aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Luodaan illuusio siitä, ettei täällä viestistä toiseen kirjoitettaisi samoja asioita, mutta kuitenkin tuotetaan samaa pahaa oloa lukijoille.
Tai sitten valkopestään Tapparalaisten puolesta, vaikka todisteet muuta väittäisivätkin. Se, että teidän BS ei hyväksytä, ei tarkoita sitä että olisi väärässä. Te täällä jaksatte aina muutaman päivän välein kääntää mustaa valkoiseksi.
 

Liitteet

Pelicans 2021-2022 - “Never stop dreaming.”
— Freddy Grueger
Suosikkijoukkue
⚠Vaadin, että löylyhuoneen voi ignorata
kehitettiin vastapainoksi juurikin Terveystalon lähtemiseen.
Ei kehitetty. No toki kirjaimellisesti sikäli, että Terveystalolta vapautuneet mainospaikat tämän mahdollistivat. Idea lähti tästä viestistä:

Tomi kirjoitti:

Kun paidoista poistui se Terveystalon mainos niin mitähän maksaisi jos siihen laittaisi Tappara.co 5 merkin loppukaudeksi :roll_eyes:
Edit. Sillä luulisi positiivista näkyvyyttä mediassa saavan

(Linkki Tappara.co-keskustelupalstalle lainattuun viestiin. Kyseessä on jääkiekkoaiheinen palsta, jossa keskustellaan enimmäkseen jääkiekosta ja hyvin, hyvin vähän Corey Elkinsistä)

Ainakaan omassa motiivissani olla tässä mukana ei ollut mitään tekemistä Terveystalon kanssa.
 
Liity yhteiseen rintamaan! Vaadimme, että löylyhuoneen voisi piilottaa! Osoita tukesi kopioimalla lihavoitu teksti allekirjoitukseesi.

he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019
Suosikkijoukkue
⚠Vaadin, että löylyhuoneen voi ignorata
Te täällä jaksatte aina muutaman päivän välein kääntää mustaa valkoiseksi.
No mitä vittua. Missähän kohdassa minä valkopesen tai käännän mustaa valkoiseksi? Jos sanot he, niin sitten ehkä, joillain on ollut aika puusilmäisiä kommentteja. Nyt on kuitenkin sinulta aikamoista maalittamista ja juuri sitä mistä tuossa kirjoitin. Tästä keskustelusta ei seuraa mitään muuta kuin pahaa oloa.

Vai onko nykyisin keskustelua se, että kuka keksii vetää perseilijät tiukimmalla solmulla palleista hirteen? Antaa olla.

Saitte haluamanne, sitten vaan ylävitosia heittämään.
 
Liity yhteiseen rintamaan! Vaadimme, että löylyhuoneen voisi piilottaa! Osoita tukesi kopioimalla lihavoitu teksti allekirjoitukseesi.

he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Arvostan asiallista viestiä, mutta ettei pääse täysin unohtumaan, niin kyllähän tämä ainakin fanien joukossa kehitettiin vastapainoksi juurikin Terveystalon lähtemiseen. Se, että siihen on ympätty lapset ja Ville Nieminen menee nyt vaan samaan sarjaan tätä yleistä Tappara-viestintää. Toki puolustukseksi voi todeta, että silloin oli ei ollut vielä tiedossa poliisitutkinnan tulosta. Kaikki muuhan on ollut joko puppua tai vaiettu kuoliaaksi (liiga).

Nyt kun kuitenkin tilanne jälleen kerraan muuttui, niin mitä tekevät fanit? Sanotaan nyt ainakin niin, etteivät ainakaan muuta suuntaansa. Harmi sinällään myös kunnon tyypeille. Nythän näyttää siltä, että toimistoltanne pissattiin ei pelkästään koko Suomea silmään, vaan erikseen vielä teidän päälle. Toki kunnon fani antaa tulla vaan, sillä sitähän kunnon fanius on. Ostetaan kaikki mitä oma toimisto keksii?
Kolikon kaksi puolta tai jotain. En minä ole jaksanut aikoihin .co:n puolella pyöriä, mutta tiedän kuitenkin aloitteen tällä kertaa sieltä kummunneen. Oliko se aloite vain vilpitöntä hyväntekeväisyyttä? Tuskinpa sellaista kukaan on väittänytkään. Seuran tukikampanjaahan tuossa rakennettiin. Niemisen rahastoon / hyväntekeväisyyteen menevä osuus on enemmän seuraus. ...ja se lienee noin Tapparan viestinnän kannalta onnistuneimpia vetoja tässä. Ei sentään lähdetä kylmästi rahastamaan, vaan hyödynnetään mahdollisuus edes hieman siistiä kasvoja. Kaikesta huolimatta tuo hyväntekeväisyys tuppaa yleensä positiivisen puolelle ihmisten mielissä kääntymään. Oliko fanialoitteen takana sitten Terveystalon lähtö vai jotain muuta? Todennäköisesti vähän molempia. En pidä täysin rationaalisena niitä perusteita, joilla fanit suosikkejaan tukevat. Ei siellä läheskään aina mikään suora hyöty tavoitteena ole. Jotenkin voisin veikata sen pätevän tälläkin kertaa.

Miksi sitten korostaa fanien aloitetta tässä kohtaa? Mielestäni tuo pointti on varsin merkittävä. Tämä "Ketään ei jätetä yksin" -kampanja nostettiin ketjussa esiin siinä hengessä, että tämä olisi joku seuran kuningasidea rahastuksesta. Seuran ylimielisyyttä. Mutta eikö se ajatus vähän niinkuin kaadu omaan mahdottomuuteensa, kun tiedostaa aloitteen tulleen toisilta, tässä tapauksessa faneilta? Kun tietää seuran toisesta laitamainoksesta eteenpäin ohjanneen kertyviä varoja eteenpäin hyväntekeväisyyteen? Ainakin itse näen eroa fanien aloitteesta lähteneellä tukikampanjalla ja seuran rahastuskampanjalla. Ehkä olen naiivi tai jotain.

Sinänsä en pidä yllätyksenä sitäkään, että osa faneista jaksaa edelleen puolustaa seuraa kaikesta huolimatta. Kaikissa faniryhmissä näitä tuntuu olevan, jotka suostuvat näkemään seurassa vain hyvää. Kaikesta huolimatta. Ei siinä oikein järkeä useinkaan ole, tälläkään kertaa. Vai varsinkaan tällä kertaa? Tapparan nykyisen farssin osalta tuominta on vaikuttanut Tapparankin fanien keskuudessa olevan laaja, mutta ei tässä nyt täydellistä ristiinnaulintaa tai hylkäystä selvästi näkemässä olla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"– Lääkärit olivat innoissaan jo siitä omasta lyhyestä ulostulostani, koska se heidän mukaansa todennäköisesti hätkähdytti koronaviruksen vaarallisuutta vähätteleviä. Ehkä tapaukseni herättää ne kaikkein jääräpäisimmätkin äijät ymmärtämään, että virus voi todella tehdä suurta tuhoa myös perusterveille."
Vaikka olisi perusterve sinänsä, niin ylipainoiset ovat todistetusti haavoittuvammassa asemassa. Hyvä kuitenkin nähdä, että Virta on aloittanut toipumisprosessin ja päässyt kotiin.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tierän että Rautakorvees on Pohojalaasta verta ja se ei sitten taharo millään hyytyä ja meikälääsellä on siellä päin myöäskin sukujuuria, eli mennähän sitten vaikka suureen valtavan kivehen läviitte, toisinsanoen raivatahan ittiänsä esiille konstia kaihtamatta?
Huomaatteko, että tämäkin case alkoi alá Rautakorpi ja kaksi junnua, koronasta viis.......paisuu ja paisuu paisumistaan, ettei kärryyllä taharo pysyä?
Varmaan moni jo toivoisi että playoffit alkaisivat, että tämä juttu huuhtoutuisi jo pois......no vaikka Kyröönjokehen?
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Tämä "Ketään ei jätetä yksin" -kampanja nostettiin ketjussa esiin siinä hengessä, että tämä olisi joku seuran kuningasidea rahastuksesta. Seuran ylimielisyyttä. Mutta eikö se ajatus vähän niinkuin kaadu omaan mahdottomuuteensa, kun tiedostaa aloitteen tulleen toisilta, tässä tapauksessa faneilta? Kun tietää seuran toisesta laitamainoksesta eteenpäin ohjanneen kertyviä varoja eteenpäin hyväntekeväisyyteen? Ainakin itse näen eroa fanien aloitteesta lähteneellä tukikampanjalla ja seuran rahastuskampanjalla. Ehkä olen naiivi tai jotain.
Yllä viitataan uskoakseni aiemmin kirjoittamaani viestiin (alla). Kävin tappara.co:ssa lukemassa juttuja ja näin videon, jossa kiinnitettiin mainoksia. Ok, olisi minun pitänyt tietysti lukea ketjua vähän tarkemmin ja oikeastaan muistaa, että Tapparan kannattajilla oli tämmöinen kampanja menossa. Eli joo, aloite oli tullut kannattajilta.

En silti malta olla sanomatta, että kampanja on yhä käynnissä ja Tappara myy koko ajan osuuksia tuohon laitamainokseen. Lisäksi Tappara myy paitoja ja tarroja samalla teemalla. Oliko sekin fanien aloite? En tiedä, mutta on tämä minusta nyt kuitenkin hieman siellä harmaalla alueella taas (meneekö näistäkin siivu hyväntekeväisyyteen?). Mihin tai kehen tällä sloganilla "Ketään ei jätetä yksin" taas viitattiinkaan? Vähintään yhtä mauton, kuin Ilveksen edellisen johdon perseilemä "Lipunmyyjä" -body.

Eli joo. Oli minulta raflaavasti kirjoitettu ja kärki oli terävä. Itse en nostanut esiin tuota "menee tunteisiin" -slogania. Se on jo vanhempi juttu ja täts it. Silti olen sitä mieltä, että kyllä Tappara tällä asialla tietyllä tavalla rahastaakin. Mitään väärää siinä ei sinänsä ole. Saa tällä varmasti hyvinkin paikattua sitä vajetta, joka Terveystalon parin kuukauden sopparin purusta jäi käteen.

Ei minun tarvitse silti siitä tykätä.

Tappara käänsi homman voitoksi ja myy faneille "ketään ei jätetä yksin" -tarroja, paitoja ja varmaan muutakin tavaraa. Kyllä Tappara-sydämien nyt kelpaa seistä Penttilän, Aron ja Rautakorven viitoittamalla tiellä. Tätä rakkaustarinaa ei riko kukaan.

Onnea Tappara ja onnea aidon Tappara-sydämen omaavat kannattajat.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti jo aikaisemmin vastata nimimerkin @VakavaValkku ansiokkaaseen viestiin ja vaikka @KultaLukko ehti jo hänelle kirjoittaa, haluan avata vähän omaa näkemystäkin, vaikka ei tämä enää keskusteluun mitään uutta tuo, ehkä se selventää tiettyjä näkemyksiä.

Tapparalla on ehdottomasti täysi oikeus käsitellä asiat sisäisesti, mutta ensimmäisten ylimielisten ja vähättelevien ulostulojen vuoksi, nopea sisäinen tutkinta ja varoitus ei viittaa siihen, että suhtautuminen olisi muuttunut alkuperäisistä ulostuloista mihinkään. Avoimempi ja vakavampi suhtautuminen julkisesti olisi ollut juuri Tapparan eduksi, jos siellä oikeasti otetaan pandemia vakavasti ja toiminnalla ei ollut hiljaista hyväksyntää, kunhan ei jäädä kiinni. Jos Tappara olisi hyllyttänyt Rautakorven hetkellisesti ja tullut vaikka viikon päästä esiin tiedotteella siitä, että kyseinen paljon Tapparan eteen tehnyt ikoni saa jatkaa varoituksen kanssa töppäilystään huolimatta, ei se olisi enää samalla tavalla ruokkinut myrskyä kuten käytetty toimintatapa. Nyt Rautakorven varoituksen voi nähdä vain asian maton alle lakaisuna ja jatkumona Tapparan vähättelylle tapahtuneen rikoksen suhteen. Jos mitään piiloteltavaa ei löydy, toiminta oli minusta täysin amatöörimäistä ja typerää.

Joidenkin Tapparan kannattajin olisi myös syytä huomioida, että Tapparan toiminta ei aiheuttanut imagohaittaa vain kyseiselle seuralle, vaan koko Liigalle. Tästä syystä monet muiden joukkueiden kannattajat ovat niin närkästyneitä, eikä vähiten siksi että kausi on ollut kaikille erittäin vaikea ja puheet konkursseista ei anna kauheasti varaa töppäilyyn ja sponsoreiden karkoittamiseen. Jotkut Tapparan kannattajista ovat uhriutuneet ja kokeneet tämän puhtaasti Tapparan asiana, mitä se ei kuitenkaan ole.

Rautakorvesta vielä erikseen. En itse ole vaatinut hänen erottamistaan, mutta en ole nähnyt hänellä olevan muita vaihtoehtoja kuin eroaminen. Näin koen edelleen ja puheidensa perusteella näin Rautakorven olisi pitänytkin toimia. Rautakorpi otti heti julkisuudessa "täyden vastuun", mutta miten tämä on käytännössä näkynyt? Hän sai varoituksen, joka ei näytä ulospäin välttämättä muulta kuin muodollisuudelta. Poliisilta saamia sakkoja pidän lähinnä pakotettuna vastuuna, johon Rautakorpi ei voinut itse mitenkään vaikuttaa, ellei hän valehdellut jonkun toisen puolesta. Liiga antoi Tapparalle sakot ja Terveytalo purki sopimuksensa Tapparan kanssa. Mahdollisesti heikentynyt asema yhteistyökumppaneiden ja junioreiden/vanhempien silmissä kohdistuu sekin Tapparaan. Jos Rautakorpi olisi oikeasti kantanut täyden vastuun, hän olisi tehnyt pesäeron seuran ja itsensä välillä ja irtisanoutunut, kantaen itse selvästi suurimman imagohaitan. Onhan se ihan mahdollista että Rautakorpi olisi itse halunnutkin toimia näin ja hänet on suostuteltu jäämään, mutta julkisuudessa olleiden tietojen valossa Rautakorpi ei ole kantanut täyttä vastuuta eikä hän vaikuta sanojensa mittaiselta mieheltä.

Nyt kun on paljastunut, että Tappara on valehdellut julkisissa lausunnoissaan ja tiedotteessaan, asettaa se varoituksen vakavuuden entistä kyseenalaisempaan valoon. Penttilän unohtelu ei ole uskottavaa ja nyt ihan oikeasti näyttää siltä, että Tappara on pyrkinyt ihan joka portaalla lakaisemaan kohun maton alle. Noiden kampanjapaitojenkin myynti fanimyymälästä näyttää minusta vähän Tapolan lausunnon tapaiselta uhriutumiselta. Ulkopuolisen silmään kun näyttää siltä, että Tappara on tehnyt kaiken väärin tämän kohun aikana, niin tämä näyttää vähän siltä kuin siellä yritettäisiin kääntää asiat ihan toisinpäin.
 

Jalmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara. One and only.
Nyt kun kuitenkin tilanne jälleen kerraan muuttui, niin mitä tekevät fanit? Sanotaan nyt ainakin niin, etteivät ainakaan muuta suuntaansa.
Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miten paljon Pelsujen faneista mahtoi vaihtaa suuntaa ex-toimitusjohta ja (edelleen) omistaja Pasi Nurmisen toilailujen vuoksi..?
 
Vielä tahdon muistuttaa, että mikäli ylläoleva krijoitukseni ei ollut tulkittavissa provokaatioyritykseksi, tulee sitä kohdella vain yhden miehen mielipiteenä.
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miten paljon Pelsujen faneista mahtoi vaihtaa suuntaa ex-toimitusjohta ja (edelleen) omistaja Pasi Nurmisen toilailujen vuoksi..?
Pasi kantoi vastuunsa ja erosi. Silloinkin annettiin runtua ja tuomittiin tekeminen.

Jos Tapparan mallia seuraisi, niin Pelicans olisi pahoittelut muiden mielipahaa.ja Pasi jatkanut pienen varoituksen jälkeen. Kun sponsorit ei olisi osoittanut turkoosisydäntä, niin me menit oltaisiin totta kai tehty kolehtikeräys seuralle malliin "Hei Lahtelaista vaan".

Oltaisiin seuran puolesta lanseerattu T-paitoja, jossa tekstin lisäksi olisi ollut lunastuskuntoinen taksi ja seuran logo kyljessä auton kyljessä. Varmasti olisi ollut kokoja vauvasta vaariin ja Björninen kapteenina olisi lähettänyt tsemppiviestejä ja pukenut ensimmäisenä paidan päälleen. Niemelä käy vielä erikseen ottelun jälkeen kiittämässä niitä, joilla on "Hei lahtelainen turkoosisydän" ja että joillain sutä vain ei oo.

Ekan kymppitonnin jälkeen loput varoista olisi ohjattu Jantusen päihdehuoltoon ja tietenkin omille junnuille, jotta tietävät mitkä seuran arvot oikein ovat.

Sitten kun selviääkin, että Pasi olisikin vetänyt paikalle tulleita turpaan huolella ja saakin lisätuomioita, mutta samalla olikin suojellut jotain tuntemattomaksi jäänyttä henkilöä paikan päällä ottaen kaikki syytteet itselleen, niin kun siitä kerrran oli jo varoitettu, niin eihän siitä enää mitään voi antaa. Myydään vaan enemmänkin krääsää ja itketään kun kaikki sorsii Suomen parasta jengiä.

Itse en osaisi keksiä tällaista, onneksi ei tarvitse.
 
Pelicans 2021-2022 - “Never stop dreaming.”
— Freddy Grueger

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miten paljon Pelsujen faneista mahtoi vaihtaa suuntaa ex-toimitusjohta ja (edelleen) omistaja Pasi Nurmisen toilailujen vuoksi..?
Kyllähän jopa Pelicanseissa Pasi hyllytettiin silloin kun tuli nämä rikosepäilyt Taksin hajottamisesta ja Pasi toki ymmärsi itsekin siirtyä syrjään. Siitä voi mielestäni ottaa mallia. En ota kantaa kumpi oli pahempi rikkomus Case Tapparan Jukan organisoimat koronatreenit vai Pasin vahingonteot yms sekoilut...mutta lakia kuitenkin rikottiin molemmissa. Jopa Pelicans onnistui viestinnässä mielestäni ok ja se ei kaatunut seuran niskaan vaan oli enempi Pasin yksityiselämän sekoilua ja meni täysin Pasin piikkiin ja ei siten varmaan faneihin vaikuttanut juurikaan millään tavalla, koska oli Pasin oma tragedia, toki onhan hän seurassa taustalla ja omistajana. Tapparan tapauksessa esim. Terveystalo ei tyytynyt pelkkiin selittelyihin ja nosti kytkintä. Tapparan tapauksessa on lisäksi selvinnyt että alkuperäisen kerrotun kahden junioripelaajan harjoittelun lisäksi on ollut muutakin toimintaa ja harjoittelua vastoin liigan & THL koronaohjeistusta. Selvittelyn ajaksi olisi kenties ollut hyvä pitää Jukka filassa ja päättää lopullisista toimista ja varoituksesta vasta kun koko vyyhti olisi ollut selvitetty.
 
Viimeksi muokattu:

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt on pakko kans kommentoida Tapparan älyvapaata toimintaa vakavan asian kanssa. Oikea ratkaisu olisi ollut loppukauden sulku liigasta tai ainakin Tjn ja utjn potkut. Uskomatonta puuhastelua!
No no, eipäs nyt lyödä enää lyötyä. Kokonaisuudessaan Kerttula on ehdottomasti kauden suurin rikollinen. Kehtasi puhua talousasioista ja ehdotti jopa avoimen sarjan paluuta. Hänelle osa seurapomoista on oikeasti vaatinut potkuja. Yhä edelleen jaksaa hehkuttaa Ruotsin sarjajärjestelmän erinomaisuutta twitterissä. On se kyllä mahoton äijä.
 

Jalmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara. One and only.
Pasi kantoi vastuunsa ja erosi. Silloinkin annettiin runtua ja tuomittiin tekeminen.

Jos Tapparan mallia seuraisi, niin Pelicans olisi pahoittelut muiden mielipahaa.ja Pasi jatkanut pienen varoituksen jälkeen. Kun sponsorit ei olisi osoittanut turkoosisydäntä, niin me menit oltaisiin totta kai tehty kolehtikeräys seuralle malliin "Hei Lahtelaista vaan".

Oltaisiin seuran puolesta lanseerattu T-paitoja, jossa tekstin lisäksi olisi ollut lunastuskuntoinen taksi ja seuran logo kyljessä auton kyljessä. Varmasti olisi ollut kokoja vauvasta vaariin ja Björninen kapteenina olisi lähettänyt tsemppiviestejä ja pukenut ensimmäisenä paidan päälleen. Niemelä käy vielä erikseen ottelun jälkeen kiittämässä niitä, joilla on "Hei lahtelainen turkoosisydän" ja että joillain sutä vain ei oo.

Ekan kymppitonnin jälkeen loput varoista olisi ohjattu Jantusen päihdehuoltoon ja tietenkin omille junnuille, jotta tietävät mitkä seuran arvot oikein ovat.

Sitten kun selviääkin, että Pasi olisikin vetänyt paikalle tulleita turpaan huolella ja saakin lisätuomioita, mutta samalla olikin suojellut jotain tuntemattomaksi jäänyttä henkilöä paikan päällä ottaen kaikki syytteet itselleen, niin kun siitä kerrran oli jo varoitettu, niin eihän siitä enää mitään voi antaa. Myydään vaan enemmänkin krääsää ja itketään kun kaikki sorsii Suomen parasta jengiä.

Itse en osaisi keksiä tällaista, onneksi ei tarvitse.
Paljon paskaa, eikä edes vastausta kysymykseen.
 
Vielä tahdon muistuttaa, että mikäli ylläoleva krijoitukseni ei ollut tulkittavissa provokaatioyritykseksi, tulee sitä kohdella vain yhden miehen mielipiteenä.
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Paljon paskaa, eikä edes vastausta kysymykseen.
Siis nimenomaan vastattiin ja kerrottiin miten Tappara mallisesti olisi voinut toimia mutta Pelicans toimi toisella tavalla.
Tappara leirissä selvästi vähätellään vaikutuksia muihin seuroihin ja selitykset ovat juurikin niitä, että tämäkin nyt paljastui valitettavasti.

Jos Tappara olisi halunnut välttää huonoa julkisuutta niin Rautakorpi samantien sivuun toiminnasta täysin.
Kommentointi kielto asiasta kaikille muille paitsi TJ ja hallituksen puheenjohtaja.
Päätös Rautakorven sisäisestä rangaistuksesta sen jälkeen kun julkinen selvitys on valmistunut.
Viestintä on ollut luokkaa tunnustetaan vain se mikä on pakko, vaikka se kaiken kertominen heti alussa olisi mm. Säilyttänyt sponsorit yms.

Nyt kaikki kohdat ryssittiin totaalisesti ja samalla heikennetty myös kaikkien muiden seurojen toiminta mahdollisuuksia.
 
Viimeksi muokattu:

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Potkikaa se saatanan liimatukka helvettiin organisaatiosta. Kuvottavaa toimintaa. Täytyy tehdä ilmoitus suekiin, jos sieltä tulisi painetta porkkana johdolle.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siis nimenomaan vastattiin ja kerrottiin miten Tappara mallisesti olisi voinut toimia mutta Pelicans toimi toisella tavalla.
Tappara leirissä selvästi vähätellään vaikutuksia muihin seuroihin ja selitykset ovat juurikin niitä, että tämäkin nyt paljastui valitettavasti.

Jos Tappara olisi halunnut välttää huonoa julkisuutta niin Rautakorpi samantien sivuun toiminnasta täysin.
Kommentointi kielto asiasta kaikille muille paitsi TJ ja hallituksen puheenjohtaja.
Päätös Rautakorven sisäisestä rangaistuksesta sen jälkeen kun julkinen selvitys on valmistunut.
Viestintä on ollut luokkaa tunnustetaan vain se mikä on pakko, vaikka se kaiken kertominen heti alussa olisi mm. Säilyttänyt sponsorit yms.

Nyt kaikki kohdat ryssittiin totaalisesti ja samalla heikennetty myös kaikkien muiden seurojen toiminta mahdollisuuksia.
Mitä näitä "juupas, eipäs" (vääntöjä) juttuja lukenut ja siteerannut, niin kyllä tämän Pelicans vs. Tappara casen hoiti Pelicans tyylikkään asiallisesti, eli pinnat Pelicansille suoraan 3-0 !
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis nimenomaan vastattiin ja kerrottiin miten Tappara mallisesti olisi voinut toimia mutta Pelicans toimi toisella tavalla.
Tappara leirissä selvästi vähätellään vaikutuksia muihin seuroihin ja selitykset ovat juurikin niitä, että tämäkin nyt paljastui valitettavasti.

Jos Tappara olisi halunnut välttää huonoa julkisuutta niin Rautakorpi samantien sivuun toiminnasta täysin.
Kommentointikielto asiasta kaikille muille paitsi TJ ja hallituksen puheenjohtaja.
Päätös Rautakorven sisäisestä rangaistuksesta sen jälkeen kun julkinen selvitys on valmistunut.
Viestintä on ollut luokkaa tunnustetaan vain se mikä on pakko, vaikka se kaiken kertominen heti alussa olisi mm. Säilyttänyt sponsorit yms.

Nyt kaikki kohdat ryssittiin totaalisesti ja samalla heikennetty myös kaikkien muiden seurojen toiminta mahdollisuuksia.
Muuten ok, mutta boldattuun voidaan nyt kokemuksen myötä vaihtaa "kommentointikielto ainakin TJ:lle ja hallituksen puheenjohtajalle".
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Tappara käänsi homman voitoksi ja myy faneille "ketään ei jätetä yksin" -tarroja, paitoja ja varmaan muutakin tavaraa. Kyllä Tappara-sydämien nyt kelpaa seistä Penttilän, Aron ja Rautakorven viitoittamalla tiellä. Tätä rakkaustarinaa ei riko kukaan.

Onnea Tappara ja onnea aidon Tappara-sydämen omaavat kannattajat.
Onko nämä paidat tulleet myyntiin vasta kohun jälkeen?
 
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.

Jalmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara. One and only.
Siis nimenomaan vastattiin ja kerrottiin miten Tappara mallisesti olisi voinut toimia mutta Pelicans toimi toisella tavalla.
Sitä en kysynyt.
 
Vielä tahdon muistuttaa, että mikäli ylläoleva krijoitukseni ei ollut tulkittavissa provokaatioyritykseksi, tulee sitä kohdella vain yhden miehen mielipiteenä.

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En silti malta olla sanomatta, että kampanja on yhä käynnissä ja Tappara myy koko ajan osuuksia tuohon laitamainokseen. Lisäksi Tappara myy paitoja ja tarroja samalla teemalla. Oliko sekin fanien aloite? En tiedä, mutta on tämä minusta nyt kuitenkin hieman siellä harmaalla alueella taas (meneekö näistäkin siivu hyväntekeväisyyteen?). Mihin tai kehen tällä sloganilla "Ketään ei jätetä yksin" taas viitattiinkaan? Vähintään yhtä mauton, kuin Ilveksen edellisen johdon perseilemä "Lipunmyyjä" -body.
Ei siinä kampanjassa mitään vikaa ole. Se on fanien tukikampanja vaikeaan tilanteeseen itsensä ajaneelle seuralle. Tapparan toiminnassa sen sijaan on paljonkin vikaa kuten tiedotuksessakin.

Aloite tuli faneilta, jotka keskenään pohtivat mitä voivat tehdä auttaakseen tässä tilanteessa jossa sponsoritkin lähtee. Missään kohtaa ei käsittääkseni ole ollut kyse siitä, että haluttaisiin protestoida Terveystalon lähtöä tai Tapparan saamaa negatiivista mediahuomiota. Sehän on kaikki ansaittua (tietysti fanien joukossa on erilaisia mielipiteitä, mutta eivät useimmat tukijoista taida tätä kiistää).

Laitamainokset on vissiin myyty jo, en usko että kolmatta kannattaa aloittaa, joten loput tukihalut kanavoituu kai sitten noiden tuotteiden osteluun. Ketään ei jätetä yksin on hyvä periaate ja slogan.

Tietysti jos näkee, että fanien moraalinen tehtävä tällaisessa skandaalissa olisi hylätä seuransa, tai protestoida raivokkaasti kunnes johto on vaihdettu, niin ok. Sitten kai ollaan moraalittomia paskiaisia me kaikki tukijat.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Nurmisen toimintahan ei ymmärtääkseni liittynyt Pelicanssiin oikeastaan mitenkään? Yksityishenkilönä tehnyt idioottimaisen teon ja sen johdosta menetti työnsä.

Rautakorpi taas teki seuran nimissä/sisällä/toiminnassa rikollista toimintaa. Eiväthän nämä tilanteet senkään vuoksi ole vertailukelpoisia.
 
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy