Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana aatu10, 17.05.2018 klo 15.17.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Juu. Näin se menee, että lopputulos määrää paikan taulukossa, ei rosteri paperilla. Tsemppiä sinne tampesteriin ja toivottavasti pärjäätte, mutta oma veikkaukseni jo tuli tuossa vedettyä tiskiin, eli pitäydyn siltäosin jo sanomassani.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän mestis kuitenkin tarjoaa ihan hyvät puitteet hankkia rahoitusta toimintaansa yhteistyökumppaneita, kausikorttimyynistä ja esim. farmiyhteistyöstä liigajoukkueiden kanssa, jos verrataan Suomisarjaan, vaikka suoranaiset tulot on samaa tasoa esim. TV rahoissa. Aikaisemmin mun käyttämä "lypsäminen" saattaa olla väärä sana, ehkä paremminkin voisi olla että hyödynnetään nousukautta rahallisesti säästämällä aluksi ja käytetään hyödyksi pieni "buumi", myöhemmin sitten panostetaan enemmän ja katsotaan mihin rahkeet riittää, ellei tippuminen käy.

  Lisäksi se pelaajarunko saa yhden mestiskauden kokemusta niin sen ympärille helpompi sitten seuraavaa joukkuetta kasata kun tästä kaudesta saa runkoa ja parhaimpia pelaajia jätettyä seuraavalle kaudelle. Oletus taitaa olla että LeKi saattaa pinnistellä viimeistä tai viimeisiä kausia mestistä joten sen jälkeen se avaa ihan eri markkinoitakin jos tästä kaudesta selviää.

  EDIT: korjattu pari typoa
   
 3. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee on päivittänyt nettisivunsa uuteen uskoon. Lisäksi joukkueen kokoonpanolistassa on sekä Stömberg että Rozanov. 9 viimekauden Kooveen pelaajaa on ensi kaudella Koovee 2:ssa kolmosdivarissa.
   
 5. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Eipä ole jatkoaika tehnyt kooveesta ennakkoa eikä riviäkään kv - leki pelistä.
  Pelin luonne tänään. Kv painoi ja teki maalipaikkoja. Kiekko pyöri maaliviivalla ja tolpissa useammakin kerran. Eka erässä niistä muutamasta hyökkäysestä leki teki maalin jokaisesta, tehokasta peliä. Välimaa oli hyvä. 2 erä oli tasaisin ja leki teki 1-4. Homma näytti jo selvältä. 3 erän alku oli tasainen mutta viimeisellä kympillä kv pani tuulemaan. 3 maalia putkeen ja riemastuttava tasoitus minuutti ennen loppua. Jatkoerässä .Kv pelistä ei tullut mitään. Ei vissiin ollu treenattu. Leki taas osasi pelata kolmella ja se näkyikin sitten heti.n Kv paras ketju oli tikka- huovinen -- saloranta. Liiga avut ei juuri näkyneet kv:lla. Lekillä he oli parhaimmistoa.
   
 6. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  En tiedä miksi ei ole tehty mitään mutta voisiko kyse olla siitä ettei ole tekijöitä? Toimitushan voisi vastata.
   
 7. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 8. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 9. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 10. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  Ja video on nyt poistettu.
  Twitteristä lainattua: "...Koosteet pyritään tekemään jokaisesta Kooveen kotipelistä. Nyt on vain ongelmia perjantain pelin tallenteen suhteen mutta kooste pyritään vielä saamaan kokoon."
   
 11. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 12. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Lainaus:
  Ihme juttu, sillä tarjouduin juttuja kirjoittamaan kun varsinkin kotipelit olen hallissa paikanpäällä. Ikinä ei edes kuulunut vastausta
   
 13. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 14. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Odotuksiin nähden kivasti on lähtenyt KOOVEEn kausi käyntiin. LeKiä vastaan KOOVEE oli kentällä selvästi parempi, harmi vain että pari kolme tyhjääkin maalia jäi hyödyntämättä. Yllättävän paljon oli LeKi jalalla huonompi tuossa pelissä. Peliittoja vastaan KOOVEE hoiteli homman kotiin ekan erän tehohetken jälkeen odottamattomankin kliinisesti, sen verran hyvin heinolalaiset pysyivät poissa hyviltä maalipaikoilta.

  Erityisen mukava on ollut katsoa molemmissa peleissä KOOVEEn ennakkoluulotonta pelitapaa, jossa kiekon pitämistä omilla ei pelätä. Välillä peli näyttää melkein turhankin rohkealta, mutta ainakin toistaiseksi tulostakin on tullut.

  Mielenkiinnolla odottelen jo perjantain peliä Jokipoikia vastaan. Siinä on todellinen testi nuorelle porukalle, ainakin tänään liikkui luistin kaverilla melko vikkelään kun KeuPa kaatui kotona 5-1. Vaikea sanoa pystyykö KOOVEE laittamaan hanttiin kovassa liidossa olevalle Jokipojille. Toivotaan, että Kilpureiden hyvä alkukausi saisi jatkoa ja väki löytäisi edelleen halliin.
   
 15. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Näyttäs että eilisen ilves pelin kokoonpanon perusteella Savilahti, Laitamäki ja Ketola ainakin olisi Kooveen riveissä perjantaina.
   
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän Savilahti nouse paikkaamaan loukkaantunutta Miehoa. Tätä Ketolaa en tunne.
   
 17. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Laakso, Valtonen, Laitamäki, Nalli ja Lehtosen Antti KOOVEEn mukana tänään. Savilahti varmaan tuuraa Miehoa huomenna Lahdessa
   
 18. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Hyvät esitykset jatkuivat taas eilen. Avauserässä Jokipoikien liike oli KOOVEElle liikaa, avauspeli ei oikein toiminut ja pari jäähyä sekoitti peliä. Toisessa erässä ote siirtyi KOOVEElle, eikä Jokipojat päässyt enää viemään peliä. Tilaa alkoi löytyä, eikä Jokipojat jaksanut enää karvata samalla aggressiivisuudella kuin pelin alussa. Jalat alkoivat loppua. Ansaittu voitto.

  Ilves-avut olivat hyviä, mutta varsin tasainen on tuo KOOVEEn materiaali on. Vasta kolme peliä on pelattu, mutta nyt näyttää vahvasti että peloista huolimatta sarja on joukkueelle oikea. Valtonen tietysti oli eilen oikein hyvä, varsinkin voittomaali oli komeasti väännetty. Pakkeja mieluusti Ilveksestä saa olla mukana koko ajan, niille eniten tarvetta KOOVEEssa on.
   
 19. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Eilinen voitto oli siis sen hetken sarjajohtajasta, tappiottomasta jokipojista. Voittaja oli sarjanousija joka nousi 1-3 tappiosta 5-3 voittoon. Kierroksen ehdottomasti suurin paukku! Ja jatkoaika ei mainitse peliä sanallakaan.....
   
 20. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Sikäli outoa, että luulisi Tampereella olevan runsaasti Jatkoajan toimittajia. Ketterä on myös ollut "jatkoajan uutispimennossa", kun Etelä-Karjalan alueella ei taida olla yhtään jatkiksen toimittajaa. Tietysti voisihan noita etänäkin tehdä...Ehkä sarjanousijat ei sitten kiinnosta, Ketterä viime vuonna, ja nyt KOOVEE.
   
 21. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Paska peli eilen Kooveelta, omaa peliä ei saatu missään vaiheessa käyntiin. Muutenkin näytti niin kuin kooveen pelaajilla oli 10 kg lyijypainot jaloissa Hermeksen miehiin verrattuna. Oisko alkuverryttely junasta hallille ollut tosiaan likaa pelaajille? Tosin vastustajakin oli hyvä, paras näkemistäni tähän mennessä. Markkula ainakin oli ihan joka paikassa koko ajan, ihme ukko. Saas nähdä joko jesse hurme ja sillanpää pääsee kentälle tänään?
  Stömberg on siirtynyt tanskaan. Harmi.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En tiedä onko tuo joku harjaantunut kielikuva, vai kulkeeko Koovee oikeasti junalla? Ei kait sentään?
   
 23. Kappis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
  Lainaus:
  Valinnanvaraa pelaajista KOOVEElla riittää kun Ässätkin alkaa lähettää pelaajia.
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos kulkee, niin huomattavasti kovempi on luotto VR:ään kuin monella muulla työmatkalaisella. Odotettavissa kuulutus: "Ottelun alku viivästyy arvioimattoman ajan, koska talvi on taas kerran yllättänyt junaliikenteen."
   
 25. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Eilen oli tosiaan Pajuoja alkuverryttelyksi juoksuttanut pojat junasta hallille. Juna menee kokkolaan tampereelta kahdessa tunnissa. Autolla ei alle kolmen pääse millään.

  Niin .......kyseessä on TPS A-junnuista tullut Santeri Sillanpää, joka harkkapeleissa oli kyllä Pajuojan luottomiehiä. Onkohan loukkaantunut?