Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Näkisin, että oikeastaan ainoa vaihtoehto on mennä Hart edellä eteenpäin. Toki siihen rinnalle tarvitaan toinen, mieluusti kokenut veskari, muttei missään nimessä ketään liigan kalliimpiin ja pisinpiin kuuluvilla sopimuksilla.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Kannattaa enemmänkin miettiä kuinka paljon parempi joku joukkue olisi Panarinin ja Bobin kanssa kuin ilman. Jos ukot saa mahtumaan palkkakaton alle niin puhutaan kuitenkini useasta voitosta kauden mittaan. Välillä vähän liiikaa takerrutaan miettimään onko joku sopimus ylimaksua vai ei, tuon tason pelaajia kovinkaan usein kuitenkaan ole saatavilla. Ihan niinkuin yhtenä esimerkkinä Dallasilla on 20 miljoonaa katossa tilaa tulevalla kaudella plus capin korotus ja lähinnä statisteja + Lindelli kaipaa uudet sopimukset. Spezza tuskin ihan hirveitä enää tässä vaiheessa uraa haluaa. Siellä toki on Bishop signattuna jo pitkäksi aikaa. Pantherissa on myös reilusti yli 20 milliä tulevalla kaudella ja aika vastaava tilanne, tuo joukkue olisi noiden kahden pelaajan ansiosta aika varmuudella playoffeissa mukana ja heitetään nyt vaikka Blues jolla on tulevalla kaudella todella paljon tilaa capissa ja aika suuri tarve päästä takaisin playoffeihin.

  Siinä vaihtoehtoisessa universumissahan taas sitten nimenomaan käytetään niitä vapaana olevia rahoja johonkin uuteen Luciciin tms. eli paljon mielummin se "ylihinta" kannattaa survoa eliittipelaajiin kuin käyttää se näihin vapaisiin täytepelaajiin.
   
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Totta tämäkin puoli. Onhan tuossa kuitenkin välimuotoja, että käyttääkö rahat Panariniin ja Bobrovksyyn vai "Luciciin".
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Joo tarkoituksella kärjistin, mutta aika harvassa ne oikeasti hyvät diilit vapailta ovat. Ihan edellisen kesän saldoa katsoessa:

  Ian Cole 3 x 4,25m (mutulla aika isolta lapulta kuulostaa)
  JVR 5 x 7m (puhtaasti ylihintainen sopimus)
  Jay Beagle 4 x 3m (puhtaasti ylihintaa 4. ketjun pelaajalle)
  Tyler Bozak 3 x 5m (hyvä sopimus, mutta iso raha "3." sentteristä)
  James Neal 5 x 5,75m (53 peliä ja 5 maalia, toistaiseksi vaikuttaa aika karmealta sopimukselta)
  Calvin De Haan 4 x 4,55m (3. parin puolustajako? kuulostaa suhteellisen kalliilta taas)
  John Tavares 7 x 11m (toistaiseksi vaikuttaa kyllä erinomaiselta lisäykseltä Leafsin rosteriin)

  E: Olihan näitä vielä muutama lisää:

  Paul Statsny 3 x 6,5m (loukkaantuneena ollut puolet kaudesta, sopimuskin toki aika lyhyt - terveenä kova hankinta)
  Riley Nash 3 x 2,75m (huonolta näyttää tämäkin sopimus nyt)
  Jack Johnson 5 x 3,25m (kovasti ainakin kritiiikkiä kerännyt koko kauden, tuskin ainakaan paranee vuosien myötä?)

  Toki managereille alkanut järkeä tulla päähän, mutta kyllä mä paljon mielummin otan tuosta tuon Tavaresin omaan jengiin kuin JVR:n tai Nealin vaikka eivät yhtä isoa osuutta haukkaa capista. Tehdään sitten muualta tilaa, mutta lähtökohtiasesti tuommoisen kaverin lisääminen ja jonkun Killornin / Johnsonin ja Millerin veivaaminen tunkiolle kuulostaa aika pirusti joukkuetta parantavalta ratkaisulta. Bobi toki on isompi riski, mutta toisaalta mitä menetettävää vaikka Floridalla on kun aika varmuudella Bobin taso tulee riittämään vielä sen 3-4 kautta viemään joukkueen playoffeihin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 23.20
 5. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan samaa mieltä kanssasi. Se, että nappaa vapailta markkinoilta kaksi tähteä ja kiinnittää ne arviolta 20 miljoonan vuotuisilla caphiteillä ei välttämättä ole kaikille joukkueille järkevin siirto, vaikka katossa tilaa sopimuksille sillä hetkellä olisikin. Kokonaisuus ratkaisee lopulta eikä esimerkiksi Columbus ollut ennen Panarinin kauppaa yhtään huonompi joukkue. Tietenkin jos tavoitteeksi riittää päästä pudotuspeleihin, tuon kaksikon hankkiminen auttaa siinä tavoitteessa kummasti. Kyllä minäkin Bobin sainaamista useaksi vuodeksi isolla caphitillä lasken riskiksi. Olkoon kuinka Vezina-voittaja tahansa.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  En nyt mene takuuseen, mutta eikö Wild ollut silloin aikanaan häntäpään joukkue kunnes yhtenä kesänä signasivat Parisen&Suterin kertarysäyksellä ja sen jälkeen vakituiseen poffeissa ollut. Kyllähän kaksikko Panarin&Bobrovski tekisivät mistä tahansa joukkueesta selvästi paremman kuten vaikka panttereista.
   
 7. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  No eihän tästä voi olla mitenkään eri mieltä.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. UFA-markkinoilta kannattaa ehdottomasti napata noita Tavaresin kaltaisia huippupelaajia silloin kun siihen tulee mahdollisuus – eli tähän saakka äärimmäisen harvoin. Tulevana kesänä (melkein) samaan sarjaan kuuluvia pelaajia ovat kuitenkin Panarin, Stone ja jopa Duchene (Karlssonin uskon tekevän jatkosopimuksen San Joseen). Nuo ovat pelaajia, joihin GM:n mielestäni kannattaa upottaa rahaa, vaikka vähän ylihintaisella sopparillakin.

  Sitten kun mennään noihin kakkos- ja jopa kolmoskorin pelaajiin, niin niissä alkaa tulla helposti erittäin isoja riskejä vastaan siinä, millaisiksi rasitteiksi ylihintaiset sopimukset muodostuvat tulevaisuudessa joukkueen palkkakatossa. Edellisiltä kesiltä tällaisia esimerkkejä on enemmän kuin tarpeeksi Nealin, Laddin, Lucicin jne. muodossa. Tulevana kesänä tähän kategoriaan kuuluvia pelaajia voivat olla mm. Simmonds, Ferland, Eberle ja Gardiner. Bobrovskin laittaisin itse tähän jälkimmäiseen ryhmään, mutta saatan veikata hänen kohdallaan väärin.
   
 9. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielenkiintoista keskustelua. Panarinin kohdalla lienee vain kysymysmerkki, että onko kyseessä todella Tavaresin kaltainen satavarma luottotähti, vai enemmänkin "vain" tehokas laituri? Täällä mainittu Parisehan ei koskaan Minnesotassa noussut sille Devils-tasolleen, ainakaan pisteiden valossa. Jotenkin Panarinista myös huokuu pieni mukavuudenhakuisuus, tästä viitteinä eri kaupungeista ja free agenzystä haaveilu (toisaalta lähes kaikki pelaajat varmasti tätä tekevät, eivät vaan ääneen sano).

  Bobrovskyssa taas joka kerta ihmetyttää, että on todella voittanut kahteen otteeseen Vezinan. Siis sama pysti, jonka saavuttamiseen Pekka vitun Rinteellä meni yli vuosikymmen. En millään suostu mielessäni nostamaan Bobia siihen Rinne/Lundqvist/Quick/Price -osaston jengiin.

  Anycase, Panarinin kanssa ottaisin riskin Floridassa. Joukkue saa A1-luokan pelaajan ja Panarin pääsee Barkovin siiven alle tekemään mitä lystää, samalla aurinko paistaa ja naiset ovat kauniita. Bobrovskille en löisi 3-4 vuotta pidempää sopparia, mikä tosin lienee liian vähän miehelle itselleen.
   
  Backster ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 10. DavyJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  John Vanbiesbrouck
  Kyllähän tuo Bob+Panarin Floridaan on paperilla match made in heaven. "Ohio" ei nappaa ilmeisesti kumpaakaan, Panarinille olisi tarjolla paikka Barkovin ja Dadonovin kanssa ja Floridalla on huutava pula ykkösmaalivahdista.

  Panthersin on lisäksi laitettava pienellä riskilläkin ns. all in tämän tason hankintoihin, jos niitä tarjolle tulee.
   
 11. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Voisikohan Borström olla yksi pelinappula, kun Barkovin lisäksi keskikaistalle on tarjolla myös Trocheck ja Brassard? Toki Brassardin sopimus loppuu tähän kauteen ja on siinä mielessä sopiva pelinappula Panthersille nyt tuleville viikoille.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Itse olen kanssa samaa mieltä, että siinä olisi Floridalle kaksikko, joka osuisi häränsilmään. Mukavasti toisi buustia hiukan taantuneeseen menoon. Mutta ainoa huono puoli on, että Floridan ei oikein kannattaisi pelaajia täksi kaudeksi ostaa (antaa mitään vaihdossa) ja kesällä sitten ovat kaikki muutkin apajilla. Toi oikeuksien myyminen olisi tietysti jotain, mutta nythän joku voi ostaa miehet jo edestä. Jännä nähdä mitä tapahtuu.
   
 13. müller Jäsen

  Ainut kysymys Floridan suhteen on mielestäni se, että haluavatko siellä kolmannen hintavan veskarin jengiin mukaan. Luongo ja Reimer kuittaavat yhdessä noin $8m, eli suunnilleen 10% palkkakatosta. Toki Ekblad on ainut Panthersin pelaaja, joka kuittaa yli $7m, eli yleisesti ihan maltilliset sopimukset siellä, ja tilaa kyllä Panarinille ja Bobrovskylle palkkakaton alta löytyy.
   
 14. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Tässä vain mietityttää, että mitähän Columbus haluaisi vastineeksi, mistä Florida on tarjota ja olisi valmis luopumaan? Ei tuo parivaljakko Brassard + 1st pickillä liikahda varmastikaan.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Mulla on vähän sama vika tuon Bobin kanssa. Playoffeissa ei oikein onnistu, mutta runkosarjassa taso vaihtelee kausittain ihan saatanasti. Mutta kyllä mä silti voisin Bobille heittää 5-6 vuoden pahvin, tosin kalliit vuodet alkuun.

  Lainaus:
  Miksei voisi liikahtaa? Saavat pätevän sentterin, sekä melko korkean 1. kiekan. Painasin liipaisinta, jos kumpikaan ei ole jäämässä.

  Yksi ongelma tuossa on se, että millähän mielin Panttereiden omistaja käyttää capin täyteen? Yleisöä ei näy peleissä, eikä varmaan muutenkaan ole mikään tuottavin bisnes. Tosin rakkaudesta lajiin noista varmaan ainakin osa tuota tekee.
   
 16. müller Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaisin, että ainakin Reimer lähetettäisiin Columbukseen vaihossa.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Riippuu missä vaiheessa kaupataan. Todennäköisintä, että herrojen neuvotteluoikeudet kaupataan vasta kesällä ja silloin ei kukaan mitään korkeita pickejä tai kärkiluokan lupauksia maksa vaihdossa pelkistä neuvotteluoikeuksista.
   
 18. W4ltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Toisaalta kyllähän hyvin pärjäävä playoff tason joukkue nostaa myös yleisömääriä, ja muutenki markkinointi puolelle tälläiset isot kalat ovat oiva myyntikikka.

  Onhan Floridasta myös ollut puhetta,että hallisopimuksen tai jonkun vastaavan takia tuo on kuitenkin omastajille ihan hyvä bisnes vaikka katsojia ei olekkaan,nii kyllähän siitä voi välillä myös yrittää menestykseen satsata.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Pannarista saanee rentalina niin hyvän vastineen, että tuskin Panthersilla on varaa tuohon leikkiin lähteä. Neuvotteluoikeuksista voisivat varmasti jotain maksaa myöhemmin.

  Itse olen hahmotellut jotain 3-way kauppaa. Sanotaan, että vaikka Nashville ja Ottawa ovat taas kaupoilla, mutta kolmantena osapuolena olisi CBJ.

  Tolvanen + Duchene --> CBJ
  Predatorsin ja Columbuksen 1. kierroksen varaukset --> Ottawa
  Panarin --> Nashville

  Joku vastaava ratkaisu voisi hyödyttää kaikkia joukkueita toivotula tavalla, kolmas joukkue saa Panarinin ja Columbus saisi Duchenen vaihdossa ja maksaisi 1. kierroksen vuoron Tolvasesta. Samalla voisivat yrittää saada miehelle uutta sopimusta. Stone voisi myös olla looginen kohde Kekäläiselle, mutta hänen kohdallaan arvo olisi lieneen lähes 1=1 vaihto Panariniin ja tuskin Ottawa taas haluaa tuohon ryhtyä, ellei Columbukselta tule jotain bonusta mukaan.
   
  Steus, pahakurki & SVSV tykkäävät tästä.
 20. punasydän Jäsen

  Kun puhutaan Panthersista, ei voida puhua mistään perus-rentaleista, vaan jatkosopimuksen täytyy "sisältyä" hintaan. Miksi käytännössä pudotuspelitaistelusta pudonnut Panthers maksaisi ykköskiekan varausvuoron (joka voi hyvinkin olla top10) kenestäkään? Ja sitten taas toisaalta usein puhutaan treideistä, jotka tehdään vasta jatkosopparin jälkeen, mutta kuinka yleisiä tällaiset liikkeet ovat viime vuosina olleet? Sitten taas jos puhutaan jostain ehdollisista vuoroista riippuen jatkosopimuksista, tuo se vasta typerää CBJ:n kannalta olisikin, eikä Panthersille sitäkään vähää järkeviä maksaa korkean hinnan päälle ekstraa tulevasta sopparista, kun kesällä voi sitten yrittää muuten vaan.

  Sopivalla hinnalla pelkkä Bobrovski olisi Panthersille kokeilun ja hallitun riskim arvoinen, mutta Panarin/ensi kaudella lähes 10 miljoonan laituri ei ole se, mitä Panthers ensisijaisesti kaipaa. Vatrano on pelannut Sashan kanssa tehokkaasti, lisäksi jengissä on Huberdeau, Hoffman ja Dadonov top6-paikoille.
   
 21. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Miks ihmeessä CBJ maksais Tolvasesta 1 kiekan? Lisäks joukkue vaihtais Panarinin toiseen Ufaan niin eihän tässä ois mitään järkeä.
   
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Koska Tolvanen on sen arvoinen?
   
 23. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Epäilen suuresti.
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minä epäilen vielä suuremmin, että Columbus tuolla pickillänsä saisi jonkun lupaavamman pelaajan varattua.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tolvasen varausnumeroa matalammalla saavat varata pari vuotta nuoremman pelaajan.