Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Näköjään Henri Ikosen ura jatkuu Jokereissa, ehkä tulevasta varaustilaisuudesta sitten tarttuu uusi suomalainen seuran väreihin.
   
 2. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Morjesta pöytään kaikille Tampan faneille ja seuraajille. Monien vuosien lukemisien jälkeen päätin rekisteröityä, tuossa vklp aikana sain vihdoin kirjoitusoikeuden. Tampan vaiheita tullut seurattua sieltä 99/00 asti. Alkunsa fanitus sai NHL 99 pelistä, jossa muuan Lecavalier, nousi aina pelin kovimmaksi pelaajaksi ja se oli aina pakko saada omaan tiimiin. Junnuna ei kuitenkaan tullut pahemmin pelejä livenä seurattua vaan lähinnä teksti-tv välityksellä toimi tuo aikoinaan. Pelien katselu alkoi sitten siellä jossain 06-07 aikoihin. Surullisin päivä Tampan kannattajan ehdottomasti oli Lecavalierin buyout, joka tosin ihan järkevä oli aikanaan, mutta pelaaja jonka takia alkanut joukkuetta fanittaa (seuran ikoni) tylysti ostettiin ulos. Viimeiset kolme kautta ollut ihan mukavaa katseltavaa ollut vaikka sitä toista kannua ei ole vielä tullut.

  Mutta jätetään historiointi sikseen ja keskitytään joukkueen nykytilaan. Laajennusdrafti tosiaan ovella ja täälläkin ollut noista suojatuista pelaajista puhetta. Itse olisin kyllä ollut valmis Nametsnikovista luopumaan. Mielestäni hänen kehitys junnannut paikallaan viimeiset pari kautta, vaikka pääsyt näyttämään taitojaan ykköskentässä asti ja ylivoima-aikaakin tullut. Drounin kauppaaminen kirpaisi kanssa kovasti. Vaikka hänen kanssaan ollut kaikenlaisia vaikeuksia ja kahnaamista, niin silti potenttiaalinen supertähti, joka juuri tulossa parhaimpaan ikään, kaupataan vielä divisioona vastustajalle, niin voi morjensta. Saa ottaa ylös, sillä itse veikkaan, että Drouin tulee olemaan seuraava Seguin. Samalla kyseinen kauppa mielestäni indikoi pienoista takapakkia cuppia ajatellen. Sergachev toki on kova prospecti, mutta siinäpä se, kun tuo vasta on prospecti. Ikkuna cupin voittamiseen on vuosi vuodelta vaikeampaa, kun kokoonpano ikääntyy. Strålman ei tuosta enää nuorru. Garrison näytti viime kaudella suht hasardilta. Coburn ihan ok perus peliä. Sustr ei ottanut yhtään kehitysaskeleita. Dotchin stunttas hyvin loppukauden. Toivottavasti ei vegasiin matkaa.

  Hyökkäyksessä, sitten isoimmat tapahtumat Drouinin lähdön jälkeen on Palatin ja Johnsonin jatkosopparit. Luultavasti sieltä tulee jotain 5mil/v ja pituutta 5v. Toivon ettei ainakaan enempää maksettaisi, muuten tulee vaikeuksia muutamien vuosien kuluttua. Callahanin kanssa joku ratkaisu pitäisi löytää, koko ajan klesana. Stamkosilla ollut kanssa rutosti huonoa tuuria. Pitkiä loukkaantumisia perä perään. Ei vain tällä tahdilla tule pitkään pelaamaan, koska kyllä noi loukkaantumiset alkaa jossain kohtiin vaikuttamaan, kun kauden taukoja tulee joka toinen kausi. Point oli valopilkku viime kaudella ja toivottavasti ei tule toisen kauden slumppia. Killorn pelas hyvä alkukauden, mutta stamksosin loukkaantumisen myötä hän alkoi hiihtelemään varjojen mailla. Filppulasta oli ihan jees päästä eroon, vaikka Tampalla ei varsinaista korvaajaa hänelle ole. Filppulan 5mil/kausi, kuitenkin oli se 2mil/kausi liikaa Filppulan tuomalle panokselle. Nametsnikovin kanta tuli varmaankin jo selväksi. Olisin toivonut hänen matkaavan Vegasiin tai sitten vaihtuvan, johonkin pakki prospectiin. Paquette kiitos, mutta ei kiitos. Saman tasoisia pelaajia on farmi pullollaan. Kucherovista ei voi olla kuin tykätä. Toivottavasti saisi Gusevin houkuteltua Tampaan, joko ensi kaudeksi tai sitten vuoden päästä.

  Maalivahti tilanne nyt meni tulevaisuuden kannalta järkevimmin. Mielelläni Bishoppia olisi vielä lisää kattonut, vaikka kuluva kausi olikin häneltä heikon kolmeen vuoteen. Ehkä epävarma tilanne aiheutti osan tuosta. Hänen tekemä sopimus Dallasin kanssa, kuitenkin oli ihan maltillinen. Harmi vain, kun tuo ratkaisu maalivahdin suhteen piti jo tässä vaiheessa tehdä. Vasystä aika ristiriitaiset tunnelmat. Välillä pelaa pirun hyvin ja ottaa todella hyviä koppeja, sitten taas kaikki menee maaliin ja joukkue häviää. Pelasi viimekaudella hyvin penssiä vastaan sarjan, mutta viime talvena, kun joukkueella oli vaikeaa ei onnistunut kannattelemaan joukkuetta tarpeeksi ja playoffit jäivät haaveeksi. Noh ensi kaudella sitten on Vasyllä työrauha, sillä en usko, että Yserman mitään kirittäjää tulee hänelle viereen hankkimaan.

  Draftista luultavasti tullaan, joku pakki prospecti ottamaan. Värilasien läpi katsottuna, joku Vesalaisen kaltainen voimahyökkääjä voisi olla kiva lisä.

  No viikon päästä ollaankin jo paljon viisaampia.
   
 3. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tervetuloo vaa @chamilitaryman

  Twitteristä kuuluu tämmöstä:
  Bob McKenzie‏Varmennettu tili@TSNBobMcKenzie 23 min23 minuuttia sitten
  Two-year extension for TB netminder Petr Budaj, who has agreed to terms on a deal with an AAV of $1.025M.

  Sanoisinko että erittäin hyvä jatko, jos Budaj säilyttää viime vuoden tasonsa. On varmasti myös hyvä mentori Vassylle ja valmis backup jos koppi ei jossain vaiheessa tartu. Ei tainnut Lightning paidassa mitään hirveästi ehtiä esittään, mutta oli Kingsissä toki puolustuvammassa pelitavassa oivassa vireessä viime kaudella.

  EDIT: Niin eipäs sanota vielä kun nythän on roster freeze käynnissä kaikilla muilla paitti Vegasilla eli varmennus saadaan vasta torstaina, mutta aika perillä tuo Bob on yleensä ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2017 klo 23.58
 4. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Tervetuloa vaan mukaan, ei meitä täällä yhtään liikaa ole. Budaj sopimusta täytyy kommentoida sen verran, että vuoden pahvi olisi kyllä riittänyt. Muutenkin suhtaudun vähän skeptisesti koko veskariin. Viime kausi antoi turhan hyvän kuvan ja kun seurasin kaveria Coloradossa ja Montrealissa ei homma oikein vakuuttanut, vaikka pääsi olemaan sekä ykkös- että kakkosvahtina.

  Lainaus:
  Valitettavasti Drouin saatta olla kenties seuraava Seguin, ja tottakai tämä tredi oli kolaus ensi kauden cupin tavoitteluun, mutta itse ajattelen ikkunnan aukeavan vasta kunnolla. Törmäsin myös yhteen TSN:n videoon, jossa pohdiskeltiin Pittsburghin peräkkäisten voittojen myötä seuraavaa dynastiaa. Esille otettiin muun muassa uudellerakentajat Toronto ja Edmonton, mutta myös Tampa Bay. Itse uskon enemmän ikkunan avautumiseen kuin sulkeutumiseen, sillä Yzerman on kyllä kiitettävästi hankkinut hyviä lupauksia organisaatioon.


  Tulevaisuudessa joukkueesta saattaisi löytyä:

  Gusev (24v) - Stamkos (27v) - Kucherov (24v)
  Palat (26v) - Point (21v) - Raddysh (19v)
  Killorn (27v) - Johnson (26v) - Cirelli (19v)
  Namestnikov (24v) - Stephens (20v) - Joseph (20v)
  Erne (22v) - Howden (19v) - Gourde (25v)

  Hedman (26v) - Dotchin (23v)
  Hajek (19v) - Sergachev (18v)
  Koekkoek (23v) - Cernak (21v)
  Thomas (21v) - Spencer (20v)
  Masin (21v)

  Vasilevskiy (22v)
  Ingram (20v)
   
 5. SS#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Toivottavasti tuo Gusev huhu ei pidä paikkaansa ja luovutaan vaikka Koekkoekista mielummin.

  Luotto Yzermaniin on, mutta hiukan meinaa jännittää.
   
 6. Bolt_up Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  No, sinne meni Gusev. Ehkä Yzerman ei voinut tarjota Tampasta sitä mitä Gusev haki. Mutta oliko se esim. Koekkoekin arvoinen. Enpä tiedä. Nyt on ainakin capissa tilaa.
   
 7. Louis Jäsen

 8. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Taas kirpaisee Gusevin kauppa. Koekkoekista olisin ollut valmis mielummin luopumaan, mutta onneksi noita lupauksia on tulossa hyökkäykseen.
   
 9. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kyllä noita hyökkääjä prospecteja on ihan tarpeeksi.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ei naurata kun siellä seuraavalla kaudella viilettää Panarinin / Kucherovin tasoinen kaveri Vegasissa ja meillä jää ikuinen puolustajalupaus. Sanon kyllä, että jos Gusev tulee ikinä pelaamaan NHL niin nyt maksettiin kyllä todella kovaa hintaa, että yksi 3. parin pakki ja potentiaalinen ikuinenlupaus saatiin suojattua. Garrisonin sopparin ulostaminen kuitenkin kiva juttu, mutta vain yksi vuosi jäljellä.
   
 11. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  No eihän tää ideaali trade ollu mutta ei ollut mitään takeita siitä että Gusev ois Tampaan etes tullut.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ainakin Smith (Tampan beatwriter) on twiitannut aikaisemmin, että Gusev olisi jo tullut jos olisi saanut yksisuuntaisen sopparin.
   
 13. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Hmmm joo, mistä näitä tietää kun monesta eri lähteestä taas sanottu että tekis uuden sopparin venäjälle.. noh ei voi mitään
   
 14. Rambonator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
  Lainaus:
  Eikös tämä AHL -diilin tarjoaminen tapahtunut vuosia sitten? Ei ollut mikään lähiaikojen tarjous (muistaakseni). Mutta kyllähän tuo Gusevin menettäminen kyrsii.
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tulokkaille ei kai edelleenkään voi antaa yhden suunnan sopimusta.
   
 16. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  No Garrisonista päästiin onneksi eroon, mutta onhan tuo nyt paska treidi. Olisin luopunut Koekkoekista tuhat kertaa mielummin.

  En ole yhtään varma, että tuleeko Slater ikinä lunastamaan noita odotuksia, joita mieheen Tampan suunnalta on asetettu. Miehen ongelma on se, että hänellä ei ole mitään yksittäistä erikoisominaisuutta, jolla hän nousisi Tampan puolustukseen. Mielestäni Dotchin ja Sergachev ovat jo edellä, kun mietitään paikaa avauskokoonpanoon.

  Yzerman on jo pidemmän aikaa puhunut puolustuksen vahvistamisesta. Nyt on capissa tilaa ja puheet on aika muuttaa teoiksi.

  Hyvää juhannusta palstan salamapaidoille :)
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Juu tuo olisi siis ollut mahis liittyä siihen finaaleissa käyneeseen porukkaan.

  Lainaus:
  Lupaustahan se varmasti aikanaan halusi. Tänä kesänä elc rajoitukset ei enään koske muutenkaan.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Koskevat. Gusevin tulee tehdä vuoden mittainen tulokassopimus, jos mielii tulla NHL:ään. Vasta kesällä 2021 olisi kelpoinen tekemään ensimmäisen NHL-sopimuksensa ilman ELC-systeemin rajoituksia.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eikös tuossa ollut se 25v ikäraja?
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  On, tällä poikkeuksella:

  Lainaus:
  Eli Euroopasta varattuja pelaajia koskee ELC-systeemin rajoitukset kunnes he täyttävät 28 vuotta.

  Tuohon aiempaan viestiini se korjaus kuitenkin että Gusevin kohdalla oikea vuosiluku on 2020. Silloin voi tehdä ensimmäisen NHL-sopimuksensa ilman että tarvitsee noudattaa ELC-vaatimuksia.
   
 21. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Nyt kun capissa on tilaa taas, voidaan Palatin ja Johnsonin sopimuksien jälkeen hankkia vapailta markkinoilta valmis top 4 pakki. Esimerkiksi Stone, Franson, Russell, Wideman kenties...? Sitten on tuo 1st round pick, jolla voi tarvittaessa käydä kauppaa vielä paremmasta puolustajasta.

  Hyökkäyksessä olisi tilaa 1-2 uudelle hankinnalle, joista toinen olisi bottom-6 osastolle. Loppukesästä tai training campiltä hankkisin vielä veteraanihyökkääjä, mikäli kukaan prospecteista ei murtaudu läpi. Näin ollen hyökkäykseen tulisi vielä esimerkiksi Hudler, Parenteau tai Purcell yhden vuoden sopimuksella. Saisi varmasti halvalla ja cup contenderiin pääsy varmasti edesauttaisi bounce-back kauteen.
   
 22. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Draftin ekaa kiekka takana ja Tampan haaviin tarttui Callan Foote. Isänsä poika, toivottavasti pelaa samallaisen uran, kun isänsä. Tällöin kaverista paljon iloa tulevaisuuteen. Koko nyt ainakin puolustuksesta löytyy parin kauden päästä, kun on Hedmania, Footea ja Sergachev kantavat vastuun. Foote tuskin mahtuu ensi kauden kokoonpanoon, ja vuosi lisää junnuissa tekee varmaan hyvää kaverille.

  Draftissa sitten lähti Garrison, joka oli sinänsä ihan kiva juttu. Ikävintä tosin oli, että Gusevin oikeudet siirty Vegasiin ja menetettiin siinä se Yzermanin ettimä top-9 hyökki. Mielummin täälläkin oltaisiin koekoekista luovuttu, vaikka pakit kehittyykin hieman hyökkääjiä hitaammin.

  Tänään sitten draftin loput kierrokset. Uskoisin että Steve tulee muutaman Venäläisen taas nappaamaan draftissa. Joku sentteri haku olisi kiva, mutta eipä tuolla ole, kun arpoja.

  Ensi kaudella pakisto näyttää varmaankin tälläiseltä.
  Hedman - Sergachev
  X- Strålman
  Coburn - Dotchin
  Sustr

  Hahmotelmassa sitten Dotchin ja Sergachev vaihtelevat päittäinsä, mutta uskon, että molemmat löytyy ensi kauden alussa kokoonpanosta. Itse voisin sitä koekoekkia koitella tossa top-4 parissa ja jos näyttää joulu/marraskuussa pahalta niin markkinoilta katsoa sitä top-4 pakkia.

  Tosiaan Yzerman oli puhellut, että top-9 hyökki ja top-4 pakki vielä hakusessa ja ilmesesti Steve olisi Hamoniacia koittanut saada, mutta Snow haluis hänet mieluiten länteen siirtää. Toivottavasti Alzneria ei signata vapaista vaan lähettäisiin kattoo mihin omilla riittäisi. Omista junnuhyökkääjistä luulisi, joku löytyvän tuonne top-9 rooliin, mutta kait se Steve koittaa jonkun kokeneemman löytää. Koodinimi Doan kelpaisi sinne neloseen rymyämään, vaikka jalka ei välttämättä riitäkkään. Gusevin "menetys" hieman kirpaisi, tosin mitään takeita kaverista ei ole, että koskaan tulisi edes änärissä pelaamaan. Uskon kuitenkin, ettei Steve tule mitään tyhmiä liikkeitä tekemään, ja että on oppinut olla antamatta ufa pakeille mitään järkyttäviä soppareita koodinimillä Garrison, Carle.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2017 klo 18.41
 23. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Tainnu Yzerman lukea jatkoaikaa ennen kakkoskierroksen alkua. Tampa nyt varannu 2 & 3 kierroksella Venäläisen sentterin :D
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2017 klo 18.41
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Oisin kyllä toivunut, että sieltä omalla vuorolla oltaisiin otettu suomalaisväriä mukaan. Noh sentään venäläisiä valittu kun edellisessä draftissa varattiiin melkein vain pohjoisamerikkalaisia.

  Mitä seuraavaan kauteen tulee niin itse lähtisin aika maltillisilla siirroilla. Boylen voi kotiuttaa ja jonkun runkopuolustajan, mieluiten jotain Methotin tyylistä, kauneimmissa unissa Hjalmarsson olisi hommattu tänne, mutta harmittavasti meni sitten tuo treidi ohi.

  Killorn - Stamkos - Callahan
  Erne / X - Johnson - Point
  Palat - Namestnikov - Kucherov
  Paquette- Boyle - Brown

  Hyökkäyksessä tuo 9 pelaajaa ovat aika selkeät, eli Killorn, Stamkos, Johnson, Palat, Namestnikov, Kucherov, Point, Brown ja Paquette. Tuon jälkeen toivosiin, että omille jätettäisiin muutama ruutu ja saataisiin se Boyle roudattua takaisin pariksi vuodeksi. Unelmissani Paquettesta ja Brownista päästäisiin eroon kun eivät vaan tuo joukkueeseen oikein mitään, mutta kun ovat Cooperin luottohevosia niin tuskin liikkuvat mihinkään. Callahan jos on pelikunnossa niin varmaan ykkösessä pelaa, tuon sopimuksen takia on vaan ihan pakko homma toimia taas Stamkosin vierellä ja iskeä niitä maaleja sisään, muuten on kyllä täysi turhake suhteessa palkkaan. Isoin ongelma on tuo viimeistely, pelintekijöitä riittää kyllä hyvin, mutta Stamkosin pitää pysyä terveenä jotta Kuch saa taustatukea. Ernen nouseminen rosteriin olisi aika jees, Connolly olisi myös vissiin vapaana ja halvalla hinnalla olisi kyllä parannus tuohon alempiin kenttiin. Cooper ei kuitenkaan noita kivipainoja tuolta heivaa mihinkään, eli Yzermanin käsissä tämä touhu on aika pitkälti.

  Hedman - Dotchin
  Coburn - Strålman
  Sustr - Witkowski

  Pakistossa taas nuo 6 paikkaa ovat aika taattuja, Sustr pelaa aivan varmasti kun kuuluu näihin Cooperin luottomiehiin, ainut mahdollinen muutos mielestäni olisi tuon yhden pakin hommaaminen joka puskisi sitten Witkowskin 7. pakiksi. Puolustukseen ei kyllä tunkua ole, eli Sergachev kyllä saa varmasti todellisen mahiksen näyttää, mutta käsittääkseni mies ei ole vielä oikeutettu pelaamaan farmin puolella joten voi olla että tehdään kuten Drouinin kanssa ja laitetaan suoraan takaisin OHL:ään. Ylhäällä jos aloittaa niin sitten pitää jo melkein se koko kausi pelata, Hedmanin vierellä tuo toki ei olisi temppu eikä mikään.

  Mut joo odotuksissa olisi jatkaa siitä mihin viime keväänä jäätiin, loukkaantumiset pakottivat Cooperin taas antamaan uusille pelaajille näyttöpaikkoja ja niitä ei tässä joukkueessa kyllä ilmaiseksi saa. Uutta verta tämä kyllä kaipaa ja nimenomaan nämä Paquettet ja Brownit tarvitsevat jotain oikeita kirittäjiä. Pakiston kohdalla ei oikein auta kuin odottaa, mutta tilanne on kuitenkin tulevaisuuden kannalta sen verran hyvä ettei välivuosikaan mikään huono juttu olisi. Toivottavasti joku Stephens, Masin tai Cernak tuolta pakan ulkopuolelta nyt puskisi itseään sisään.
   
 25. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Uskoisin että Namestnikov - Stamkos - Kucherov ketjua testataan alkuun, viime kaudella toimi niin mallikkaasti.