jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ne 4-5 matsia mitä oon teidän peliä nähnyt niin en usko teillä olevan mitään hätää vaikka joutusitte karsintoihin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Tänään on sitten karsinnan harjoitus peleissä vastassa Hermes,toivottavasti valmennus pitää ristelin maalissa eikä jatka tyhmiä kokeiluja.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Nyt on alla neljä hyvää peliä, joista Joensuussa tuli takkiin mallikkaasta tsempistä huolimatta. Muutama huomio omasta näkövinkkelistä.

Näillä näytöillä karsinnat hoituvat ja mestispaikka säilyy. Mahkut viivan päälle ovat olemattomat, KOOVEEn kannalta harmi, että IPK ja Peliitat ovat heräilleet myös.

Toivottavasti Risteli pysyy ehjänä ja saa vastuun loppukaudesta suosiolla. On jatkuvasti hyvällä tasolla. Lehtoselle riittää varmaan Ipan aamujäät ihan hyvin.

Tamminen on ollut loistava Koivulan ja Valtosen kanssa, selkeä ykkösnyrkki. Hyökkäyksessä tilanne on ok.

Pakistosta on äijiä pudonnut, mutta jos ei enempiä loukkaannu, niin näillä pystyy klaaraan kyllä loppukauden.

Näitä pelejä on ollu kiva kattella, toivottavasti asenne säilyy runkosarjan loppuun niin on mukava vääntäytyä hallille kotipeleihin.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kauheeta oli eilinen peli. Mistä motivaatio ensi viikon peleihin?
Lindfors pelasi hyökkääjänä. Nuorten Mestiksessä valtteri mäkiviinikka 41 peliä. 41 maalia ja 29 syöttöä. Pääsiskö kokeilemaan millään Mestistä?
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Kausi on takana, kokolailla niinkuin saattoi ounastella se lopulta meni. Sijoitus sarjan viimeisenä ei ollut kauteen valmistautumisen perusteella yllätys. Iso kiitos Pajuojalle, että jaksoi vetää tämän ryhmän kunnialla kevääseen asti. Ei ollut helppo rasti missään vaiheessa vetää mestiskautta tuolla materiaalille. Hyvin onnistui. Karsinnat itsessään menivät helpohkosti, mielestäni koko joukkue pelasi niissä peleissä käytännössä yhden hyvän erän.

Ensi kaudella valmennuksesta vastaa pari Kuusela-Selin, joka hyppää Dynamoon paikallisvastustaja LeKistä. Toivottavasti LeKi silti selättää vaikeutensa ja kykenee jatkamaan Mestiksessä. Paikallispelit toivat sekä Hakametsään että Lempäälään väkeä katsomoon ja herättivät mielenkiintoa. Tuon näyttää sitten kevät.

Saa nähdä mitä pelaajarintamalla tapahtuu, mutta toivottavasti ainakin Risteli jatkaa. On sarjaan luotettava maalivahti. Pelaajistosta myös toivon mukaan jatkaa moni, mutta tuonhan näkee keväämmällä tai kesällä.

Kausikorttikampanjan alkua odotellessa...
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Iso kiitos juu pajuojalle, että jaksoi opettaa suomi-sarjan ja nuorten mestis pelaajia pelaamaan mestistä. Ihmeen hyvin pojat pärjäsikin syksyllä, vaikka pitkä tappioputki tulikin. Joulun jälkeen joukkue sai kaipaamaansa kokemusta niin taso nousi selvästi. Mielestäni pajuoja on vuoden mestis valmentaja. Tosi epäkiitollinen ja hankala homma hänellä oli ja hienosti selviytyi. Toivotaan, että joukkueen nykyrunko jatkaa ja siitä saadaan rakennettua uusi mestis koovee ensi kaudelle.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kooveen nuoret voitti tänään jännittävien vaiheiden nuorten mestis mestaruuden Lempäälässä. Ottelu päättyi jatkoerässä 5-6. Voitot kooveelle 2-0!
Onneksi olkoon koko porukalle! Kiva kun Kooveekin joskus voittaa jotain, muutakin kuin karsinnat :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy