todennäköisesti silti pelin intensiteetti laskee, koska kumpikaan joukkue ei tiedä missä mennään tuomarilinjan suhteen ja kenelle kellot soivat.

  Miksei tosiaan ole vaikkapa liigan tuomareita? He olisivat täysin vapaana.
   
 24. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän tuohon peliin on tarjolla näköjään kaikki mahdollinen jännitettävä. Kaksi runkosarjan parasta joukkuetta saa tuomarit, joilta voi odottaa ihan mitä vaan. Panokset ovat runkosarjassa tappissa ja levänneet kärkijoukkueet ottavat toisistaan mitaa todella kovassa pelissä. Itsellä on sellainen tunne, että ei se Räsänenkään aina onnistu TuToa tuomitsemaan, eli hyvin voi puntit kääntyä hiukan toiseenkin suuntaa, varsinkin jos Sportilla joku kilahtaa härdellistä. Eli pitää vain pitää se maltti ja pelissä keskittyä omaan tekemiseen. Loppupeleissä nämä tuomaritkin ovat vain niitä asioita, joiden kanssa on pakko elää riippumatta kummoista seepraa lyödään kehiin.

  Itse en usko, että kummallakaan on varaa laskea intensiteettiä liikaa. Vastustaja hyötyy siitä varmasti. Tosin taklauksissa ja muissa kontakteissa voi pieni epävarmuus näkyä ja ehkä kalastelukin, jos linja ei ole selvä. Varmaa peruspeliä todennäköisesti kuitenkin nähdään paljon, mutta 100 lasissa on pakko painaa, muuten ei voitosta taistella. Vesi kielellä tätä matsia ihan odottaa. Ehdoton runkosarjan herkkupala.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo-Sport viimeisen runkosarjaottelun jälkipelit herättävät suuria kysymyksiä koskien loppu kautta. Sport antoi pelin jälkeen potkut pääkäskijälleen Räsäselle, mikä on kova päätös tässä vaiheessa kautta. Olisiko takana jotain suurempaakin kuviota? Tämä nyt vain omia spekulaatioita, mutta auditointien ratkaisujen lähestyessä tämä voitto oli todella "kriittinen". Nyt jos valitsijat ilmoittavat Sportin nostamisesta Liigaan voidaan päätös heti kyseenalaistaa, ainakin TuTon toimesta. Runkosarjakin osoittaa, että päätös oli väärä urheilullisesti. Toisaalta takana voi olla myös jopa Sportin rahoitus kuvioita. Sportilla on menossa vaihtovelkakirjalainan keräys 5.3 ja TuTo voitto oli harvinaisen satuttava tähän paikkaan. Sportin pitäisi kerätä kohta 1,8 m€ taloutensa tai Liigaosakkeen tueksi. TuTo voitto voi jopa vaarantaa tämän prosessin ellei rahoitus ole varmalla pohjalla.

  Niin tai näin, erittäin mielenkiintoisia aikoja Mestiksessä eletään. Ehkäpä jopa auditointien takana olevat eivät uskalla julkistaa Sportin nousua, jos Sport ei johda sarjaa...tai voita mestaruutta. TuTolla on tällä hetkellä hyvät valttikortit käsissään, varsinkin jos TuTo vie pytyn. Sportilla on suuri riski vielä joutua naurun kohteeksi jos ilman pyttyä Liigaan nousevat. TuTolta on myös erittäin vaikea päättäjien evätä nousua seuraavina kausina, jos mestaruus on hankittu olemalla parempi kuin mahdollinen "Liiga Sport".