Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Siis Rittich+lisukkeet saattaisivat kelvata vaihdossa rental-Bobiin? Uskon, että Keklulle kyllä kelpaisi, mutta Flamesin kannalta tuo olisi täysin järjetöntä. Rittich on ollut tällä kaudella joukkueen top-3 pelaaja ja on ylivoimaisesti lupaavin Flames-maalivahti sitten Kipperin. Ikää on vasta 26 vuotta ja tuo tuleva soppari tulee olemaan pelkkiä hiluja verrattuna siihen mitä Bob tulee vaatimaan. Flamesilla on tarvetta korkeintaan 2-maalivahdille ja silloin Smithin pitäisi siirtyä toiseen suuntaan.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos Flames maalivahtia hamuaa niin voisivat kysyä Wingsistä Howardia ja laittaa toiseen suuntaan Mike Smithin ja jonkun varausvuoron. Tämä siis omasta mielestäni järkevämpää kuin Bobrovski. Bobrovskia ei kyllä Flamesin kannata pyrkiä hankkimaan ja ei taida tilaakaan olla katossa.
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Treliving on varmaan jo kysynytkin tai tulee ainakin kysymään, koska tuossa olisi ehdottomasti järkeä. Kyse on varmaan lähinnä siitä, että mikä varausvuoro siinä siirtyisi toiseen suuntaan. Howardilla ei näköjään ole enää tälle kaudelle mitään klasuuleja, mutta Smithillä on M-NTC, joten sekin voi olla ongelma.
   
 4. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Joo siis epätodennäköisiä skenaarioita, mutta ajatuksenani oli, että tämä kauppakumppani pääsisi eroon jostain sopimuksesta, josta pitää päästä ensi kaudeksi eroon kuitenkaan heikentymättä tälle kaudelle. Cbj taas saisi sopimuksellisen top6 hyökkääjän panarinin tilalle. Torontostakin on kuitenkin sanottu, että eivät kauppaa Nylanderia, mutta vaikeaa heidänkin on capin alle päästä, joten pidän treidiä ihan mahdollisena.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Howard --> CBJ (rentaliksi)
  Bobirovsky --> CGY
  Mike Smitti --> DET

  Aivan loistava three-way trade jossa kaikkien toiveet totetuu.

  Jotkut tasoittelut sitten pickeillä.
   
 6. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  En näe Columbuksen toiveen toteutumista tässä. Haluavat mennä huonommalla veskarilla pleijareihin?
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jäisi ne pickeissä tietenkin voitoille. Mutta olisihan tuo huvittava Blue Jacketsille. Myydään Bobrovsky pois, koska ei haluta menettää kesällä ilmaiseksi. Tilalle rentalina Howard.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joo. Vaikka Howardilla on muutama tilastollisesti ihan hyvä playoff kevät niin eipä tuo voitolta varsinaisesti tuoksuisi.
   
 9. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Onkohan tässä sekoitettu Panarin johonkin toiseen pelaajaan? Siis että Columbus lähettäisi liigan top-5 LWn Kingsiin ja pistäisi vielä pickin päälle ettei Kings jäisi tyhjin käsin, ottaakseen kontolleen keskinkertaisen ja vanhenevan maalivahdin vuosiksi eteenpäin? Tämä vielä puuttumatta siihen seikkaan, että Kings ei varmaan isoja nimiä ja sopimuksia ole lihoiksi laittamista ja rebuildia odottavaan jengiinsä hommaamassa, ellei sitten ihan puhtaita capdumppeja.

  Väittäisin Panarinin olevan melkein helpoin mahdollinen kauppatavara, eliittipelaaja joka mahtuu loppukaudeksi joukkueen kuin joukkueen palkkakattoon eikä treidipykäliä sopimuksessa. Kyse on vain siitä, minne ja mistä hinnasta Keklu suostuisi tämän lähettämään.

  ---

  Yleisesti ottaen jotenkin olettaisi, ettei Jackets Panarinista luopuisi. Melko varmasti joukkue heikkenisi vastineesta riippumatta. Kuitenkin marginaalit on niin pienet, että Jacketsin mahdollisuudet Cuppiin on realistiset siinä missä 15 muullakin joukkueella. Juuri Panarinin kaltainen pelaaja voi olla ratkaiseva keväällä, ei siellä (kärjistäen) vihulaisen näkökulmasta juuri muuta pelottavaa olekaan. Vaikkapa Moneypuck antaa just nyt Jacketsin Cup-voitolle 3,9% mahdollisuuden, esim Penguinsille 5.7% ja Bruinsille 5,5%. Jälkimmäisten kohdalla kenellekään ei tulisi edes mieleen joukkueen välitön heikennys tulevaisuutta vastaan. Panarin ja Bob kun lähtevät, voi mennä viisi vuotta edes seuraaviin pleijareihin.
   
  Konsta Kepuli ja V-G- tykkäävät tästä.
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Quickin vaihtaminen Panariniin olisi yhtä kuin Quickin päästäminen pois ilmaiseksi. Kings on jo ulkona pudotuspelitaistosta ja jos Panarin lähtisi kesällä muualle, kyseessä olisi käytännössä Kingsin kannalta Quickin päästäminen pois kenenkään tulematta tilalle. Vaikea uskoa, että tähän Kings lähtisi.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Paitsi tietysti jos tuo treidi tapahtuisi änyytee nyt, jossa tapauksessa Kings pystyisi kauppaamaan Panarinin edelleen ja saamaan contenderilta ison korvauksen prospectien ja varausvuorojen muodossa. Mikä olisi tietysti Kingsille juuri sitä mitä lääkäri määrää.

  Mutta kuten sanottu, en jaksa uskoa. Columbuksen kannalta ei mitään järkeä.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä pointti. Ja voihan se olla, että Panarin tekisikin heti pitkän jatkosopparin. Kesällä Bobrovsky sisään, kun tilaa on maalivahdille Quickin lähdettyä. Draftista Podolzin joukkueeseen ja Voynov tekee paluun.
   
 13. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  On huhua liikenteessä, että Boston olisi Panarinin perässä. Ja keklun pyytämä hinta on Debrusk, 1 kierroksen varaus ja huippulupaus. Kova on hinta, mutta kova on myös pelimies. En usko että kukaan tuon tasosta hintaa maksaa Panarinista. Mistäs sitä toisaalta tietää.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Toki. Tosin tuohon tuskin lähtisi edes Sweeney, jos nimet ei ole jatkokontrahtissa. DeBruskin vaihtaminen olisi hölmöä, koska hyökkäykseen tulisi upgradea, mutta tärkeää leveyttä poistuisi.
   
 15. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Siis joo, nimenomaan ei järkeä kummankaan kannalta. Kings joutuu uusimaan koko rungon ja Keklu ei kuitenkaan liene mikään chiarelli.
   
 16. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Olemme ilmeisesti hivenen erimieltä Quickin nykyisestä tasosta. Quick on esittänyt hyviä otteita loukkaantumisen jälkeen huonossa Kings joukkueessa ja pystynyt pitämään yksinään pelejä tasaisina. Lisäksi Quick jos joku on maalivahti joka pystyy nostamaan tasoaan pudotuspeleissä ja jos itse saisin valita maalivahdin pudotuspeleihin kuuluisi Quick ensimmäisen viiden valinnan joukkoon. Viimme keväänä päästi seitsemän maalia neljässä hävityssä Las Vegas ottelussa (kaksi kertaa hävisivät 1-0, toisen jatkoajalla) , kun Kings ei pystynyt tekemään yli kahta maalia yhdessäkään ottelussa. Lisäksi on Tortorella tuttu mies jenkkien maajoukkueesta.

  Kyllä itse näkisin että CBJ mielellään ottaisi Quickin Bobrowskyn tilalle varsinkin nykyisessä tilanteessa jossa Bobrowsky ei ole tekemässä jatkoa ja saisi a-luokan maalivahdin vielä vuosiksi eteenpäin.

  Panarinin kauppaaminen on sikälikin kaksipiippuinen juttu, että ainoastaan tulevan kesän ufalle olisi tarvetta pudotuspeli joukkueessa, mutta vastaavasti se tarkoittaisi mahdollisen tulevan pudotuspeli vastustajan vahvistamista. Siksi en yhtään ihmettelisi jos mies kaupataan, että se tapahtuisi pudotuspelien ulkopuolelle jäävään joukkueeseen jolloin siinä olisi pakko siirtyä mukana joku ehdollinen varaus jos Panarin ei tee jatkosopimusta.

  Toki todennäköistä on ettei kumpaakaan treidata, mutta onko se paras vai huonoin vaihtoehto niin selviää aikanaan.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Huonommalla ja huonommalla. Eihän sillä Bobilla oli musta tarttunut yhtään tällä kaudella, eikä tule enää tarttumaan CBJ-paidassa, etenkään Tortorellan valvovan silmän alla. Ja Korpisalo ei ole vaihtoehto.

  Pitäisihän se jo pikkuhiljaa tälläkin palstalla ymmärtää, että Bobrovskyn tilanne on poikkeuksellinen ja se ei tule muuttumaan jäämällä Columbukseen.

  Howard on kuuma vahti ja ainoa pätevä saatavilla olevista.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Dreger puhellut, että jos Melnyk ei maksa Duchenelle yli 8 miljoonaa, tämä ei ole jatkamassa seurassa.

  Dreger: "If Eugene Melynk doesn't come off $8 million, Matt Duchene is not staying in Ottawa. Pretty simple." #Sens 1050

  Sportsnetin mukaan Vancouver neuvottelee jatkosopparista Edlerin kanssa, eikä ole treidaamassa tätä muualle. Heikko pakkitarjonta trade deadlinella (ainakin UFA-pakkien osalta) supistui sitä kautta entisestään.
   
 19. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Ihan ymmärrettävää. Duchene on kyllä ansainnut sen yli 8 miljoonaa. Heillä ei oli si varaa menettää häntä. Onhan hänestä kova hinta maksettu niin tyhmää olisi päästää ilmatteeksi näin nopeasti pois
   
 20. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Ei Duchenea nyt ilmaiseksi tarvitse laskea, kyllä hänestä ihan hyvän korvauksen deadlinella saa, jos päättää olla maksamatta pyyntöä.
   
  V-G- tykkää tästä.
 21. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Niin olettaen että saavat saagansa päätökseen ennen sitä. Toisaalta jos tietää ettei aio tarjota yli 8 ja Duchene ei sen alempaa ota niin sitten on varmaan itsestään selvää, että kannattaa laittaa eniten tarjoavalle. Jetsihän voisi tuota keskuskaistaa vahvistaa samalla lailla ku Stastnyllä viime vuonna. Duchene ei varmaan kyllä lähde yhtä ”halvalla”.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pierre LeBrun kertoi TSN:n lähetyksessä, että Chicago Blackhawks aikoo kysyä Duncan Keithin halukkuudesta lähteä kisaamaan lisämestaruuksista. Täysi no-movement clause päällä ja saman lähteen perusteella Blackhawks kunnioittaa legendan tahtoa mikäli haluaa jäädä keskelle rebuildia Chicagoon.

  Neljä vuotta sopimusta jäljellä ja jos Keith muualle lähtee sekä eläköityy kesken sopimuksen, Blackhawks nappaa palkkakattorangaistuksen.

  Edelleen Keith on kahden ensimmäisen parin puolustaja, mutta offensiiviset taidot ovat täysin hukassa. Kilometrejä on sen verran alla, että sentimentaalinen arvo haukkafaneille on niin iso, jolloin mahdollinen kauppavastine tulee olemaan pettymys.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tästähän oli jotain huhua, että viimeisinä päivinään Chiarelli hahmotteli kauppaa Draisaitlin ja Keithin välillä. Kun Oilersin johtoporras kuuli tästä, niin vetivät äkkiä "piuhat irti" ja antoivat potkut.

  Ihan aiheesta. Vältettiin enemmät tuhot kuitenkin.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  En ole nähnyt Keithin pelejä juuri viime aikoina, mutta huippuvuosinaanhan hänen loistonsa perustui pitkälti kiekon pelaamiseen omasta päästä pois ja vastustajan karvauksen polttamiseen. Hyökkäystehot olivat lähinnä edellisen ja suuren peliajan sivutuote, enkä koskaan pitänyt Keithiä järin kummoisena pelaajana hyökkäysalueella.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Duchene siis halusi pois Avalanchesta, koska oli kyllästynyt pelaamaan huonossa joukkuessa ja päättämään kauden runkosarjaan. Mutta nyt on valmis jatkamaan Senatorsissa, jolle ei lähivuosina ole ennakoitavissa kovinkaan ruusuista aikaa sen sijaan, että voisi ensi kertaa urallaan kokeilla siipiään UFA-markkinoilla. No, raha kiinnostaa jne.
   
  aessi tykkää tästä.