Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tätä menoa taitaa Kucherov ja Stamkos molemmat kolkutella 100p rajaa.. Stamkos jäänyt Kucherovin varjoon alkukaudella mutta silti vaatimattomasti pistepörssin jaettu #1.. Hyvältä näyttää Tampan kannalta näiden kahden meininki.
   
 2. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Tässä vähän pyörittelyä Sergatshevin tilanteesta. Lähetetäänkö poika juniorisarjaan vai pidetäänkö ylhäällä show'n puollella. Päätöksen ajankohta lähestyy.

  Lightning approaches decision time for Mikhail Sergachev | Tampa Bay Times

  Tuo Drouin-kaupassa tullut ehdollinen 2. roundin pick jää saamata, mikäli Sergatshev pelaa yli puolet runkosarjasta. En ole näissä asiantuntija, mutta 19-vuotias venäläinen on todistanut olevansa jo nyt NHL-tason puolustaja. Hoitelee 2-yv:tä ainoana viivamiehenä paremmin kuin Strålman. Toki juniorimaisia virheitä tulee välillä, mutta kun ajatellaan, miten helvetin pitkään Hedmanilla kesti päästä nykytasolle, en kiinnittiäisi tuohon osa-alueeseen liikaa huomiota. Jokainen tekee virheitä ja jokaisen on kuljettava se tie huipulle. Toki se voidaan tehdä hieman eri reittejä pitkin. Sergatshev kohdalla se voisi olla show'n puolella pysyvästi tästä lähtien.
   
 3. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Vakuuttava esitys Jacketsin vieraana ja tuloksena 0-2 vierasvoitto. Vaikka kotijoukkue olikin ottelussa lievästi niskan päällä, niin mitään hätää Lightningilla ei missään vaiheessa ollut. Vasylta loistava ottelu ja pakit siivosivat irtokiekot hienosti. Neljän päivän sisällä kolme ottelua vieraissa, joista tuloksena 5/6 pistettä. Vakuuttavaa suorittamista.

  Kyllähän asia on niin, että Sergachev kuuluu NHL:ään, eikä noilla näytöillä asiasta pitäisi kenelläkään olla vastaväitteitä. Kausi on pitkä ja miehelle tulee varmasti vaikeita jaksoja, mutta tämä kaveri on juuri sitä, mitä lääkäri määrää Lightningin puolustukseen. Junnumaisia virheitä tulee vielä melko paljon, mutta oppirahat on maksettava ja kun ajatellaan, minkä lisän Sergachev tuo puolustuksen kiekolliseen peliin, niin ihmettelen kyllä suuresti, jos kaveri junnuihin lähetetään.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ja Tampan tasoinen joukkue pystyy hyvin maksamaan vähän junnun oppirahoja, ei tule Tampalla olemaan mitään hätää sen suhteen tänä vuonna menevätkö playoffeihin vai eivät.
   
 5. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Steven Stamkos sellaisessa tikissä tällä hetkellä, että toivottavasti säästyy loukkaantumiselta. Taitaa olla Stamkosin suurin miinus pelaaja tällä hetkellä, että on altis loukkaantumisille. Huonoa tuuria tai ei, jossain vaiheessa kyse on ihan ominaisuudesta, onko loukkaantumisherkkä vai ei.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Onhan Stamkos tainnut olla loukkaantumisen takia sivussa jopa kahdesti koko NHL-uransa aikana. Valitettavasti nuo kaksi kertaa onkin sitten olleet vähän vakavempia loukkaantumisia, ja ovat myös sattuneet suht lähihistoriassa.
  Itse en siis miestä tässä kohtaa lähtisi vielä tuomitsemaan loukkaantumisherkäksi.
   
 7. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Kolmas vakava herättäisikin jo kysymyksiä.

  Stamkosilla maalien ja syöttöjen suhde tällä kaudella aika epätyypillinen (3+15). Laukaisuprosentti ollut selvästi allukaudesta alle uran keskiarvon (nyt 10 % vrt. uran keskiarvo 17 %). Selvää lienee siis, että maalitahti tuee tuosta vielä nousemaan. Ei tuon tason maalintekijä vedä noin paljon alle uran keskiarvon pitkään.
   
 8. Eric Rooslind Jäsen

  Onko mitään huhua/tietoa liikkeellä mitä Tampa meinaa tehdä Sergacheville?
   
 9. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  On monivuotinen ja ilmainen sopimus ja vetää huikeilla tehoilla. Ei kai tarvitse Tampan tehdä muuta kuin nojata taaksepäin ja myhäillä.
   
 10. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Bryan Burns oli twiitannu: Cooper was asked if Sergachev will play game No. 10 in Carolina. "There's a really good chance he'll be around tomorrow," he said, grinning.

  Eli huomenna tiedetään, mutta eiköhän se aika varmaa ole että kaveri pysyy ylhäällä koko kauden
   
 11. julkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL
  On kovassa vedossa kyllä joukkue ja Sergachevin mukaan tulon jälkeen tulevaisuus näyttää entistä valoisammalta. Äkkiseltään voisi sanoa, että Stanley cup tulee jossain vaiheessa vaikka väkisin tähän osoitteeseen, mahtava joukkue kertakaikkiaan.

  Kucherov vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta pelaajalta. Peliäly sekä raaka taitotaso näyttää olevan luokkaa superstara, mutta mielekiintoisinta on, että kuinka moneen muottiin kaveri taipuu. Pystyy jakamaan kiekko erittäin hyvin, one-timer lähtee lähes kuin Laineella ja ranteesta tulee mieleen itseasiassa hieman Eichelin veto. Kaveri osaa erittäin hyvin piilottaa vetonsa ja ranne lähtee kovaa ja tarkasti pienellä liikkeellä.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu ei mitään järkeä lähettää alas. Kaveri pelaa moninkertaisesti yli caphittinsä veroisella tasoilla ja siten tuollainen 4-5 millin kilpailuetu muihin on no-brainer pitää ylhäällä.
   
 13. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Stamkosilta niin vakuuttava kauden alku että porukka tainnut unohtaa että jalka ei edes ole viellä täydessä kunnossa. Miltäköhän meno näyttää joulu/tammikuussa..
   
 14. sakkr Jäsen

  Lainaus:
  Tuossa Stamkosin tilanteessa on myös se jännä, että hänen laukaisuprosenttinsa on vain 10%. Stamkosin koko uran laukaisuprosentti taitaa olla lähempänä 20% joten voisi luulla (kun hänen jalkansa tuosta parantuu) että hänen maalimääränsä nousevat. Vahva ehdokas pistepörssin voittajaksi

  edit: kirjoitusvirheet
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2017 klo 01.26
 15. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Täydessä ja täydessä. Ainahan nuo jäljen jättää, kysy vaikka Koivulta. Stamkos on kuitenkin ollut jäällä jo huhtikuussa ja on vetänyt vähän eri lailla kesätreeniä kuin monet muut kiekkoilijat. Jos Laine ei käynyt kesällä jäällä, niin samaa ei voi sanoa Stamkosista, kenellä on ollut kova halu saada itsensä tikkiin. Ehkä siksi myös kauden alku on lennokasta, vaikka se tuntuu Stamkosilla olevan aina.
   
 16. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Niin tai sitten Stamkosin ketjullekkin tulee huonompia ajanjaksoja ja pistemäärät tippuu, mutta todella hyvää kiekkoa pelaavat tällä hetkellä.
  Kucherovin alennuslappu helpottaa huomattavasti joukkueen kasaamista.
   
 17. Bolt_up Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  Näyttäisi siltä, että Sergachev jatkaa Tampassa. Tai ainakin niin Cooper antaa Bryan Burnsin mukaan ymmärtää.

  Cooper on Sergachev: "He's had a positive impact on our team, and he's part of our team. That's how it's going to be moving forward."
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  En kyllä keksi oikein yhtään syytä miksei jatkaisi ylhäällä. Hyvää duunia tehnyt edelliset pelit!
   
 19. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
  Jahas, kauden ensimmäiset kymmenen peliä taputeltu recordilla 8-1-1 ja liigan piikkipaikka hallussa. Huonomminkin olisi voinut lähteä. Kotona vielä toistaiseksi saldo puhdas 5-0. Paria matsia lukuun ottamatta kaikki pelit on tullut katseltua niin jospa sitä vähän mietteitä purkaisi.

  - Ylivoima on hurjassa tikissä, huitelee siellä 30% paremmalla puolella. Tokihan se tulee tuosta luultavasti laskemaan, mutta tällä hetkellä tekee kyllä kovaa tulosta.

  - Stamkos on muuttunut Nicklas Bäckströmiksi / Joe Thorntoniksi. Kasassa Stammerille melko epätyypilliset 3+17 :D

  - Kucherov tällä hetkellä liigan vaarallisin hyökkääjä.

  - Ei ole Big Beniä ainakaan toistaiseksi tullut ikävä, Vasilevsky pelaa tällä hetkellä todella hyvin. Etenkin mailapeli kehittynyt paljon, vaikka ei vielä olekaan piispan tasoa.

  - Sergachev ollut todella tervetullut lisä puolustukseen. Toista maata kuin muuan kirahvi jonka sukunimi alkaa S:ällä.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Vasy on suorastaan erinomainen, todella moderni maalivahti Saroksen tapaan ja viimein kokemuksen myötä on tullut sitä rauhallisuutta. Mailapeliä voisi vielä kehittää, mutta kyllähän tämä hyvältä näyttää.

  Sergachevistä on kyllä tulossa kova ryöstö Tampalle, monella tapaa tulee Hedman mieleen ja kaksi tuon tasoista jätkää kun saataisiin rosterissa pidettyä... Tuosta pakistosta ei puutu kuin se luotettava ja liikkuva stay-at-home pakki.
   
 21. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  On kyllä ollut raikas startti salamapidoilta, joka on kyllä elintärkeä juttu tuon viimekauden jälkeen. Mahtavaa nähdä taas Stammer pahanteossa ja nauttimassa pelaamisesta, mitäköhän tuosta vielä tulee, kun kaveri alkaa osua taas maalipuiden väliin vähän normaalimmalla tasolla. Kuch on tällä hetkellä maailman paras pelaaja ja vieläpä aivan naurettavan halvalla lapulla. Tässä kohtaa on kyllä aika helppo sanoa, että onneksi luovuttiin Drouinista ja näin saatiin Sergachev puolustukseen.

  Toivottavasti Budaj saisi torjuntavastuuta hieman useammin ja saataisiin lepuutettua Vasya, ettei vaan peluutettaisi kaveria puhki runkosarjassa.
   
 22. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Muutama sana kesän hankinnoista Girardista ja Kunitzista. Tunnelmat olivat silloin kesällä aika ristiriitaiset. TOP4-puolustajan sijasta tuli Rangersin ulostama Girardi. Ja sitten 2 millillä hankittiin jo hidastunut ja taantunut Kunitz. Täytyy myöntää, että ensimmäiset 10 ottelua ovat heittäneet kaikki kauhuskenaariot romukoppaan.

  Girardi muodostaa Coburnin kanssa aivan loistavan - joskin kolmospariksi hintavan - duon. Tämän kaksikon ollessa jäällä mielen valtaa rauhallisuus, vaikka oltaisiin omalla puolustusalueella. Girardi blokkaa kuteja ja luo omalla esimerkillään puolustustahtoa. Hyvänä esimerkkinä Strålman, joka laittaa itsensä täysillä likoon ja pyrkii aina olemaan kiekkojen tiellä.

  Kunitzista on oltava myös enemmän kuin tyytyväinen. Muodostaa Callahanin kanssa erittäin hyvän tandemin. Vaikka ikä on vienyt parhaan terän luistelusta, veteraanin yläkoppa pelaa kuin digitaali. Kunitz tuntuu tekevän aina oikea-aikaisen ratkaisun pelivälineen kanssa. Jos kiekko pitää laittaa pleksin kautta ulos, hän onnistuu siinä aina. Jos kiekkoa kannattaa jakas siniviivalle puolustajalle, hän onnistuu siinä aina, vaikka ahtaasta tilasta.

  Kunitzia kannattaisi ehkä kokeilla myös yv:ssä Killornin paikalla. Tulos voisi olla parempi maalin edustalta. Nyt Killorn vetää lähes kiikareilla yv:ssä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 17.15
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Harmittava tappio Ducksille kun Tampa tuntui kentän tapahtumia hallitsevan, varsinkin eka erä oli aikamoista pyöritystä ykkösketjulta. Gibsonilta aika huikea peli ja ei kaukana ollut nollapelikään häneltä.
   
 24. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Nyt sattui sitten kauden ensimmäinen lievä ohipeli kohdalle, kun Ducks haki pisteet. Tuo ankkojen pelityyli oli kyllä myrkkyä Lightningille. Kaveri pelasi kotijoukkueen aika tylysti pois maalintekopaikoilta ja tappoi pelistä vauhdin, minkä johdosta kotijoukkueen peli meni puskemiseksi. Tähän vielä päälle Gibsonin huippupeli, niin kauden ensimmäinen kotitappio syntyi. Onneksi tuon tyylisiä joukkueita ei ole montaa liigassa, varsinkaan idässä.

  Eiköhän tiistaina ole taas eri ääni kellossa, kun päästään pelaamaan itselle paremmin sopivaa vastusta vastaan. Toisekseen tuo ykkösketju ei kiikareille jää kahdessa peräkkäisessä ottelussa.
   
 25. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Bounceback tuli sieltä Panthersien vieraana. Tuo Pointin ketju on tällä hetkellä myös yksi liigan toimivimpia kokonaisuuksia ja tuntuu että lentelevät tällä hetkellä hieman tutkan alla Kucherovin ja Stamkosin viedessä kaiken huomion. Mitäköhän Hedmanille on tapahtunut, kun tuntuu menettävän kiekkoja oikein urakalla ja kiekonkäsittely näyttää jotenkin tuskaselta, varsinkin omassa päässä oli eilen välillä aika hukassa. Jotenkin flegmaattinen kauden alotus häneltä, vaikka pisteitä toki tulee pakostakin tuolla pelatessa. Eipä tuo toki tässä vaiheessa niin haittaa kun peli kulkee muilla niin hyvin.