Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Noh on Killornilla kuitenkin yhteensä 16 pistettä. Eiköhän tuo sopimus ole hyvä muutaman vuoden sisään kun cap nousee ja pitäisin nyt jo ihan kohtuullisena. Vaikka onkin uransa saanut pelata pääosin hyvien pelaajien vierellä niin ei tuo sopimus mikään huono hinta omasta mielestä ole 0.5ppg pelaajasta joka on vielä playoffeissa ollut parhaimillaan, toki kun kaikille muille on saatu niin naurettavan halvat laput niin kyllähän tuo tuolta esille nousee.

  Jännä myös nähdä mimmoinen soppari Pointille tehdään, Vlad pitäisi saada signattua johonkin 3,5m - 4,5m hintaan noista isoista tehoista huolimatta kun cappiin vapautuu aika maltillisesti tilaa ja vastaavasti Pointin kohdalla pitäisi yrittää vähän maksaa ennakoon palkkaa jos mies halutaan Tampassa pitää, muuten voi palkkapyyntö karata ihan käsistä. Kucherovin uusi sopimus kun astuu voimaan niin pakistosta vapautuu isot kasat rahaa käyttöön ja sitten taas Sergan sopimus kun tulee voimaan niin Callahanin sopimus päättyy (jos täällä edes pelaa?) ja Carlen buyoutin sanktiot katoavat myös samalla, eli ihan hyvin tilaa pitäisi kuitenkin olla. Seuraava kausi kuiteknin pystytään aivan varmasti vetämään samalla rungolla.
   
 2. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Oli kyllä hyvä peli viime yönä, pitkästä aikaa saatiin nopeita vastahyökkäyksiä liukuhihnalta. Tässä on vähän heikomman jakson jälkeen taas toivottavasti alkamassa voittoputki, johon osasyy on varmasti se että Stamkos-Kucherov parivaljakko ollaan hajotettu tasakentällisin ja näin ollaan saatu taas ainakin yks tulosta tekevä ketju.

  Callahan on pisteistä huolimatta pelannut ihan ok viime kauden loukkaantumisen jälkeen, mutta joka pelissä tuntuu hukkaavan muutaman laatupaikan ja sen takia pistesaldo ei oo hirveesti karttunu.. Sanotaanko että ehkä toi Callahanin soppari on silti tällä hetkellä pahempi kuin Killornin, mutta se loppuu onneksi sopivaan aikaan.

  Prospecteista sen verran että Raddysh, Foote, Katchouk ja Howden pääsivät Kanadan u20 leiritykseen ja Hajek on mukana Tsekin u20 leirityksessä, Somppi ois ollu kiva nähdä Suomen jengissä, pelannut kuitenkin ihan hyvin tänä vuonna ja kuitenkin luontanen sentteri.
   
 3. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Joo tuo Callahanin sopimushan on ihan omassa luokassaan ja tuo Killornin sopimus näyttää siihen verrattuna loistavalta. Tämä kuvastaakin hyvin, että Tampalla on pullat aika loistavasti uunissa, kun juuri muuta valitettavaa ei ole. On ollut mukava huomata, että Johnson on alkanut piristymään ketjumuutosten jälkeen ja tuo voikin osoittautua tärkeäksi asiaksi, kun kamppaillaan divisioonan voitosta Toronton kanssa.

  Uskon, että Yzerman ei mene lankaan, vaikka Namestnikov jonkun 60 pistettä tulisikin tekemään, vaan tarjoaa miehelle maltillista sopimusta, juurikin jollain maksimissaan 4-5 miljoonan vuosiansiolla. Vaikka Vlad onkin pelannut oikein mallikkaan alkukauden ja omaa rutkasti potentiaalia, niin ei hän mikään ykkösketjun kaveri ole ja eiköhän se Tampan toimistollakin ymmärretä. Vaikka en kaverista haluaisi luopua, niin kyllähän Vladin voi aika huoletta pistää kilometritehtaalle, jos näyttää siltä, että hän hinnoittelee itsensä ulos.

  Yöllä vastaan asettuu Avalanche ja kyllähän tuosta voitto on kairattava. Budaj on ilmeisesti maalilla ja olisi hänenkin itseluottamuksensa kannalta tärkeää, että matsi hoidettaisiin kunnialla.
   
 4. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jatkoaikavoitto Teppo Winnipegistä 4-3 ja ratkaisijana kukas muu kuin Brayden Point.

  Vasilevskyllä oli vähän huonompi iltama verrattuna normaaliin tekemiseen, mutta silti 2p kovaa joukkuetta vastaan. Illan hienoin suoritus oli kyllä tuo Sergachevin maali, aivan jäätävä suoritus. Kaveri on kyllä hyvää vauhtia seilaamassa kohti Calder ehdokkuutta, 29 pelissä 20 pinnaa nyt kasassa, toki tuo tahti ei todennäköisesti koko kautta kestä, mutta jos tulokaskaudellaan pääsee yli 50p niin se on jo pakille perkuleen kova temppu.
   
 5. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Vastustajat ovat skoutanneet tuon Tampa Bayn 1-yv:n aika läpikotaisin. Kutsherov-Stamkos -poikittaissyöttö pelataan jatkuvasti pois. Välillä on tilanne, jossa Kutsherov voisi laittaa kiekkoa nopeammin liikkeelle, lainata sitä Namestnikoville maalin kulmalle tai käyttää Hedmanilla viivassa. Nyt se menee ajoittain liiaksi hieromiseksi. Ero on selvä 2-yv:hen, joka liikuttelee pelivälinettä hyvällä tahdilla. Samoin kiekon ylöstuonti luonnistuu hyvin. Siellä on useita variaatioita, joilla se tehdään: Ihmettelen edelleen, miksi Killorn jatkaa tuossa 1-yv:ssä. Kauden maalisaldo näyttää lukemaa 3, joista yv:llä on tullut 1(!). Pelannut koko kauden 1-yvssä. Itse kokeilisin Kunitzia tuossa Killornin tilalla.
   
 6. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Olen huomannut täysin saman asian ja esimerkiksi Avalanchea vastaan tuo Kucherov-Stamkos -syöttökuvio katkaistiin varmaan lähemmäs kymmenen kertaa pelin aikana. Tosiaan Killorn on pelannut koko kauden 1-ylivoimassa, lisäksi hän on saanut peliaikaa keskimäärin 15:50 minuuttia ottelua kohden. Tuloksena 3 maalia. Kunitz ei ole pelannut lainkaan ylivoimaa ja hän on pelannut keskimäärin 11:29 minuuttia ottelua kohden. Hänellä tuloksena 5 maalia, joten mielestäni olisi ihan perusteltua kokeilla muutama peli Kunitzia tuossa Killornin roolissa, tuskin hän ainakaan heikommin suoriutuisi.
   
 7. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  "I just didn't think we made it hard enough on Vasilevskiy. He's the best goalie in the League this year, and it's not even close. We put pucks on net, but pretty easy for him." -- Blues goalie Jake Allen

  Kiteyttää hyvin tilanteen (joskin vähän katkeruutta Allenilta ;))

  Suht hyvä peli Tampalta. Kuten ym. voi lukea monet ovat todenneet, että yv. Kuch-Stammer poikittaissyöttely on jo moni joukkue oppinut estämään mutta se kompensoidaan osittain deepillä hyökkäyskalustolla mielestäni aika hyvin,

  Stammerilla viime pelissä vain yksi veto, muistaakseni edellisessä pelissä oli samaa luokkaa, korjatkaa jos olen väärässä. Huolestuttavaa.
  Positiivisena voisi nostaa nuoren Sergachevin joka pelasi muutamaa episodia lukuunottamatta (juuri silloin taisi venyä vaihto tooosi pitkäksi) erittäin hyvän pelin. Rookiemaisuus väistyy tasaista tahtia peli peliltä.

  Seuraavaksi Arizona. Toivottavasti Budaj aloittaa niin Vasy saa vähän huilata hieman helpompia (oletetusti) pelejä.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ihme kyllä voitto tuli, ei olisi sen ekan erän jälkeen uskonut kun taululla oli tyyliin kaksi laukausta. Siihen nähden yllättävän helpolla se voitto sitten tulikin.
   
 9. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Vieraskiertue ohi, josta kotiintuomisina 6/8 pistettä, joten pitää olla tyytyväinen. Viimeisessä ottelussa kärsittiin kirvelevä tappio, kun Vegas pääsi iskemään pari sekuntia ennen kolmannen erän loppua ylivoimalla 4-3 voitto-osuman. Tuota edelsi Coburnin helvetin tyhmä kiinnipitämisjäähy tilanteessa, jossa ei ollut mitään hätää. Tuo Theodoren laukaus oli myös täysin otettavissa, joten ihan puhtain paperein ei Vasykaan tuosta ottelusta selviä. Itseltä mennyt ohi, että miksi Johnson oli sivussa ottelusta?

  Perjantaiaamuna mennään taas Amaliella ja vastassa kauden surkeasti aloittanut Senators. Eiköhän normaalisuorituksella pisteet jää Tampaan ja päästään taas aloittamaan uutta voittoputkea.
   
 10. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Johnson ja Dotchin flunssan takia ulkona, toiv ei hirveästi leviä joukkueessa.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kavereilla pahin Vegas-flunssa?
   
 12. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Ilmeisesti kyseessä oli laajempi flunssavitsaus, koska osa Bolts-miehistöstä pelasi vajaakuntoisena Vegasia vastaan. Dotchin ja Johnson olivat tänään mukana aamujäällä ja pelaavat tämäniltaisessa Ottawa-kotiottelussa. Tilanne vaikuttaa paremmalta kuin pari päivää sitten.
   
 13. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Viiminen ottelu ennen joulutaukoa päättyi 3-0 voittoon Wildista, taisin simahtaa joskus ennen toisen erän loppua, mutta kyllähän tuo näytti samalta vahvalta tekemiseltä mihin ollaan tällä kaudella totuttu. Dan Girardilta varmaan paras peli tähän mennessä Lightning paidassa, ollut kyllä koko syksyn aika tasaisen hyvä suorittaja ja yllättänyt kyllä positiivisesti.

  Ylivoimapelissä Hedman on selkeästi alkanut laukoa myös enemmän, kun vastustajan av nelikko pyrkii yleensä pelaamaan Stamkosin ja Kucherovin laukaukset ja poikkisyötöt pois. Johnson oli myös nostettu tuohon ykkösylivoimaan ja Killorn siirretty toiseen, ja viime pelissä ainakin pyrittiin myös Namestnikovin kautta hakemaan syöttöä Johnsonille neliönkeskelle useempaan kertaan. Variaatiota alkaa tuossa olemaan kyllä ihan mukavasti, mutta kovuutta siitä kyllä välillä puuttuu.

  Jos jotain tuohon joukkueeseen kaipais tällä hetkellä niin se olisi alempiinketjuihin hyvää aloittajaa, koska aloituksissa jokainen sentteri on alle 50%.

  Syksy ei olis kyllä paljon paremmin voinut sujua, kun miettii kuinka paljon asioita oli auki vielä ennen kauden alkua. Kausi ei kuitenkaan ole edes puolivälissä niin paljon ehtii vielä tapahtua.
   
 14. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  "Matt Cullen"
   
 15. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lainaus:
  Tämä sama käynyt itsellä myös mielessä viime aikoina. Tampa on tosiaan koko liigan mittapuulla toiseksi huonoin joukkue aloituksissa, aloitusprosentin ollessa 47,1%. Tämä on kyllä sellainen asia, mikä tulisi saada hieman paremmalle tolalle, kun mietitään kevättä ja pleijareita. Kyllähän tuosta ihan mielellään nakkaisi Paquetten poppareille ja ottaisi sisään pelaajan mallia "Cullen tai Vermette".

  Toinen mahdollinen deadlinella hankittava pelaaja voisi mielestäni olla luotettavampi kakkosmaalivahti. Budaj on suorittanut alkukauden statseilla: 6 ottelua, 3,67 päästettyä maalia ottelua kohden ja torjuntaprosentin ollessa 87,8%. Ei herätä suoranaista luottamusta esimerkiksi tilanne, jossa Vasy sattuisi loukkaantumaan ennen pleijareita ja pitäisi laittaa Budaj maalille jotain Leafsia tai Pensiä vastaan. Nuo edelliskauden hyvät tilastot Kingsistä johtuvat mielestäni siitä, että Kings pelaa todella paljon puolustavampaa lätkää, kun Tampa. Lightningin pelityyli on sellainen, että vastustaja saa lähtökohtaisesti enemmän laadukkaita maalipaikkoja, kun Kingsissä, jonka takia meillä on oltava Vasyn kaltainen maalivahti, joka ottaa ne pari gamesaveria ottelussa. Tämä tilanne on toki parantunut viime aikoina, kun puolustuspäätäkin on saatu paljon tiiviimmäksi, kun viime kaudella.
   
 16. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jos Ottawa jatkaa vielä sukellustaan niin sieltä vois olla mahdollisesti Nate Thompson irrotettavissa, sopisi tuohon nelosketjuun ja alivoimalle hyvänä aloittajana ja olisi vielä tuttu pelaaja, hänelle toki soppari jatkuu vielä ens kauden jälkeen. Vermette olisi tietty unelma, mutta tuskin on irrotettavissa jos Ducks tuosta nousee playoff paikkaan kiinni, minkä nyt vois kuvitella tapahtuvan. Samoin Minnesota varmaan pitää kiinni Cullenista, kun pyrkivät varmasti voittamaan vielä tuolla rungollansa.

  Ensi yönä on sitten yksi odotettu matsi kun Montreal saapuu kylään, Drouin vs Sergachev asetelma on tietysti päivän sana ja kun eilen katselin Drouinin pelaamista niin aika tuskasen näköseltähän se vaikutti. Montreal pelasi viime yönä Carolinaa vastaan ja maalissa oli Price, näinköhän heittävät Niemen taas Lightningia vastaan vieraissa häkkiin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2017 klo 16.38
 17. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Jossain törmäsin tietoon, että Montrealin pelaajistossa olisi flunssaa liikkeellä. En nyt löytänyt nopealla haulla, onko faktaa vai fiktiota. Tampa Bay saa jälleen ison etulyöntiaseman, kun vastustaja saapuu Amelielle väsyneenä. Lightningin osalta huolia ovat neljän päivän tauko ja asennepuoli. Boltsin sairastuvalla ainoastaan Callahan. Ihmeen terveenä on koko joukkue ollut ensimmäiset 35 ottelua. Ei tuo ole pelkästään hyvää tuuria. Pitkä kesätauko varmasti yhtenä merkittävänä tekijänä.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Aloittaminen on aina ollut ongelma vaikka esim. Filppula ja Boyle olivatkin päteviä aloittajia niin isoin ongelma on siinä, että Stamkos ja Johnson eivät kovin kummoisia ole eikä Namestnikovikaan toistaiseksi ole erityisen hyvä ollut. Siihen ei auta vaikka joku Thompson tuotaisiin takaisin vaan pitäisi olla juuri Filppulan kaltainen pelaaja joka pystyy myös olemaan ylivoimalla käytettävissä sekä alivoimalla käytettävissä.

  Muistaakseni finaaleissa Blackhawksia vastaan aloituksissa tuli ihan 100-0 turpaan ja olihan ne pelit silti aika tasaisia, en tuota nyt ihan hirveänä ongelmana pitäisi vaan pitää vaikän mukautua tuohon.
   
 19. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Nostellaas tätäkin ketjua taas ylös pitkästä aikaa. Taas kerran varsin mallikas vierasreissu takana, kun pisteitä tarttui matkaan 7/10. Viime yön ottelu oli aika kaksijakoinen. Ensimmäinen erä oli täysin Lightningin, kun taas toinen erä oltiin täysin jyrän alla, mutta Domingue piti vierasjoukkuetta pystyssä hyvillä otteillaan. Kolmannessa ottelu ratkesi, kun linjuri vihelsi käsittämättömän pitkän kiekon Tampan hyväksi, jonka seurauksena Stammer voitti hyökkäyspään aloituksen 100-0 ja Kuch pisti kiekon ykkösellä verkkoon. Girardi otti kovan lämärin todella kipeän näköisesti kupoliinsa ja toivottavasti ei ole kovin pitkä saikku tiedossa.

  Runkosarjan puoliväli on nyt ylitetty ja kyllähän tuo aika täydellisesti on sujunut, kun ollaan liigan piikkipaikalla ja pahoilta loukkaantumisilta on vältytty, tässä ei voi olla näkymättä se, että saatin levätä ja treenata täysi kesä, kun edelliset kaudet olivat päättyneet vasta finaaleissa ja conferenssifinaaleissa. Tuo maalivahtiasia on mielenkiintoinen. Kunhan Budaj tuosta tervehtyy, niin saa nähdä, että kumpi jatkaa kakkosena. Domingue esiintyi viime yön ottelussa vakuuttavammin, kun budaj on koko kaudella esiintynyt.

  Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jatketaan taas kotona, kun Hurricanes saapuu vieraaksi. Viihdyttävä peli tiedossa, kun vieraat kamppailevat kovasti viimeisistä pudotuspelipaikoista.
   
 20. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Toisen erän alussa oli kyllä se fiilis että voitto karkaa käsistä, mutta hienosti kestettiin nuo 5vs3 alivoimat. Dan Girardi on aika peto blokkaamaan noita laukauksia, viime yönä vielä 1+1 siihen päälle, etukäteen jo tuomittu soppari alkaakin näyttää ihan hyvältä vaihteeksi. Ilmesesti on ihan kunnossa tuon @Heddy#77 mainitseman blokin jälkeen, ainakin mitä Joe Smithin twiittailuihin on luottamista, testeissä kuitenkin on käytävä. Dominique pelasi ihan hyvin ja oli varmemman oloinen kuin Budaj.

  Ottawa peli oli tosiaan klassinen ohipeli, joka oli melkeen jatkoa Montreal pelistä joka oli maalivahtien näytöstä. Ottawaa vastaan ei sitten maalivahtipeli toiminut samalla tavalla, kun vastustajalla oli vähän paremmat maalintekijät ja maalipaikkoja tarjoiltiin yhtä paljon. Parissa viime pelissä on myös ärsyttänyt Stamkosin ja Kucherovin pelaaminen, jotenkin todella pehmoista ja ylimielistä neppailua välillä. Viime yönä toki Kucherov sitten sen maalinsa sai suoraan alotuksesta, mutta muuten 5vs5 pelissä olivat aika hukassa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2018 klo 15.06
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Jännä kyllä mitä sitten toimistolla tuossa Girardissa nähtiin, hyvin on tosiaan sujunut tämä kausi vastoin odotuksia mitä ei varmaan kukaan osannut odottaa.
   
 22. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Kunitz taisi pelata koko Detroit-ottelun Kutsherovin ja Stamkosin kanssa. Namestnikov siirrettiin Killornin ja Gourden seuraksi. Ainakaan tämän ensimmäisen pelin perusteella ei pysty sanomaan hirveästi juuta eikä jaata, miten Kunitzin suoriutui uudessa roolissa. Ehkä kehittyneillä tilastoilla tuosta pystyisi joku stats-expertti saamaan jotain irti. 11 hyökkääjällä mentiin ja Kutsherov veti tuplavaihtoja Callahanin ja Paquetten kaverina. Tampa Bay ei saanut sekuntiakaan ylivoimaa. Sangen poikkeuksellista, kun kuitenkin nopea pelityyli aiheuttaa vastustajalle ne pakolliset pari penaltya.
   
 23. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tässä taas nähdään miksi Yzerman on gm eikä me fanit, Girardia pidettiin yleisesti älyttömänä hankintana jo ennen ekoja reenejä. Itsekkin ihmettelin mutten tyrmännyt koska ei SY hirveesti huteja ole lyönyt.. Erittäin positiivinen yllätys ollut ja ilmeisesti kunnossa tuon edellisen pelin kauhean tilanteen jälkeen.
   
 24. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Koostumukset tänään aamujäällä (Carolina-ottelu nyt (ti-ke -yönä):

  Kunitz - Stamkos - Kutsherov
  Palat - Point - Johnson
  Killorn - Namestnikov - Gourde
  Brown - Paquette - Callahan

  Hedman - Strålman
  Sergatshev - Girardi
  Coburn - Sustr
  Koekkoek - Dotchin

  1-yv: Stamkos, Kutsherov, Point, Palat, Hedman
  2-yv: Johnson, Gourde, Killorn, Namestnikov, Sergatshev

  No niin, vähän reilummalla kädellä laitettu yv-koostumuksia uusiksi. 1-yv:n pelinopeus on ollut laskusuunnassa jo pitkään, joten Pointin ja Palatin kautta haetaan muutosta parempaan. Kiekon ylöstuontiin on nyt enemmän vaihtoehtoja, kun Point pystyy kuskaamaan pelivälineen hyökkäysalueelle 30 metrin jalkatyöllä. Palatin myötä saadaan joku, joka hakkaa reboundeja sisään luukulta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018 klo 08.28
 25. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
  Jahas, Hedman sitten loukkaantui viime yön Calgary-pelissä. Polvet kolisivat yhteen vastustajan kanssa ja Hedmanin polveen isku tulee ikävännäköisesti sivusta päin niin, että polvi vääntyy. Nyt sitten pelonsekaisin tuntein odotellaan diagnoosia. Toivottavasti ei ole mitkään siteet pamahtaneet poikki. Johan tässä puoli kautta päästiin ilman avainpelaajien loukkaantumisia...

  Linkki vie Twitteriin, josta löytyy video, Ian McLaren Twitterissä: "Potential Hedman injury here. This does not look great. https://t.co/0M6zfKLNYS"