The Voice of Finland

  • 671 322
  • 2 823

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Siis käsitinkö oikein, että Sunrise Avenuen päämääkijä Samu Haber (kova HIFK:n fani muuten) on Saksan Voicessa mukana ns. tähtivalmentajana? Toki niitä biisejä sielläkin varmaan enimmäkseen lauletaan englanniksi, mutta luulisi Samun sitten hallitsevan saksan kielenkin, koska kai kommentit pitää Saksassa puhua saksaksi? Sinänsä jännä kieli tuo saksan kieli - rakkaudentunnustuskin kuulostaa ainakin suomalaisen korvaan teloituskäskyltä ...
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Siis käsitinkö oikein, että Sunrise Avenuen päämääkijä Samu Haber (kova HIFK:n fani muuten) on Saksan Voicessa mukana ns. tähtivalmentajana? Toki niitä biisejä sielläkin varmaan enimmäkseen lauletaan englanniksi, mutta luulisi Samun sitten hallitsevan saksan kielenkin, koska kai kommentit pitää Saksassa puhua saksaksi? Sinänsä jännä kieli tuo saksan kieli - rakkaudentunnustuskin kuulostaa ainakin suomalaisen korvaan teloituskäskyltä ...

En ole yhtään jaksoa Saksan Voicea nähnyt, mutta kyllä Samu auttavasti saksaa osaa ja on keikoillakin sitä yleisölle puhunut. Mutta saa se siellä kai enkkuakin käyttää jos tulee kielimuuri vastaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Siis käsitinkö oikein, että Sunrise Avenuen päämääkijä Samu Haber (kova HIFK:n fani muuten) on Saksan Voicessa mukana ns. tähtivalmentajana? Toki niitä biisejä sielläkin varmaan enimmäkseen lauletaan englanniksi, mutta luulisi Samun sitten hallitsevan saksan kielenkin, koska kai kommentit pitää Saksassa puhua saksaksi?

Herra Haber kuulemma opiskeli ennen Voicea melko tiukan setin tuota rakkauden kieltä. Kyllähän siellä vähän naureskeltiin Samun kommenteille, mutta onneksi sai lontootakin käyttää.

Chris Schummert - Pumped Up Kicks | The Voice of Germany 2013 | Blind Audition - YouTube

Sijoittui kuitenkin hienosti toiseksi Chris Schummertin koutsina ja tuosta vielä linkki youtubeen ja tähän Haberin onnistuneeseen löytöön.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tässä ovat neljännen kauden The Voice of Finland -tähtivalmentajat! | Nelonen.fi

Tarja Turunen, Redrama ja _Olli Lindholm_ ovat uudet Voicen valmentajat siis ja vain Michael jatkaa vanhoista. Ikävä tulee Elastista, hieno mies.

Mutta joku vitun Yö-Olli. Eikö riittänyt jo että mies pilasi idioottimaisella olemuksellaan Idolsista yhden kauden? Aika paha downeri uuden kauden suhteen, mutta erittäin suurella mielenkiinnolla odotan Redraman ja etenkin ihanan ja kauniin Tarja Turusen tasoa valmentajina. Onneksi viime kauden turhakkeet Anne ja Mira poistettiin yhtä nopeasti, kuin ohjelmaan otettiinkin. Semisti mielenkiintoisemmat valmentajat nyt.

Alkais jo.

Linkki vie nelosen Voice of Finlandin sivuille, uutiseen uusista valmentajista ohjelman seuraavalle kaudelle.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tarja on mielenkiintoinen veto, mutta Redrama ja Olli ovat kyllä niin morjes osastoa... Toi RR on kaikessa omahyväisyydessään, lähes harvinaisen vastenmielinen tyyppi ja Lindholmi menee samaan osastoon..
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tänään jatkuu sitten taas. Saa nähdä millainen kausi tulee ja miten talenttia riittää. Olli on näkemättä paskaa myös VOF:ssa, mutta Tarjaan on kovat odotukset. Toivottavasti ei ole mikään kaikesta nyyhkyttävä tuomari. Eka jakso menee tosin digille, kun Ilves sattuu pelaamaan samaan aikaan liigaa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
On toi Tavja vaan edelleen iki-ihana. Joo, tunnustan. Suhtautumiseni häneen on aina ollut samantyylistä, kuin Flintstonen ihastumiset noihin virolaisiin BB-hutsuihin.

Kisasta sen verran, että jossain teaserissa vilahti vahvasti Taage Laihon oloinen hahmo. Saas nähdä sitten, että miten noinkin tunnettu ja levyjä myynyt artisti pärjää? Antaa vähän perspektiiviä, kun muistaa Ari Koivusen esittäneen Laihon bändin biisiä voitollisella Idols-kaudellaan jo vuosia sitten.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Avausjaksossa on mukana ainakin Raskasta Joulua -kuvioista ja Queen-musikaalista tuttu Kimmo Blom.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kimmo Blom, pelkkä tuo nimi saa minulle pienen sisäisen hurrauksen. Antti Railio osui ja upposi taannoin hetkessä, niin myös tämä.

Taage Laihosta vihjauskin aiheuttaa hurrauksen sisällä. Taage tämän kaupungin miehenä on monella tapaa tuttu, cover-vedot aivan loistavia hänen äänellään, sen verran on tullut kuultua. Tämän hetken ehkä paras lauluääni minun makuuni, toivottavasti ei aiheuta mitään alamäkeä TVOF.

muoks: kyllä oli (ja tulee olemaan) Kimmo Blom kova.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olli Yö ei ärsyttänyt avausjaksossa yhtään, yllätyin. Nähtäväksi jää mitä on jatkossa. Mokoma-janarille ja vadelmavene-huomiohorolle huoh, muuten jakso oli ok. Ihmetytti tosin se yksi laulaja, jossa kaikki kääntyivät ja Tarja ja Michael kääntyivät jo kun biisi edes alkoi. Lauloiko tuo tyttö sitten muka niin ihmeellisesti? Joku Reetta taisi olla.
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täällä Yök-Olli ärsytti. Milloin oli mukamas Bruce Dickinsonin tyylistä laulua ja samasta laulajasta tuli sitten yllättäen mieleen Freddie Mercury. Naamapalmua tuli tässä vaiheessa kotikatsomossa. Kun Olli sai jonkun omaan tiimiinsä, oli se heti hänen mielestään koko kisan voittajalaulaja. Kun tuli toinen laulaja tiimiin, oli sittenkin tuo se voittaja. Niin se ensimmäinen vaan unohtui heti eikä vissiin olekaan enää Ollin mielestä voittaja.

Redrama yllätti positiivisesti ollen rauhallinen ja kuitenkin toi positiivista fiilistä tuohon heti. Hänelle varaukseton peukku.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Yök-Ollihan ärsyttää Aina jo olemassaolollaan. Kuitenkin on todettava, ettei se nyt ollut ollenkaan niin ärsyttävä kuin mitä joskus esim. Idolsissa muistan sen olleen. Onneksi katsottiin levyltä jolloin oli helppo kelata Ollin määintä. Sen "laulu" ei juurikaan eroa vaikkapa nykäsmatin vastaavasta.

Aikamoista myötähäpeää aiheutti täälläkin se turkulaistyttö, joka teki omanlaisensa version Vadelmaveneestä. Saattaa omat juttunsa hieman hävettää kunhan tulee vähän ikää lisää...

Noin muuten on kyllä mukavaa huomata, että ihan laulutaitoista porukkaa tästäkin maasta löytyy.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Minusta tämänkauden tuomarit ovat paljon parempia kuin viime kaudella. Ne viime kauden kaksi henkistä mummoa (Luoti ja se Mattila jonka etunimeä en muista) olivat tylsiä katsoa. Yö-Olli on itsevarma juntti ja hän oli mielestäni todella hyvä Idols-tuomarina. Tarja Turunen on eleiltäänkin hirveän teatraalinen joka on pikkuisen ärsyttävää, mutta ainakaan ei jätä kylmäksi.

Hyvä uudistus on että jos tuolit ei käänny niin ne latteudet ("tosi-hyvä-harmittaa-että-en-kääntynyt-blaablaa") jätettiin pois. Suomalaiseen mielenlaatuun tuollainen tekopyhä lätinä ei vaan istu. Se oli noloa kaikille - myös katsojille.

Olen nähnyt Queen musikaalin jossa tuo Blom oli todella hyvä. Sanon tämän suurena Queenin musiikin ystävänä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Olihan siinä kaikenlaista juupi. Tämä iskelmäkuningas oli myös aika veikeä tapaus. Ihmettelin myös tätä Kirka-improilun hehkutusta ja Olli julisti saaneensa voittajan tästä. Joopa juu...

Kimmo Blom oli oletetun kova ja selkeä voittajasuosikki. Olli rakastui myös tähän kiintiö-bättre folke superperheen mammaan, joka toki ihan hyvä milffi on. Jotenkin meni vaan aika kermailuksi tuo touhu. Huxtablen poppoo vaikuttaa joltain narkkialkki-perheeltä verrattuna tähän Strömsö's Finest sakkiin.

Mutta ihan hyvä startti ja tuomaristo ei ollutkaan niin paska, mitä ajattelin etukäteen. Selkeästi näkee Lindholmin käytöksestä, kuinka paljon formaatti määrittelee tiettyjä asioita. Idols-öykkäröinnistä ei ollut tietoakaan ja lässytys meni vähän ylikin. Mutta ihan mielenkiinnolla odotan perjantain jaksoa.

edit: Komppaan Segeä tuosta uudistuksesta. Täysin turhaa laulajien kiusaamista ja noloa tuo "Voi vitsi, kun mä en painanut tuota nappia. Kyllä mua nyt harmittaa..."
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ei kahta sanaa, Riina pisti erikoiskokeen pohjat tämän kauden osalta. Jäi Blomkin kakkoseksi. Aika lailla täydellinen suoritus äänen ja biisin "kaaren" osalta. Biisi ei ollut helpoimmasta päästä ja en löytänyt kertakuulemalta mitään kohtaa, johon puuttua.Ei tosin vaikuttanut kovin karismaattiselta, joten saa nähdä riittääkö pelkkä ääni alkua pidemmälle. Jani(?) Klemolalla oli myös pätevä ääni ja miehessä oli "hiljaista voimaa". Siinäpä ne tämän päivän parhaat tapaukset.

Juhani Tammisen ja Kevin Costnerin välimuoto oli toki pätevä tapaus ja tomjonesit oli hyvin hallussa, kuin suoraan ruotsinlaivan yökerhon estradilta, mutta jotenkin nämä suomen kieltä taitamattomat kokelaat vaan tökkivät. Neumann-imitaattorista en tiedä mitä mieltä olisin...

Valmentajanelikko on nyt tasapainoisempi kokonaisuus kuin aiemmilla kausilla. Monroekaan ei ole enää kuin unilääkkeitä niellyt, kun Elastinen jätti ohjelman ja ykköskukon paikan vapaaksi. Lindholmin osalta ei minulla ole valittamista. Redrama on hiljaisen oloinen tapaus, odotin räväkämpää miestä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mua nauratti, kun Mike Monroe ei ollut tietävinään Juhani Tammista. "Mä tiiän Veli-Pekka Ketolan ja sit IFK:ssa oli Hexi Riihiranta, mut Tamminen... get out of here".

Aurinkokuningas jos tuon tuli nähneeksi, niin saletisti pahoitti mielensä ja jossain muodossa tuonee sen lähitulevaisuudessa julki. Saman kylän poikia sentään ja Jääkiekkoleijona #79 on Monroelle ihan nevahööd.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Huh, huh mikä startti tälle tuotantokaudelle! Jo onnistuneesti tehty ja Nelosella paljon ruutuaikaa saanut ennakkopuffi sai odotukset korkealle ja kahden jakson jälkeen voi jo sanoa, että ei ole tarvinnut pettyä. Erinomaisia esityksiä, uusi koutsikvartetti toimii ja kuten aina ennenkin, tämän ohjelman tuotantotiimi ansaitsee jälleen kerran isot kehut. Nyt kun vielä ohjelmaa on entisestään suoraviivaistettu, turhat lätinät jätetty minimiin, ei voi muuta kuin nauttia kotisohvalla kun ohjelmaa katselee ja kuuntelee. Miettikää jos tää olisi esimerkiksi Maikkarin tuotantoja? Väitän, että pari ensimmäistä jaksoa olisi mennyt tähtivalmentajien esittelyyn ja muuhun turhaan skeidaan.

Tekisi mieli kommentoida tähän mennessä nähtyjä esityksiä enemmänkin, mutta jotenkin pää meni niin pahasti (positiivisessa mielessä tietenkin) sekaisin tästä Riinan esityksestä, että ei oikein muita esityksiä enää edes muista. Allekirjoittanut ei ole koskaan ollut mikään laulutekniikoiden tai lauluun liittyvien termien asiantuntija. Minulle on aina riittänyt se, että se mikä minun korviini kuullostaa hyvältä, mä tykkään siitä. Simple as that. Mutta tää Riinan esitys. Oikeasti, voiko enää puhtaammin ja virheettömästi livenä laulaa? Ja vaikka se Ollia siteeraten täydellisyyttä hipoikin, ei se kuullostanut miltään laulunopettajan kylmältä vedolta suoraan laulutekniikan oppikirjasta vaan oikeasti tää esitys kosketti ja sai aikaan koko kropassa kylmien väreiden ilotulituksen. Huikeaa Riina! Ja kun vielä miettii tilannetta missä Riina tohon lavalle tuli. Oli varmasti asettanut itselleen todella kovat odotukset ja paineet oli kovat, kun edellisellä kerralla yksikään penkki ei kääntynyt ja itse tiesi, että osaa asiansa ja on hyvä. Mutta kun sulle annetaan vain se yksi tsäänssi, kaiken pitää mennä sillä yhdellä ja ainoalla kerralla nappiin. Ja tässä kohtaa todella meni. Vielä kerran, huikeaa Riina!

Tähtivalmentajat saa siis minulta kehut tässä vaiheessa, tosin Riinan kohdalla tapahtui täysin käsittämätön moka Monroelta ja Redramalta. Oikeasti äijät hei? Ymmärrän, että ei ehkä ollut sitä mitä te etsitte tiimeihinne. Mutta jos selkienne takana lauletaan yhtä tämän ohjelmahistorian vakuuttavimmista vain ääni ratkaisee vedoista, kaikki tuolit pitäisi kääntyä ilman mitään selityksiä. Redraman kommentteja ei edes näytetty lähetyksessä, outoa. Se Reetta (?) mikä lauloi Aguileran Ain't No Other Man, miksi Monroe hänen kohdallaan käännyit? Niinpä.

Mielenkiintoista nähdä mitä Riina jatkossa laulaa. Jotenkin tosta esityksestä nousi vahva Siru Airistola dejavuu.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Helvetti kun tuli hyvä olo tästä Riinan vedosta. Oli kaunista kuultavaa ja sopivan rauhallinen sovitus tuohon varsin hyvään biisiin. Vähän tuli mieleen kuin enkelin laulua olisi kuunnellut, jos sellaisia siis oikeasti olisi. Tätä mimmiä kuuntelee jatkossa mielellään enemmänkin. Ja meni kyllä aivan oikeaan leiriin äänensä puolesta, ainoaan oikeaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En tiedä missä tynnyrissä on täytynyt asua jos piti tuota titaniumia jotenkin erityisenä suorituksena. Muiden maiden Voicet ja muutkin hoilailuskabat pitävät sisällään järjettömän määrän parempia vetoja tuosta biisistä ja youtube on pullollaan liisoja jotka vetävät ko. biisin aivan eri levelillä. Voihan sitä tietenkin olla niin onnekas että on välttynyt kaikilta muilta versioilta tuosta biisistä. Tuo Riinan veto oli kuitenkin ihan okei.

Lindholmin "juntit" oli jakson parasta antia, vaikkakin aiheellinen kommentti. Olli voisi ensiksi muistella omaa statustaan ja vaikka suosikkiseuransa loppusijoitusten kommentointia. Ja kuka voi oikeasti olla tunnistamatta Juhani Tammista? Kiekkohommien lisäksi on huorannut vielä varsin mehevän määrän roskalehdissä ja televisiossa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
En kuuntele youtube-liisoja, sillä ne eivät yksinkertaisesti kiinnosta minua vähää alusta. Myös muiden maiden Voicet jääneet kuulematta, kun yksinkertaisesti näitä laulu-realityjä ei vaan enää jaksa millään massakatselulla ja Suomen Voice on enää ainoa jota seuraan ja jonka tason mukaan näitä vetoja myös kommentoin.

Mutta perus jatkoaika-linja ei koskaan petä. Väärin tykätty/vitutettu/jne.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jaahas ja traktori huristeli jälleen viisauksineen paikalle, voi vittu... En mä tynnyreistä tiedä, mutta sä voisit kyllä pysyä omassa tynnyrissäsi edes yhden tuotantokauden ajan. Ketä vittu oikeasti kiinnostaa se kuinka monta erilaista esitystä sä olet jostain biisistä kuullut ja nähnyt tai että kuinka moni on tehnyt jotain paremmin kuin me suomalaiset? Mieti ja kysy itseltäsi tää vaikka ääneen: KETÄ SE KIINNOSTAA? Faktaahan se on, että me suomalaiset ollaan ihan paskoja eikä me mitään osata. Jos joku onnistuu niin vittu älä edes vahingossa vaan kehu suomalaista koska se on kuitenkin ulkomailla tehty miljoona kertaa paremmin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
No johan meni pojilla tunteisiin. Pahoittelut aiheuttamastani mielipahasta, sillä liekittäminen ei ollut tarkoitukseni. Sanoin itsekin tuon kyseisen vedon olleen ihan okei, mutta kieltämättä vähän särähtää jos edes tämän maan Voicen mittarilla tuota esitystä palvoo tai kuvailee enkelin laulamiseksi. J.Hotin purkaukseen todettava vielä että "hei, ihan oikeasti".
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Huvitti kun sanoin vaimolle tuon ruotsinlaivamiehen esityksen aikana että kuulostaa hyvältä mutta näyttää Tamilta. Yö-Olli sitten sanoi saman.

Mielestäni tähän kauteen on mahtunut oikeasti huonoja vetoja paljon enempi kuin aiempiin. Alkaa varmaan laarit olemaan aika tyhjät. Toki jatkoon päässeet ovat olleet kaikki hyviä.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kovasti tuo titanium kerää kehuja. Kuuntelin sen äsken, ja pakko ihmetellä että mitä erikoista tuossa on. Karseaa hoilaamista.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Yök-Ollihan ärsyttää Aina jo olemassaolollaan. Kuitenkin on todettava, ettei se nyt ollut ollenkaan niin ärsyttävä kuin mitä joskus esim. Idolsissa muistan sen olleen.

Olli oli tosiaan Idolsissa aivan uskomattoman paska. Siksi ihmettelin, miksi ovat värvänneet sen Voiceen. No, on kuitenkin so far osoittautunut yllättävänkin toimivaksi tuomariksi.

Noin yleisesti haluaisin sanoa, että miksi kukaan porilainen muuttaa Tampereelle. Älkää vittu tänne muuttako. Meillä piisaa junttiosastoa muutenkin ihan kotitarpeiksi. Ei täällä ole sitä mitä haette. Menkää Helsinkiin tai Turkuun, siellä touhu on fiinimpää, meillä saatte sitä samaa kuin kotonakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös