Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Oli mukana tänään IFKn molemmissa ihan tehdyissä maaleissa.

Eka (Lundell) ja vika (Saarinen) oli enemmänkin onnekkaita.
 
Nothing Is Over, NIO, 9, IIIIL IIII

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun niin kovin hyvä oli Turunen taas tänäänkin, niin uskaltaisikohan sitä ääneen sanoa, että mitäs jos Turunen voittaisi pistepörssin tällä kaudella...Onhan sinne matkaa, mutta en näe mitenkään mahdottomana, että Turunen vetää loput matsi kahden pisteen keskivarvolla, ja sitä kautta harppaisi kohti kärkeä.
Itse pistän ainakin virtuaalisen vedon sen puolesta, että Turunen sen vie.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Pelaa kyllä niin väärässä sarjassa kun mahdollista, mutta onneksi seurana Helsingin IFK. Jäätävä työmäärä vaihdosta toiseen ja jokaikinen kerta kun saa kiekon, niin potentiaalinen uhka päällä vastustajan maalivahdilla, että nyt kolahtaa byyrissä.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hyvässä ja pahassa aletaan olla paljon Turusen varassa. Engrenin kanssa ylivoimaisesti IFK:n parhaita pelaajia.
Oltiin me 20 pelin kuntopuntarissa parhaan kolmen jengin sisässä Turusen loukinkin aikana.

Joukkueen tärkein pelaaja silti ja joukkueen parhaat pelaajat on aina hieman liiankin tärkeitä. Uskoisin Kärppien olevan kuitenkin enemmän Lammikon ja Tapparan Kuuselan varassa kuin me Tumban varassa.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Offensiveside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, La Vecchia Signora
Jos Turunen ei ole Liigan paras pelajaa, niin onnittelut sille paremmalle pelaajalle. Onhan tuo kokonaisvaltainen suorittaminen ja suoritusvarmuus Turusella todella korkealla tasolla. Mies myös nauttii selvästi fyysisestä vääntämisestä ja kamppailupelaamisesta, mikä on valttia keväällä.
Hienon pelaajan ketjua lueskellessa tartuin tähän, en sillä että lähtisin elimiä mittailemaan ketä on paras mutta en kauheasti väärässä ole jos Liigan Top-3:seen mahtuu meidän Danforth ja teidän Turunen, HIFK on mulle se salarakas-seura jota pääkaupunkilaistunut veli pisti seuraamaan joten tulee teidän pelejä seurattua siinä missä omiakin.
Ja pointtina se että jo on nuo meidän kultakuupat täysin samanlaisia pelureita...
Eniten näissä kahdessa nousee esiin taistelu millä luovat tekopaikkoja itselleen ja kavereille, ei kovin kookkoaita mutta teränkäyttö ja tasapaino jotain jumalaista molemmilla ja näiden avulla poistuvat yleensä voittajina niin kulmista kuin hyökkäyshaastoissa.
Ja asenne joku täällä kirjoittikin että ohipelejä ei vaan tule vaikka muu jengi olisikin kohmeessa ja silloin sen taso-eron näkee muihin, vedetään aina logolle 60 min.
Olisi upeutta jos ko. tason herroja pystyttäisi pitämään liigassa enemmänkin kuin sen 2-3 kautta mutta nautitaan nyt vielä tämä sesonki.
Hieno on mies
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy