Teemu Turunen HIFK:ssa

  • 88 914
  • 345

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suuri nautinto seurata Turusen henkilökohtaista pelaamista - etenkin kiekonkäsittelyä ja kiekon riistämistä. Todella päämäärätietoinen kaveri jäällä, jolta ei nähdä ohi-pelejä, vaikka muulla joukkueella olisi nihkeää.

Loistava pelaaja.

Sama pätee myös Paajasen. En tiedä, missä ja miten ovat kesällä harjoitelleet, mutta molemmat vaikuttavat erittäin kovakuntoisilta urheilijoilta. Tekevät pisteitä ja eivät jätä tilanteita kesken. Ja ei Dyk jää työmoraalissaan yhtään heikommaksi.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
On kyllä kova kundi ja tietokone toimii. Se syöttö itselle laidan kautta, pakin ohittaminen ja kiekon haltuun ottaminen... Ei onnistu moneltakaan liigassa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Mahtavaa kyllä, että meiltä löytyy tällaisia kavereita! Kovasti oli eilisen maalin jälkeen heittämässä käsiä kattoa kohti, mutta malttoi sitten Barkovmaisesti himmata ja kunnioittaa entistä seuraansa :)
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähän kyllä petyin nyt tässä Perskindol-pätkässä, että tuoksuasioita sivuttiin vain sanomalla "fressi tuoksu". Höh. Odotin kiihkeästi kommenttia, ettei se Perskindol sentään haise perssille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On kyllä huima pelaaja. Taistelee jälleen kerran tosissaan pistepörssin voitosta niin kuin viime kaudellakin, jos rahaa pitäisi lyödä tiskiin niin veikkaisin Turusta kyllä tällä hetkellä. Muistaako kukaan millainen sopimus miehellä olikaan meidän kanssa, oliko suora kahden vuoden sopimus mahdollisuudella siirtyä ulkomaille vai oliko sopimus mallia 1+1 jossa optio on niin pelaajalla kuin myös seuralla (vai pelkästään jommalla kummalla)?

En kyllä usko, että on mahdollisuuksia mitenkään miestä pitää täällä ellei lyödä jotain aina ennen näkemätöntä summaa kiinni jos sekään riittää. NHL kutsuu ensi kaudella olettaisin...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huima sälli.

Pää toimii, kiekko tottelee ja jalat käy. Tulosta tulee ja pörssivoitto saattaa toistua. Ei toki tarvi edes voittaa pistepörssiä jos voittaa vaikka mestaruuden keväällä.

Kiva sisääntulo ollut kirkkaisiin valoihin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
NHL vie ensi kesänä. Toivottavasti kaksinkertaisena Suomen mestarina ja pistepörssin voittajana.

Juuri näin. Vaikea nähdä mahdollisuuksia, että ensi kaudella pelaisi Suomessa kun sekin oli lottovoitto, ettei lähtenyt NHL:ään jo viime kauden päätteeksi. Nautitaan nyt tästä kaudesta, en muista nähneeni hetkeen näin maagista pelaajaa IFK:ssa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Yksi kautta aikojen hankinnoista minun papereissani.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Mies myös nauttii selvästi fyysisestä vääntämisestä ja kamppailupelaamisesta, mikä on valttia keväällä.
Tämä on hyvä pointti. Jäätävät hermot siihen nähden, että miestä revitään ja rikotaan lähes jokaisessa vaihdossa. Korkeintaan antaa vähän poikkaria takaisin, mutta kyllä menis monella muulla kuuppa jumiin ja ottaisi typeriä jäähyjä tuollaisesta kohtelusta. Onneksi saadaan nauttia edes tämä kausi ja pitkälle kevääseen, joka toivon mukaan huipentuu nakkien syömiseen :)
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Pelottaa edes miettiä, kuinka mustelmilla Teemun on oltava ihan jatkuvasti. Sen verran paljon häntä on pahoinpidelty läpi koko kauden.

28 aiheutettua jäähyä on ehkä puolet siitä mitä sen pitäisi olla.

Voisi japat, favoroivat timot ja muut raitapaitaiset päsikuut hoitaa duuninsa ja antaa loputtomista rikkeistä sääntöjen mukaisesti jäähyjä.
 
