Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Bob huutelee että ilmeisesti Girardi on saamassa enemmän fyrkkaa Tampalta kuin sai Rangersilta. Eli n. 6m AAV. Melkoista.

  E: Olikin väärin ymmärretty. Girardin liksa tästä kaudesta olisi ollut 4 miljoonaa. Rangers maksaa 1.1 miljoonaa, ja Boltsin liksan myötä kokonaisansiot noussee yli neljän miljoonan. Eli n. 3m Boltsilta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2017 klo 15.36
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ymmärsin, että setä-Bob puhui Girardin kokonaisansioista ($1.1m Rangersilta, loput Tampalta), jotka ylittäisivät tuon $4 miljoonaa, mitä Rangersista olisi saanut. Uuden diilin AAV lienee siis luokkaa $3-3,5m.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 4. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  @Lico
  @Bosco

  Pakkoko sitä viestiä on lainata kymmenen sekuntia ennen kuin viestin muokkaus on valmis.. Perkele :)
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kerrankos olin nopeampi kuin Jatkoajan setä-Bob.
   
 6. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Mikähän fetissi Steve Y:llä on näihi Rangersin pelaajiin :D. Strålman, Boyle, Callahan ja nyt varmaan se Giraldi... Näistä Strålman on selkeä vahvistus.. :D Boyle oli roolissaan ihan ok ei siinä. Toivottavast se Williams onnistutaan ohittaa...
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Onhan Boyle roolissaan parhaimpia, Callahaninkin sopimus näyttäisi paljon paremmalta jos ei olisi jatkuvasti sairastuvalla. Ei kuitenkaan minkään Clarkson ole kentällä.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  No sieltähän se sopimus tuli 2v/3milj. AAV.. En kyllä tajua miksi Yzerman maksaa viime kevään surkeimmasta pakista 3 miljoonaa kaudessa? Ei mene mitenkään jakeluun. Parempi sitten pitää se Jason Garrison joukkueessa...
   
 9. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Ei tullut Williams vaan saatiin yks inhokeistani, Chris Kunitz 1v 2m. Yzerman siis päätti käyttää yhteensä 5 miljoonaa Girardiin ja Kunitziin, ei mee jakeluun.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todella erikoisia signauksia kyllä, kun voisi kuvitella, että Tampa on houkutteleva vaihtoehto monille pelaajille.
   
 11. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Erikoista ja erikoista. 4 cuppia voittanut mies halvalla vuoden sopparilla joukkueeseen, jossa ei ennestään yhtään Cupin voittanutta pelaajaa..

  Girardi myös sopivalla sopparilla ja tuo puolustukseen jämäkkyyttä ja alivoimalla selkeän parannuksen.
   
 12. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Girardi ei nyt ollut se top 4 pakki, mitä uumoiltiin. Silti top 4 pakin palkkaa mies kuitenkin saa. Girardi onkin nyt eniten palkkaa saanut ulosostettu, kun muut Hartnellit ja Cammallerit vetävät 1M lapuilla. Toki kun on puolustaja niin arvo on vähän korkeampi markkinoilla, mutta 2M olisi ollut ihan maksimi Girardiin.

  Kunitz on myös outo hankinta, en tiedä kaavaillaanko häntä sitten 1-2 ketjuun vai 3-4 ketjun rooliin. Ura kuitnekin jo hiipumaan päin, kun ei päässyt enää Crosbyn vierelle. Playoffeja ajatellen varmasti hyvä hankinta.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kunitz on ihan ok hankinta, ongelma vaan on että tekeekö nämä hankinnat joukkueesta parempia. Girardi on kuitenkin ihan puhdas 3. parin pakki tällä tasolla jolle ei kauheasti kuormaa voi antaa, sen lisäksi Girardista ei ole apuja tuomaan kiekkoa vastustajan alueelle mikä oli aika ongelmallista jo viime kaudella. Nopeus ja maalintekovoima ovat olleet niitä Tampan vahvuuksia, mutta nyt ollaan kyllä hiljalleen muuttumassa aivan päinvastaiseen suuntaan. Jos nyt pakille haluttiin nuo Garrisonin rahat syytää niin Daley olisi sopinut systeemiin paljon paremmin ja olisi vielä ollut potentiaalinen mätsi ylivoimalle. TVR olisi voinut olla myös ihan hyvä hankinta.

  Hyökkäykseen kyllä tuo Kunitz menee varmasti ihan kivasti tuomaan syvyyttä, toki meidän tuurilla saadaankin "Morrow" eikä edes sitä viime kauden Kunitzia. Parhaassa tapauksessa tietty Stamkosin rinnalla peli lähtisi kovaan lentoon mutta aikamoista haaveilua tämä. Yhdelle hankinnalle olisi vielä hyvin tilaa hyökkäykseen, mutta säästäisin kyllä tuon paikan sille että harjoitusleiriltä joku ottaa paikkansa.

  Killorn - Stamkos - Callahan /pakko toimia palkkojen takia Kunitz / Stamkos / Point tms. ois kiva myös nähdä.
  Palat - Johnson - Point?
  Kunitz - Namestnikov - Kuch
  Gourde - Paquette - Brown

  Hedman - Dotchin
  X - Strålman
  Coburn - Girardi

  X= Sustr / Sergachev /Koekkoek


  Et joo tuota kun pyörittelee niin hyökkäys parantuu merkittävästi jo sillä, että pelataan kausi terveenä. Isoin ongelma on vieläkin noissa hahmotelmissa löytää maalintekijöitä. Kahden edellisen kauden aikana ei ole kyllä paljoa apua tullut Stamkosin ja Kucherovin ulkopuolelta ja tuo kaksikko on omasta mielestä kyllä pakko erottaa sujui homma miten hyvin tahansa yhdessä niin jos isketään potentiaalisesti 80 maalia yhteen ketjuun niin ei siihen tarvita kuin yksi Crosby pitämään tuo ketju kurissa. Tämänkaltaisella roolituksella pystyttäisiin ainakin hakemaan paremmin matchuppeja playoffeissa kun kolmessa ketjussa olisi ratkaisuvoimaa. Pointille hankala löytää omaa paikkaa, jos mies pärjää jo keskellä niin aika pelaavan nelosketjunkin tuosta saisi jso haluaisi tyyliin Kunitz - Point - Brown tiedä sitten kuinka hyvin omissa sujuisi. :)
   
 14. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Kunitz on hyvä alempien kenttien pelaaja. Tekee aina ajoittain maaleja, mutta pelaa runkoonsa nähden yllättävän fyysisesti. Jo pelkästään noiden ominaisuuksien vuoksi helposti 1m - 1,5m hintalapun arvoinen, sitten tietysti neljän sormuksen miehenä puolen miljoonan korotuksensa noihin ansainnut. Täältä päin katsottuna Tampalle hyvinkin otollinen haku.

  Kunitzia en näe Stamkosin vierellä oikeastaan missään tilanteessa. Jalkanopeus on jo aika kehnoa ja kiekon kanssakin tapahtuu liian usein hups-hetkiä.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Jep kuten sanoin niin aikamoista haaveilua, jos Boyle olisi vielä remmissä niin siinä olisi kyllä varmaan hyvä aisapari ollut Kunitzille. Muutenkin tuo Boyle oli tuommoinen isähahmo tuolla nelosessa mikä tuntui pistävän junnut hyvään kouluun.
   
 16. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lähtökohta oli se, että Tampa tarvitsi kiekolliseen peliin kykenevän, hyvin liikkuvan top-4 pakin. Tässä valossa ei voi kuin ihmetellä Girardin hankintaa. Kuten tuossa ylempänä mainittiin, niin esimerkiksi Daley olisi ollut miljoona kertaa parempi palanen Tampan puolustukseen. Girardi on oikeastaan vastakohta siitä pelaajatyypistä, mitä ainakin omasta mielestäni nyt tarvittiin. Hän on hidas, huono kiekon kanssa, eikä todellakaan tuo apuja hyökkäysten käynnistämiseen ja ylivoimapeliin. Nyt käytännössä korvattiin Garrison täysin samanlaisella, mutta hieman halvemmalla pelaajalla.

  Kunitzista itselläni ainakin on ihan hyvät fiilikset. Hän tuo voittamisen kulttuuria tuonne poikasten joukkoon, sekä vuoden sopimuksesta johtuen Tampalle ei koidu ongelmia, jos Chris osoittautuu flopiksi. Oikeilla ketjukavereilla näen Kunitzissa potentiaalia semmoiseksi 40 pisteen kaveriksi. Jos tuo toteutuu, niin mies täyttää kyllä ruutunsa 3 ketjun laiturina.

  Näiden hankintojen jälkeen kokoonpano voisi olla jotain tämän suuntaista:

  Namestnikov - Stamkos - Kucherov
  Palat - Johnson - Raddysh???
  Kunitz - Point - Callahan
  Erne - Gourde - Brown

  Hedman - Dotchin
  Sustr/Sergachev/Koekkoek/ - Strålman
  Coburn - Girardi

  Kun tuota nyt katsoo, niin yhtä alempien ketjujen sentteriähän se huutaa. Boyle olisi ollut nappihankinta, mutta ei tosin tuolla palkalla, millä mies Devilsiin suuntasi. Täytyy kyllä toivoa, että Sergachev pystyisi nousemaan kokoonpanoon jo ensi kaudeksi ja näin tuo puuttuvan top-4 pakin tontti saataisiin täytettyä.
   
 17. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Girardista kaikki tarvittava jo sanottu. Yön yli sulattelun jälkeen Kunitzista fiilikset hieman parantuneet. 2mil/v ja bonareit 1mil. Tämä kuitenkin vähemmän, kun mitä Tampaan huhuiltu Williams sai Carolinasta.

  Molemmat ufat olisi kyllä voinut välistä jättää, mutta kerran Yzerman meinas, että tarvitaan se top-4 pakki ja top-9 hyökki niin tässä tulos. On kyllä junnuilla kova työ laittaa sellasia näyttöjä pöytään, että sais jonkun roolin. Nyt sit enää Palatille ja Johnsonille se jatko. Jaa nii ja Dotchin ja Koekkokkille kanssa.

  Btw mahtaako Steve vielä suunnitella jtn treidiä, kun noista hyökkääjistä on hieman ylitunkua?
   
 18. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Koekkoek yhden vuoden yksisuuntaiseen soppariin jonka arvo on 800 000 dollaria. Osaako joku arvioida miksi vain yksi vuosi? Luulisi, että kaverin olisi voinut tässä vaiheessa uraa saada pikkurahalla vähän pidemmäksikin aikaa. Toivottavasti saa reilun mahdollisuuden!
   
 19. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Eiköhän tuleva kausi ole Koekkoekille viimeinen mahdollisuus vakiinnuttaa paikka pelaavasta kuusikosta ja todistaa olevansa niiden odotusten arvoinen, minkä vuoksi Tampa miehen aikanaan varasi 1 kierroksella ja jos ensi kaudella kaudella tulosta ei synny, niin eiköhän kaveri jatka matkaansa muualle. Tämä siis ainakin omasta mielestäni syy tuohon sopimuksen pituuteen. Jos Tampasta ei kunnon roolia aukea, niin luulisi Koekkoekin itsekin haluavan johonkin semmoiseen joukkueeseen, missä voisi lyödä läpi NHL-tasolla, eikä jäädä vuorottelemaan AHL:n ja NHL:n välille.

  Koekkoek on jo 23-vuotias ja takaa tulee kovaa vauhtia nuorempia kavereita kuten Sergachev, Cernak ja Hajek, joten Tampalla ei ole miehelle mitään tarvetta, jos tulosta ei ala pikkuhiljaa syntymään.
   
 20. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Eiköhän tuo sinne seiska pakiksi mene nyt kun Girardi sai sopimuksen. Mutta soppari nyt oli linjassa Yzermanin muihin vastaaviin soppareihin. Sustr sai kanssa one more time sopparin, samoin Nametsnikov aikanaan ja plus muutama muu. Itse kanssa odottanut, että koska se Koekkoek oikeen alkaa potenttiaalia lunastamaan, mutta eipä mitään valovoimaista suorittamista ole vielä nähty. Mielummin kyllä katsoisin Koekkoekkia, kun mitä Garrisonia viimekaudella. Joku 1-1,5mil/v *3v soppari olis voinu olla ihan hyvä Tampan suhteen, mutta jos homma ei lähekkään alkuun niin turhaa cappiä vie. Pelaajan kannalta nää vuoden näyttösopparit on ihan ok, jos onnistut nii saat vähä kalliimmalla jatkoa, jos et niin pääsee katsomaan jos onnistuisi muualla paremmin.

  Tuli nyt vielä mieleen, että tehtiin niille Dumontille ja Conacherille kanssa yks suuntaset sopparit ens kaudelle, jolloin kyllä ylhäällä tulee tunkua olemaan. Voi olla, että joku näistä vaihtaa waiversien kautta muualle, jos kesken kauden koitetaan AHL:n laitella, kun ylhäällä paikat täys.

  Btw osioon menee kyllä Girardi 3mil + Kunitz 3mil (2mil palkka + 1mil mahd. bonarit) = 6mil. Hyvin lähellä sitä mitä Radulov tienaa tulevaisuudessa Dallasissa. Toki Radulovin soppari sitten pidempi mitä kahden aikaisemmin mainitun, mutta oishan tuo ollut vahvistus hyökkäykseen ja olisi ollut se top-6 vahvistus eikä top-9 :D Point-Stamkos-Radulov ois ollu ihan kivan näkönen :D No fantasiat sikseen, ja paluu karuun todellisuuteen.
   
 21. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Minkälaisen lapun Dotchini oikein saa? Oli nimittäin silmiinpistävää miten hyvin isokaveri liikku ja avasi peliä + fyysinen pelikään ei tuottanut ongelmia.
   
 22. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Uskoisin, että Yzerman tätä asiaa lähestyy samallalailla, kun noita aikasempiakin soppareita. Dotchinilla kuitenkin alla vain yksi hyvä kauden loppupuolisko. AHL:n poffeista en osaa sanoa, miten niissä edusti. Uskoisin, että jatkolappu tulee olemaan maltillinen max 1,5mil avg 1-3v sopparilla. Kaikki tuon avg:n yli olisi ylihintaa näillä "näytöillä".
   
 23. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Pecalle 1v two-way soppari, hyvä syvyys pelaaja.

  Dotchin two-year deal expected to be finalized today. #tblightning

  - Joe Smith twitterissä
   
 24. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Dotchinille 2v one way deal 0,8125million average.

  Joe Smith twitterissä.

  Vielä vähä halvempi mitä ite ajattelin. Nyt vaan Dotchin ku jatkais siitä mihi viimekaudella jäi :)
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Yllättävän kauan tuotakin hierottiin siihen nähden kuinka halpa sopimus tuosta nyt tuli.