Tappelut kaudella 2005-06

  • 465 970
  • 2 153

Kapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö Nickerson ollut U20 Team Usankin mukana. Kyllähän se jotain kertoo kaverin pelikyvyistä. Dallashan toivoo Mattilta niemenomaan jonkinlaista hermokontrollin opettelemista. Kaveriahan pidetään kovana lupauksena, mutta pää/hermot ei tunnu kestävän pelaamista.

Isokokoiseksi hyvin liikkuva ja suht hyvän pelisilmän omaava junnu, jonka hanskaustaidotkin ovat kunnossa. Varmasti kelpaa monelle muullekin seuralle. No, katsotaan kauanko Suomessa pelaa.Tuolla on jotain vanhaa juttua Mattista
http://www.hfboards.com/showthread.php?p=1409947#post1409947
 
Niin nämä tappelut ja syyt niiden takana voi nähdä monella tavoin.

" I was never in a fight in my life because of frustration" former enforcer Dave "Tiger" Williams said. " Fighting was just another tactic in the game".

Tälläinen juttu Hockey News-lehdestä 90-luvulta: Williams puhui siitä, että eniten hän auttaa joukkuettaan ottamalla kanssaan pois Potvinin, Bossyn tai Trottierin. Mutta ymmärtää myös, että hinta siitä pitää maksaa ja silloin on vastassa Gillies tai Nystrom. Kukapa pitäisi Williamsia pelkurina tai vähemmän "kovana", vaikka avoimesti puhui tästä "noutamisesta". Tietysti ajat tuosta ovat muuttuneet ja omasta mielestäni valitettavasti. Itselleni lätkä lähtee edelleen näistä ajoista ja koodeista.

Allekirjoitan myös vahvasti tuon tappelijoiden keskinäisen kunnioituksen ja ne asiat mihin se pohjautuu. Allekirjoitan haastamisen ja provot, perinteen vaalimisen, mutta en sitä ettei ole valmis viemään sitä loppuun asti. Tai sitten pitää olla avoimesti rotta, ei mitään muuta. Ken "rat" Linseman oli rotta ja kunnioitettavan rottamainen. Rotta pitää nähdä rottana, ei muuna. Paul Varteressian ja Nickerson tapauksesta löytyy kaikille kiinnostuneille varmasti tietoa ja sitä seurannut keskustelu muistutti paljon tätä kotimaista, Ässät-Lukko pelin jälkeistä.

After being slashed by Clarkson bruiser Matt Nickerson,Varteressian became a man possessed. Finally seizing the opportunity, Varteressian grabbed Nickerson's face mask and wrestled him to the ground. As each man got back to his feet Varteressian's gloves and
Nickerson's helmet both came flying off. The combination spelled defeat for Nickerson, as Varteressian was able to connect
on several quick jabs before they once again toppled to the ice. Nickerson never dropped his gloves.


Itse en tee tähän mitään henkilökohtaisempia linjauksia, kaikki tämä on kuitenkin ihan normaalia jääkiekkoa. Ja tällä vain pohjustan tätä omaa "maalailuani". Nickersonille pelaajatyyppinä heitän molemmat peukalot ylös ja se siitä.
Nuo "showboat" poseeraukset taas pistät jokaisen pelaajan kohdalta samaan kategoriaan. Tässä en tartu yhteen pelaajaan tai tekoon. Kun vaikkapa Rob Ray heitti Bonvien pudottamisen jälkeen omat viestinsä, se oli sitä samaa turhuutta kuin kaikki muut vastaavat. Vaikka pelaajien välillä olisi mitä, vaikka yleisö odottaisi mitä tahansa, nämä ovat turhaa henkilökohtaista huomionkipeyttä. Kun Jeff Chychrun näytti aikanaan ohimennen Rangersin penkille kahta sormea, kahden Poechekistä otetun voiton merkiksi. Se oli mielestäni ihan OK piikki, Poechekin haettu nuo erät, ainakin jälkimmäisen.

Pitkäksi (ja varmasti tylsäksi) taas menee, mutta vielä tohon suht turhaan pelaajien koko keskusteluun.

Berube (muistaakseni jollain sekalaisella kokoelma nauhalla) tapeltuaan Dirk Grahamia ja isoa Jay Caufieldiä vastaan: Isoa vastaan on aina helppo lähteä, ei mitään menetettävää ja näytät joka tapauksessa hyvältä. Pientä kaveria vastaan on taas kaikki menetettävänä. Näin nämä menee, ristiin rastiin.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen seurannut mielenkiinnolla tätä keskustelua ja pistää silmään keskustelijan mielipiteen ja oman seuran välinen yhteys...

Matt Nickerson on päävikainen tulevaisuuden lupaus, jonka toivotaan kasvavan ihmisenä Porin pimeässä talvessa. Kukaan fiksu ihminen ei voi puolustella hänen toimintaansa HIFK pelissä, sen verran päätöntä se oli.

Nickerson olisi SM liigassa kymmenen parhaan pakin joukossa, jos vaan pää kestäisi. Kertooko se jotain Nickersonista vai liigan tasosta, jokainen voi tehdä sen päätöksen itse. Olen nähnyt Nickersonilta neljä peliä ja jokaisessa hän on ollut hyvä, kunnes on lentänyt ulos. HIFK pelissä kaveri oli tehdä maalin ylivoimalla, ehti hyökkäykseen ja puolustukseen, mutta se pää, se pää...

Toisaalta en ymmärrä tätä "kirjoittamattomien sääntöjen" ihannointia. Mielestäni nämä säännöt ovat enemmänkin legendaa, jota muokataan sen mukaan mikä on itselle edullista. Tappelijat tappelee, ei siinä tarvita sääntöjä. Vastustajan kunnioitus tulee persoonan mukaan, ei sääntöjen. Toiset kunnioittavat pelikavereita, myös vastustajia, toiset eivät. Nickerson ei kunnioita ketään, se on tullut selväksi, tekeekö se hänestä huonomman pelaajan. Mielestäni ei, mutta tekeekö se hänestä huonomman ihmisen?? Mielestäni kyllä. Täällä usein kunnioitetaan pelaajia, jotka tekevät joukkueensa eteen mitä vaan. Ruutu, Rautee, Tuokko, Mäkinen, Lostedt, Nickerson... Mikä eroittaa nämä toisitaan?? Ei mikään. Pelaavat jääkiekkoa ja tekevät arveluttavia tekoja kaukalossa. Kohta joku tuo esiin miten toiset vastaavat teoistaan, toiset eivät. Mitä sitten?? Pitääkö teoistaan vastata nyrkeillä?? Onko se reilua??
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
Matt Nickerson

Eipä olisi uskonut millainen mainoskyltti Matt on Ässille. Olin viikon pois jatkoajan sivuilta ja sillä välin oli ilmestynyt 11 sivua tekstiä tähän + muihin kohtiin muutama sivu. Hyvä juttu. Eikös englantilaiset ole sen jo ymmärtäneet aikoja sitten että, ei ole olemassa huonoa julkisuutta, eli kaikki julkisuus on kotiin päin. Varsinkin miniseura Ässillä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
TosiFani kirjoitti:
Matt Nickerson on päävikainen tulevaisuuden lupaus, jonka toivotaan kasvavan ihmisenä Porin pimeässä talvessa.
Tietääköhän kukaan, että onko Porissa tällaista kasvua päässyt aikaisemmin kenellekään tapahtumaan? Itse uskallan epäillä erittäin vahvasti moista.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
SM-liiga kohti parempaa?

Antaako Muukkosen lausunto Patrik Lostedtin tapauksessa hiljaisen myönnytyksen miehen tappeluille - ja myös koko liigan tappeluille? Etenkin Losteditille, joka pärjää liigassa vain fyysisesti. Mielestäni katsojia, faneja, on pidettävä katsomossa hinnalla millä hyvänsä ja tämä - kokoajan kasvava päätös eli - hiljainen myöntymisen merkki tappeluiden suhteen lienee sellainen.

Kahden päätuomarin käyttöönotto ja sitä kautta kallis linjanmuutos ottaa koukkimiset, kahvaamiset ja estämiset pois koko liigassa ei ehkä ole tämän päivän asia, joten nyt on tehtävä jotain muuta eli lisätä viihdettä... Joka tapauksessa nollatoleranssilinja on kuitenkin se keskushermosto, mikä antaa myös SM-liigalle hyvän vaihtoehdon ja edistysaskeleen parempaan, visuaalisempaan aikaan. Tämä on tulevaisuus! Siitä ei pääse mihinkään, koska muuten kiekko kuolee muiden lajien myllertäessä ja vallatessa median hiekkalaatikot. Myös Suomessa.

Yhtä kaikki. Tietenkin alkukauden päänavaukset, kurkunleikkaamiset jne. ovat tuomittavia, mutta kun tapellaan hyvän maun rajoissa, silloin tällöin, tuskin mitään sen kummempaa Jarmo Muukkonenkaan enää jaksaa puuttua pelaajien lisärangaistuksiin. Kahden turhautuneen pelaajan tappelu on paljon sallittavampaa kuin esimerkilliset hengenvaaralliset selkäänajot ja päähänkohdistuneet iskut. Nämä ovat tuomittavia - eritoten pelaajan kunnioituksen aliarvioimista - ja niistä pitäisikin antaa kunnon sanktioita, rangaistuksia, joilla pidetään liiga siistinä eikä hengenvaarallisia vammautumisia tule.

Faktahan on se, että sekä Eurooppalaista kiekkoa, että Suomi-kiekkoa on vietävä eteenpäin - kohti rapakon takaista huikeita jääkiekkonäytöksiä. Myytävä medialle, pidettävä mediassa ja eritoten antaa viihdettä maksavalle kansalle.
 

Freadrich#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
kovanluokan nyrkinkäyttäjät
Kyllä ilman muuta ollaan menossa siihen suuntaan että tappelut tulevat hyväksyttäväksi osaksi peliä myös meidän kotoisessa Sm-liigassamme. Tällä kaudella mylly on pyörinyt enemmän kuin koskaan ja myös liigan pelaajarakenne alkaa näyttämään siltä että kohta jokaisessa joukkueessa on vähintään yksi "alan" mies. Jos kehitys jatkuu tämän suuntaisena niinkun tällä hetkellä on havaittavissa ei Muukkosen ja muiden kurinpitoelinten resurssit enää riitä puuttumaan jokaiseen rehelliseen tappeluun kovalla kädellä. Ylilyönnit tietysti asia erikseen kuten. Kurkunleikkauseleet ym.

Onhan se jo monta kertaa nähty eri sarjoissa kuinka joukkueen tappelija on joukkueen suosituin pelaaja ja sitä kautta joukkueet saavat myös lisätuloja tappeluista. Itse ainakin käyn jääkiekko-otteluissa nimenomaan mahdollisten tappeluiden ja fyysisen pelin takia.

Ei muutakun nyrkit viuhumaan ja kyllä suurin osa seuroista on sen verran rikkaita että niille ei ole minkäänlainen ongelma maksaa silloin tällöin pieniä rapsuja lukuisista tappeluista. Todennäköisesti nämä rahat tulevat moninkertaisena takaisin katsojamäärissä jos joukkue saa ns.fyysisen imagon.

EDIT.layout
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Freadrich#43 kirjoitti:
Itse ainakin käyn jääkiekko-otteluissa nimenomaan mahdollisten tappeluiden ja fyysisen pelin takia.
Ahaa, eli kauniit kuviot, kova vauhti, kovat laukaukset, pelin tempo, pelin monipuolisuus, harhautukset, haamupelastukset yms. ei siis sinua sytytä yhtään? Täytyy sanoa, että jos näin on niin sinulta jää pelistä helvetin paljon näkemättä.
 
TBK kirjoitti:
Ahaa, eli kauniit kuviot, kova vauhti, kovat laukaukset, pelin tempo, pelin monipuolisuus, harhautukset, haamupelastukset yms. ei siis sinua sytytä yhtään? Täytyy sanoa, että jos näin on niin sinulta jää pelistä helvetin paljon näkemättä.

Heh, ja kun maali tulee niin Freadrich#43 toteaa, että "Mä lähen tästä baariin."
 

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Lakaisija kirjoitti:
Heh, ja kun maali tulee niin Freadrich#43 toteaa, että "Mä lähen tästä baariin."
Ylivoimilla ja alivoimilla voi ainakin mennä baariin, koska sillon ei ole goonit kentällä, eli siellä ei tapahdu mitään.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Freadrich#43 kirjoitti:
Itse ainakin käyn jääkiekko-otteluissa nimenomaan mahdollisten tappeluiden ja fyysisen pelin takia.

Heh, kannattaako maksaa lipuista sitä hintaa mitä niistä nykyään joutuu maksamaan, nähdäkseen mahdollisia tappeluja...... kannattaisko oikeasti sijoittaa se summa vaikka nyrkkeilymatsiin, siellä näkee sitä takuuvarmasti?

Itse kyllä menen peleihin ihan muiden syiden takia kuin tappeluiden.... Jos siellä tapellaan, niin fine, mutta peli ei ole yhtään huonompi tai ei-viihdyttävä vaikkei näin tapahtuisi.
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Shelter kirjoitti:
Heh, kannattaako maksaa lipuista sitä hintaa mitä niistä nykyään joutuu maksamaan, nähdäkseen mahdollisia tappeluja...... kannattaisko oikeasti sijoittaa se summa vaikka nyrkkeilymatsiin, siellä näkee sitä takuuvarmasti?

Tämä onkin uusi juttu minulle. Nyrkkeilymatseissa näkee jääkiekkotappeluita?!
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
JimmyMac kirjoitti:
Tämä onkin uusi juttu minulle. Nyrkkeilymatseissa näkee jääkiekkotappeluita?!


No, väännetään rautalangasta. Eikös jääkiekkotappelut ole pääasiassa nyrkkeilyä, eli siis lyödään toista nyrkillä? Ja nyrkkeilymatsissa tuo nyrkkeily on pikkaisen tasokkaampaa kuin tuo jäällä tapahtuva.

Pointtini viestissä oli se, että miks maksaa jääkiekko-ottelusta melko kallista hintaa sen takia, että mahdollisesti näkisi tappelun, nyrkkeilymatsin? Eikös silloin kannata mennä nyrkkeilymatsiin, jossa sen, nyrkkeilymatsin, näkee varmasti? Mutta kukin tyylillään.....

Ja vielä varmuuden vuoksi, itseäni jääkiekkotappelut ei häiritse millään tavalla, mutta ei niissä mitään elämää suurempaa ole, että VAIN niiden takia hallille lähtisin...
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Jäähyaitio ei Rauman reissulla kuvannut yli- ja alivoimatilanteita ollenkaan koska ei silloin _yleensä_ tapella, toki olimme koko ajan valmiudessa mutta säästimme filmiä. Olisi hienoa, jos voisimme lähettää livevideona streamia otteluista, koskana ei maaleja tai erikoistilanteita näkyisi.
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Shelter kirjoitti:
No, väännetään rautalangasta. Eikös jääkiekkotappelut ole pääasiassa nyrkkeilyä, eli siis lyödään toista nyrkillä? Ja nyrkkeilymatsissa tuo nyrkkeily on pikkaisen tasokkaampaa kuin tuo jäällä tapahtuva.

Pointtini viestissä oli se, että miks maksaa jääkiekko-ottelusta melko kallista hintaa sen takia, että mahdollisesti näkisi tappelun, nyrkkeilymatsin? Eikös silloin kannata mennä nyrkkeilymatsiin, jossa sen, nyrkkeilymatsin, näkee varmasti? Mutta kukin tyylillään.....

Joo, mutta jos joku haluaa nähdä jääkiekkotappeluita ja fyysistä jääkiekkoa, niin vaikea sitä on nähdä muualla kuin jääkiekko-otteluissa.

Jääkiekkotappelut ovat jääkiekkotappeluita. Piste.
 
Itse näen asian niin, että mitä enemmän täällä tapellaan, sitä enemmän mennään oikean jääkiekon suuntaan. Jos liigan johto reagoi, varmasti myös seurojen johtajat pitkässä juoksussa ja ehkä jonkin ajan kuluttua puhutaan jo avoimesti siitä tietyn roolin olemassa olosta sekä kyseisen roolin pelaajista tämän pelin sisällä. Se on väärin, jos joukkueelta ei löydy sitä kaveria, kun tilanne sitä vaatii. Jopa HÄPEÄLLISTÄ. Toivottavasti se tulee olemaan ehdottoman häpeällistä myös täällä tulevaisuudessa, myös seurojen kannattajille.
Samoin nuo erilaiset/poikkeukselliset pelaajatyypit nostavat mielenkiintoa, tunteita ja tuovat väriä kaukaloon. Suuri kiitos jääkiekon puolesta jokaiselle toimitusjohtajalla joka tälläisen kaverin riveihinsä hankkii. Vaatii vielä uskallusta, ehkä ei enää tulevaisuudessa...kentien näitä vielä joskus oikein vaaditaankin. Tosin on noita "värikkäämpiä" kavereita käväissyt täällä aiemminkin, mutta silloin tämä peli pysyi vielä siellä kaukalossa, kun taas nyt se tuodaan valitettavan usein pois sieltä.

When the cops tried to haul him off, Brent yelled, "You can't arrest me. I'm the fucking messiah of hockey." Taitaa olla Nickersonillakin matkaa näihin Sapergian saappaisiin ja harvassa ovat ne kaverit yleensäkin jotka noinkin korkealle "värikkyys"-tasolle pääsevät. Eikä jääkiekkoilijan tarvitse mihinkään "kasvaa", ehkä löytää vain oma paikkansa/roolinsa. Kunhan vain vähän näillä kommenteilla silitellään mediaa ja luodaan "tervettä" kuvaa. Ihmisenä tuo juttu onkin sitten toinen, eikä sillä ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Ainakaan minulle!

Suomen tämän hetkinen tilanne on kuitenkin mielenkiintoinen, koko homma tavallaan käymistilassa ja allekirjoittanutkin on vakavissaan ( omaksi yllätyksekseen ) kiinnostunut tästä ennen niin tylsästä Suomilätkästä. NHL on samaan aikaan menettänyt silmissäni osan mielenkiinnostaan, vaikka sitä ja näitä tappelukuvioita olen seurannut pitkään. Ja avoimesti tunnustan, että olen aina seurannut lajia ennen kaikkea tappeluiden vuoksi. Kuitenkin minulle ne ovat osa peliä, kuten maalit tai taklaukset, ja mitä muuta ne voisivatkaan olla kuin jääkiekkoa. Samoin kuin kaiken maailman ylilyönnit ja muut mitkä lie väkivältaisuudet.
Kyllä näiden tietyn roolin kavereiden asemasta ja joukkueen sisäisestä arvosta kertoo juuri tuo muiden pelaajien kunnioitus ja arvostus. Ja reilua ja rehellistä tappelijaa arvostetaan varmasti läpi liigan kuin liigan. Tälläiset spot picker- tyypit ja pelkät yleisölle pullistelijat näkyvät kyllä varmasti katsomoonkin. Pelikiellotkin voi nähdä monilla tavoin. Kun Brad Norton otti 3 vai 4 peliä Edmontonin vuosinaan tullessaan Weight-Petrovicky hässäkkään väliin jäähyaitiosta, se oli varmasti kaikin puolin kunnioitusta herättävä teko, myös yleisössä. Rooli on rooli, joukkueessa kuin joukkueessa. Ja kyky tayttää tuo roolinsa on vahvuus ei heikkous. Ja mielestäni tärkeämpää on juuri tuon roolin täyttäminen, esiin astuminen, viestin vieminen kuin tappelun varsinainen voittaminen. Joukkueurheilusta puhuttaessa ei näitä tappeluitakaan voida heittää puhtaaksi yksilöurheiluksi. Kyllä roolissaan "hyvä" tappelija osaa lukea sitä peliä ja ajattelee oman joukkueen etua, ei pitemmän päälle omaansa. "Huono" kiekkotappelija onkin sitten tässä mielessä enemmän "nyrkkeilijä". Mutta samapa tuo...

Pieni jatko tohon aikaisempaan Probert24 keskusteluun ja tämä tapahtui 90-luvun alussa erään suomalaisen ja venäläisen junnuporukan matsin kättelyssä:
- You fuckin commies. ( ei poliittinen kannanotto, vaan puhdasta hockey provoa ).
-( venäläinen kaveri samalla "lätkähenkeen" tönien ) Bob Probert, Bob Probert!

Pieni on kiekko todellisuus! Harmi ettei jäänyt kaverin nimi elämään tähän tarinaan, sillä kyllä se luonne ja pelityyli on hallussa jo junnuna..niitä en "osta" jotka vanhoilla päivillään ovatkin kuin tyhjästä kovia. Näitäkin on..
 
Viimeksi muokattu:

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Shelter kirjoitti:
Heh, kannattaako maksaa lipuista sitä hintaa mitä niistä nykyään joutuu maksamaan, nähdäkseen mahdollisia tappeluja...... kannattaisko oikeasti sijoittaa se summa vaikka nyrkkeilymatsiin, siellä näkee sitä takuuvarmasti?

Ei "takuuvarmasti" näe lätkätappeluja nyrkkeilymatseissa, se on varma, vaikka maksaisi mitä tahansa. Kyllä niitä tarvitsee jäähalleilta hakea. Ja tuskin kukaan lätkätappeluiden ystävä inhoaa jääkiekkoa niin paljon, etteikö lippua voisi ostaa, vaikka tappelut jäisivätkin vähäisiksi.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Dingman kirjoitti:
Ei "takuuvarmasti" näe lätkätappeluja nyrkkeilymatseissa, se on varma, vaikka maksaisi mitä tahansa. Kyllä niitä tarvitsee jäähalleilta hakea. Ja tuskin kukaan lätkätappeluiden ystävä inhoaa jääkiekkoa niin paljon, etteikö lippua voisi ostaa, vaikka tappelut jäisivätkin vähäisiksi.

Niin no, oltiinhan me tossa Jäähyaition kanssa Karjala Turneessa, itsekin maksoin pitkästä aikaa lipun kun en turnaukseen akkreditoitunut töihin. Kun Suomi-Ruotsi ottelu alkoi, lähdimme pois. Ainoa tarkoitus oli tavata Shane Churla, ei olisi voinut vähempää joku helvetin pilipali-maaottelu kiinnostaa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Päivitetäänpäs tilanne tännekin.

Tänään Lahdessa nähtiin matsi Sami Helenius - Kristian Kudroc. Helenius iski hanskat jäähän ja haastoi Kudrocin, joka jäätyi tilanteessa täysin eikä ensin tajunnut heittää hanskojaan ollenkaan pois. Helenius jakoi n. 5 oikeaa suoraa, joista ainakin kaksi osui suoraan Kudrocin naamaan ja Kudroc putosi jäähän.

Heleniukselle tilanteesta 5+20 ja Kudrocille 2 minuuttia väkivaltaisuudesta ja kymppi hanskojen pudotuksesta. Kudroc joutui vielä ennen rangaistusaitoon siirtymistään käydä vaihtoaition luona paikkailemassa silmäkulmiaan, joten jonkin asteista vahinkoa Heleniuksen iskut aiheuttivat.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Shejbal kirjoitti:
Heleniukselle tilanteesta 5+20 ja Kudrocille 2 minuuttia väkivaltaisuudesta ja kymppi hanskojen pudotuksesta. Kudroc joutui vielä ennen rangaistusaitoon siirtymistään käydä vaihtoaition luona paikkailemassa silmäkulmiaan, joten jonkin asteista vahinkoa Heleniuksen iskut aiheuttivat.

Suloisesti niin kovin suloisesti Sami antoi lämmintä kättä ja Kudroc tutustui varovaisesti kentän pintään. Siinä oli kuin suuri taidemaalari jälleen työssään - taidemaalari joka ei epäonnistu koskaan. On varsin ikävää, että Kudroc ei ollut halukas ottamaan kunnolla yhteen, on aina erityisen orgasmoivaa nähdä kuinka kaksi isoa ja rumaa miestä yhteistuumin selvittävät kummalla tanssijalka on parempi. Vai mitä mieltä on Posliinipapi#43?
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se, että ollaan muna pystyssä jonkun jääkiekossa tapahtuvan tappelun takia jaksaa ihmetyttää minua aina vaan ja uudestaan. Lajissa, jonka voittaa se joukkue joka tekee enemmän maaleja kuin toinen.

Siis, välien selvittely nyrkein on luolamiesten tapa, kehittyneet ihmiset tekevät sen ihan toisella tavalla. Eikö jääkiekossa muka ole muuta hienouksia kuin tämä luolamiesten tapa? Ei ymmärrä...... Tappelut ei tuo mitään ekstraa lätkäotteluun kuin junteille, joiden mielestä on jotenkin miehekästä selvitellä välinsä nyrkein... Tosimies selvittää asiat puhumalla.... tai lätkässä, mikä on parempi kuitti kuin ottaa kiekko pois vittumaiselta pelaajalta ja pistää kiekko maaliin? Tietenkin, voihan häntä vetää turpaan, mutta mitäs hyötyä siitä on? Ei yhtään mitään....

Haukkukaa vaan kukkahattutädiksi. Don't care less. Mua ei todellakaan haittaa jos jotkut nyt päättää matsata pelissä, mutta se ei todellakaan ole mikään munaa nostattava asia. Aina nostetaan esille se, että tappelut/tappelijat estää sikailut kentällä.Sitä varten kentällä on tuomari.....

Ihan mielenkiinnosta, onko kello neljän aikaan tapahtuva nakkikioskitappelu teistä jotenkin hieno asia, ja te notkutte aamumyöhään paikalla odottamassa jos jotkut päättäis ottaa nyrkein mittaa toisistaan? Sanotte mitä sanotte, mutta samasta asiasta on kyse, väkivallasta....
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Shelter kirjoitti:
Se, että ollaan muna pystyssä jonkun jääkiekossa tapahtuvan tappelun takia jaksaa ihmetyttää minua aina vaan ja uudestaan. Lajissa, jonka voittaa se joukkue joka tekee enemmän maaleja kuin toinen.

Siis, välien selvittely nyrkein on luolamiesten tapa, kehittyneet ihmiset tekevät sen ihan toisella tavalla. Eikö jääkiekossa muka ole muuta hienouksia kuin tämä luolamiesten tapa? Ei ymmärrä...... Tappelut ei tuo mitään ekstraa lätkäotteluun kuin junteille, joiden mielestä on jotenkin miehekästä selvitellä välinsä nyrkein... Tosimies selvittää asiat puhumalla.... tai lätkässä, mikä on parempi kuitti kuin ottaa kiekko pois vittumaiselta pelaajalta ja pistää kiekko maaliin? Tietenkin, voihan häntä vetää turpaan, mutta mitäs hyötyä siitä on? Ei yhtään mitään....

Haukkukaa vaan kukkahattutädiksi. Don't care less. Mua ei todellakaan haittaa jos jotkut nyt päättää matsata pelissä, mutta se ei todellakaan ole mikään munaa nostattava asia. Aina nostetaan esille se, että tappelut/tappelijat estää sikailut kentällä.Sitä varten kentällä on tuomari.....

Ihan mielenkiinnosta, onko kello neljän aikaan tapahtuva nakkikioskitappelu teistä jotenkin hieno asia, ja te notkutte aamumyöhään paikalla odottamassa jos jotkut päättäis ottaa nyrkein mittaa toisistaan? Sanotte mitä sanotte, mutta samasta asiasta on kyse, väkivallasta....

Miksi tämä aihe kutittaa napaasi niin paljon? Anna ihmisten nauttia mistä nauttivat, ei me tappelufanit olla kaduilla hakkaamassa ketään kuvitellen olevamme bobprobertteja ja masturboiden siinä samalla.

EDIT:

Huomasin että olet uusi jäsen tälle palstalle - ja suurin osa kirjoituksistasi otteluketjuissakin on ollut jäähyjen päivittelyä ja profiilissasi lukee että olet fudistuomari? Ilmeisesti haluat jakaa moraalia ja omia käsityksiäsi kovinkin paljon ja olet nyt jollain ristiretkellä pelastaaksesi meidän turmeltuneet sielut siltä, että markojantusten tai jukkavoutilaisten maalit eivät vaan niin hirveästi nappaa. Se Jääkiekko jota itse olen päässyt todistamaan mm. muualla euroopassa ja myös rapakon takana on antanut sellaisen näkökulman tähän liigaan, että tämä on Jääkiekon irvikuva. Ja jos joku nyt tykkää siitä, että Nielikäinen ja Helenius hakkaavat toisiaan niin sitten tykkää.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös