Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Tampereen KOOVEE 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana aatu10, 17.05.2018 klo 15.17.

 1. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tulihan se pakkovoitto, komeasti riitti tänään. Vaikka tuomarit tarjosivat kahden miehen ylivoimankin RoKille. Yllättäen Lehtonen nousi esiin kahdella maalilla, joista toki ensimmäinen meni vierasveskarin piikkiin. Tikan vaihdan mieluusti Elomaahan, jalat käyvät sen verran ripeämmin. Nyt ei RoKilla jakoa ollut, KOOVEE oli kuitenkin niskan päällä melkein koko pelin. Ihmeen lämpöisinä kävivät rovaniemeläiset pelissä, varmaan otti koville kun pataan tuli joka rintamalla.

  Toivottavasti Valtonen olisi käytössä usein, on hyvä vahvistus KOOVEElle. Nyt pakistokin näyttää ihan kelvolliselta, Walli on hyvä lisä alakertaan ja muutkin ovat nostaneet hiukan tasoaan. Kun Risteliin voi kans luottaa, niin ihan hyvä pakka on kasassa nyt. Nousu pois karsinnoista on tietysti matkan takana vielä. Ens viikolta voitot kotipeleistä, niin toivoa on edelleen.
   
 2. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Ahopelto pääsee tänään näköjään koittaa liigavauhtia Ilveksen kakkoskentän keskellä. Hieno juttu, toivottavasti onnistuu.
   
 3. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Todetaan nyt tännekin, että hyvin Ahopelto veti kun sauman sai. Eiköhän tuosta lisää virtaa saa KOOVEEnkin loppukauteen.
   
 4. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Tärkee viikko. 6 pistettä olisi otettava ja siis peliitat on voitettava. Jos kaikista tulee tappio, ero viivaan on yli 12 pistettä ja pelejä saman verran jäljellä. Karsinta kutsuu sitten
   
 5. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  LeKi ja Peliitat ovat voitettavissa kotona. KOOVEE on edellisistä kohtaamisista vahvistunut ja LeKi heikentynyt, joten saumaa on. Toki vaatii onnistumisia joka osa-alueella ja mielellään ainakin Valtosen pelaamista. Peliitat on parantanut tuloksellisesti paljon, mutta on kotona voitettavissa. Kieltämättä vähintää kuutta pinnaa vaatii tämä viikko. Ne kotipeleistä, niin kaikki siihen päälle sunnuntailta on kermaa kakun päällä.
   
 6. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Eipä tullut voittoa Lempäälän protestilistalaisista, vaikka puoli tuntia näytti hyvinkin mahdolliselta kolmelta pinnalta. Vieras oli edellä kaksinkamppailuissa, mutta muuten ei isoa hätää ollut. Karvauksen alle KOOVEE jäi välillä pahastikin, ja siksi ajoittain oli vaikeaa päästä pois omista. Peli sinänsä oli ihan ok, ylivoima nyt ei kyllä toiminut oikein yhtään. Sääli, että kolmannen erän alun sauma viedä peli hukattiin. Peliitat on jo kaadettava, ja eiköhän se kakkoshallissa taas onnistu. Rosteri on ok, kun vielä Hopponen saataisiin jalkeille lauantaina.
   
 7. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  No piti ihan itekkin kattoo toi protestilista Lekin osalta. 20 verovelkoja ja kymppi muita. Eihän se paljon ole, mutta nyt kun sitä rahaa pitäisi tehdä niin mitenkäs sitten kesällä. Oishan tuo hyvä että Leki säilys sarjassa kuitenkin. Paikallispelit on kuitenkin Kooveellekin tärkeitä. Tietty jos leki poistuisi, voisi farmisopparin tehdä tapparan kanssa. Onhan noi tapparan juniorit ja ylijäämäpelaajat valovuoden edellä Ilveksen pelaajista. Sitä voisikin ihmetellä enemmänkin, miksi näin on. Valtonen on ainut, mistä kooveelle on ollut jotain iloa.
   
 8. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Joo, ei tässä osaa minkään joukkueen konkkaa toivoa ja paikalliset ovat taloudellisestikin hyvä juttu. Tuppaa vaan Lempäälä tuolla listalla esiintyä ja ongelmia oli jo kauden alussa.

  Ilves-avuista Valtonen on ollut ykkönen, muita enemmän pelanneita on toki ollutkin lähinnä pakistossa. Ilman yhteistyötä olisi pitänyt olla paljon enemmän omia pelaajia, sikäli avutu ovat olleet tarpeen. Laakso on parantanut alkukaudesta kyllä.

  Mitä Tapparan ja Ilveksen junnuihin tulee, niin tällä hetkellä Tappara on edellä yllättävän paljon.

  Huomenna Peliittoja pataan niin toivo elää yhä.
   
 9. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hellanlettas mitä ääliömäisiä kirjoituksia, koville voi häviöt ottaa, mutta ei pitäisi ihan näin typeriä kommentteja antaa (kilpuri ja ktmike). Kooveellako sitä rahaa sitten on oikein kunnolla? Eikös sitä pitäis mennä pelaajakaupoille, eikä keikkua viimeisenä? Ilves on ollut varmaan jo vuosikymmenen perse auki kuin tuuranputki. Annetaan selityksiä, kun on näitä nuoria nousevia tähtiä, mutta kun niillä ei tunnu kuitenkaan peli kulkevan tappiin asti. Jätetään nämä katsojaluvut ja talousasiat niitä hoitaville ja keskitytään me vain peleihin.
   
 10. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Peliitat oli tänään kesy, todella kesy. KOOVEE hoiteli homman helpohkosti, vaikka ajoittain omaan päähän taas juuttuikin. Ristelille nolla, mikä on hieno homma. Pari oikein hyvää torjuntaakin - ja pari kopsahti rimaan. Peräpää pelasi hyvin. KOOVEEnkaan peli ei oikein auennut missään vaiheessa, kolmas erä oli silkkaa höntsää. Peliitat kävi tänään valmennuksen johdolla todella lämpimänä, muutaman ukon pelikin sekosi puhtaasti kasetin kestämättömyyteen.

  Jos huomenna meinataan pisteitä saada pitää tekemisen olla kovin toisenlaista. Väitetään nyt edelleen, että LeKikin on voitettavissa oikein hyvänä päivänä.

  Hurmeella riitti tänään yritystä mukavasti, mielestäni voisi saada minuutteja seuraavissakin.
   
 11. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kyllähän se pientä ihmettä vaatii Lekin voitto Lempäälässä. Ainut pieni mahis on siinä, että Leki aliarvioi KV:n
   
 12. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Juu, ei kuulunut ihmettä ei. Peliä en nähnyt, mutta numerot kertovat varmaan olennaisen.

  Tulevaisuuttakin on näköjään mietitty, ja hyvältä kaikki tämä minun luetun ymmärtämiselläni kuulostaa.
   
 13. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Löytyisikö täältä tietoa, miten Sami Tamminen on pelit pelanneet teillä?
   
 14. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Väläytteli välillä osaamistaan, rakentaa hyvin peliä. Ei kuitenkaan aktiivisesti pyri maalipaikkoihin
   
 15. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kooveella huomenna Ilveksen uusi maalivahtivahvistus Dostal maalissa. Varmaan muitakin on, koska ilveksellä on seuraava peli vasta lauantaina.
   
 16. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Mitä helvettiä! Ahopelto loppukaudeksi ilvekseen. Näikö koovee heittää pyyhkeen kehään jo tässä vaiheessa! Nykyrosterista ei löydy kyllä korvaajaa millään. Ja johtoporras vielä iloitsee siitä kun joukkueen paras pelaaja viedään pois! Voi vittu!
   
 17. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  Nii-in, harmittaa vietävästi vaan eikös tämä ole jutun juoni: pärjätäkseen KOOVEEn on annettava mahdollisuus pelaajille mennä kokeilemaan ja ihan kokonaan eteenpäin, sillä eikö muutoin kävisi niin, että yhteistyösopimuksia liigaseurojen kanssa ei syntyisi eikä kukaan nuori kehittyvä pelaaja edes haluaisi tulla Dynamoon jos tie on tukittu? Mistä niitä pelaajia sitten saataisiin? Toki varmaankin pelaajia saataisiin tulemaan ja sitoutettua paremmin isolla rahalla mutta kun sitä ei taida olla. Seurahan on tainnut pyrkiä profiloitumaan nimenomaa kasvattajana (koska rahaa ei ole koviin konkareihin??) ja silloin homma menee näin. Johdon ilo lienee juuri siinä, että nyt muut pelaajat huomaavat, että tässä on oikeasti yksi hyvä reitti liigaan ja siksi KOOVEE voisi olla yksi vaihtoehto. Katastrofihan se olisi tulevaisuutta ajatellen jos johto kieltäisi siirron. Vaikka ei sekään huokutteleva ajatus ole, että sarjasta pudotaan kun vähäisetkin riittävän Mestis-tason omaavat viedään päältä. Mikähän muutoin on taso: Mestiksen heikoin joukkue versus Suomi-sarjan parhaat? Pärjääkö KOOVEE vai meneekö selviytymistaisteluksi jos (ja todnäk kun) karsintaan joutuu? Toki varmaankin kaikilla seuroilla on sama tilanne: jos pelaaja saa riittävän houkuttelevan tarjouksen "ylhäältä" niin ei kai kenenkään siirtoa ole estetty!? Pelaajalle tällaisessa ei ole mitään riskiä vaikka toisaalta joskus on tullut mietittyä sitä sitoutumista joukkueeseen tai ehkä enemmänkin sen puutetta...
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sami Tamminen jatkaa loppukauden KooVeessa lainalla KooKoosta.
   
 19. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Sehän tässä se ongelma on, karsinta odottaa varmasti ja vastaan tulee kiekko- Espoo tai pyry. Nyt kun rosteri alkoi olla kasassa ja pystyi haastamaan kaikki muut paitsi lekin ja Hermeksen, niin se pakka hajoo tähän. Aika helvetin ison riskin Kooveen johto ottaa. Nyt on vielä 4 pelin vierasputki edessä.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Unohditko Hokin, vai pidätkö vain varmana että K-Espoo tai Pyry voittaa Suomi-sarjan? Vai uskotko siihen, että Koovee ei ole viimeinen?
   
 21. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tapaus Ahopelto on kyllä kaksijakoinen. Toisaalta KOOVEE teki hyvän työn ja Ahopelto nosti tasoaan. Hyvä niin. Tiedä sitten kuinka paljon peliaikaa irtoaa Ilveksessä kevään aikana. Toivottavasti paljon kun siirto on tehty. Todella paha menetys KOOVEElle.

  Tamminen vaikuttaa pihahöntsyjen kuninkaalta, kädet käy kikkaa koitetaan. Mutta on kiekon kanssa hidas ja pelaa todella vähän kohti maalia ja on välillä flegmaattinen.

  Järvinen ''saatiin" myös KooKoosta. Silmiinpistävä ominaisuus miehellä on hitaus. Mieluummin kattelis vaikka Riekkoa. KooKoolle hyvät kaupat molemmat, ei nämä liigaan kuulu.

  Dostal pudottaa Lehtosen kolmoseksi Ilveksessä. Onneksi varmaan ei saada nauttia Lehtosen esityksistä enää.

  Karsinnat kutsuu ja ykkössentteri meni. Kyllähän ne hiukan hirvittää, etenkin eilisen hengettömän esityksen jälkeen. Hokki kunnon vierasreissuna olis paha. Varsinkin kun siellä ilmeisesti on kohtuullinen nippukin kasattu.

  Pyry on varmaan aika kova myös. Espoosta en mitään tiedä ja muiden en usko pystyvän haastamaan mestisjoukkueita.
   
 22. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Hokki unohtui, sori siitä. Pahoja kaikki nämä 3 suomi-sarjan parasta. Onkohan Juupen mielipidettä edes kysytty kun ykkössentterin päästivät pois, Ei kait tässä auta kun laittaa kädet syvälle ristiin ja toivoa että Ilves häviää loput pelit ja jää ulos säälipleijareista. Saatas EHKÄ Ahopelto karsintoihin ja Savilahti, jos tervehtyy. Veto on tänään vetämässä Pelicansin puolesta :)
   
  Knap tykkää tästä.
 23. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Ilves on nimennyt Lassi Korpelan ( 4 ketju kooveessa), laitamäki ( miinustilaston kärki kun kooveessa syksyllä yritti) ja Haapasen pelaajiksi jotka voivat kooveessa pelata. Miksi vaan 3 pelaajaa? Tappara nimesi lekille täydet 5 + HPK 3 pelaajaa lisää. Ahopelto on pois, mites Laakso? Ilveksen sopimus mies hänkin.
   
 24. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Laakso on parantanut paljon syksystä, mutta ei kai sentään Ilves miestä liigaan nosta. Haapanen noista vahvistaa KOOVEEta, Korpela on ok.

  Sentteriosasto on kyllä huolestuttava.
   
 25. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOOVEEn uutisen mukaan ktmiken mainitsemien lisäksi Valtonen, Laakso, Nalli ja Lehtonen KOOVEEn käytössä kevätsesongilla. Lehtosta pelkäsin, toivottavasti Risteli kantaa silti vastuun keväästä, pidän huomattavasti luotettavampana maalivahtina kuin Lehtonen.

  Siinä on äijät, nyt aletaan mittaan kuka pelaa sata lasissa KOOVEElle. Panosta riittää, sikäli mielenkiintoinen kevät tulossa.

  Linkki KOOVEEn uutiseen.