Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jospa vihdoinkin alotetaan uuden kauden spekuloinnit. Viime kausi päättyi runkosarjaan, jota voi pitää isona pettymyksenä. Kauteen lähdettiin kuitenkin niistä lähtökohdista, että Tampa Bay olisi yksi potentiaalisista contendereista kannua ajatellen. Kausi lähti ehkä paskimmalla tavalla käyntiin kun Stamkos loukkaantui jo aikaisin syksyllä ja oli koko loppukauden sivussa. Pelitapa yski joulu-tammikuussa ja puolustus oli reikäjuustoa, eikä Bishopin loukkaantuminen sitä hirveästi edesauttanut. Loppukaudesta otteet parantuivat, mutta takaa-ajo ei lopulta riittänyt nappaamaan viimistä villikortti paikkaa. Kaiken kaikkiaan ailahteleva kausi täynnä avainpelaajien loukkaantumisia. Positiivista kuitenkin löytyi myös, Päämies oli päällikkö kentän molemmissa päissä ja iski uransa kovimmat pisteet, samalla pelaten itsensä Norris-ehdokkaaksi. Kucherov pelasi huikean kauden iskien 40 häkkiä ja keväämmällä vastuunkantajiksi nousi nuoria tulokkaita mm. Point ja Dotchin. Kesken kauden treidattiin Bishop, Boyle ja Filppula ja takaisin saatiin pari draft pickkiä, joista tuo Toronton pickki kääntyi toisen kierroksen varaukseksi.

  Tulevalla kaudella All Stars läpsyttelyt käydään myös Amalie Areenalla, ei tarvitse Tampan pelaajien ainakaan kauas lähteä.

  Tulevan kauden sopimustilanne:

  Steven Stamkos 27v $8,500,000 NMC (2023 UFA)
  Ryan Callahan 32v $5,800,000 NMC (2019 UFA)
  Nikita Kucherov 23v $4,766,667 (2018 RFA)
  Alex Killorn 27v $4,450,000 (2022 UFA)
  Vladislav Namestnikov 24v $1,937,500 (2018 RFA)
  Erik Condra 30v $1,250,000 (2018 UFA)
  J.T Brown 26v $1,250,000 (2018 UFA)
  Cedric Paquette 23v $812,500 (2018 RFA)
  Brayden Point 21v $686,667 ELC (2019 RFA)

  Victor Hedman 26v $7,875,000 (2023 UFA)
  Jason Garrison 32v $4,600,000 (2018 UFA)
  Anton Strålman 30v $4,500,000 (2019 UFA)
  Braydon Coburn 32v $3,700,000 (2019 UFA)

  Andrei Vasilevsky 22v $3,500,000 (2020 RFA)


  RFA:t
  Jonathan Drouin
  Tyler Johnson
  Ondrej Palat
  Andrej Sustr
  Jake Dotchin
  Slater Koekkoek

  UFA:t
  Greg Mckegg
  Luke Witkowski
  Peter Budaj

  PROJECTED CAP HIT : $55,461,667
  PROJECTED CAP SPACE : $17,538,333

  Joku voi kirjoitella tuosta expansion draftista ja ketkä sieltä oltaisiin todennäköisesti suojaamassa, ainakin alustavasti sieltä saattaa mm. Killorn ja Namestnikov jäädä suojaamatta. Garrison kun saataisiin jollain diilillä lähetettyä Vegasiin, niin voitaisiin mahdollisesti jollain treidillä parantaa puolustusta. Siellä on kuitenkin Drouin ja Palat potentiaalisia pelinappuloita. Paljon riippuu siitä millasia sopimuksia heille sorvataan. Draftissa Lightning varaa vuoroilla 14, 45, 48, 76, 169, 180 ja 200, ensimmäisellä vuorolla toivottavasti saataisiin hyvä pakkiprospect, oma toive olisi Välimäki, jotta saataisiin taas suomalaista väriä rosteriin.

  Pakkia joka tapauksessa kaivattaisiin, kun noita potentiaalisia hyökkääjäprospecteja on jo poolissa aika kivasti. Ensi kaudella saadaan toivottavasti lisää nuoria breikkaamaan shown puolella, ainakin Raddysh, Cirelli, Joseph, Stephens on näitä potentiaalisia breikkaajia jotka saa mahdollisuutensa. Mielenkiintonen kesä tulossa, toivottavasti Yzerman saa tuota puolustusta parannettua, sana on vapaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2017 klo 18.33
 2. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jatketaan nyt sit vielä, jos Vegas sattuisi ottamaan Killornin expansion draftissa niin se lisäisi tuota cap tilaa sen verran että nuo kaikki RFA sopimukset saataisiin palkkakaton alle. Itse lähtisin seuraavalla suojauksella:
  7 hyökkääjää (Stamkos, Kucherov, Drouin, Callahan, Johnson, Palat, Namestnikov) ja 3 pakkia (Hedman, Strålman, Sustr) ja Vasilevsky, todennäköisin lähtijä näin olisi Killorn. Alle 40 peliä pelanneita 1/2 vuoden tulokkaita ei tarvitse suojata, joten Koekkoek ja Dotchin säästyvät tässä suojaukselta.

  Jos top 4 pakki haluttaisiin tuoda treidin kautta niin toiseen suuntaan pitäisi lähteä Drouin/Johnson, joista itse olisin mielummin treidaamassa Drouinia. Johnson on ollut aika lasinen runkosarjassa, mutta nuo playoff pelit puhuvat sen puolesta miksi kaveri kannattaisi pitää. Vielä kun noita varmoja senttereitä ei Filppulan ja Boylen treidaamisen jälkeen hirveästi Pointin lisäksi ole niin pitäisin hänet mielelläni rosterissa. Aika paljon riippuu noista sopimuksista, Johnson ja Palat hakevat pitkää sopimusta ja heillä on mahdollisuus viedä neuvottelut välimieskäsittelyyn, kun taas Drounilla loppuu ELC ja hänen kanssa voidaan tehdä lyhyt siltasoppari. Mitään treidiä ei kuitenkaan kannata tehdä ellei vaihdossa saada pakkia joka selkeästi vahvistaisi puolustusta.

  Ja kausihan jatkuu vielä farmin puolella, joss Syracuse meni häviään ensimmäisen finaalin 2-3

  EDIT: Edittailin tuota expansion draft hahmotelmaa kun se oli epäselvä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2017 klo 11.58
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Eiköhän Yzerman vedä kanin hatustaan ja saa Callahanin luopumaan NMC:stään. Ei olisi mikään suuri ihme.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  En kyllä itse usko tuohon, eihän Vegas tuolla loukkaantumishistorialla varustettua kaveria ikinä ottaisi, mutta haluaako Callahan sitten ottaa edes pientä riskiä tuosta.

  Lainaus:
  Itse taas liputan Drouinin puolesta, lunastamatonta potentiaalia kuitenkin löytyy vielä ja oli myös playoffeissa viime kerralla todella hyvä vaikka tuli pitkän tauon jälkeen askiin. Ominaisuudet ovat vaan semmoisia, että jos palaset loksahtavat kohdalleen niin kyseessä on kuitenkin semmoinen pelaaja mitä Tampa omasta mielestä joukkueena tarvitsee enemmän kuin Johnsonia. Uskoisin, että vaakakupissa ehkä enemmän vaikuttaisi Drouinin korkeampi treidiarvo ja mahdollisuus tehdä ehkä vähän edullisempi sopimus TyJo:lle

  Kyllähän tulevaisuus näyttää aika hyvältä kun systeemistä on tuloillaan potentiaalisia laitureita, senttereitä ja muutama puolustaja, mutta aika oleellista olisi nyt välttyä taas näiltä huonoilta sopimuksilta. Toivottavasti Yzerman on jotain oppia ottanut nyt näistä Callahanille, Garrisonille ja Carlelle sorvatuista lapuista. Pakistoon mielestäni tarvitaan vielä se nopea kiekkoa liikutteleva pakki ja Shattenkirk olisi tuohon rooliin sopinut kuin nenä päähän, harmittavasti ei vaan sitten Tampan kanssa sopimusta halunnut tehdä. Onhan tuolla muitankin potentiaalisia nimiä, mutta kuinka halukkaita sitten seurat ovat näistä kavereista luopumaan. Noh kuitenkin yksi iso kompatuskivi oli nimi puolustuksen hitaat kivireet tai sitten se, ettei Cooper pystyny pelisysteemiä sorvaamaan rosterille sopivammaksi.

  Mielenkiintoinen kausi kuitenkin tulossa ja uskoisin ettei mitään isompia treidejä tai hankintoja tapahdu, korkeintaan vapailta joku 3. tai 4. sentteri, syvyyspakki ja 2. veska. Eiköhän omista junnuista taas nouse kavereita kun annetaan näytönpaikkoja.
   
 5. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Jep en itsekkään lähtisi Drounia treidaan mihinkään, mutta jos näistä kahdesta pitäis valita niin uskoisin että Drounilla saataisiin paljon parempaa vastinetta kuin mitä Johsonilla, jolla on vaisu kausi takana. Hyvä tarvii vastine kuitenkin olla että SY painaisi liipasinta kummankaan kohdalla.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mun mielestä Cirelli ja Stephens (ja totta kai Point) antavat Yzermanille mahdollisuuden kaupata Tyler Johnsonin ja pidän sitä itse järkevämpänä ratkaisuna. Drouinilla on niin paljon potentiaalia vielä lunastamatta ja näkisin, että keskikaista on varsin hyvässä kuosissa Stamkosin ja Pointin vuoksi useammaksi kaudeksi. Toki ensi kautta ajatellen tuo voi olla riskihkö lähteä tuommoisella kaksikolla ja ketä nyt sinne alaketjuihin jää, Namestnikov ja Paquette? Joka tapauksessa vaikeita päätöksiä tulee tehdä.

  Ehkä kuitenkin se paras tapa on suostutella Callahan waivemaan klasuulinsa ja pitää kaikki (Palat, Drouin & Johnson). Onko teillä tarkempaa tietoa Callahanista, aikooko pelata tulevalla kaudella? 23 miljoonaa Callahanin kauppaamisen jälkeen: Drouin, Palat, Johnson, Sustr, kakkosmaalivahti ja joku top-4 puolustaja, kun katto pysyy flattina. Neljän miljoonan korotus ilman loukkaantumisia, niin Tampa voittaa mestaruuden ensi kaudella. Materiaali on liian ylivertainen.

  Heitin arviolta jotain tämmöstä: Johnson & Palat 5x5, Drouin 2x2,5, Sustr 2x1,8, top-4 puolustajalle 4x5 ja kakkosmaalivahdille kakkosmaalivahdin lappu. Jää flatilla katolla vielä tilaa.

  Unohdankohan mä jotain oleellista, kun otin noi luvut Cap Friendlyn sivuilta laskemalla projected cap hit + Callahanin koko cap hit = ~23 miljoonaa. Pelottavan hyvältä tuo näyttää, varsinkin jos katto vielä nousee. 19 pelaajaa mun laskujen mukaan noissa mun arvioissa on sopimuksenalaisia ja katossa tilaa about ~3,7 miljoonaa, flatilla $73 miljoonalla. Tuosta puuttuu Dotchin nyt esimerkiksi, jolle en osaa arvioida jatkosopimusta, koska en ole aivan varma kuinka hyvä on.
   
 7. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tuo Lightning depht chart keskikaistalla taitaa olla tällä hetkellä Stamkos, Johnson, Point, Namestnikov, Paquette, Gourde, Dumount, Peca. Kyllähän tuo Johnsonin menetyksen voisi kestää, mutta playoffeja ajatellen se olisi selkeä heikennys. Johnson on kuitenkin ollut se johtava sentteri viime vuosien playoff rundeilla ja Stamkos on taas hieman hyytynyt aina playoffeissa. Sitä ei sitten osaa arvioida kauanko junnuilla kestää kasvaa johtavaan rooliin, mutta niin ehkä sitä puolustusta voisi koittaa parantaa jollain muulla tavalla (UFA:t)?

  Callahan pitäis olla kunnossa kauden alkuun lähdettäessä, kaikki tiedot lonkkaleikkauksen jälkeen ovat ainakin olleet positiivisia, toisaalta eipä niistä negatiivisista uutisista hirveästi kerrotae, eiköhän siis ole kunnossa kauden avauksessa. Mies ja hänen perhe ovat kuitenkin kotiutuneet Tampaan, joten uskon että hän tuosta NMC:stä hevin luopuisi, mutta näitä spekulaatioita on aina kiva viljellä. Ei varmaan kaukana ole nuo Lico:n veikkaukset sopimuksista, Dotchinin sopimus on varmaan 2x1,5 luokkaa, samat myös Koekkoekille. Ainut että Vegas saattaa napata Killornin, jolloin cappiin tulisi se 4,5 miljoonaa lisää tilaa.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Unohdin osittain Vegasin, toki uumoilen myös, että Callahanin sopimus on yksi noista huhutuista Vegasiin kaupitelluista, joissa mukana liikkuu 1st rounder. Se on sitten täysin eri asia haluaako Callahan lähteä Vegasiin, sitä en usko ja kuten totesit itsekin, lienee Callahan täysin kotiutunut Tampaan. Mikäs siellä ollessa.

  Olettaen Killornin lähtevän Vegasiin, löytyykö omasta takaa tuon tyylistä korvaajaa vai lähteeköhän Yzerman esimerkiksi Oshie-skabaan mukaan? Oshie toki lienee kalliimpi vaihtoehto, mutta parempi, joskin tuntuu olevan säännöllisesti rikki. Tarkkoja laskutoimituksia en nyt uskalla tehdä, kun riippuu paljon jos mistäkin.

  Paljon joka tapauksessa Tampankin kohdalla riippuu tulevasta palkkakatosta, mutta Filppulan kauppaamisen myötä tilanne on oikeasti aika hyvä. Käytännössä RFA-signaukset ja yksi "alzner"-tyylinen signaus ehkäpä NHL:n heikoimmassa divarissa takaa mestaruusikkunan avonaiseksi.
   
 9. Bolt_up Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  Veikkaan Yzermanin yrittävän top4 pulustajaa Minnesotasta tai Anaheimista. Vatanen, Dumba ja Brodin ovat kaikki todennäköisesti liipasimen alla expansion draftin takia. Vatanen voisi lähteä hieman halvemmalla loukkaantumisten takia. Palatin treidaaminen toiseen joukkueeseen ei mielestäni tule kuuloonkaan. Johnson sopisi erittäin hyvin Duksiin, joka tarvitsisi pelaajan, joka pystyy tuottamaan tulosta pudotuspeleissä. Hartaasti toivon, että vaihdossa ei vain lähtisi Drouin, mitä nyt kovasti on huhuiltu. Sen verran hyvästä pelaajasta on kyse, että hänestä ei kannattaisi luopua.

  Expansion draftissa luulen ja toivon Tampasta Vegasiin suuntaavan Alex Killornin. Kyllä tuo viime kesänä solmittu sopimus vaan niin hirveältä näyttää, että siitä kannattaa yrittää päästä eroon nyt kun siihen on hyvä mahdollisuus. Callahanin voi mahdollisesti ostaa ulos ensi tai sitä seuraavan kauden jälkeen, jos hän ei pysy terveenä tai tulos pysyy samanlaisena, kuin edellisellä kaudella.

  Tampalla on kyllä sentteriosasto todella hyvällä mallilla tulevaisuutta ajatellen. Paikkaa kokoonpanosta harjoitusleiriltä hakee varmasti Brett Howden ja Anthony Cirelli. Miksi ei jopa Matthew Joseph. Tästä syystä Johnsonin treidaaminen ei kirpaise yhtään niin paljoa, kuin Drouinista luopuminen. Top4 puolustaja nyt joka tapauksessa joukkueeseen tarvitaan. Kakkosveskariksi sopisi hyvin jatkamaan Budaj, jolla kuulemma on mielenkiintoa jäädä joukkueeseen.
   
 10. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Yzerman paino liipasinta Drouinin kohdalla, takaisin saatiin kovan luokan pakkilupaus Mikhail Sergachev (Linkki EP) http://www.eliteprospects.com/player.php?player=312213. Paino sanalla lupaus, koska aikuisten pelejä on takana vasta 4 kpl.

  Veikkaisin että Drouinin kohdalla vaakakupissa paino myös nuo henkilökohtaiset ongelmat, sekä neuvottelut jatkosopparista. Aika paljonhan tuossa menetettiin hyökkäyspäästä niinkuin täälläkin on jo useaan kertaan mainittu, mutta olisin oottanut että vaihdossa oltaisiin saatu valmis ja laadukas top 4 pakki. Sergachyovia pidettiin Montrealissa kovassa arvossa ja hänestä kaavailtiin varmasti ensi kaudella top 4 pakkia ja tulevaisuudessa ykköspakkia. Tällä kaudella taisin yhden ottelun Sergachevilta nähdä Habs paidassa, eikä nyt jäänyt mitenkään negatiivisesti ainakaan mieleen. Aika paljon on kaveria hehkutettu, joten toivottavasti lunastaa odotuksia jo ens kaudella.

  Sergachevia ei tietty tarvitse myöskään suojata tulevassa draftissa, joten nyt on mielenkiintosta nähdä suojaako Yzerman hänen suosikkinsa Killornin.

  EDIT: Laitetaan vielä tuo koko kauppa eli: The Canadiens acquire Jonathan Drouin + a cond. 6th-round pick (2018) from TBL, in return for M. Sergachev + a cond. 2nd-round pick (2018).
  If Sergachev doesn't play 40 games for the Bolts next season, then the picks are exchanged
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2017 klo 00.19
 11. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Win-win trade mun mielestä.
   
 12. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Vastineeksi olisin myös odottanut valmista top 4 pakkia, mutta käypähän tämäkin, ja lopulta capin kannalta tämä oli parempi vaihtoehto. Silti en menisi vannomaan, että Sergachev vielä ensi kaudella tulisi murtautumaan Tampan rosteriin. Drouinin lähtö kyllä harmittaa, sillä kaveria oli ilo seurata kentällä ja potentiaalia hänessä on vielä paljon. Nyt tämä potentiaali meni sitten pahimmalle kilpailijalle. Drouinin tilalle saadaan nopeasti kuitenkin korvaajia, mikä selittää tämän treidin. Eiköhän sieltä Raddysh ja Joseph ovat seuraavia mahdollisia läpilyöntejä.

  Kun katsoo Tampan prospekteja ja mahdollisia tulevaisuuden viisikoita, voi todeta, että tunkua on niin hyökkäykseen, puolustukseen kuin maalivahteihin. Tampan tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä huippuvuodet ovat vielä edessä.
   
 13. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Drouin sai 6v/33M , 5,5M avgcap sopimuksen Montrealista. Sellaista olisi tuskin tarjottu Tampan suunnalta nykytilanteessa.
  Sergachev oli ennakolta viime draftin TOP3-pakki, joten kyllä tässä kaupassa voittaja ratkotaan vasta parin vuoden kuluttua.

  Tampa teki samankaltaisen treidin Montrealin kanssa tammikuussa, kun pakkilupaukset vaihtoivat maisemaa. Silloin Nesterov siirtyi Montrealiin ja Racine+6th tuli Tampaan. Jos nämä kaupat kirjoittaisi yhteen, niin se näyttäisi tältä:

  Drouin, Nesterov, con6th <> Sergachev, Racine, 6th, con2nd (40peliä)
   
 14. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Tehtiinkö Callahanille jatko vai mitä?
  Palkka on nyt EP:n sivuilla 5.8 milj ja pari päivää sitten ei ollut tuon verran.

  Drouinin olisi halunnut nähdä mihin hän pystyy ensikaudella Tampassa.
  Saatiin silti Mihail Sergatshev vaihdossa!
  Iloisuuteni on +/- 0.

  Edit: Näköjään Callahanin palkka on kokoajan ollut tuo 5.8 milj vuodesta 2014. Sori.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kun olisi aikanaan varannut vaan sen Seth Jonesin, niin tätäkään paikkailua ei olisi tarvinut tehdä ja jengi olisi vielä parempi. Ei kätisyysongelmaa oikealla jne.

  Helppoa viisastella jälkikäteen.
   
 16. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Puhtaasti ensi kautta ajatellen tämä treidi heikensi joukkuetta aika paljon. Jos ensi kaudella meinataan tosissaan taistella kannusta, niin nykyinen puolustus tuskin riittää.

  Mutta onhan tässä myös valtavasti hyviä puolia. Nyt Tampa saa sorvattua jatkosopimukset kaikille haluamilleen pelaajille, eikä suojaustenkaan kanssa tule ongelmia. Sergatshev on todella lupaava prospekti ja tulee luultavasti olemaan todella suuressa roolissa jo 2018-2019 kaudella. Drouinin ja Yzermanin välit eivät sitten ilmeisesti koskaan korjaantuneet tuon edelliskauden sotkun jälkeen ja jos Drouinilla ei ollut edes halua jatkaa Tampassa, niin turha hänestä on väkisin yrittää pitää kiinni.

  Nyt alkaa kyllä tulevaisuus näyttää melko valoisalta, kun pakkipuolella löytyy kavereita, kuten Sergatshev, Dotchin, Koekkoek ja Cernak. Hyökkäyksessä taas Raddysh, Stephens, Howden ja Cirelli.

  Nyt sitten vaan Johnsonille ja Palatille jatkosopimusta käteen ja yksi täsmähankinta hyökkäykseen ja puolustukseen.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Oma ennustukseni Drouinin jatkosopimuksesta aikaisemmin tässä ketjussa ei ihan putkeen mennyt. Yzerman teki erinomaisen peliliikkeen, vaikka olisi varmasti Drouinin saanut myöhemmin kesällä halvempaankin jatkoon, kuten yleensä näissä tapauksissa on tapana (Kucherov, Trouba). Sergachev on kuitenkin sen verran kova lupaus ja yhdessä Hedmanin kanssa ovat molemmat aivan potentiaalisia Norris-voittajia, toki venäläisen ura ei ole vielä edes alkanut. Itse vain tykkään Sergachevista älyttömästi, joten uskallan esittää rohkeankin väitteen.

  Unohdetaanko täällä tarkoituksella Nikita Gusev eli onko hänestä jo varmuutta ettei Tampaan ole tulossa lähivuosina? On mielestäni selkeä Drouinin korvaaja jahka organisaatioon liittyy. Ilmeisesti on kuitenkin sitten jatkanut sopimustaan Pietarissa? Olympialaiset varmaan yksi syy tähän.
   
 18. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Ei kannata näin ajatella, aika monta varausta ois pitäny tehdä toisin jos nyt alkaa katsomaan..
   
 19. Bolt_up Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  Tosiaan! Meinasi jo Nikita Gusev unohtua ihan kokonaan. Joe Smithin mukaan Gusev odottaa vielä ratkaisua sen suhteen, tekeekö sopimuksen Venäjälle vai siirtyykö Tampaan.

  Linkki Joe Smithin twiittiin:
  Twitter

  Mielestäni piti kai aikaisemmin keväällä olla melko varmaa, että Gusev jatkaisi ensi kaudella KHL:ssä..? Tuo olisi kyllä aika kova lisäys Tampan hyökkäykseen nyt kun Drouin kaupattiin. Tulokkaista veikkaisin lähimpänä kokoonpanoon pääsyä olevan Anthony Cirellin. Pelasi ihan kelvosti AHL finaaleissa.
   
 20. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Veikkaan, että Gusev jatkaa Venäjällä vielä enskauden, sillä hänellä on mahdollisuus päästä olympialaisiin.
   
 21. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Tampa suojasi seuraavat pelaajat: Callahan, Johnson, Killorn, Kucherov, Namestnikov, Palat, Stamkos, Coburn, Hedman, Strålman ja Vasilevskiy.

  Melko odotettu lista muuten, mutta täytyy ihmetellä, että miksi Coburn on suojattuna Dotchinin tai Koekkoekin sijasta.
   
 22. Bolt_up Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  Luulisi Yzermanin tehneen jonkinlaisen sopimuksen Vegasin kanssa. Ei tuossa Coburnin suojauksessa muuten tunnu juuri järkeä olevan. Jossain huhuissa oli puhetta, että Tampa luopuisi toisesta toisen kierroksen varauksesta saadakseen ylimääräisen suojauspaikan. Mutta nyt kun Koekkoek ja Dotchin ovat molemmat suojaamattomien pelaajien listalla, niin olisko Steve sitten sopinut jonkun tietyn pelaajan siirtämisestä + toisen kierroksen varaus? Garrison ehkä. Kuulostaa kyllä liian hyvältä, mutta olisi aika hyvä diili Tampan kannalta. Vapailta markkinoilta voisi sitten täydentää puolustusosastoa. Cody Franson voisi olla ihan hyvä vaihtoehto.
   
 23. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Haiskahtaa hieman sovitulta kuviolta tuo kyllä, että Dotchin ja KK jätettiin molemmat Vegasille valittaviksi. Toivotaan että siellä on taustalla diili, jossa Vegas ottaa jonkun valittavista hyökkääjistä esim. 2nd rounderia vastaan, tuo Garrisonin valinta kuulostaa kyllä liian hyvältä. Vegasilla on kuitenkin valittavissa todella monesta joukkueesta hyviä pakkeja, joita myös todennäköisesti käyttävät tredinappuloina tulevalla kaudella.
   
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Garrisoniin en kyllä usko ilman huomattavaa lisämaksua, mutta ehkä joku Paquette sitten voisi riittää. Muita hyökkääjiä en kyllä keksi Tampan rosterista jotka nappaisivat oikein yhtään iän, sopparin tai potentiaalin puolesta.

  Paquette + 2nd round pick <-> Koekkoek

  En tiedä, ehkä itse ottaisin Koekkoekin, jolla on sitä kaivattua potentiaalia reilusti jäljellä minkä lisäksi on osoittanut johtajuutta jo OHL ja AHL:ssä. Eikä toki noi kevään esitykset AHL:n playoffeissa haitannut yhtään (mm voitti plus/miinustilaston). Toki noita senttereitä ei ole ihan hirveästi tarjolla ja alemmissa ketjuissa Paquette menisi ihan hyvin ja on myös sopivan ikäinen.

  Jos tuohon Paquetten tilalle vaihdetaan Garrison niin taitaa olla tuolla paketilla aika lyhyet neuvottelut. Vähintään toinen 2nd round pick tuohon pitäisi vaatia, että Garrisonin negatiivinen arvo kuittaantuisi.
   
 25. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Vegas pyysi ylimääräisistä suojauksista 1 roundin varausta niin eiköhän tuo Garrisonin ottaminen ois sitä vaatinut. Todnäk joku diili on jossa Vegas ottaa hyökkääjän niinkuin @Dragunov ja @Mr. Smith sanoikin.