Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Täyttä asiaa @vetoo lta, Vasilevskyä ei saisi peluuttaa puhki runkosarjassa vaan nyt kun ollaan selvästi pudotuspeleihin menossa niin vastuuta pitäisi antaa muillekkin. Jos Vasilevsky loukkaantuisi, niin siinä vasta voitaisiinkin vetää playoff menestys haaveet pöntöstä alas. Kun vielä johtavat pelaajat Kuch & Stamkos löytäisivät sen alkukauden vireen ja rupeisivat johtamaan esimerkillä niin kyllä niitä voittoja taas alkaa tulemaan. Tänään kuitenkin taas Vasilevsky Chicagossa maalilla mutta siellä on back to back Chicago-Nashville, joten ehkä Dominique alottaa huomenna, saas nähdä miten käy. Stamkos ja Kucherov on nyt ainakin erotettu tasakentällisin, joten jotain herättelyä siellä haetaan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 23.10
 2. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lainaus:
  Tuo Vasyn käsittämätön syysvire pääsi ehkä hämäämään monia siinä mielessä, että eihän Lightningin peli ollut läheskään kaikissa alkukauden peleissä mitään silmiä hivelevää, mutta Vasyn älyttömän vireen ansiosta kuljettiin voitosta voittoon. Nämä viimeaikojen vähemmän mairittelevat otteet, sekä Hedmanin loukkaantuminen saattavat olla loppukautta katsoen ihan hyvä juttu, koska nyt tuota koko viisikon puolustuspeliä on yksinkertaisesti saatava tiiviimmäksi ja siihen luultavasti tullaankin keskittymään enemmän nyt. Esimerkiksi viime yön ottelussa Blackhawksia vastaan päästettiin taas vastustaja luvattoman monta kertaa ylivoimahyökkäyksiin ja ilman Vasyn loistavia torjuntoja olisi neljäs tappio putkeen ollut tosiasia.

  Saa nähdä, että hankkiiko Yzerman jonkun kokeneen pakin luutimaan tuonne alakertaan, koska kuten mainitsit, niin pari kaveria joutuu tällä hetkellä pelaamaan enemmän, kuin ovat tottuneet/mihin kyvyt riittävät ja tuo kyllä näkyy.

  Tuo Palatin loukkaantuminen osoittautui pelätyn vakavaksi ja mies on sivussa peleistä seuraavat 6-8 viikkoa. Onneksi Ondrej, vaikka hyvä työmyyrä onkin ei ole läheskään yhtä korvaamaton kaveri, kuin Hedman.
   
 3. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Tulevana yönä viimeinen ottelu ennen tähdistöottelua. Philadelphia-vierailu päättää neljän ottelun kiertueen.

  Sergatshev on jo toista kertaa peräkkäin katsomon puolella. En oikein ymmärrä tuota ratkaisua, sillä nuorukaisella ei ole ollut suurempaa taantumajaksoa ja pystynyt vastaamaan hyvin Hedmanin loukkaantumisen tuomaan lisävastuuseen kaukalossa. Sergatshev hölmöili Chicago-ottelussa ottamalla täysin turhan 2+2-minuuttisen. Katsomokomennuksen taustalla on osittain varmaan tuo jäähy. Aika perinteistä pohjoisamerikkalaista kurinpitoa. Päävalmentaja Cooperin toimntatavat huomioiden, päätös yllättää vielä vähemmän.

  Vasilevskin ja Dominguen ansiosta Chicago- ja Nashville -b-2-b-peleistä irtosi täydet neljä pistettä. Ilman loistavaa maalivahtityöskentelyä potti olisi jäänyt kovin laihaksi. Kokoonpano pysyy samana Philadelphiaa vastaan. Vain aloittava maalivahti vaihtuu Vasilevskin palatessa veräjälle. Ykkös-yv:ssä viivamiehenä Strålman ja kakkos-yv:ssä Dotchin.

  Erityishuomio Kutsheroviin, joka on ollut todella näkymätön viime taistoissa. Flegmaattista ja neppailuun ajautunutta peliä. Jäänyt myös ketjukavereidensa varjoon. Point ja Johnson ovat olleet selvästi näkyvämmässä roolissa kaukalossa.
   
 4. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Joe Smith kertoo twitterissä, että Hedman matkustaa joukkueen mukana tuonne 4 pelin vieraskiertuellee Kanadaan. Todella hyvä juttu, että ilmeisesti pahalta vammalta säästyttiin ja tuo toipumisaikakin näyttää jäävän lähelle tuota 3 viikkoa, mikä silloin loukkaantumisen sattuessa asetettiin minimiksi. Toivottavasti nuo all-stars hassuttelut avasivat hieman Kuchin takalukkoa tuon maalinteon suhteen ja verkko alkaa taas heilua entiseen tahtiin.
   
 5. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Ray Ferraro twiittailee, että Hedman vaikuttaa kaiken perusteella palaavan kokoonpanoon jo tämän yön Winnipeg-pelissä.
   
 6. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Pistetään tähän ketjuun, vaikka voisi laittaa tuonne treidispekulaatiot ja -huhut -threadiinkin. Sosiaalimediassa jonkin verran nostettu tapetille Erik Karlssonin mahdollista treidiä Tampa Bayhin. Ei hajua pohjautuuko pelkästään fantasiahahmotelmiin, vai voisiko tuossa olla jotain perääkin. Ottamatta kantaa miten järkevä/järjetön tai todennäköinen/epätodennäköinen tuo treidi olisi, niin...

  a) Mitä Tampa Bay joutuisi antamaan Ottawalle vaihdossa Karlssonista?
  b) Miten ihmeessä Karlsson saataisiin mahtumaan cappiin, jos hänestä kaavaillaan muutakin kuin pelkkää rentalia?
  c) Miten Karlssonin siirto vaikuttaisi Tampan menestysikkunaan pidemmällä tähtäimellä?
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Heitetään omaa mutuilua, ulkopuolisen silmin:

  a) Diili rakentuu joko Pointin tai Sergachevin ympärille, ykköskierroksen varausvuoro, joku prospect luokkaa Foote sekä Girardi. Saattaa mennä alankanttiin ja pahasti? Käytännössä siis kolme ensimmäisen kierroksen varausvuoroa sekä palkkoja.

  b) Palkkakatto nousee, joten siitä tulee vähän apua. Pitkälti riippuu siitä mitä Kucherov aikoo pyytää. Alex Killorn pois tieltä sekä Callahan? Hedman ja Stamkos ovat jo alesopimuksilla, kevyempi verotus, tulevatko Kucherov ja Karlsson myös vastaan?

  c) Ulkopuolisen silmin vaikein kysymys, mutta riippuu pitkälti siitä kenestä luopuvat ja mitä pelaajat pyytävät jatkossa. Stamkos, Kucherov, Vasilevsky, Hedman, Karlsson, Sergachev/Point muodostavat hyvän ytimen. Mun mielestä Tampalla on lukuisia potentiaalisia nuoria tulossa parin vuoden sisällä mukaan varsinkin puolustukseen. Jos katto jaksaa kasvuaan, kilpailukyky säilyy. Kaksi Norris-tason puolustajaa, top-5 maalivahti, paras laitahyökkääjä, top-5 sentteri. Point tai Sergachev. On siinä minkä päälle rakentaa.

  EDIT: Vähän pelottaa, että myin Karlssonin halvalla. Vaikeaa tehdä tuommoista, kun ei oikein verrokkia ole. Voi olla, että kalliillakin teidän mielestä, en tiä.
   
 8. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Jos nyt tehtäisiin mahdottomasta mahdollista
  a) Sergachev/Point ja cap dumppi + prospects ja pari pickkiä päälle.
  b) Tampa ale, hyvä paikka pelata ja matala verotus, cap nousee ja treidataan Johnson/Palat pickeihin/prospects niin saadaan tilaa Kucherovin ja Karlssonin soppareille.
  c) Pidemmällä tähtäimellä ikkuna pienentyisi, kun vaihdossa lähtisi iso osa tulevaisuutta, mutta mahdollisuudet seuraavan kahdelle vuodelle voittaa Cup nousisivat. Samalla myös nousisivat odotukset ja kun joukkueen core ei ole ikinä voittanut cuppia niin paineet saattais nousta pilviin.

  Mietiskelin tota kanssa All Star viikolla kun Karlsson tuntu pelaavan vaan #86 ja #91 kanssa, sekä tietty hengasi Hedmanin kanssa sitten vapaa-ajalla, mutta jos halutaan voittaa kannu useammin kuin vain kerran seuraavan parin vuoden sisällä ja luoda se seuraava dynastia, niin ei tuossa treidissä oikein olisi järkeä, niin hyvältä kuin se ajatus Karlssonista Lightning paidassa kuulostaa. Enkä kyllä usko että Karlsson suostuu mihinkään isoon palkan alennukseen kun on tainnut sanoa että haluaa markkinahintaisen sopimuksen.

  Patrik Winnipeg oli odotetun kova kotona, ja turpaan tuli. Ens yönä sitten Flames vastassa ja nyt olisi koston paikka tuohon parin viikon takaiseen kotitappioon.
   
 9. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Lähdin samaa asiaa kirjoittelemaan Senators topiciin, mutta täällä olikin näemmä asiaa pohdittu. Itse uskon ehdottomasti, että tässä on perää. Tampa Bay on kohteena sellainen, joka kiinnostaa Karlssonia. Lisäksi Tampa Baylla on antaa vastineeksi asioita, joita harvalla muulla on tarjota. Käyttäjiltä @Lico ja @Dragunov hyvää pohdintaa kymmenen päivää takaperin ja olen samoilla linjoilla vastausten kanssa. Menee hiukan toistoksi, mutta avaan kuitenkin omat näkökannat Sens puolelta.

  Minulle tämä treidi heräsi ensimmäisen kerran vakavissaan juuri All Stars viikonloppuna. Karlssonin ilme oli aivan erilainen kuin Senators paidassa. Hän on hyvin läheinen Hedmanin kanssa. Samanaikaisesti Ottawasta hänen tutut ja turvalliset ystävät (Alfredsson, Michalek, Zibanejad & Methot...) ovat yksi kerrallaan poistuneet ympäriltä. Tuntuu, että tämä on näkynyt myös kaukalossa. Pelihuumori on ollut ajottain heikko - tuntuu kuin miestä ei kiinnostaisi. Itse All Stars peli on kunnon hupipeli, mutta Karlssonilla oli selvästi omankaltainen pilke silmäkulmassa, jota ei Senators pelissä ole näkynyt. Hän halusi oikeasti näyttää Stamkos & Kucherov kaksikolle ja ennen kaikkea hän silmin nähden nautti pelaamisesta heidän kanssaan.

  a) Brayden Point + Cal Foote + 1nd round/toinen prospect
  b) Tämä on se haastavin kohta. En usko Ottawan haluavan esimerkiksi Callahania vaihdossa, sillä heillä on valmiiksi mm Bobby Ryan ja Dion Phaneuf joukkueessa. Tämä on siis myös ongelma Senatorsille jo ennestään, joten tuskin haluavat tehdä tästä isompaa ongelmaa. Tarvittaisiin mahdollisesti kolmas osapuoli avittamaan tähän. Karlsson suostuu varmasti pelaamaan puheistaan (tiedostaa markkinarvon yms) huolimatta Tampassa edullisemmalla sopparilla aiemmin mainitun verotuksen & ennen kaikkea joukkueen takia.
  c) Tähän kysymykseen en sanoisi kuin, että voin vain kuvitella mitä jälkeä Karlsson tekisi Kucherovin, Stamkosin ja Hedmanin kanssa, kun jälki on ollut maailman eliittiä jo "Hoffmanin, Turrisin ja Methotin" kanssa...

  Äärimmäisen mielenkiintoinen huhu joka tapauksessa, vaikkakin prosentit siirron toteutumiseen ovat edelleen aika pienet johtuen b) kohdasta. Ei kuitenkaan mahdoton. Nyt vielä GM Pierre Dorionin kolmen vuoden jatkosopimus ja vihjailut "rebuildista" löivät lisää löylyjä tulille.

  Senatorsin pääscoutti Jim Clark on muuten tulevana yönä Tampa Bay - Los Angeles pelissä paikan päälle. Toki he kiertävät muutenkin pelistä toiseen, mutta sattui mukavasti kaikkien huhujen keskelle...
   
 10. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Viime yönä niukka tappio Leafsille vieraskaukalossa. Lightning oli ehkä hienokseltaan niskan päällä, mutta Vasylle ei sattunut ihan paras päivä, joten tuloksena 4-3 tappio. Jos Bruins tuosta kampeaa ohi ja saataisiin Leafs vastaan ensimmäisellä kierroksella, niin itse ainakin lähden täysin luottavaisena siihen, että Lightning tuon sarjan hoitaa.

  Trade deadline lähestyy ja Tampaan päin on huhuttu ainakin seuraavia kavereita: Ryan McDonagh, Mike Green ja Patrick Maroon. Selvää on se, että jos kesäkuussa aiotaan kannua nostella, niin joku top-4 puolustaja olisi hyvä saada haalattua rosteriin. En jaksa millään uskoa, että tuo puolustus riittää pleijareissa jotain Pensiä tai Predatorsia vastaan, kun jo runkosarjassa tuo tiettyjen puolustajien työskentely ei ole kovin suuria lupauksia herättävää. Toivottavasti Yzerman laittaa nyt all-in, niin ei tarvitsisi taas keväällä harmitella sitä, miten pienestä se homma loppujen lopuksi jäi kiinni, kuten keväällä 2015 ja 2016.

  McDonagh olisi lottovoitto ja hänen avullaan Tampalla olisi lyödä jokaiseen pariin yksi huippuluokan kaveri. Maroon taas voisi tuoda sopivasti santapaperia tuohon Tampan hieman pienikokoiseen hyökkäykseen.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Maroon vaikuttaisi kyllä pieneltä ansaita, aika surkiasti tällä kaudella pelannut. Pakistoon vaan kokemusta, hyökkäyksessä on ihan hirveästi leveyttä ja kokemustakin ihan hyvin niin ei sinne rentalia.
   
 12. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Vähän kyllä pelottaa jos sieltä huhuiltu Green pamahtaa Tampan pakistoon.. En nää kyseistä kaveria mitenkään ratkaisuna Tampan ongelmiin.. En laittais pahitteeksi vaikka sieltä Rangersin capu vaihtaisi lämpöön vähän kovempaakin vastinetta vastaan. 1st + Erne + Howden vaikkapa.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ei sinällään yllättäisi, että Yzerman ottaisi vähän halvemman ratkaisun. Luultavasti Greenin saisi kuitenkin pelkällä varausvuorolla siinä missä tuosta paremmat vaihtoehdot maksaisivat prospekteja.
   
 14. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Itsekään en kyllä hypi riemusta, jos sieltä Green naarataan, vaikka hänkin olisi suuri parannus nykytilanteeseen. Greeniä tuskin edes pelkällä varausvuorolla saadaan, vaan eiköhän siihenkin joku prospecti olisi lyötävä kylkeen. Tampalla on sen verran hyvä tilanne prospectien suhteen, että mielestäni olisi Yzermanilta hölmöä jättää esimerkiksi McDonagh hankkimatta sen takia, että saadaan joku mahdollisesti parin kauden päästä breikkaava kaveri pidettyä. Ei Tampan tulevaisuus huonolta näytä, mutta kyllähän se ikkuna on nyt auki jos koskaan.
   
 15. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Millä lailla surkiasti? Viime kaudella teki piste-ennätyksensä eli 42 pistettä ja on nyt 43 pisteen vauhdissa. Kaikki muutkin tilastot viime kauden tasolla.

  Ja viime kaudella Edmonton oli kuitenkin ihan NHL:n kärkijoukkueita, tällä kaudella rupusakki.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Sen mitä olen hänen otteita nähnyt niin ei kyllä ole yhtään vakuuttanut. Mielummin joku nopeampi pelaaja tilalle kun omasta takaa löytyy jo kuitenkin Kunitz ja Callahan. Luultavasti kuitenkin noiden pisteiden takia pyynti tulee olemaan suht kova.
   
 17. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Nyt kun Dotchinilla on mennyt talvikuukaudet täysin vihkoon, niin Tampa Bayn puolstuksesta uupuu kuudes mitat täyttävä NHL-puolustaja. Sustr on hasardi. Koekkoek voisi olla TOP6-pakki, mutta hän ei ole saanut Cooperilta tarvittavaa luottoa. Otteista paistaa kova puristus aina näyttöpaikan tullen. Vaihtoehtoja on vähän tällä aikataululla. Dotchinin ja Koekkoekin kanssa olisi kokeiltava kummalla löytyy itseluottamus nopeammin. Ei tässä kuitenkaan ole aikaa. Trade deadlineen 1,5 viikkoa ja siinä ajassa on vaikea kuvitella homman muuttuvan. Sustr on ainakin itselleni jo niin katsottu kortti, että täytyy oikein hämmästellä Cooperin pohjatonta luottoa mieheen.

  Green toisi toki osaamista avauspeliin, mutta suuremmat ongelmat ovat tällä hetkellä muilla osa-alueilla. Yv-kentällisissä ovat jo tarvittavat palaset Hedmanin ja Sergatshevin muodossa. Ennemmin hakisin vahvistusta tuonne alakertaan, jotta se saataisiin tiiviimmäksi. Vasilevski on torjunut Lightningille valtavan määrän sarjapisteitä tällä kaudella. Hänen ansiostaan tilastot mairittelevat Boltsia.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2018 klo 00.50
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Karlsson huhut senkun jatkuvat, tuli samalla huomattua että Callahanin sopimuksesta kaksi viimeistä vuotta sisältää modified NTC:n eli sopimus on treidattavissa. Yksi mahdollisuus olisi myös ostaa tuo viimeinen vuosi ulos mikäli Karlsson tänne jotenkin tulisi ja jättää sitten nuo tulevat UFA pakit signaamatta. Aika herkullisen tilanteen Yzerman on luonut ja vaikka tämä vaatisi aika paljon työtä niin teoriassa Karlssonille voisi sorvata jatkosopimuksenkin.
   
 19. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tärkeät 2p Montrealista ja 6p kolmen ottelun vierasreissulta, joilla samalla taidettiin tehdä seuran oma ennätys vierasvoittojen suhteen. Samalla kun Leafs voitti Bruinsin niin Atlantic divisioonan voittokamppailu menee vielä tiukemmaksi, tuolla voitolla vältettäisiin Leafsin/Bruinsin kohtaaminen ensimmäisellä kierroksella, jolloin nuo 2 saisivat repiä toisensa ensin keskinäisessä sarjassa. Puolustuspeli on näyttänyt viime peleissä kyllä suoraan sanottuna paskalta ja eilenkin Vasylta vaadittiin Vezina luokan suorittamista tank-jengiä vastaan. Toivottavasti tänään tai huomenna saadaan nähdä se Yzermanin siirto, jolla tuodaan tuohon puolustukseen se puuttuva palanen, olkoon se sitten Karlsson, McDonagh tai Green, kaikki kelpaa tässä vaiheessa.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Toronto ja Boston tosiaan molemmat pelottavat ekalla kierroksella, Pens on kanssa ihan järjettömän vahva ja Tampankin runko on nyt luultavasti parhaimillaan mitä se tulee olemaan. Kovat pudotuspelit tulossa ja Yzermanin on ihan pakko hoitaa joku iso vahvistus kotiin jos näissä karkeloissa halutaan tasoittaa puntteja.
   
 21. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Bruins tosiaan vahvistui aiemmin päivällä Nashilla ja Leafs Plekanecilla. Tampan on yksinkertaisesti aivan pakko saada hommattua se top-4 pakki, tai vaikeaa tulee pleijareissa. Atlantin divisioonan voittotaistelu tulee olemaan kova, mutta mielestäni Tampalla on näistä kolmesta kaikkein helpoin loppuohjelma, kun viimeisistä 20 ottelusta peräti 14 pelataan kotona. Tampalla on kaksi kotipeliä Leafsia vastaan ja kaksi kotipeliä, sekä yksi vieraspeli Bruinsia vastaan tuon loppurutistuksen aikana. Noista mahdollisesta 10 pisteestä kun otetaan vähintään 5, niin uskon, että ollaan runkosarjan lopussa divarin piikkipaikalla. Tuo divisioonan voitto olisi kyllä elintärkeä tuota runia ajatellen, koska tällöin kohdattaisiin Leafs/Bruins vasta toisella kierroksella. Tällä hetkellä tuohon viimeiselle pleijaripaikalle on tyrkyllä semmoisia jengejä, kuin Blue Jackets, Islanders, Hurricanes ja Panthers, joista yksikään ei kyllä aiheuta liiemmin pelkoa.

  Huomenna klo 22 aikaan ollaan paljon viisaampia ja täytyy vaan toivoa, että Yzermanilla on munaa tehdä tarvittavat uhraukset, jotta puolustusta saadaan vahvistettua.
   
 22. SS#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kiitos Y. Nyt voi nukkua yön rauhassa.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Jahas nyt oli kyllä vuosisadan ryöstö. Eli McDonagh ja J.T Miller Tampaan. Miller tosi miellyttävä lisä joukkueeseen.

  I’m hearing TB sending to NYR: Libor Hajek, Brett Holden, Vladislav Nemestnikov, 2018 1st round pick, conditional second round pick. Confirmation to follow.
   
 24. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
  Ehtiikö Nykistä neljässä tunnissa Floridaan? :D Ei taida uudet pojat keretä vielä yön peliin pukemaan.
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Rangers taisi olla matkalla kohti Vancouveria, sellaista juttua oli tunti takaperin. McDonagh loukkaantuneena jäi Nykiin, mutta Miller taisi olla mukana lennolla Vancouveriin. Sieltä onkin sitten hieman pidempi matka Floridaan.