Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana aatu10, 17.05.2018 klo 15.17.

 1. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Mestis pyritään pelaamaan kaudella 2018-19 12 joukkueella. JHT ei hae Mestis paikkaa, sen sijaan KOOVEE hakee. Lisenssihakemus käsitellään ma 21.5. Lähde: tampereenkoovee.fi/
   
 2. Tänään sitten ilmeisesti liitossa istutaan alas käsittelemään KOOVEE:n tilannetta. Saisivatkohan tänään jo lopullisen ratkaisun asiaan?
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onnittelut KOOVEE:lle!!
   
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onnittelut myös täältä! Pleijareiden ja karsintojen paras Suomi-Sarja joukkue, joten nousu meni ihan oikeaan osoitteeseen.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnittelut. Toivottavasti saadaan Tampereelle vakaa Mestisjoukkue, joka ei liiemmin lähtisi farmiksi, vaan yhteistyöorganisaatioksi. Muille Mestispelaajille varmaan myös hienoa käydä pelaamassa Hakametsässä. Toivottavasti kerkiätte saamaan vielä hyvän joukkueen kasaan ja tekemään "Ketterät".
   
 6. Onnittelut KOOVEE:lle! Tuoretta verta Mestis kaipaa, ja varsinkin pysyvää laadukasta organisaatiota. Espoo United oli hetken huumaa ja LeKi on puhdas farmi, toivottavasti teistä on ottamaan vakituinen Mestis-paikka, ja olla yhteistyöseura eikä farmi kuten @Knap tuossa äsken sanoikin. Tervetuloa!
   
 7. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Onnea KOOVEElle sarjapaikasta. Nyt toivetta Jatkoajan ylläpitoon. Espoo U pois Mestis -osiosta ja KOOVEE tilalle, vai onko Espoo niin rakas, ettei muutosta tehdä ennen kauden alkua?
   
 8. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Onnea tosiaan KOOVEEn kundeille, vanhojen rasvanahkojen jengille. Jahka SaPKo saapuu Hakamettään, niin koetan kerran olla paikalla. Olisihan siinä wanhaa mestaruussarjan nostalgiaa jo hippusen ja saahan siellä keskivertoo paremmat hallimätöt.
   
 9. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Liekkö Tampere niin vähäpätöinen kiekkopitäjä (versus Espoo), ettei pidetä tarpeellisena antaa palstatilaa....
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  En oikein ymmärrä tätä itkua aiheesta, ainahan näissä jatkoajalla on kestänyt. Ei tässä mitään poikkeuksellista ole.
   
 12. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  ja Suomen cupin loppuottelun uusinta vuodelta 1968!!

  JOL
   
 13. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 14. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitenköhän modernin ajan seuraikoni Janne Anttila, vieläköhän riittäisi intoa pelata Mestiksessä vai lopettaako?
   
 15. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Myös KOOVEE käynnistänyt kausikorttikampanjan. Tavoitteena saada 500 kausikorttia liikkeelle hintaan 99 euroa.

  Lähde: http://www.tampereenkoovee.fi/
   
 16. Kappis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  No ei nää uudet kilpailusäännöt kovin tehokasta yhteistyötä mahdollista, koska ensi talvena Mestiksen kokoonpanossa saa kerrallaan olla vain viisi lainapelajaa ja syyskaudella ylipäätään saa kierrättää vain 15 lainapelaajaa mestis-joukkueessa. Lukuun lasketaan Liiga- tai KHL-joukkueen edarissa tai millä tahansa junnuportaalla kirjoilla olevat pelaajat. Eli Ipa ei voi lähettää edes B-junnuistaan jonneja lainalle Mestikseen vaan käytännössä on tehtävä seurasiirto ennen kauden alkua.
   
 18. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen näkemys. Minun nähdäkseni rajoitus vaikuttaa todella vain Mestis-seuroihin, joilla on ollut lainapelaajia useasta eri SM-liigaseurasta ja toisaalta SM-liigaseurojen mahdollisuuteen lähettää vakikokoonpanon pelaajia loukkaantumisten jälkeen hakemaan pelituntumaa pelin tai parin ajaksi Mestikseen.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan 5 pelaajaa kerralla jopa aika paljon jos sitä yhteistyötä tehdään yhden seuran kanssa, isoin kysymys on varmaan saadaanko kaikkia paikkoja täytettyä Ilveksen osalta vai tuleeko liikennettä myös muista joukkueista. Tuo 15 pelaajan pyöritys kuitenkin on melko sallivakin.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Noissa tosiaan vielä kannattaa huomioda se että koko kauden lainat ei vie kiintiöitä eli liikennettä voi tulla aika paljonkin lopulta.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hieno, että Tikka jatkaa Mestiksessä. Toivotaan, että saa pelejä alle eikä joudun viimekautiseen rumbaan.
   
 23. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey