turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Avataan tälle ohjelmalle, jos löytyy jotain kommentoitavaa.

Yllättävän kova taso tuossa näytti olevan Idolsiin verrattuna. Kaikki mukaan päässeet vaikuttaa osaavan laulaa, eikä suurempaa myötä häpeää taida olla luvassa. Siitä pääsee nauttimaan maikkarin puolella, jos haluaa.

Ekasta jaksosta jäi mieleen ukulele tyttö ja sokeahko hevimies, jonka ei tarvii paljoa säälipisteitä keräillä, sen verran hyvän äänen omaa. Ja olihan siellä Idolsista ja Waldon aisaparina Euroviisuista (ja ties mistä) tuttu Karoliina Kalliokin mukana. Jotenkin vaan haluais nähdä uusia naamoja näissä skaboissa. Hyvinhän se laulaa ei siinä mitään.

Tuomareilla on siinä mielessä haastava tehtävä kun ei tiedä minkäläisiä laulajia on vielä tulossa ja kuinka paljon. Hyviäkin laulajia varmasti lähetetään kotiin ja tilalle joudutaan ottamaan keskin kertaisempia kun tyypit loppuu kesken jossain vaiheessa. En tiedä tarkkaan saako tuomarit vielä kutsua jonkun pudonneista mukaan tai vastaavaa.

Saa nähdä muodostuuko se ohjelman vahvuudeksi vai heikkoudeksi, että kilpailijat vaikuttaa olevan jo lähestulkoon valmiita laulajia ja hakevat lähinnä näkyvyyttä tätä kautta. Mullistavaa parannusta tuskin on monenkaan kohdalla odotettavissa. Mutta mieluummin sitä katselee välillä hyviä laulajia kuin keskin kertaisuuksia.

Mielenkiinnolla odotan mitä tulevat jaksot tuovat tullessaan. Ainekset on Suomen kaikkien aikojen kovatasoisimmaksi tosi-tv laulukilpailuksi.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä, yllättävän kovatasoinen kilpailu näin alkuun ainakin nähtiin. Ihan ensimmäisenä vetänyt mimmi jo paukutti melko kovat piippuun eikä silti päässyt jatkoon vaikka veti paremmin kuin yksikään viimekerralla idolsiin osallistuneista.

Isot on odotukset kilpailulle kun se tässä jatkuu vai näytettiinkö parhaat näin alkuun.. Idols taitaa alkaa tässä lähipäivinä joten hauska verrata ohjelmia keskenään, samaan aikaan sitten viellä pyörii kohta loppuva X-factori joten laulun ystäville on ohjelmaa ihan riittävästi ollut.

Jännä nähdä muuten miten loppu tuossa ohjelmassa toteutetaan, heitetäänkö sieltä hyviä sitten ulos kun monella tuomarilla on jo kaikki 12 paikkaa vai miten nuo loput paikat sitten otetaan. Vai loppuuko kilpailijat niin tystiin että lopussa pakko vain joku valita. Jokatapauksessa taso yllätti ja huonoin esintyjä taisi olla silti parempi kun melkein kukaan viimekauden idolsissa..
 
Hockeyarena.net

Anne73

Jäsen
Kyllä tämä formaatti hakkaa Idolsin mennen tullen. Ammattilaiset on karsinut hakijoista ne parhaat jo etukäteen, joten huonoja laulajia tuskin kuullaan. Pidin myös tuomareista varsinkin Monroe ja Elastinen olivat minusta loistavia, mutta myös Tähkä (vaikka henk.koht. en miehestä pidäkään) ja Koivuniemi olivat hyviä. Eka jaksossa paistoi hieman tuomareiden varovaisuus...paitsi Elastinen, joka lähti heti mukaan.

Aion todellakin seurata tätä ja jätän Idolsin muille :)
 
.. tuttu Karoliina Kalliokin mukana. Jotenkin vaan haluais nähdä uusia naamoja näissä skaboissa. Hyvinhän se laulaa ei siinä mitään. ...
Arvasinkin, että KK on kyseessä, kun nimi oli Karoliina eikä nassua heti näytetty. Koomisintahan tässä on, että Kallio putos suht varhain Idolssissa aikoinaan. Omasta mielestäni erittäin hyvä laulaja ja ääni on oikeinkin kiva. Ja sillon muutama vuos takaperin oli aika pirun hyvän näkönenki, nyt oli pienehkö pettymys sillä saralla.

Muutoinki poikkeuksellisen mukava formaatti, kun kisaajat on jo osaavia laulajia. Tuomaritkin hyvin valikoitu heti alkuunsa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Arvasinkin, että KK on kyseessä, kun nimi oli Karoliina eikä nassua heti näytetty. Koomisintahan tässä on, että Kallio putos suht varhain Idolssissa aikoinaan. Omasta mielestäni erittäin hyvä laulaja ja ääni on oikeinkin kiva. Ja sillon muutama vuos takaperin oli aika pirun hyvän näkönenki, nyt oli pienehkö pettymys sillä saralla.
Toi Karoliinahan näytti eilisessä jaksossa ihan Celine Dionilta. Ja tää ei ole mikään kehu sinänsä. Hämmästyttävä yhdennäköisyys ihan katsetta myöten vaan pisti silmään.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kova oli taso, jos vertaa siihen, mihin on näissä aidolsseissa sun muissa Suomessa tottunut. Hieno homma!

Lauri Tähkää en siedä vieläkään, vaikka tosissani yritin taas eilenkin antaa hänelle mahdollisuuden. Ainakin eilen oli todella ärsyttävä ja halusi niin kovin päteä. En tosin ymmärrä, että millä lihaksilla. Onhan se levyjä juntheille myynyt, että siitä kai sitten ne lihakset.

Elastinen oli todella positiivinen yllätys! Diggasin siitä, että heittäytyi täysillä kuunteluun. Myös Michael Monroe oli yhtä viihdyttävä kuin aina ennenkin. Paula Koivuniemi lähti mielestäni turhan varovaisesti liikkeelle, mutta se hänelle sallittakoon. Tuomarikvartetti on mielestäni erittäin hyvässä balanssissa.

Yleisesti ottaen pari varmasti ihan hyvääkin laulajaa kapsahti siihen, että biisivalinta meni pepulleen. Jos yhtään on pelisilmää, pitäisi ymmärtää ekalla kerralla vetää edes vähän varman päälle. Noh, toisaalta mä en edes pitänyt tämän laulunopettajan äänestä (vaikka toki varmasti hyvä ääni onkin), joten ei sinänsä harmita. Ihmettelen vaan, että ihmisten järjenjuoksuun tuntuu monesti biisivalintojen kohdalla tulevan jonkinlainen katkos. Niin eilenkin.

En juuri seuraa näitä reality-ohjelmia, mutta tätä voisin hyvinkin katsella myös jatkossa.
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

JKyykka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Minnesota Wild
Olipas todellakin mainio avausjakso. Toivottavasti taso jatkuu tulevissa jaksoissa yhtä kovana. Omat suosikit ensimmäisestä jaksosta olivat ukulele-tyttö (vaikka en juurikaan tuosta soittimesta pitänytkään) ja sokea hevari. Kaikki tuomarit hyviä, Monroe ja Elastinen erityisesti.
 

M10

Jäsen
Ihan vahingossa eksyin eilen katsomaan tätä ja ohjelmahan oli hyvä sekä viihdyttävä! Täytynee seurata jatkossakin.

Kuinkakohan monessa musiikkitalentti-kisassa Karoliina Kallio on jo urallaan ollut?

Onhan se levyjä juntheille myynyt, että siitä kai sitten ne lihakset.
Olipas ylimielinen ja junttimainen kommentti.
 
OOO
OO

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tämä kisa yllätti kyllä positiivisesti. Ensi alkuun en sitä seurannut ollenkaan, mutta kun olohuoneesta alkoi kuulua "Mans World" oli pakko tulla tarkastamaan mistä on kysymys. Jätkä veti todella komeasti ja hämmästykseni oli suuri, kun kukaan tuomareista ei edes valinnut häntä jatkoon. Se selittyi kyllä sittemmin tason kovuudella, mutta siitä huolimatta tämän häiskän olisi pitänyt mielestäni jatkaa.

Tämän ohjelman vahvuus on se, että kaiken maailman hörhöt on raakattu pois jo etukäteen. Mukana on vain ihmisiä, jotka oikeasti osaavat laulaa ja oikeissa käsissä heillä katsotaan olevan jonkinlaisia mahdollisuuksia breikata läpi musiikkimarkkinoilla.

Jatkoon päässeistä omia suosikkeja AC/DC-tyttö, jolla riitti rock-asennetta ja Ukulele-tyttö, jonka äänessä oli jotain äärimmäisen tuttua, mutta kun en saa päähäni mitä.
Niin ja sitten se Man's World-kaveri, joka ei päässyt jatkoon. Lieneeköhän showssa vielä joku pienen pieni takaportti olemassa...
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Iski kyllä meikäläisellekkin hemmetin kovaa tämä. Ja hienoa kun sai porukka laulaa vielä säestyksen kanssa, paljon parempi näin. Tätä tulee kyllä katseltua varmasti jatkossakin. Formaatti jäi hieman epäselväks, kun sen verran tuli asiaa, mutta eiköhän sekin tässä hahmotu.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Avausjaksossa oli tosi hyvätasoisia laulajia. Minun suosikkini ei päässyt jatkoon, se oli se ensiksi esiintynyt noin 35-v nainen joka oli jättänyt työnsä parturikampaajana ja alkanut laulamaan. Mutta esiintymässä ei tainnut olla yhtään laulajaa jonka jatkoonpääsy olisi ollut vääryys.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Iski kyllä meikäläisellekkin hemmetin kovaa tämä. Ja hienoa kun sai porukka laulaa vielä säestyksen kanssa, paljon parempi näin. Tätä tulee kyllä katseltua varmasti jatkossakin. Formaatti jäi hieman epäselväks, kun sen verran tuli asiaa, mutta eiköhän sekin tässä hahmotu.
Samat fiilikset jäi itsellekin kun kehujen jälkeen tuli tämä äsken katsastettua sunnuntai-pöhnässä. Hyviä laulajia olivat järjestäen kaikki. Itseäni jäi myös harmittamaan kun tämä James Brownia tulkinnut ei päässyt jatkoon. Mielestäni hän oli erinomainen. Yllättävän kova taso oli kyllä.. Nämä valmentajatkin olivat kaikki todella asiallisia.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Helvetin hyvätasoinen kilpailu/ohjelma, joskaan en nähnyt kuin Miken ekaan valintaan saakka. Sen jälkeen piti lähteä ulos leikkimään. Ohjelman tai kilpailun kulku sinällään aika "sekava", pitänee imuroida tuo avausjakso ja katsoa se loppuun saakka. Osallistujien taso oli aika kova, "Hallelujah" oli kovin veto, jonka ehdin nähdä. Odotellaan jatkoa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Formaatin ideahan on juuri se, että homma on korkeatasoista. Mistäköhän kuulin/luin, että ohjelmaan oli tullut yli 2000 hakemusta (laulunäytettä) joista vain 150 on valittu mukaan laulamaan itse valmentajille, jolloin homma on väkisinkin tasokasta..

Tiedän itsekin ihmisiä jotka ihmettelevät valmentajien valintaa: monen mielestä Tähkä laulaa itsekin niin päin persettä, että miten hän sitten voi olla mukana valmentajana tuomaroimassa muita :D itselläni ei ongelmaa hänen suhteensa ole, mutta näistä valinnoista nyt on aina hauska vääntää.

Täytynee katsoa joka tapauksessa seuraavakin jakso..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Fordél

Jäsen
Ihan hyviä sjungaajia ja itse pidin melkeimpä eniten siitä naikkosesta, joka meni Tähkän talliin. Oli selkeästi oma juttu ja jos takataskussa on hyviä omia biisejä niin tosta voisi tulla jotain ihan mielenkiintoista. Suomessa ei ole koskaan liikaa hyviä naisartisteja, jotka osaisivat tehdä itse myös biisejä.

Mitä tulee tuomareihin niin vähän mietityttää toi Paula Koivuniemen rooli ja anti tässä jengissä. Siis hiton osaava ja fiksu nainen, mutta onko hänen talliin lähtijöitä? Varmaan suurin osa on kuitenkin rockahtavan suuntauksen tyyppejä niin riittääkö Paulalle laadukasta massaa?
 
“You never actually own a Patek Philippe, you merely look after it for the next generation.”

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mikko Herrasen joukoissa mennään, siinä on miehellä yksi Suomen parhaista hard rock-äänistä. Muutaman kerran olen todistanut Herran cover-keikkaa stadin kuppiloissa, aina olen yhtä positiivisesti yllättynyt. Mukana ollut yleensä eturivin soittajiakin joten bileet on olleet taattu. Biisi ja bändi kavalkadi on laaja ja keskittyy nimenomaan hard-rockin puolelle.

Kysymys toki herää että miten pärjää lavakarismalla ja muulla ulosannilla, persoona on monille vähän liian hillitty.

Toinen kysymys on se että mikä olisi tilanne jolloin Herranen nousisi nykyisestä loistavasta hard rock cover-laulajasta seuraavalle tasolle? Ilmeisesti ei itse tee biisejä, muuten olisi kenties jo sillä toisella levelillä.

Katsotaan mihin tämä johtaa, ainakin lisää populaa loistaville cover-keikoille. :)

_
 
Viimeksi muokattu:
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Mikko Herrasen joukoissa mennään, siinä on miehellä yksi Suomen parhaista hard rock-äänistä. Muutaman kerran olen todistanut Herran cover-keikkaa stadin kuppiloissa, aina olen yhtä positiivisesti ollut yllättynyt. Mukana ollut yleensä eturivin soittajiakin joten bileet on olleet taattu. Biisi ja bändi kavalkadi on laaja ja keskittyy nimenomaan hard-rockin puolelle.
Takavuosina vetivät aina välipäivinä Tavastialla Mauron Maiden -kokoonpanolla Maiden-covereita. Pari kertaa olin katsomassa ja kerran oli Herrasella Tiktakin paita päällä. Jotta sellaista takahuonehuumoria bändikavereilta...
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Kaarle6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Eisbären Berlin
Niille, jotka ovat missanneet niin menkää Nelosen Voice of Finland -kotisivuille niin näette kaikki klipit viime jaksosta.

Huikea taso! Tuosta Herrasesta on vielä mainittava, että myös Metallica taittuu helvetin hyvin. Muutama vuosi sitten kun Metallica soitti Sonispherellä ja pääsi risteilyllä Helsingistä Poriin niin tuolla risteilyllä oli Metallica coverbändi, jossa tämä jamppa oli solistin roolissa.

Tuomarit ovat melko hyvin balanssissa, tosin Tähkän olisi voinut vaihtaa johonkin 'kokeneempaan'. Ei mielestäni riitä, jos on pari levyä myynnyt Suomessa platinaa. Joku koodinimi 'Ismo Alanko' olisi voinut antaa paljon enemmän tällä saralla.

Ellei sitten tavoitteena ole ura Pohjanmaalla, en tiedä mitä Tähkä voisi tarjota.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tuomarit ovat melko hyvin balanssissa, tosin Tähkän olisi voinut vaihtaa johonkin 'kokeneempaan'.
Eilen kun katselin sivusilmällä Idolsia, puhumattakaan että näitä laulu-skaboja alkaa olla jo riittävästi niin mieleen tuli naistuomareiden taso.
Paula Koivuniemi ja Laura Voutilainen. En ole suuri suomi-popin/iskelmän asiantuntija mutta onko nämä parasta mitä härmässä on tarjota?!

Ei sitten kukaan halunnut Voicessa Paulan joukkueseenkaan, nyyh.

Mielummin vaikkapa Johanna Försti taikkapa Aija Puurtinen.

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

SergeiK

Jäsen
Ellei sitten tavoitteena ole ura Pohjanmaalla, en tiedä mitä Tähkä voisi tarjota.
Väitätkö, että Lauri Tähkä ei ole tarpeeksi suosittu tähän kisaan?

Kokeneen ohella pitää olla myös edes jollain tavalla ajankohtainen. Tähkän etuna on kokemus oman jutun tuotteistamisesta.

Kaikella kunnioutuksella Mike Monroeta kohtaan, mutta uskooko joku että Mike Monroe voisi holistisella otteella opastaa artistia löytämään suuntansa? Mike Monroe ei pystyisi neuvomaan hössötykseltään edes taksia himaansa. Juu juu, respect Hanoi Rocks ja Up Yours Bent.
 
Be consistent with your outrage
(Jon Stewart)
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Turhalta vormaatilta vaikuttaa. Nämä ovat jo ammattilaisia = laulu käytännössä niin valmista kuin se on luojan antamien kykyjen rajoissa on mahdollista. Joten petrattavaa on vain tyylissä jne. Tästä puuttuu kuulkas draaman kaari tästä ohjelmasta, sen tulisi olla ryysyistä tähtivaloihin.

Yleisemmin: Hyvä lauluääni ei loppujen lopuksi vie kovinkaan pitkälle. Se on monien lauluohjelmien kautta jo nähty. Työkkärissä lilluu jo monta idols-voittajaa. Sanoisin jotenkin niin että menestyksessä laulun merkitys 30 %, karisman yms. 30 % ja hyvien biisien merkkitys 60 %. Joten tässä formaatissa lähdetään aika pienestä palasesta liikkkeelle. Itse asiassa voisi olla parempi lähteä liikkeelle niin, että laulua ei kuulu lainkaan, vain jannu näkyy - siinä formaatin ideaa vapaasti käytettäväksi.

Enivei, itseäni viehätytti näistä yllättäen eniten Miia Tuuli, siinä huokui jotenkin sellainen rostimainen karisma. Mutta paha yhdestä esityksestä mennä sanomaan.
 
Chicks for free - goosepimps all over my body.

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Turhalta vormaatilta vaikuttaa. Nämä ovat jo ammattilaisia = laulu käytännössä niin valmista kuin se on luojan antamien kykyjen rajoissa on mahdollista. Joten petrattavaa on vain tyylissä jne. Tästä puuttuu kuulkas draaman kaari tästä ohjelmasta, sen tulisi olla ryysyistä tähtivaloihin.

Yleisemmin: Hyvä lauluääni ei loppujen lopuksi vie kovinkaan pitkälle. Se on monien lauluohjelmien kautta jo nähty. T
Tässähän itse vastaat esittämääsi ongelmaan. Kisassa on mukana hyviä laulajia, muttei yhtä ainoaa tähteä tai tunnettua nimeä (ainakaan vielä). Ehkä tätä kautta skabasta voi saada joku jo laulamaan/esiintymään tottunut sen viimeisen nosteen, jolla päästään tekemään ihan oikeasti kunnolla sitä musaa.

Voicen kova taso oikein korostui kun katsoi eilistä, surkuhupaisaa Idolsia. Ihan käsittämättömän olematon taitotaso kun vertasi perjantaiseen shöyhyn. Siihen vielä päälle Paasosen/Backmanin kasvatettu rooli, niin ei tarvitse kauaa veikkailla voittajaa näistä kahdesta skabasta.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Idols formaattiin kuuluu nauraminen heikkotasoisille kilpailijoille.
Voicessassa tämän osan on hoitanut tuotantotiimi ilman kameroita.

Mielenkiintoinen huomio on myös se että Idols Oulusta pääsi jatkoon 15 kilpailijaa. Aika pirunmoinen jono siellä ulkona näytti olevan joten prosentti on pieni ja vielä pienempi se ketkä pääsivät kameran eteen, ehkä noin seitsemän jatkoon menijää.

Taitaa Idols kompastua loppuen lopuksi siihen että leimautuu vahvasti 16-20 vuotiaitten raakileitten kilpailuksi. Eipä taida Idols jonoihin juurikaan eksyä lahjakkaat yli 25-vuotiaat.

Idols tuntuu olevan lyhyen analyysin jälkeen hiukan toimivampi formatti/tuotanto, Voicessa olin huomaavinani hiukan vaivautuneisuutta, hiljaisia hetkiä, tuomareiden "täytyy" sanoa jotain mukavaa vaikka ei paina nappia, hölmöhköt kääntyvät tuolit, tuomareiden kukkoilu toisille... Vielä ollaan kaukana J.Nikulan sanansäilästä jota kuultiin jo Idolsin ekassa jaksossakin ihan mukavasti.

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

Corkscrew

Jäsen
Aika suuri ero oli tuomareiden keskinäisessä tasossa tässä Voicessa. Koivuniemi jäi jalkoihin koska ei selvästikään ollut miettinyt etukäteen että niistä kilpailijoistakin joutuu kilpailemaan, nyt se meni niin että Elastinen otti ensin parhaat päältä koska myi itsensä parhaiten. Tai siltä se ainakin vaikutti, luulisi nyt että pelin henki oli kaikille etukäteen selvä ja painotettu mutta melkein kävi jopa sääliksi Koivuniemeä kun kukaan ei tarttunut koukkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy