Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Jos Rangers jatkaa maltillista rebuildia (eivät ole Panarinin perässä jne.) niin Backes menisi tuonne ihan hyvin ja siitä hyviä palasia rebuildia varten, kahden vuoden päästä vapautuisi iso kasa cap-tilaa ja ensi kesänä (2019&2020) ei vielä capin suhteen ongelmia olisi. Noin puolentoistavuoden päästä kaudella 2020-21 tradedeadlinella voisi sitten myydä näitä mainitsemiasi nimiä rentaleina jos kelpaavat jonnekin ja kenties tuolloin tulevana kesänä (2021) voisi nousu jo alkaa.
   
  V-G- tykkää tästä.
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Flyers-aiheisia huhuja Hayesiin liittyen Bobilta:

  It’s not yet a done deal but PHI continues to work toward a long-term contract for pending UFA centre Kevin Hayes and, for now anyway, there’s a sense of optimism. Stay tuned. Curious on the market value for Hayes. Six years at north of $6.5 million perhaps?

  Fletcher huhkii palkkansa edestä hommia.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 3. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Lainaus:
  Eli maltillista rebuildia on olla hankkimatta 27-vuotiasta sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvaa hyökkääjää? Sen sijaan pitäisi ottaa riveihin cap dumppina 35-vuotias uransa alhossa majaileva turhake ja roikottaa mukana ketjullisen verran enemmänvähemmän käyttökelvottomia 30+v. pelaajia siinä toivossa, että parin vuoden päästä näistä saadaan deadlinella joku kolmoskiekan picki vaihdossa?
   
  Merovingi, Granny, Burgerman ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Frank Seravellin mukaan Jets olisi tarjonnut Ehlersia Carolinaan vaihdossa yhteen joukkueen oikealta laukovista pakeista.

  Frank Seravalli@frank_seravalli
  TRADE BAIT: GM Kevin Cheveldayoff says #nhljets have a lot of balls in the air. So what’s next?

  Belief is Jets offered Nikolaj Ehlers to #Canes for one of their right-shooting defencemen.

  Ehlers is one of 10 new names on the #TSN Trade Bait board:

  (link: Trade Bait: Jets exploring Ehlers trade options - TSN.ca) tsn.ca/trade-bait-jet…
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Laitetaan nyt vielä toinen huhu. Ristolainen tai Bogosian Vancouveriin?

  Rick Dhaliwal:
  Source : #Canucks seem to be talking with Buffalo about a defenseman, not sure if its Rasmus Ristolainen or Zach Bogosian.
   
 6. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  aessi ja LostHorizon tykkäävät tästä.
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä. Miksi? No samalla tavalla toimi mm. Toronto nelisen vuotta sitten, Kessel ulos joukkueesta koska kyseessä oli kumminkin sen tasoinen hyökkääjä joka pystyi kääntämään otteluita joukkueelleen liikaa kauden aikana eli parantamaan joukkueen sijoitusta jonka seurauksena olisi tullut huonompia varausvuoroja (ainakin lähtökohtaisesti kun mietitään todennäköisyyksiä koska lopultahan nuo top kolme pickit arvotaan). Toronton ensimmäinen kausi ilman Kesseliä ja joukkueen sijoitus pahnan pohjimmainen ja tuloksena draftista Matthews, seuran kasvot seuraavat 10+ vuotta oletusarvoisesti. Jos Rangers hommaisi nyt kesällä Panarinin niin kyllä itse tuota siirtoa hieman ihmettelisin koska vuoden päästä tuleva drafti on huhujen perusteella todella tasokas ja uskoisin, että Rangers haluaa olla hyvillä prosenteilla Alexis Lafrenièren perässä joka hyvin todennäköisesti olisi Rangersin kasvot seuraavat 15+ vuotta (tai minkä tahansa seuran mihin ikinä päätyykään), puhutaan siis todella kovasta tekijästä tämän kaverin kohdalla. Jos Rangers hommaisi Panarinin nyt kesällä niin kyllähän tuo venäläinen sen tasoinen kaveri on, että pakostikin nostaa Rangersin sijoitusta ensi kaudella (ja puolestaan heikentää mahdollisuuksia saada tämä Alexis Lafrenière draftista).
   
  viljelmo tykkää tästä.
 8. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Rangersin todennäköisyys saada first overall ja Lafrenière taitaa olla maksimissaan noin 25 prosentin luokkaa. Itse en näillä spekseillä lähtisi tankkaamaan, varsinkin jos Panarin on kiinnostunut New Yorkissa pelaamaan. Käsittääkseni Lafrenièrekaan ei mikään poikkeuslahjakkuus ole.
   
 9. Lecavalier Jäsen

  Eihän tuo tarkoituksella tankkaaminen kaikille organisaatioille ole avain menestykseen. Torontossa tuo toimi ja pohjalta päästiin nopeasti ylöspäin. Edmontonissa nähtiin melko monta ykkösvarausta tällä vuosikymmenellä ja organisaatio ei ole vieläkään menestyksekäs. Myöskin Buffalolla on ongelmia, vaikka on tarttunut Echel ja Dahlin. Eli osaava organisaatio käy pohjalla, mutta ei jumitu sinne ja uskon Rangersin satsaavan täysillä joukkueen parantamiseen. Siellä on tarpeeksi hyviä nuoria tulossa ensi kaudella sisään Kakon, Kravtsovin, Chytilin ja Anderssonin muodossa. Joten en allekirjoita tuota, että kannattaisi Panarin jättää hankimatta vain, jotta saavat draftata ensi kesänä mahdollisimman korkealta.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Rangersin rebuild ei ole vielä kestänyt kovin kauan ja vaikka hyviä palasia onkin jo tarttunut verkkoihin niin ei mielestäni vielä siinä määrin mitä tarvitsisi. Aivan kärkivaraukset, ne eron tekevät pelaajat ovat vielä draftaamatta (toki myöhemminkin varatusta pelaajasta voi tämmöinen kasvaa). Nyt Kakko, ensi vuonna joku kärkivaraus taas niin kuulostaisi minun mielestäni hyvältä.

  Tietenkään mikään ei ole varmaa ja liian pitkäksi aikaa ei kannata pohjamutiin jumittua kuten Edmonton ja Buffalo, mutta hyvin toteutettu rebuild kantaa monen monta vuotta.
   
 11. müller Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaisin, että Ristolainen kyseessä. Jotenkin vain tuntuu, että hänet sieltä treidataan viimeistään siirtotakarajalla.
   
 12. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  "Patrick Marleau reportedly wants to be traded to the Sharks -- and nobody else"

  Nykyisellä palkalla Sharkseille täysmahdottomuus, mutta mahdollisen salarydump teamin kanssa ihan mahdollista. Arizona, Ottawa tms?
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 08.41
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Tulee varmaan vähän liian kalliiksi Torontolle. Onko Sharksilla edes varaa ottaa tuota sopparia 50% pidätyksellä?