Muistaako kukaan millainen sopimus miehellä olikaan meidän kanssa, oliko suora kahden vuoden sopimus mahdollisuudella siirtyä ulkomaille vai oliko sopimus mallia 1+1 jossa optio on niin pelaajalla kuin myös seuralla (vai pelkästään jommalla kummalla)?

Näillä pelaajilla HIFK:ssa nämä 1+1v sopimukset ovat sellaisia, joissa pelaaja saa päivämäärään x mennessä siirtyä ulkomaille, jos määräpäivään mennessä ei pura sopimusta, pelaaja jää HIFK:hon. Käytännössä kahden vuoden sopimuksia ulkomaan optiolla siis. Turunen ei tule ensi kautta HIFK:ssa näkemään, siitä pitää huolen rahakkaammat sarjat, lähinnä NHL.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Liigassa on tällä kaudella kaksi pelaajaa ylitse muiden. Meidän Teemu ja Julius Nättinen. Molemmat pelaavat keväällä MM-kisoissa ja ensi syksynä Pohjois-Amerikassa.

Aivan väärässä sarjassa tämä kaveri. Helvetin hienoa, että saadaan nauttia.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n onni oli, ettei Turunen pelannut keväällä kisoissa. Kaksi tykkikautta Liigassa putkeen + mahdollisesti MM-kisat tulevana keväänä, niin mies saanee valita seuransa Euroopassa/Venäjällä ja todennäköisesti mahdollisuuden halutessaan yrittää PA:ssa.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Turunen on sillä tavalla jännä tapaus, että poikkeuksellisesti jopa toivon että lähtee änäriin ensi kaudeksi. Niin huikea pelaaja että hän ansaitsee päästä loistamaan sinne kaikkein kirkkaimmalle näyttämölle. Onneksi lähtee sinne meidän äijänä! En gång, alltid.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Onneksi lähtee sinne meidän äijänä! En gång, alltid.
Kyllä, juurikin näin. Vielä kun tulevaisuudessa saadaan muutama pakki lähtemään sinne, niin alkaa näyttämään hyvältä sitten se "himaan palaavien" lista omista pojista, jotka tulevat tänne johtamaan joukkoja edestä ja nostelemaan kannua. Granlundit, Hintz, Hese, Husso, Lankinen jne. :)
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Facebook kertoo että Turunen on 3vko sivussa loukkaantumisen takia. Ei hyvä...

Ajankohta loukkaantumiselle oli kyllä hyvä. Jää turhat maajoukkuepelit väliin ja saa lepoa. Vähän ongelmana olen pitänyt Turusen isoja minuutteja pelistä toiseen.

En toki loukkaantumisia kenellekkään toivo, mutta saattaa jopa kääntyä positiiviseksi hengähtää vähän loppukautta ajatellen.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vähän jopa mietin, että onkohan oikeasti rikki.
Olisi IFK:lta ja Turuselta ovela keino kiertää maajoukkuekomennus, ilman että Turunenkaan joutuu vaikeaan rakoon liiton suuntaan.

Jos on loukkaantunut, niin toivottavasti vain jotain pientä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei hyvä, mutta ajoitus on kyllä ihan sopiva tälle. Ei joudu lähtemään Venäjälle höntsäämään ja kovin montaa peliä HIFK:lla ei taida olla tässä seuraavan kolmen viikon aikana. Toivottavasti jotain pientä vain kyseessä ja saa itsensä tuona aikana täyteen kondikseen niin voi jatkaa tämän tauon jälkeen taistelua pistepörssin voitosta.

E: Ässät, Lukko ja TPS -pelit jäävät varmasti sivuun, toivottavasti olisi joulutauon jälkeen heti kunnossa kun 26.12. taas jatketaan pelejä ja vastassa on Pelsut!
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Vähän jopa mietin, että onkohan oikeasti rikki.
Olisi IFK:lta ja Turuselta ovela keino kiertää maajoukkuekomennus, ilman että Turunenkaan joutuu vaikeaan rakoon liiton suuntaan.

Jos on loukkaantunut, niin toivottavasti vain jotain pientä.

Kävi sama mielessä. Tai sillä tavalla, että pientä kremppaa on ja nyt olisi hyvä sauma ne parannella kun katsoo tuota lähiviikkojen otteluohjelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös