Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Brandon Dubinsky ilmeisesti otettu jäältä kesken treenien. Ja heti huhut vellovat että oltaisiin treidattu jonnekin.

  Myös Bobrovsky-huhut Floridan suuntaan vahvistuvat. Reimer, Brassard ja muuta roinaa liikkuisi Columbukseen.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja.
   
 2. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Tämän Jeff Svobodan twiitin perusteella voisi päätellä että Dubisnkyllä olisi vain pientä loukkia. https://twitter.com/jacketsinsider/status/1092493903796682752?s=21
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Point ilmeisemmin haluaa aika vahvasti jatkaa Tampassa. Vähän kuulostaisi, ettei offer sheetista tarvitse olla kauhean huolissaan.

  Also caught up with Brayden Point’s agent, Gerry Johannson. Sticking w plan to start contract talks with #TBLightning after season. Open to wide range of of term, from bridge to 5-year like Matthews to 8-year long term. Focus on making it work w TB. “He loves it in Tampa.” Joe Smith on Twitter

  Joe Smith on Twitter
   
 4. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Bob McKenzie twiittailee Nashvillen ja Devilsin vääntelevän kauppaa, jossa ainakin Brian Boyle siirtyisi.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 5. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Ja vahvistusta odotellessa, Devils saanee kesälle Nashvillen kakkoskiepin.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja hintana olisi Nasujen 2. kierroksen vuoro kesän draftiin.

  E: Done deal.

  The deal is Brian Boyle to NSH. NJ gets NSH 2019 2nd round pick in return. Done deal.
   
  Vislami tykkää tästä.
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Friedman kertoilee Twitterissä, että Panarin olisi nykyään Sergei Bobrovskin agentin asiakas. Saas nähdä, että liikkuvatko samassa paketissa johonkin.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jos Ottawa myy molemmat Duchenen ja Stonen yhtä 1. kierroksen varausta vastaan niin mikäköhän todennäköisyys olisi sille, että he kauppaisivat kaksi ensimmäisen kierroksen varausta jotain top-10 pickiä vastaan? Sinällään Stonella ja Duchenella voisi saada 2 pickiä suunnilleen vuoroilla 20-31. Samalla voisivat saada muutaman muun varausvuoron tai prospectin kylkeen. Luulisi olevan varausvuoroja tulossa ja niillä voisi saada aika hyvän tilanteen itselleen.
   
 9. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Mun mielestä Ottawan tilanne ei tule olemaan hyvä vaikka mitä tekisi. Varausvuoroja haalaamalla kyse on lopulta vain arpanumeroista ja esimerkiksi laadukkaiden UFA-pelaajien hommaaminen tulee olemaan vaikeata kun omistajaportaasta kaartelee mitä ikävämpiä huhuja. Jos Oilers ei löytänyt autuutta edes McDavidin avulla niin ei Ottawa löydä sitä "määrä korvaa laadun" -periaatteellakaan. Kuvitellaan, että Ottawa saisi kaksi ensimmäisen kierroksen top 10-lupausta niin loppujen lopuksi se ei takaa yhtään mitään.

  Joukkueen itsensä kannalta olisi parasta jos saisivat pidettyä nykyiset tähtensä, parannettua maalivahtiosastoa ja hommattua järkeä yleiseen tekemiseen. Ei ole kuitenkaan kaukana pudotuspeliporukasta jos Chabot kehittyy köyhän miehen Karlssoniksi.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  No pitäähän se Ottawan paska nyt räjäyttää palasiksi, oli mikä hyvänsä. Kun mitään playoff-runia ei ole tulossa ja on suuret uhkat että sekä Duchene että Stone poistuu kesällä ilmiseksi. Silloin kavert täytyy myydä. Jengi putoaa varmuudella idän pohjalle, jossa on nyt. Mutta ainakin sitten 2020 varailee omalla vuorolla korkealta ja saa tästä 2019 draftista pari ukkoa ykkösellä, jos on ne saanut Duchenesta ja Stonesta. Ihan hyvä väistöliike se on tässä tilanteessa. Signailee sitten vaikka kakkos levelin UFAa sinne tuomaan jotain tasoa, kun odottelee nuorten kärkivarausten tuovan myöhemmin sitä oikeata nostetta.
   
  viljelmo tykkää tästä.
 11. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Juu kyllä se on just näin, Arizonan ja Edmontonin viitoittamalla tiellä menestykseen.
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tai sitten Penguinsin tiellä jossa on saatu enaimmäisen 5 valinnan sisään Lemieux, Jagr, Fleury, Malkin, Crosby ja Staal.
   
 13. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Viime vuosien hyviä esimerkkejä kärsivällisestä rakentamisesta pääasiassa omiin varauksiin tukeutuen ovat esim. Winnipeg ja Columbus. Pari kautta vähän heikommalla menestyksellä, järkeviä kauppoja joilla haalitaan alkupään varausvuoroja, ja sitten hyvien ja ennen kaikkea fiksujen pelaajien varaamista. Myös Washingtonin kaikki kärkipelaajat ovat omia varauksia.

  Winnipegin omia varauksia:

  Mark Scheifele
  Nikolai Ehlers
  Patrik Laine
  Connor Hellebyuck
  Jacob Trouba
  Kyle Connor
  Adam Lowry
  Josh Morrissey
  Andrew Copp
  Jack Roslovic
  Nic Petan
  Mason Appleton
  Sami Niku

  Columbus:

  Cam Atkinson
  Boone Jenner
  Alex Wennberg
  Zach Werenski
  Ryan Murray
  Markus Nutivaara
  Pierre-Luc Dubois
  Josh Anderson
  Olivier Björkstrand
  (Ryan Johansen >) Seth Jones
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2019 klo 08.51
  V-G- tykkää tästä.
 14. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Winnipegin omaksi varaukseksi voidaan laskea myös Little, vaikka varattiinkin Thrashersin toimesta. Samaa organisaatiota yhtä kaikki. Jets voisi näyttää tältä ensi kaudella (omat varaukset lihavoituna):
  Connor - Scheifele - Wheeler
  Ehlers - Little - Laine
  Roslovic
  - Lowry - Vesalainen/Tanev
  Appleton/Lemieux - Copp - Petan

  Perreault ainakin melko varmasti kaupataan tämän kauden jälkeen.
   
  ipaz tykkää tästä.
 15. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Panarin nyt sitte lopulta sanonu haluavansa kokeilla free agencya, eli Keklulla edelleen paha paikka. Treidatako vai odottaa kesään, josko sittenkin jatkaa.

  "It’s one life, one chance for free agency and I want to test free agency.”
  Brian Hedger on Twitter
   
 16. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Jos ja kun Panarinista ei näillä kommenteilla mitään mahtavaa vastinetta treidissä saa, niin mielestäni Blue Jacketsin kannattaa ehdottomasti hänet pitää mukana pudotuspeleihin. Organisaatio hakee kuitenkin edelleen ensimmäistä pudotuspelisarjan voittoaan ja Panarinin kanssa mahdollisuudet sen saavuttamiseen ovat paljon paremmat kuin ilman häntä. Metropolitan on divisioonanakin niin tasainen, että mahdollisuudet pudotuspeleissä ovat hyvin tasaiset.
   
 17. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Mutta onko tuo pleijareihin pääsy ja mahdollisesti se ensimmäinen sarjavoitto sen arvoista että noista kahdesta kannattaa ehdottomasti pitää kiinni? Minään suurena mestarisuosikkina en Blue Jacketsia näe kyllä millään Panarinin ja Bobrovskin kanssakaan joten vähän oudolta tuntuvat nuo puheet siitä että joukkueen pitäisi koittaa mennä nyt jotenkin "all in". Toki pleijareissa eteneminen olisi kaikkien vuosien jälkeen kannattajille kova juttu mutta kuinka paljon se lohduttaa kesällä jos ja kun tähtikaksikko vaihtaa maisemaa ilmaan minkäänlaista korvausta? Ei käy Keklua kyllä kateeksi, paine on varmasti melkoinen. Ei varmasti halua olla se GM jota muistellaan vuosienkin päästä sinä törppönä joka päästi Panarinin ja Bobin ilmaiseksi menemään. Henk. koht. pistäisin molemmat lihoiksi, turha roikottaa mukana kahta riippakiveä jotka eivät ole selvästikään sitoutuneita organisaatioon. Toki nämä GM-päätökset ovat melko helppoja täältä näppiksen takaa.
   
  viljelmo tykkää tästä.
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toisaalta, jos menettää Bobrovskyn ja Panarinin molemmat ilmaiseksi, niin se ei ole hyvää managerointia. Kyllä noista kannattaa ennemmin ottaa yhteensä vaikka se neljä kakkoskierroksen varausta, joka on mielestäni halpa hinta, mutta parempi kuin ei mitään.

  Bobrovskyä ei välttämättä pysty treidaamaan, jos hän ei itse suostu, joten jäljelle jää Panarinin kauppaaminen. Sitten on vielä tuo, että CBJ kun tällä hetkellä pudotuspeliviivan tuntumassa. Pahimmassa tapauksessa jäävät jatkopelit haaveeksi ja kaksi avainpelaajaa kävelee UFAna pihalle. Onneksi tässä on vielä pari viikkoa aikaa Keklulla arpoa.

  Oma veikkaukseni on, että molemmat treidataan. CBJ saa yhden ihan hyvän pelaajan, pari prospectia/nuorta pelaajaa ja pari varausvuoroa. Keklu hakee sitten vuorostaan jonkun rentalin, joka olisi mahdollista saada myös jäämään, toisin kuin venäläiset. Columbuksella tulee olemaan kuitenkin yli 30 milliä tilaa katon alla ensi kaudeksi.
   
  Steus tykkää tästä.
 19. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  En usko että tuollaista muistoa tulisi, jos joukkue kuitenkin pääsee pudotuspeleihin. Itse taas en diggaile St. Louismaisesta menosta, jossa pelataan liian varman päälle ja treidaillaan loppuvia sopimuksia, vaikka pelaajille olisi itselläkin käyttöä pudotuspeleissä. Toki, jos sitoutuminen ei ole (eikö ole?) kunnollista sopimuksen loppuun, niin sitten pois vain.
   
 20. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Mahdollisuus pitkään kevääseen on BJsin kaltaiselle nuorelle organisaatiolle paljon arvokkaampaa kuin ykkösen loppupään varaus ja jämäprospektit.

  Jossain vaiheessa organisaatiossa on päätettävä, että jatketaanko ikuista jälleenrakennusta, vai aletaanko yrittämään menestystä. Columbuksessa on parinkin potentiaalista Norrispakkia ja Duboisissa tuleva ykkössentteri. Ei erityistä syytä haalia assetteja.

  Ja tässä vaiheessa ainoa mahdollisuus pitää Panarin on uskottava playoffs-juoksu.
   
  Ollakseni, Lico, Mängimies ja yksi muu tykkäävät tästä.
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Olisiko sinun mielestäsi huonoa managerointia käyttää neljä 2. kierroksen varausvuoroa rentaleihin?

  Lainaus:
  Columbus pisti aika vahvasti kampoihin tulevalle mestarille, game 3 mentiin kahta jatkoaikaa kun Werenskin jalasta kiekko meni omaan maaliin. Tuolla voitolla olisi CBJ mennyt 3-0 johtoon sarjassa, myöhemmin hävisivät myös yhden jatkoajan. Ei mikään joukkue ole kovinkaan suuri ennakkosuosikki playoffeissa, väittäisin että nykyisin siellä on mahdollisuudet kaikilla jengeillä mennä finaaliin saakka kunhan sitlä ekalta kierrokselta selviävät. Ekalle kierroksella vielä saattaa päästä näitä selkeitä "heittopusseja" jotka voivat isompiaan kuitenkin kiusata.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mun mielestä pitäisi saada enemmän, varsinkin Panarinistä. Jos esim. Montreal maksaisi Panarinistä kakkoskierrokset 2020 ja 2021, niin olisi se loistava kauppa Montrealilta. Huolimatta jatkaako Panarin Montrealissa.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Niin, eli jos Blue Jackets hommaisi rentalina Panarinin 2. kierrokse vuoroilla niin se olisi hyvä kauppa, mutta nyt kun Panarin on jo heidän rosterissaan niin se on pakko treidata hinnalla millä hyvänsä? Eikä Panarinia voi pitää heidän omana rentalinaan?
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Riippuu pääseekö Columbus pudotuspeleihin. Joka tapauksessa CBJ:n ongelma tässä on se, että yhden pelaajan voivat päästää ilmaiseksi, mutta jos päästävät kaksi, niin siitä tulee todennäköisesti kritiikkiä seurajohtoa kohtaan.

  Tietenkin nyt kun UFA-markkinat pullistelee hyökkääjiä, niin ei ole niin iso juttu menettää itse pelaajaa UFAna, kun kesällä voi saada toisen tai useamman tilalle. Halvalla Panarin ei selvästi tule Sinitakkeihin jäämään.
   
 25. LemMy Jäsen

  Ei heistä kummastakaan semmosta hintaa saa, että kannattaisi luopua koska molemmat haluavat Agencyt testata. Olisi omille faneille melkoinen perseen näyttö, jos noita nyt johonkin arpoihin alettaisiin kauppaamaan. NHL on semmoista arpaa nykyisellään, että jos pääset playoffeihin on sinulla mahdollisuus voittaa mestaruus. Se oli viime vuonna yhden tolpan päässä Columbuksella, että tuleva mestari olisi pudotettu ensimmäiselle kierrokselle.