X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Niin kyllähän ennusmerkit on että kaudesta voi tulla pannukakku ilman hankintoja. Ennakkoon Ilveksellekin povattiin ankeaa kauden alkua kun rosteri ei ole tasokas mutta pelit ovat lähteneet käyntiin hyvin. Annetaan pelien näyttää ja kommentoidaan sitten onko pakkien huono avauspelaaminen heidän osaamattomuutta vai onko hyökkääjät liian kaukana/ajoitukset pielessä jne. vai onko pelisysteemi hukassa! Kausari on taskussa joten kommentoidaan kun tosipelit ovat alkaneet.
Juu. Näin se menee, että lopputulos määrää paikan taulukossa, ei rosteri paperilla. Tsemppiä sinne tampesteriin ja toivottavasti pärjäätte, mutta oma veikkaukseni jo tuli tuossa vedettyä tiskiin, eli pitäydyn siltäosin jo sanomassani.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nykymuotoisessa Mestiksessä rahastamiselle röhönaurua.
Kyllähän mestis kuitenkin tarjoaa ihan hyvät puitteet hankkia rahoitusta toimintaansa yhteistyökumppaneita, kausikorttimyynistä ja esim. farmiyhteistyöstä liigajoukkueiden kanssa, jos verrataan Suomisarjaan, vaikka suoranaiset tulot on samaa tasoa esim. TV rahoissa. Aikaisemmin mun käyttämä "lypsäminen" saattaa olla väärä sana, ehkä paremminkin voisi olla että hyödynnetään nousukautta rahallisesti säästämällä aluksi ja käytetään hyödyksi pieni "buumi", myöhemmin sitten panostetaan enemmän ja katsotaan mihin rahkeet riittää, ellei tippuminen käy.

Lisäksi se pelaajarunko saa yhden mestiskauden kokemusta niin sen ympärille helpompi sitten seuraavaa joukkuetta kasata kun tästä kaudesta saa runkoa ja parhaimpia pelaajia jätettyä seuraavalle kaudelle. Oletus taitaa olla että LeKi saattaa pinnistellä viimeistä tai viimeisiä kausia mestistä joten sen jälkeen se avaa ihan eri markkinoitakin jos tästä kaudesta selviää.

EDIT: korjattu pari typoa
 
Hockeyarena.net

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee on päivittänyt nettisivunsa uuteen uskoon. Lisäksi joukkueen kokoonpanolistassa on sekä Stömberg että Rozanov. 9 viimekauden Kooveen pelaajaa on ensi kaudella Koovee 2:ssa kolmosdivarissa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Eipä ole jatkoaika tehnyt kooveesta ennakkoa eikä riviäkään kv - leki pelistä.
Pelin luonne tänään. Kv painoi ja teki maalipaikkoja. Kiekko pyöri maaliviivalla ja tolpissa useammakin kerran. Eka erässä niistä muutamasta hyökkäysestä leki teki maalin jokaisesta, tehokasta peliä. Välimaa oli hyvä. 2 erä oli tasaisin ja leki teki 1-4. Homma näytti jo selvältä. 3 erän alku oli tasainen mutta viimeisellä kympillä kv pani tuulemaan. 3 maalia putkeen ja riemastuttava tasoitus minuutti ennen loppua. Jatkoerässä .Kv pelistä ei tullut mitään. Ei vissiin ollu treenattu. Leki taas osasi pelata kolmella ja se näkyikin sitten heti.n Kv paras ketju oli tikka- huovinen -- saloranta. Liiga avut ei juuri näkyneet kv:lla. Lekillä he oli parhaimmistoa.
 

oldcoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
En tiedä miksi ei ole tehty mitään mutta voisiko kyse olla siitä ettei ole tekijöitä? Toimitushan voisi vastata.
Ihme juttu, sillä tarjouduin juttuja kirjoittamaan kun varsinkin kotipelit olen hallissa paikanpäällä. Ikinä ei edes kuulunut vastausta
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Odotuksiin nähden kivasti on lähtenyt KOOVEEn kausi käyntiin. LeKiä vastaan KOOVEE oli kentällä selvästi parempi, harmi vain että pari kolme tyhjääkin maalia jäi hyödyntämättä. Yllättävän paljon oli LeKi jalalla huonompi tuossa pelissä. Peliittoja vastaan KOOVEE hoiteli homman kotiin ekan erän tehohetken jälkeen odottamattomankin kliinisesti, sen verran hyvin heinolalaiset pysyivät poissa hyviltä maalipaikoilta.

Erityisen mukava on ollut katsoa molemmissa peleissä KOOVEEn ennakkoluulotonta pelitapaa, jossa kiekon pitämistä omilla ei pelätä. Välillä peli näyttää melkein turhankin rohkealta, mutta ainakin toistaiseksi tulostakin on tullut.

Mielenkiinnolla odottelen jo perjantain peliä Jokipoikia vastaan. Siinä on todellinen testi nuorelle porukalle, ainakin tänään liikkui luistin kaverilla melko vikkelään kun KeuPa kaatui kotona 5-1. Vaikea sanoa pystyykö KOOVEE laittamaan hanttiin kovassa liidossa olevalle Jokipojille. Toivotaan, että Kilpureiden hyvä alkukausi saisi jatkoa ja väki löytäisi edelleen halliin.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Näyttäs että eilisen ilves pelin kokoonpanon perusteella Savilahti, Laitamäki ja Ketola ainakin olisi Kooveen riveissä perjantaina.
 

oldcoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
Laakso, Valtonen, Laitamäki, Nalli ja Lehtosen Antti KOOVEEn mukana tänään. Savilahti varmaan tuuraa Miehoa huomenna Lahdessa
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Hyvät esitykset jatkuivat taas eilen. Avauserässä Jokipoikien liike oli KOOVEElle liikaa, avauspeli ei oikein toiminut ja pari jäähyä sekoitti peliä. Toisessa erässä ote siirtyi KOOVEElle, eikä Jokipojat päässyt enää viemään peliä. Tilaa alkoi löytyä, eikä Jokipojat jaksanut enää karvata samalla aggressiivisuudella kuin pelin alussa. Jalat alkoivat loppua. Ansaittu voitto.

Ilves-avut olivat hyviä, mutta varsin tasainen on tuo KOOVEEn materiaali on. Vasta kolme peliä on pelattu, mutta nyt näyttää vahvasti että peloista huolimatta sarja on joukkueelle oikea. Valtonen tietysti oli eilen oikein hyvä, varsinkin voittomaali oli komeasti väännetty. Pakkeja mieluusti Ilveksestä saa olla mukana koko ajan, niille eniten tarvetta KOOVEEssa on.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Eilinen voitto oli siis sen hetken sarjajohtajasta, tappiottomasta jokipojista. Voittaja oli sarjanousija joka nousi 1-3 tappiosta 5-3 voittoon. Kierroksen ehdottomasti suurin paukku! Ja jatkoaika ei mainitse peliä sanallakaan.....
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Eilinen voitto oli siis sen hetken sarjajohtajasta, tappiottomasta jokipojista. Voittaja oli sarjanousija joka nousi 1-3 tappiosta 5-3 voittoon. Kierroksen ehdottomasti suurin paukku! Ja jatkoaika ei mainitse peliä sanallakaan.....
Sikäli outoa, että luulisi Tampereella olevan runsaasti Jatkoajan toimittajia. Ketterä on myös ollut "jatkoajan uutispimennossa", kun Etelä-Karjalan alueella ei taida olla yhtään jatkiksen toimittajaa. Tietysti voisihan noita etänäkin tehdä...Ehkä sarjanousijat ei sitten kiinnosta, Ketterä viime vuonna, ja nyt KOOVEE.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Paska peli eilen Kooveelta, omaa peliä ei saatu missään vaiheessa käyntiin. Muutenkin näytti niin kuin kooveen pelaajilla oli 10 kg lyijypainot jaloissa Hermeksen miehiin verrattuna. Oisko alkuverryttely junasta hallille ollut tosiaan likaa pelaajille? Tosin vastustajakin oli hyvä, paras näkemistäni tähän mennessä. Markkula ainakin oli ihan joka paikassa koko ajan, ihme ukko. Saas nähdä joko jesse hurme ja sillanpää pääsee kentälle tänään?
Stömberg on siirtynyt tanskaan. Harmi.
 

Knap

Jäsen
Muutenkin näytti niin kuin kooveen pelaajilla oli 10 kg lyijypainot jaloissa Hermeksen miehiin verrattuna. Oisko alkuverryttely junasta hallille ollut tosiaan likaa pelaajille?
En tiedä onko tuo joku harjaantunut kielikuva, vai kulkeeko Koovee oikeasti junalla? Ei kait sentään?
 
KalPa, Brad Marchand #63

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En tiedä onko tuo joku harjaantunut kielikuva, vai kulkeeko Koovee oikeasti junalla? Ei kait sentään?
Jos kulkee, niin huomattavasti kovempi on luotto VR:ään kuin monella muulla työmatkalaisella. Odotettavissa kuulutus: "Ottelun alku viivästyy arvioimattoman ajan, koska talvi on taas kerran yllättänyt junaliikenteen."
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Eilen oli tosiaan Pajuoja alkuverryttelyksi juoksuttanut pojat junasta hallille. Juna menee kokkolaan tampereelta kahdessa tunnissa. Autolla ei alle kolmen pääse millään.

Niin .......kyseessä on TPS A-junnuista tullut Santeri Sillanpää, joka harkkapeleissa oli kyllä Pajuojan luottomiehiä. Onkohan loukkaantunut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy