Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pelottavan paljon näytti yhtä harmittomalta, kuin Stamkosin loukkaantumistilanne viimevuoden Detroit pelissä.

  Hyvä asia on se, että pystyi kuitenkin laittamaan painoa jalan päälle, olkoonkin, että se ei ilmeisesti kauhean hyvältä tuntunut kun joutui linkkaamaan. Ei siis aivan kokonaan pettänyt alta.

  Onhan se kuitenkin todettava, että ei Tampalla ole varaa Hedmania menettää playoff rosterista, runkosarjassa nyt vielä ilman pärjäävät.
   
 2. Gustaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ettei vaan menis Stamkoksella ja Kucherovilla liian lujaa, ketjuun on isketty freezeriksi Kunitz.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Se on tosiaan hyvä kun voi painoa heti laittaa, toivottavasti selvitään vain venähdyksellä.
   
 4. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Olipahan sysimusta ottelu. Hyökkäykselle sattui ohipeli, jonka lisäksi Vasy ei saanut mitään kiinni. Vasylla on nyt muutenkin menossa heikompi jakso, kun kolmessa viime ottelussa miehen selän taakse on uponnut 15 kiekkoa. Sergachevilta ja Pointin ketjulta ihan hyvää tekemistä.

  Täytyy toivoa, että Hedman ei loukannut itseään pahemmin, mutta jotenkin on vaan sellainen kutina, että tuosta ei ihan parin viikon huililla selvitä. Hedman on Lightningin tärkein kenttäpelaaja ja ylivoimainen peliaikakunkku, joten ainakin Sergacheville tuo tietää rutkasti lisävastuuta, jos tuo loukkaantuminen nyt osoittautuu pahemmaksi.
   
 5. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kyllä tuo näytti just yhtä inhottavalta kun viime kaudella Stamkosilla, omin avuin penkille ja sitten siellä alkoi ongelmat.. toivotaan että edes 2kk saikulla selviäisi.
   
 6. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
 7. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Huhhuh, kyllähän tuo kirpasee, mutta onneksi ei sentään koko kausi mennyt nyt sivuun. Tammi-helmikuun 2 pitkää vierasreissua Central ja Pacific jengejä vastaan jää ainakin väliin, joten nyt tulee puolustus olemaan paljon Sergachev-Strålman kaksikon varassa.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lucky break, mahtava juttu! Ihan koko jääkiekon kannalta.
   
 9. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  No onneksi selvittiin noin lyhyellä saikulla. Pudotuspelipaikka on jo varmistettu, joten siinä suhteessa tuo ei aiheuta kummempaa hätää Lightningille.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näkeepähän ainakin miten puolustus kestää ilman Hedmania. Sitten hätävaraksi saanee Fransonin kiekkokassillista vastaan.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuli vähän tutkittua tuota vanhaa Callahan kauppaa, toki Callahanin soppari on nyt tosi ongelmallinen kun Yzerman tykkää jaella noita NMC pykäliä Hollandin tapaan vähän turhan innokkaasti, mutta jos tuohon vastineeseen palataan eli:

  2014 1. kierroksen vuoro vaihdettiin vuoroihin #35 ja #57 Islandersin kanssa, tuolla vuorolla Islanders varasi Ho-Sangin ja toivoin jo draftin aikana, että Yzerman ottaisi vähän rohkeamman varauksen ottamalla hänet meille. Sen sijaan saatiin Masin ja McLeod. Masin pelaa toistaiseksi vielä Syracusessa ja on potentiaaliltaan alempien parien puolustaja mikä tosin vaikuttaa vähän epätodennäköiseltä ottaen huomioon kuinka paljon puolustajia meidän systeemissä on tällä hetkellä. MacLeod pelaa vielä yliopistossa viimeistä kauttaan (4 vai 5 vuottako se tutkinnon suorittaminen kesti?) ja on pelityypiltään puolustava puolustaja eikä raporttien mukaan panosta oikein ole annettavaksi hyökkäyspäähän eli todennäköisesti tippuu farmipelaajaksi. Vuoroa myöhemmin olisi mennyt Christian Dvorak joka pelaa umpisurkeassa Arizonassa ilmeisesti ihan hyvää kautta.

  2015 1. kierroksen vuoro vaihdettiin taas myöhäisempiin valintoihin Islandersin kanssa, tuolla vuorolla Islanders varasi Beauvillierin joka pelaa parhaillaan Islandersin mukana toista kautta. Tämän 1. kierroksen draftin loppuosa ei vaikuta toistaiseksi kovinkaan kummoiselta joten vaikuttaisi hyvältä vaihtokaupalta toistaiseksi. Saaduilla vuoroilla #33 ja #72 valittiin sitten Stephens ja Cirelli jotka ovat aika työteliäitä senttereitä. Stephensillä oli muistaakseni vähän vaisumpi edellinen kausi ja Cirelli on taitanut kiriä hänestä ohi prospect rankingeissa, Cirelli on ainakin tehnyt enemmän pisteitä pelaamalla vähemmän otteluita kuin Stephens Syracusessa ja tietty jos halutaan jossitella niin tuossa olisi Stephensin jälkeen ollut valittavissa Aho tai Carlo.

  Tuota prospect poolia kun katsoo niin aika hurjaltahan tämä tilanne näyttää kun siellä farmissa on aika moni pelaaja pelaamassa varsin hyvää kautta ja näillä pelaajilla alkaa jopa olemaan ikääkin aika sopivasti, eli kokemusta löytyy jo . Erne ja Peca ainakin ansaitsevat näytönpaikan mahdollisimman pian ja voisihan tuon Volkovinkin sekaan heittää.

  Ainut ongelma vaan on siinä, että Callahanin sopimus on niin iso riesa vielä pitkään, että todennäköisesti ei ihan mitään hirveän isoja treidejä voida tehdä jos rosteria halutaan vahvistaa. Hjalmarsson, OEL, Karlsson jne. olisivat siinä mielessä todella hyviä hakuja että jokainen toisi jotain lisää playoffeja varten ja pelaavat kaikki halvoilla sopimuksilla. Etenkin Hjalmarsson toisi sitä kuuluisaa kokemusta kannun voittamisesta. Karlsson taas on se kuuluista difference maker, tuommoisia pelaajia ei vaan ole rahalla saatavilla ja varsinkin hänen sopimuksetaan saisi ihan mielettömän kilpailuedun kun itse pidän häntä ainakin sen 10m sopparin arvoisena pelaajana. Tilaa pitäisi kuitenkin tehdä, tuo kaksi kautta olisi nyt sopivasti vielä aikaa taistella aivan täysillä kannusta kiitos Kucherovin sopparin. Sen jälkeen pitääkin varautua vähintään siihen, että palkka nousee yli 5 milliä kaudessa.

  Se miksi taas OEL:n nimen tuohon heitin niin hän olisi siinä mielessä mielenkiintoinen vaihtoehto, että tuon 2 kauden jälkeen meidän pakistosta lähtee yli 10m palkkoja pois ja jos OEL tyytyisi maltilliseen soppariin niin hänet voisi jopa olla mahdollista pitää rosterissa pidempään, Karlsson ei mahtuisi vaikka alennusta ottaisikin ja Hjalmarilla alkaa taas olemaan ihan liikaa ikää, että pidempää sopimusta tehtäisiin. Puolustajia on muutenkin kaikista vaikeinta haalia ja meidän hyökkäys kuitenkin vaikuttaa todella lupaavalta vielä pitkiksi ajoiksi. Toki Yzerman on myös ollut aika varovainen sen "pushin" suhteen, mutta omasta mielestä se aika alkaa kyllä nyt olemaan kun kannattaa yrittää kaikilla keinoilla voittaa kannua kahden seuraavan kauden ajan.
   
 12. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  J.T Brown tosiaan matkasi waivereiden kautta Ducksiin. Ei mitään hajua, että minkälaista roolia miehelle on ankoissa tarjolla, mutta Lightningissa alkaa jo puskemaan nuorempia kavereita takaa ohi, joten jo Brownin uran kannalta saattaa maisemanvaihdos tehdä ihan hyvää.

  Saa nähdä, että miten nuo pakkiparit nyt muotoutuvat, kun Hedman on sivussa tuon 3-6 viikkoa. Itse lähtisin liikkeelle seuraavilla pareilla:

  Coburn- Dotchin
  Sergachev - Strålman
  Koekkoek - Girardi
  Sustr
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kyllä Tampalla on pullat hyvin uunissa, toki kannattajana toivon, ettei tuleva työsulku tiputa palkkakattoa yhtä radikaalisti kuin aikaisempina vuosina, jotta kaikki tärkeät palaset on mahdollista pitää. Vaikka en kannattaja ole, niin laadukasta työtä on pakko arvostaa ja siksi toivon Lightningille pelkkää hyvää.

  Ykköspakki signattu yhdellä NHL:n parhaalla sopimuksella ja potentiaalinen klooni kasvaa vierellä. Se on melkeinpä se ja sama ketä siinä vierellä pelaa, kun tuommoiset kaverit miehittävät kaksi ensimmäistä paria. Poolista löytyy myös Kelownan ykköspuolustaja Foote sekä NHL-talentti Hajek, myös Erik Cernak, joten sinne puolustukseenkin tulee halpoja tulokassoppareita myöhemmin.

  Stamkos alennuksella, Kucherovin ja Pointin sopimukset alle yhteensä about 15 miljoonalla, täytemiehiäkin löytyy edelleen. Mutta se tärkein eli prospect pool hyökkääjien osalta. Mielestäni Tampan systeemi ei saa tarpeeksi huomiota, siis oikeasti. Brett Howden, Taylor Raddysh, Boris Katchouk, Mitchell Stephens, Anthony Cirelli, Mathieu Joseph, Alexey Lipanov, Alexander Volkov ja niin edelleen. Kolme ensimmäistä huutaa tulosyksikön talenttia, Howdenin rooli oli nimellisen nelosketjun sentteri junnukisoissa, toki pelasi todella paljon nollaten vastustajia ja tehoili samalla. Yksi suosikkipelaajistani WHL:ssä, jossa pelaa sarjan parhaan joukkueen ykkössentterinä aivan mielettömän hyvin. Varma NHL-pelaaja tuon mielettömän monipuolisuuden vuoksi. Katchouk ja Raddysh ovat potentiaalisia maalintekijöitä NHL:ään ja ovat myös monipuolisia kuin mitkä. Cirelli, Stephens, Joseph, sieltä voi tulla mitä vaan.

  Tampan systeemi toimii, Syracusessa onnistuvat tuntuvat onnistuvan myös Tampassa. Malliesimerkki hyvin toimivasta organisaatiosta, kadehdin.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Kolme cuppia Chicagolla alla tässä viimeiseen kahdeksaan vuoteen ja kadehdit seuraa joka voittanut viimeksi 2004? Joo, Tampa on minunkin mielestäni erittäin hyvin hoidettu organisaatio jolla on tulevina vuosina hyvät mahdollisuudet mennä päätyyn asti (itse pidän Tampaa suosikkina idästä menemään finaaliin tänä vuonna), mutta tuo boldaus ponnahti kyllä silmään ihan niin kuin pikkaisen vain :)

  Lainaus:
  Ja tämä sitten tuo hymyn naamalle, hieno mies tuo Kunitz.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan ensimmäisessä virkkeessä ennen ensimmäistä pilkkua yritin korostaa sitä, että kadehdin nykytilannetta! Kuten myös lainaamassasi kohdassa.

  Toki prospect poolin tasoon vaikuttaa viime aikainen menestyminen, mutta yleisesti koko toiminta, Syracuse, Yzerman. Laatukamaa, jonka onnistuminen toki mitataan sitten sormuksien määrässä.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tosin vähän harmillista, että onnistuminen mitataan sillä voittaako vai ei. Vaatii kuitenkin hyvän rosterin lisäksi myös hirveän läjän tuuria ja joskus jopa vastustajan epäonnea mukaan. Tuskin kukaan enää palkkakaton aikana saa kovinkaan ylivoimaista nippua kasaan ja Tampallakin ne omat ongelmansa ja kysymysmerkkinsä on.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Näinpä. Jos mietitään että Stanley Cupin voittaakseen on pudotuspeleissä voitettava 4 sarjaa, ja vaikka olisi joka sarjaan lähdettäessä (joka lienee melko epärealistista nyky-NHL:ssä) 70% suosikki menemään jatkoon, olisi todennäköisyys Cuppiin lopulta kuitenkin vain ~24%.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Jos Tampa ei nyt voita seuraavien vuosien aikana, niin jää semmoinen ikävä leima taustalle, vaikka lähes täydellistä työtä organisaatiossa tehdään. Meikäläinen ihannoi, mutta suuri massa muistaa vain ne mestaruudet eikä ymmärrä juuri tuota mitä @Gemondo todennäkösyyksienkin myötä toi esille.
   
 19. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Kakkosvahdiksi show'n puolelle nostettu Louis Domingue kävi piipahtamassa AHL:ssä nyt, kun Tampa Bay viettää väliviikkoa. Kaksi nollapeliä kahdessa ottelussa. Kaikki Peter Budaj'n pelit tällä kaudella nähneenä voi aika helposti todeta, että miehen rahkeet eivät riitä ainakaan Boltsin hyökkäysvoittoisen pelitavan alla. Darryl Sutterin prosenttikiekko mahdollisti tuon yhden tilastosuonenvetokauden Losissa. Nyt kun ykkössektorin kuteja pitäisi ottaa kiinni, suoritustaso ei vaan riitä. Jos sattuisi käymään niin, että Vasilevski joutuisi pakkolepoon, ei tarvitsisi miettiä kahta kertaa, kuka hänet korvaisi. Domingue. Miten tuon Budaj'n kanssa meneteltäisiin? Waiverseihin, jos ja kun kukaan ei poimi, niin sitten suuntana farmi? Budaj'n sopimus kattaa myös ensi kauden, mutta omistaja-Vinikille tuollaisen reilun millin maksaminen farmikassarille ei varmaan olisi ongelma eikä mikään.
   
 20. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Sellainen ottelu tällä kertaa. Tuo oli oikeastaan toisinto tuosta Flamesia vastaan pelatusta matsista. Lightning hallitsi hienokseltaan ottelua ja loi tarvittavan määrän maalipaikkoja, mutta hyökkääjät paukuttelivat pleksejä ja puolustus nukahteli vähän väliä ja antoi kaverille ylivoimahyökkäyksiä, minkä lisäksi Vasy ei taaskaan saanut mitään kiinni. Mielestäni Domingue voisi aivan huoletta pelata seuraavat pari ottelua, koska sen verran syväjäässä on nuori venäläinen tällä hetkellä.

  Pikkuhiljaa voitaisiin nostaa Syracusesta nuoria koittamaan, että miten peli kulkee ylhäällä. Mielestäni ainakin jonkun joukosta Cirelli, Erne, Peca, Joseph, Stephens soisi saavan näyttöpaikan, nyt kun Brown lähti ankkoihin.

  Tuo 8 ottelun vierasrupeama luultavasti ratkaisee aika pitkälti sen, että lähdetäänkö playoffeihin Prince of Wales Trophy takataskussa. Bruins tulee kovaa vauhtia takaa ja he ovat enää 5 pistettä perässä, pelin vähemmän pelanneena.
   
 21. teemujuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Saipa
  Playoffeihin jos lähtee prince of wales takataskussa niin saapi olla aika ylivoimainen joukkue ;)
   
 22. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lainaus:
  Juu katos perkele, parin tunnin yöunet teki näköjään tepposet. Presidents Trophya siis tarkoitin.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  En ihan koko matsia jaksanut katsoa kun samalla tuli Jokisen debyytti Dallasia vastaan, mutta sen mitä katoin niin kyllähän Vegas tuntui 5vs5 peliä vievän, näyttäisi laukaukset ainakin vieneen tilastojen perusteella (29-23 5vs5) ja vaaralliset maalipaikatkit myös tilastojen mukaan. Vegas tuntui pääsevän aika usein siihen maalin eteen mistä ovat kyllä paljon maaleja tehneet kauden aikana. Hedmanin puute tuntuisi kyllä näkyvän kuten viimeksikin kun oli sen muutaman pelin poissa. Saa nyt nähdä mitä se Yzerman meinaa, toivottavasti ei nyt mitään Paul Martinia tai muuta jämäveteraanipakkia raahata.

  Samaa mieltä kyllä, että voitaisiin nyt niitä junnuja nostaa sieltä alhaalta, tuolla 4. ketjussa ei kyllä tällä kaudella ole oikein kukaan onnistunut pl. varmaan Kunitz? Paquette on nyt ties kuinka monta kautta saanut olla sillä verukkeella, että potentiaalia on ja aina ne pari peliä kaudessa pelaa tuolla potentiaalinsa tasolla, mutta muun kauden onkin sitten ihan kuutamolla.
   
 24. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Jokavuotinen loukkaantumissuma näyttää näköjään alkaneen Lightningin osalta, kun Wildia vastaan pelatussa ottelussa Palat tippui lasaretin puolelle. Nilkka ilmeisesti hajosi ja Ondrej lensi jo takaisin Tampaan tutkituttamaan jalkaa. Videoa tilanteesta löytyy ainakin hfboardsilla.

  Se hyvä puoli tässä on, että nyt oltiin pakotettuja tekemään nostoja Syracusen puolelta. Peca ja Bournival nostettiin ylös ja itse ainakin odotan innolla, että mitä Matthew Peca saa aikaan, koska hän esitti jo viime kaudella mielestäni varsin lupaavia otteita noissa 10 pelissä, mitä vietti ylhäällä.

  Ensi yönä jatketaan Blackhawksin vieraana ja mitään muuta toiveita ei ole, kuin 2 pistettä ja Domingue maaliin.
   
 25. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Tuli tuossa mietittyä syitä Vasilevskin heikompaa pelijaksoon. Tosiasia on se, että venäläisvahti pelasi tuonne joulutaukoon saakka aivan käsittämättömällä tasolla. Kaikki kiekot tarttuivat. Tämän ansiosta Tampa kulki voitosta voittoon Vasilevskin ottaessa 2-4 gamesaveria illasta toiseen. Hyökkäysvoittoinen pelitapa lisää vastustajan pääsyä ykkössektorille.

  Vasilevski on joutunut urakoimaan liikaa syyskaudella. 23-vuotias veskari on kellottanut 3. eniten peliaikaa kaikista maalivahdeista. Tallä hetkellä Vasilevski on 70 ottelun tahdissa. Se on yksinkertaisesti turhan korkea vuori kiivettäväksi. Lähes kaikki muut peliaikatilaston kärkipäässä olevat NHL-vahdit ovat kokeneita veteraaneja.

  Budaj'sta odotettiin varmaan sellaista 20-25 ottelun vastuunkantajaa tälle kaudelle, mutta fakta on se, että tuolla tasolla ja noilla tilastoilla pelaavaa molaria ei voida laittaa veräjälle kovin usein. 3,8 päästettyä per peli ja prosentit 87:n paikkeilla. Tästäkin syystä Vasilevskia on jouduttu kuormittamaan suunniteltua enemmän.

  Jo viime kaudella venäläismaalivahdille kertyi 50 ottelua, mutta runkosarja oli lähtökohdiltaan erilainen. Bishop aloitti ykkösenä ja ylimääräistä henkistä painolastia ei ollut. Joukkueen puolustuspeli muistutti 2016-2017 sesongilla välillä tragikoomiselta ja Vasilevskin taakse uponneisiin helpompiin kiekkoihin ei tullut kiinnitettyä sen ihmeemmin huomiota. Ensimmäinen kausi lähtökohtaisesti ykkösenä, jatkuva valokeilassa paistattelu ja alkukauden myötä suuriksi kasvaneet odotukset. Aika haastava yhtälö, että kaikki nuo kohdat pelittäisivät täydellisyyttä hipoen.

  Ja vielä yksi tärkeä yksityiskohta. Hedmanin loukkaantuminen. Sen huomaa vasta nyt, miten korvaamattomasta pelaajasta on kyse. Oikeastaan kaikkien puolustajien peliaika on noussut 3-5 minuutilla. Koekkoek lähes tuplasi vastuumäärän yhdessä ottelussa. Ei se voi olla näkymättä askissa. Strålman, jolla on menossa loistava kausi, on ollut kuin pujottelukeppi viime aikoina. Se on mielenkiintoista, miten tuollainen 3-5 minuuttia lisävastuu näkyy otteiden terävyyden laskuna. Fyysinen lisärasitus on yhtä kuin henkinen lisärasitus. Puolustuspeli on ollut kauttaltaan heikkoa jo useamman ottelun. Merkkausvirheitä, huonoja kiekollisia ratkaisuja ja ylivoimahyökkäyksiä omaan päähän. Vikalista on aika pitkä.

  Loppuun tiivistettynä. Vasilevskilla on menossa heikompi jakso. Se on ihan luonnollista, että näitä tulee kaikille. Tärkeintä on nyt hakea nopeasti ratkaisua, jotta karikkoisilta vesiltä päästään pois. Ensimmäinen askel on taakan keventäminen. Kaikesta elekielestä näkee sen tarpeen. Kakkosvahti Domingue on nyt hyvässä vireessä (kävi torjumassa AHL:ssä 2 nollapeliä 2 ottelussa), eikä sitä saa päästä hiipumaan. Ottelutahdiksi Vasilevski 2/3 ja Domingue 1/3. Vasilevskin on saatava itseluottamus takaisin. Sitä kautta tulee onnistumisia, kiekot alkavat tarttua ja varmuus löytyy uudelleen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 22.02