kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ykkös- ja kakkoskenttä näyttää tänään kohtuullisilta, jos puolustuspeli kääntyisi parempaan päin, niin miksei tuosta peli tulisi.

Pisteitä nyt ei Savonlinnasta osaa odottaa, mutta peliä (etenkin oman pään) pitäisi saada uomiinsa. Onneksi Risteli aloittaa, toivotaan täysosumapeliä, sillä teoriassa on jotain otettavissa.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tänään on sen voiton paikka. Eilisessä pelissä Savonlinnassa oli paikka niistää pisteitä mukaan. Sama syke niin IPK kaatuu kyllä.

Puolustuspeli oli parempaa kuin edellisissä, toivottavasti Risteli jatkaa. Hyökkäyspäässä oli paikat tehdä tarpeeksi, mutta ei vaan osunut. Tänään osuu.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ei jatka Risteli, vaan Lehtonen Ipasta maalilla. Pakissa Vainio ja ykkösessä sentterinä Haapanen samasta osoitteesta.

Tällä kokoonpanolla IPKn pitää kaatua. Senkin takia, että alkaa selät karata muuten.
 

Kappis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
Putki meni poikki ja KOOVEE vei jumbofinaalin. 4-2 -tilanteessa KOOVEE meinasi ryssiä pelin mutta hieno nousu voittoon 4-4 tilanteesta. Ahopelto-Koivula-Hukki pelasi pirteästi. Saloranta-Huovinen pelaa edelleen hyvin yhteen, Sihvonen etsii vielä yhteistä säveltä. Ja Valtonen-Haapanen kaksikolta hyvää pelaamista, Sillanpää hyvin täydentää kaksikkoa. Pakeista Vainio, Hopponen ja Ilvessuo kokonaisvaltaisesti hyvää pelaamista. Lehtonen maalissa ok, maalin tai kaksi olisi voinut hyvänä päivänä ottaa kiinni mutta lopussa ei antanut reboundeja IPKn painostuksessa.

Ja lopuksi voisi sanoa että lisää Mestis-pelejä Haapaselle ja Vainiolle sekä Lehtoselle silloin kun on kaksi peliä peräkkäisinä päivinä. Nämä äijät Valtosen lisäksi ovat vahvistuksia KOOVEElle.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Aika samoja havaintoja kuin Kappiksellakin. Tärkeä voitto tähän saumaan. Jalka painoi molemmilla, kaverin pakisto oli lopussa niin harva että pitihän se näkyä.

Kai sille Lehtoselle pitää minuutteja jostain saada, ei vakuuttanut.

Sillanpää oli hyvällä jalalla, koko ketju pelas hyvän pelin. Kyllä Sihvosesta näkee, että pelimies on. Tarvii minuutteja alle, mun silmään näyttää vähän keskenkuntoselta.

Ja Ahopelto pelasi tänään ainakin yhden parhaista peleistä, jos ei ihan parhaan.

Jos kausi hyvin menee niin karsintapaikan voi välttää. Ja sehän lähtökohtiin nähden olis hyvä se.
 
Viimeksi muokattu:

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Toinen voitto putkeen Keuruulta. Pelikin näytti ihan hyvältä, Risteli maalilla onnistui hyvin. Kyllä noissa äijissä potentiaalia on pisteitä napsia. Kolmas voitto vielä putkeen lauantaina niin näyttää taas hiukan valoisammalta.

Pakisto pelasi jo miehekkäästi, taklauksiakin tuli kivasti.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Onneksi oli Peliitat vastassa tänään, sillä läheskään parasta KOOVEEta ei Hakametsässä tänään irronnut. Peliitat ei häävi ollut, joten vähempikin riitti tänään.

Oman pään peli ok. Risteli torjui loistavasti, ehdottomasti paras tänään. Ahopelto ja Saloranta olivat hyviä.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
5 pelaajaa edellisestä Leki pelistä Ilveksen mukana tänään. Laitamäki, Hopponen, Savilahti, Liuksiala ja Valtonen. Hvyänä näen sen että Kooveen omat pelajat pääsee pelaan, eikä kuluttaan penkkiä eli Ojanperä, Hurme, Rissanen, Putkonen ja Lindfors. Saas nähdä miten äijät suoriutuu.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Puolustusvirheisiin kaatui taas. Laakso oli 4 maalin aikaan jäällä, melkein samat ilvessuo. Tuo pari oli ihan pihalla, kun heidän piti olla ne luottokaverit. Ojanperä taas oli hyvä, laukoi ja oli 3 kooveen maalin aikaan jäällä. Putkonen kans ihan ok. Vois pojille antaa enemmänkin peliaikaa.
 

X-Stiff

Jäsen
Taisi tuo Laakso olla melkolailla paljon jäällä eilen, eli ei nyt ihan hänen piikkiin voi laittaa. Mitä tuohon Putkoseen tulee niin aika huono oli, vaikka Imatralta onkin. Ketterän huonoutta oli paljon eilinen lopputulos. 2 erää täyttä kakkia.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Peräpää tekee turhan paljon virheitä, mikä näkyy päästetyissä maaleissakin. Ketterän neljäs perjantaina oli oikein hyvä esimerkki syöttövirheistä, joita vain tulee peleissä liian usein. Lisäksi sijoittumisen kanssa on ongelmia, samoin kuin kaksinkamppailupelaamisessa. Toki tämä ei ole uutinen, jos vaan yksikin tasoa nostava pakki olisi saatavissa jostain, niin... Hyökkäyspelin taso on ihan kelvollinen, Ahopeltoa voisi koittaa ylemmissäkin ketjuissa. Pelaa ketjukavereitaan paremmin melkein joka pelissä.

Mutta ei tämä sarjan kovuus KOOVEElle yllätyksenä ole tullut, tiukkaa on ja tulee olemaan. Mielenkiinnolla odotan saako porukka hinattua joukkueen pois karsinnoista. Ei se mahdotonta ole.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Huh, hieno ja ansaittu voitto. Risteli oli taas avainmies tietysti. Koko hyökkäyskalusto oli hyvä. Ekaa kertaa voi sanoa, että Tikka pelasi hyvin ja jalka liikkui. Tänään oli kiva kattella yritteliästä pelaamista, liike riitti kevyesti.

Pakistokin oli ok. Laakso toki pisti pelin jännäksi lopussa kun tarjoili Saarelaiselle ilmaisen kaapin.

Tärkeään saumaan tuli tämä voitto. Rovaniemeltä on pisteitä otettavissa, jos vaan jalka vielä liikkuu. Kokkola on pahempi paikka, mutta jos peräpää onnistuu niin jotain on mahdollista sieltäkin tarttua mukaan.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Odotettu tulos eilisestä, kolmas erä selkeästi Hermeksen. Alku oli hyvä ja toisessakin vielä oltiin mukana, vaikka pakka hajoilikin välillä.

Tänään taas vastus jolta pisteitä voisi hyvin ottaa. Yrjölän täytyy maalissa onnistua, pelaajisto pystyy kyllä kaatamaan RoKin. Kolmas peli ja reissaaminen on kotijoukkueen etu tottakai. Jos KOOVEEn jalka liikkuu niin pisteitä tulee.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Hiljaista on, joka rintamalla. Hopponen viihtyy Ilveksen mukana ja se syö ohutta peräpäätä aika lailla.

LeKi-pelit meni miten meni, kotona oli sentään hiukan yritystä. Eilen Joensuussa KOOVEE teki mitä pystyi, mutta perässä juoksemista se pääosin oli.

Ahonen on osoittautunut ihan ok peruspakiksi, mutta Tammisesta ei ole paljon iloa ollut. Hiukan hidas tuntuu olevan, eikä kädetkään kovin maagisilta vaikuta. Ykköskentässä ja ylivoimassa jatkaa silti edelleen.

Uus päivä ja SaPKo vastassa. Haka kakkosessa on aina sauma yllättää. Pisteitä pitäis tulla, muuten menee pelailuksi ennen karsintoja.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Jatketaan yksinpuhelua. Komea voitto - ja ansaittu. Vaikka omassa päässä on välillä vaikeaa, niin tänään oli saumat laittaa peli pakettiin aiemminkin.

Kolmannessa erässä oli vissiin neljä tolppaa ja yksi ylärima, jota ihailtiin vielä videoltakin. Samaten toisessa oli useampi sauma niitata musta verkkoon, onneksi nyt riitti noi neljä.

Ei se Tamminen tänäänkään nopeudella loistanut, mutta pelas jo hyvin. Ehkä se seisoo sittenkin. Ylivoima oli hyvää, vaikka maaleja ei yhtä enempää tullut.

Koivula toki oli hyvä, mutta moni hyökkääjä esiintyi positiivisesti.

Ehkä se tästä vielä. Pitempi pisteputki on optimistin mielessä heti kun voitto tulee.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Toivottavasti Hopponen on mukana pohjoisen kiertueella. Hukin poissaolo ihmetytti Sapko pelissä, samoin Tikan. Jyväskylän vahvistus sai vihdoin maailn. Tais olla mukana jossain ylivoimassakin. Taitoo kaverilla on, tehot vaan puutuu.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tänään olis saumaa ottaa kolmas peräkkäinen voitto, IPK on kaadettavissa oleva sakki. Valtonen on poissa viime pelin kokoonpanosta, muuten hyvä ryhmä jalkeilla Iisalmessa. IPK pelaa toisen pelinsä valmentajan vaihdon jälkeen, ensimmäisestä tuli voitto. Ristelille ja puolustuspäälle hyvä peli, niin pinnat voi Tampereelle matkata.

TuTo-peli osoitti, että KOOVEE pystyy sarjan parempiakin joukkueita voittamaan. Se oli hyvä peli, jossa liuta tekopaikkojakin jäi käyttämättä. Toki sitten yv oli toisaalta todella tehokasta.

Tamminenkin on parantanut hyvin peliään, Mäkelä on ollut hyvä lisä pakistoon. Liikkuu hyvin ja on kiekollisena sarjaan ihan hyvä pakki. Toivotaan pisteitä tänään ja huomennakin Rovaniemeltä. Kaksi tärkeää peliä, koska vastustajat eivät KOOVEEta häävimpiä ole.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Sihvonen pääsee nyt Tammisen ketjuun. Jospa nyt vihdoin tulee tulosta. Huomenna Rokilla maalissa vain 2 peliä pelannut molari. Jos eivät nyt lainaa molaria ennen sitä jostain
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Semmosta tästä reissusta, ei kyllä mitään hyvää jäänyt käteen. Molemmat pelit sekavaa pelailua, viisikkopelistä ei tietoakaan kummassakaan pelissä. Koivula olis syytä saada takaisin kentälle ja kotipeleihin jostain taas vääntöä lisää. Nyt vajottiin niin alas kuin mahdollista. Toivotaan, että jätkillä riittää vielä virtaa ja munaa nostaa tasoaan.

Ei noita pelejä paljon muistella kannata.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tasonnosto tuli, Ilves-avut tulivat tarpeeseen. Kyllä omat pojatkin silti pelasivat taas paljon edellisiä paremmin. Ipan tän illan neloskentästä toivon mukaan muutama apu huomiselle saadaan. Jos, niin mahdollista on KOOVEEn kaunistella kotisaldoa. Jokipojat ei ihan terästä ole vieraskaukaloissa ollut ja ilmeisesti lenssua ja pitkää pelikieltoa on päällä. Asenteen pitää olla kunnossa alusta asti ja Ristelin maalissa.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Alku oli eilen ihan hyvä, mutta jäähyjä tuli aivan liikaa ja lopussa pelailtiin puolivaloilla. Jäähyistä 3-4 menee tuomarien piikkiin, mutta siitä huolimatta heikko esitys.

Tänään Keuruulla mukana kuusi pakkia, vain Valtonen Ipasta ja Yrjölä maalissa. Jos en olisi optimisti sanoisin että ainekset kunnon katastrofiin ovat valmiit. Mutta koska olen, niin lykkäsin petsin KOOVEEseen yli kuuden kertoimella.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Hyvin jätkät väänsi Keuruulla, ei siinä mitään. Vastus oli eilistä kevyempi, joten pikku saumaa oli pisteille. Vaikka etenkin tokassa erässä pyörittiin paljon omassa päässä. Ero vaan kasvoi ylöspäin, joten pisteiksi asti pitäisi onnistua peleissä. Saloranta oli paras tänään, sai luistimet liikkeelle. Yrjölä myös maalissa teki kelpo esityksen, viisikotkin auttoivat kohtuullisesti. Nyt saatiin pidettyä usein KeuPa pois parhailta paikoilta ja laukauksia ei montaa päästetty ampumaan parhaasta sektorista ilman häirintää.

Kyllä KOOVEE ihan mestistasolla on, vaatisi yhden oikeasti sarjaan kovan pakin ja ehkä 1-2 vahvistusta hyökkäyspäähän. Sitten ropisisi pisteitäkin enempi. Nyt etenkin omassa päässä joukkue on liian pehmeä kaksinkamppailuissa. Eteenpäin ja seuraavista pinnoja, sanon ma.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Savonlinnasta tarttui pari pinnaa mukaan, vaikka hyökäyspeli ei täyttä terästä ollutkaan. Puolustus toimi kumminkin hyvin ja Risteli oli rautaa. Walli on hyvä lisä alakertaan, onhan sieltä kokoa ja kovuutta puuttunut.

Tänään on aika painaa Rokia nokkaan ensimmäisen kerran tällä kaudella. Vastus on aika arkinen ryhmä ja tulee kaukaa. Jos peli on jokseenkin uomissaan, niin pisteet jäävät Tampereelle. Ennustan, että Saloranta on MOM, tosin vaatii ketjukavereilta apuja. Tammisen -15 yhteentoista peliin ei todellakaan vakuuta, pitäis kuitenkin olla sarjaan ihan hyvät jätkät ympärillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy