Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana aatu10, 17.05.2018 klo 15.17.

 1. Kappis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
  Juu tilanne ei vaikuta hyvältä mutta onhan tässä tosiaan kuukausi aikaa. Ilveksen lainatkaan eivät vie KOOVEEta menestykseen, sen verran pieni rinki on Ipalla. Mitä tulee viime kauden pelaajiin (sandvik, anttila, niemi, sulo, törmänen ja hilden) - yksi tähtää Ruotsin, yksi on alkanut valmentaa, yhden suunnitelmat on kakkos-joukkueessa jne. Joukkueen syömähampaiksi näistä kenestäkään ei ole Mestiksessä. Nyt on KOOVEEn kokeneella johdolla kuukausi aikaa naarata kunnon pelaajia ettei kaudesta tule täysi pannukakku,nimimerkillä "kannattiko varata kausari".
   
 2. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Koovee uutisoi kolmen tryoutilla olleen pelaajan sopimuksesta. Toivottavasti onnistuvat Mestis-tasolla.

  Ps. Jos joku on yhteyksissä tuonne Kooveen suuntaan, niin sivuja olisi mukavampi käyttää jos sinne lisätyt linkit olisi suoraan klikattavissa.
   
 3. oldcoach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
  Mitä linkkejä tarkoitat? Ainakin mulla ne aukeaa klikkaamalla
   
 4. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin mullakin nyt. Joku on käynyt korjaamassa. Myös osaan vanhoista uutisista näemmä.
   
 5. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Nokian turnaus tänään: Hermes - Koovee 0-1, LeKi - Koovee 3-1

  Ekassa pelissä hyvää taistelua Kooveelta kovaa Hermestä vastaan. Koovee paransi koko ajan pelin edetessä ja nähtiin muutamia hienoja kuvioitakin hyökkäyspäässä. Ylivoimakin pyöri pelin lopussa mukavasti, Mäkelä kapellimestarina viivalla. Ekan pelin onnistujia Sillanpää, Risteli, Putkonen, Mäkelä, Ojanperä ja Kregankin väläytteli osaamistaan.

  Toisessa pelissä Sillanpää ja Putkonen hävisivät massaan, mutta Kreganin päästyään keskelle kiihdytti vaan vauhtiaan. Pitkän läpiajon päätteeksi teki myös hienon maalin. Kregan on vahvistus kyllä, kun vaan saa tekijämiehen rinnalleen, niin tulostakin tulee. Toisessa pelissä myös Ahopelto väläytteli. Seurasin nuorta tsekkiä Dajcaria ja osaa kyllä liikkua ja olla oikeessa paikassa. Pelituntumaa kun saa lisää, niin hyvä tulee.

  Muuten LeKi-pelissä ei nähty enää niin kurinalaista puolustamista kuin ekassa ja LeKin maalit tuli varsin helposti. Maalivahtia ei niistä voi syyttää missään tapauksessa. Mun mielestä kyllä pirtee esitys Kooveelta tänään ja varsinkin henki joukkueen sisällä oli hyvä ja vaihtoaitiossa oli rento meininki.
   
 6. Takamies Jäsen

  Positiivinen esitys KooVeelta oikeastaan molemmissa peleissä, vaikka toisessa tulikin käkeen. Ekassa oltiin etenkin erien alut hieman purjeessa, mutta sen jälkeen paranneettiin koko ajan. Risteli oli hyvä ekassa pelissä eikä maalivahtiin kaaduttu finaalissakaan. Ahopelto esiintyi edukseen mielestäni molemmissa peleissä. Yleinen peli-ilme ja kamppailupelaaminen oli parantunut viikossa merkittävästi.
  Dajcarista kyllä toteaisin, että tässäkään pelissä ei vaikuttanut muulla, kuin huomattavalla koollaan. Liike ei ole riittänyt missään vaiheessa vielä näihin karkeloihin ja hieman kyllä epäilen tuleeko koskaan riittämäänkään. Käsiäkin kaivataan kaverille lisää, joten en näe käyttöä jos omiakin pelaajia on tarjolla. Junnuja ei tänään enää juuri kokoonpanosta löytynyt, mutta Ojala oli kiekonkanssa näppärä ja oli murtautua pari kertaa läpiajoonkin. On ohittanut monta "kokenutta" pakkia nähdyn perusteella.
   
 7. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Onkos kellekään tullut kesäkuun kausarivarauksesta laskua tai muuta infoa?
   
 8. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  LeKi - Koovee 2-1. Tasainen peli noin kokonaisuutena, tosin 2. erässä Koovee painoi vimmatusti, kuten torjunnat 14-4 kertoo. Kooveen ja LeKin alivoimapelit oli hyviä. Kooveen ylivoima välillä aivan kauheeta, LeKi oli tässä osassa edellä. Kooveesta erottui järkevällä ja kypsällä pelillä Branislav Panuk, Mäkelä oli edelleen hyvä ja Risteli tietty. LeKistä erottui Matias Haaranen ja Otto Mäkinen myös jäi mieleen.
   
 9. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Testattava ollut Valtteri Peltonen on Finhockeyn pelaajasiirtojen mukaan tehnyt 2.9. sopimuksen Kooveen kanssa. Pelasi viikonloppuna myös Kooveen A-nuorten pelin.
   
 10. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  HCIK-pelissä tänään Kooveen ykkösketjussa on Kim Störmberg, viime kausi SaiPassa.
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä! Tällaisia (tai ei edes välttämättä edes läheskään näin kovan kaliberin) pelaajia KooVee kaipaa. Jos on edes yhden kentällisen verran ns. rutinoituneita pelimiehiä, niin kokemattomien nuortenkin urakka helpottuu kovasti.
   
 12. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Jatkoajan toimittajien tyrmäämä Koovee voitti eilen Kiekko-Vantaan ja eteni jatkoon Cupissa. Miltä Kooveen 5-0-tyrmäystappio TUTOlle nyt näyttää, kun LeKi hävisi samalle porukalle kotonaan 1-10? Tosin TUTO hävisi Cupissa sitten Karhu HT:lle...
   
 13. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Onnea jatkoon! Reilua peliä ja paikoistahan ne maalit tehdään.
   
 14. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee - Ketterä 1-2. Tasainen peli. Tahmeeta ja varovaista peliä molemmilta aina Ketterän 2. maaliin asti. Sitten vauhtia ja tilanteita tuli eri tavalla.

  Kooveella Strömberg rakensi monta hyvää tilannetta ja muutenkin erottui muista rohkealla pelillä. Ilveksen kaksikko sai vastuuta ja kiekkoa pelattiin turhankin usein heidän kautta. Yllättävän vähän he erottuivat muista Kooveen pelaajista.

  Ketterästä yritin seurata ranskalaisvahvistus Maiaa, mutta ei kyllä erottunut mitenkään. Kyllähän Ketterän peli oli välillä vahvaa ja syöttöpeli näyttävää, mutta tehokkuus puuttui. Tosin Koovee myllytti myös tehottomasti ja kiekkoa yritettiin väkisin hakata lihamuurin läpi. Lopussa maali sitten tulikin. Perjantaita odotellessa.
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hyhhyh... En tiedä sitten miltä näytti livenä, mutta telkkarista katsottuna aika kauheaa roiskimista ja vippailua. Totuus paljastunee pikkuhiljaa 28.9. lähtien... Oli pikkuinen ylläri monelle Imatralla viime vuonna.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tryoutilla KooVeessa ollut Ali Liikanen on löytänyt pelipaikan Puolasta, lähteenä liiton siirtotaulukko.
   
 17. Magnus Ladulås Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Ilves
  Onkohan tässä kaikki pelaajat? Dynamo tarvitsee kipeästi 5-10 kunnollista ja aikuista pelaajaa. Näillä pelaajilla Suomi-sarja kutsuu, valitettavasti.
   
 18. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  K-Vantaa voitto herätti hieman luottamusta (en siis ottelua nähnyt, mutta tuloksen perusteella), mutta nyt se luottamus kyllä kaikkosi. Ketterä oli puolet pelistä höntsämeiningillä, mutta eipä ollut silti KOOVEElla hirveästi annettavaa. Ei noussut esiin Ilveksen lainaukotkaan. Pirteimmät olivat Putkonen ja Saloranta.
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Olet muuten aivan oikeassa. Onhan tuo hirveää edes näin sivusta ja vastustajan kannattajana katsella.
   
 20. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä se kummastuttaa, jos jengi on suurin piirtein tässä. Koovee hinkui kovasti Mestikseen ja paikan lahjana sai, mutta sitten seura ei tee elettäkään panostaakseen Mestis-tason joukkueeseen.

  Noh, toivottavasti olen väärässä.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lieneeköhän tarkoitus muutenkin ollut "lypsää" rahaa mestiksessä yhden kauden ajan ja ehkä toivoa että tuolla pelaajamateriaalilla voisi edes osan kaudesta pyristellä. Otetaan kasvaneella kausikorttimyynillä, sponsoreilta ja Ilvekseltä rahaa. Suomisarjaan verrattuna hieman mahdollista parempaa tulosta kenties tuolla yhdistelmällä vaikka jumboksi jäisi?
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Niin, totta tai ei niin surulliselta näyttää KooVeen mestislähtö kyllä. Se vaan on aivan kylmää faktaa, että tuolla materiaalilla ei vain yksinkertaisesti ole mitään palaa Mestiksessä. Koovee tarvitsee ehdottomasti useamman Strömberg/Savilahti tasoisen hyökkääjän ja noin 5kpl Mestiskelpoisia pakkeja. Nyt Kooveen peli kuolee jo omalla alueella, kun pakit ei saa ensimmäistä avausta perille, eikä pääse jalalla minnekkään, jos ja kun paine siellä Kooveen päässä tulee olemaan hirmuinen, koska muut joukkueet haistavat veren melkolailla heti alusta saakka. Kuten jo aiemmin mainitsin tulee ns. totuus lyömään aika kylmästi päin naamaa, kun sarja alkaa ilman useita isoja hakuja.
   
 23. Kappis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
  Niin kyllähän ennusmerkit on että kaudesta voi tulla pannukakku ilman hankintoja. Ennakkoon Ilveksellekin povattiin ankeaa kauden alkua kun rosteri ei ole tasokas mutta pelit ovat lähteneet käyntiin hyvin. Annetaan pelien näyttää ja kommentoidaan sitten onko pakkien huono avauspelaaminen heidän osaamattomuutta vai onko hyökkääjät liian kaukana/ajoitukset pielessä jne. vai onko pelisysteemi hukassa! Kausari on taskussa joten kommentoidaan kun tosipelit ovat alkaneet.
   
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En usko hetkeäkään, että noin perinteikäs seura kuin mitä Koovee on - että heillä olisi intresseissä lähteä "rahastus"keikalle mestikseen.
  Kun JHT ei huolinut paikkaa kesällä ja Kooveelle sitä tarjottiin - he siihen tarttuivat ja joutuivat siinäkohden takamatkalle pelaajiston kasaamisen suhteen.
  Jos heitä karsinnat kutsuvat kauden päätteeksi, niin sanompa vaan että kivinen on tie suomisarjalaisella porukalla kääntää tuotakaan joukkuetta katolleen. (niin paljon siitä huomattavasti kovemmasta runkosarjasta saa imuapua loppukoitoksiin)

  Isoa peukaloa täältä Tampereelle!
   
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nykymuotoisessa Mestiksessä rahastamiselle röhönaurua.

  Taisin itse olla palstan ensimmäisiä ilkkuja tai ihmetteljöitä KooVeen kokoonpanon suhteen. Edelleenkin samaa mieltä, että mopolla ollaan nyt lähdössä vähän liian isolle tielle, mutta jos kuitenkin koitetaan keksiä jotain positiivistakin:

  * Maalivahtiosasto ei ole välttämättä huono, etenkin Lassi Yrjölällä on potentiaalia nousta hyvän tason Mestis-vahdiksi.
  * Moni pelaajista on ollut junnuissa hyvä, mutta peliura ei ole sitten edennyt ihan odotettua reittiä pitkin. Yllätyspotentiaalia on, nyt kun saavat ison mahdollisuuden.
  * Ilves hankkinee kauden aikana lisävahvistuksia, mikä saattaa tietää lisää laina-apuja KooVeeseen.
  * Ja hei, jos ja kun karsinnat koittaa, niin koko jengillä on jo siinä vaiheessa kauden verran sitä kaivattua Mestis-kokemusta.

  Mutta kyllä edelleen tilanne lienee se, että valmiita ja varmoja pelimiehiä pitäisi olla vähintään sen kentällisen-puolentoista verran, jos haluaa pärjätä. Se helpottaisi näiden nuortenkin pelaamista ihan huomattavasti.