Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Dragunov, 30.05.2017 klo 21.48.

 1. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Heitetään nyt omakin hahmotelma kehiin:

  Namestnikov - Stamkos - Kucherov
  Palat - Johnson - Raddysh/Cirelli/Joseph/X
  Killorn - Point - Callahan
  Paquette - X/Gourde - Brown
  Condra - X/Gourde - Erne

  Hedman - Dotchin
  X/Sergachev - Strålman
  Sustr - Coburn
  Koekkoek
   
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Onko tämä väärä käsitys vai onko Callahan terveenä ollessaan noin 20-25 maalin pelaaja vai ovatko lukuisat loukkaantumiset vieneet parhaan terän äijästä? Jos vain miettii tilannetta jossa Stamkos pysyy terveenä ja tekee noin 40 maalia ja Callahan kylkeen terveenä noin 20 maalia niin aika hyvältä vaikuttaa Tampan tilanne. Vasilevski ja Budaj pystynevät torjumaan ihan hyvällä tasolla ja pakkejahan saa ostettua play-off runia varten suht halvalla.
   
 3. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Omat koostumukset:

  Namestnikov - Stamkos - Kucherov
  Palat - Johnson - X
  Killorn - Point - Callahan
  Raddysh/Cirelli/Joseph - "Boyle" - Brown
  Paquette - Gourde - Erne

  Hedman - Dotchin
  X - Strålman
  Sergachev - Coburn
  Koekkoek - Sustr/Witkovski
   
 4. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Kyllähän tuo Gusevin kauppaaminen vähän kirpaisi mutta tällä hetkellä ei kukaan tiedä pelaako mies ikinä NHL:ssä. Taitaa mennä tarpeeksi hyvin KHL:ssä niin mikäs hätä on lähteä pois äiti-Venäjältä. Lisäksi ne olympialaiset varmasti hänellä kiiltelee silmissä. Muistaakseni Gusev ja Kutsherov ovat kavereita, niin ihme jos jälkimmäinen ei ole houkutellut ensimmäistä Tampaan. Ehkä se raha myös ratkaisee, ja sitä myötä tuo kahden suunnan diili.

  Footen draftaus oli hyvä homma. Volkov on twitterin kommenttien perusteella kaveri, josta ei olla ihan varmoja miten ura menee (pelannut KHL:n farmissa) mutta koska prospekteja on, niin on varaa ottaa äärimmäisen taitava venäläinen. Lipanov on sentteri, josta on hyviäkin arvosteluja. Varsinkin kun pelaa OHL:ssa. Paljon turvallisempi varaus kuin Volkov. Aika näyttää, miten käy näiden jatkossa. Loput sitten high school-kamaa, kutos- ja seiskakiekalta, niin eipä voi varmaksi sanoa oikein mitään vielä.

  Kokonaisuutena ihan OK drafti, ei noilla varauksilla varmaan parempaa olisi saanut. Ens viikolla alkaa junnujen leiri, joten sieltäkin kuulee taas jotain uutta.
  Mielenkiinnolla kohti lokakuuta.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Terveys on aika iso kysymysmerkki ja edellinen täysi kausi tuotti 10 maalia.
   
 6. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
 7. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Laitetaan oma lusikka kanssa soppaan mukaan. Itse fantasioin, että tulevan kauden kokoonpano näyttää tältä.

  Palat - Point - Kucherov
  Killorn - Johnson - Stamkos
  Nametsnikov - Gourde - Callahan
  Erne - Paquette - Brown

  Hedman - Sergachev
  Dotchin - Strålman
  Sustr - Coburn
  Koekkoek

  Stammeri laitettu laitaan siksi, että Stammerin jatkosopimuksen yhteydessä oli puhetta, että Cooper haluisi peluuttaa stamkosia laidassa, ja hän itse haluisi pelata keskellä, mutta Cooperin mielestä Stamkosin avut eivät kuitenkaan riitä keskellä. Boyle ilmaissut vissiinkin halunsa palata takaisin Tampaan. Itse kaverista ihan tykkäsin ja sopivalla jatkolla (max 1,8m avg) voisi joukkueeseen vielä vuodeksi pariksi tulla. Vaikea nähdä kuitenkaan Cooperin antavan noille meidän omille junnuille vastuuva ellei loukkaantumisia tule.

  Tästä johtuen ensi kauteen lähdetään valitettavasti tälläisella kokoonpanolla.
  Killorn - Stamkos - Callahan
  Palat - Johnson - Kucherov
  Point - Nametsnikov - X
  Paquette - X(Boyle) - Brown

  Hedman - Dotchin
  X - Strålman
  Sustr - Coburn

  Vasy
  Budaj
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Miksi Stamkos ei ole Cooperin (tai teidän kannattajien) mukaan hyvä sentteri? Olen samaa mieltä, että laitahyökkääjänä Stammerista saisi ehkä enemmän irti, mutta onhan tuo nyt suht kovia pistemääriä latonut sentterin tontiltakin ja toisihan tuo leveyttä ihan eri tavalla.
   
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kyllä tuo edellisen kauden alku vaikutti lupaavalta, ei tuo vahva kahdensuunnan pelaaminen ole muutenkaan meidän sentterien vahvuus plus aloittaminen on aina ollut aina aika kehnoa. Filppula jättää kyllä aika ison aukon.
   
 10. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Lainaus:
  En kyllä itse koskisi tuohon Stammer-Kutcherov pariin. Sen verran hyvännäköistä menoa oli viime kaudella niin kauan kun kapteeni kesti kasassa. Joo tottakai on kysymysmerkki millainen on Stamkoksen panos taas pitkän loukin jälkeen. Boyle ehdottomasti sisään. Hyvä nelossentteri joka pystyy myös tehoilemaan.
   
 11. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Kyllä Stammeri ihan sentteristä menee, mutta ei se vertailua kestä Crosbyyn, Malkiniin, Toewsiin, Kopitariin, Bergeroniin, jotka viime vuosina nämä mestaruudet ovat korjanneet. Juurikin tuo puolustussuuntaan pelaaminen ei ole se vahvuus, vaikka se vuosien aikana onkin parantunut. Aloitukset kanssa yksi heikkous, joka voittavalle sentterille yksi tärkeä asia. Cooperin pään sisälle en tosin pääse, mutta oma mutuiluni on näistä "huhuista" mitä liikkui ennen Stamkosin kirjoittamaa jatkoa.
   
 12. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Omissa hahmotelmissa joukkue näyttäisi tältä lokakuussa:

  Namestnikov - Stamkos - Kucherov
  Palat - Johnson - Killorn
  X - Point - Callahan
  Erne - X/Boyle/Gourde - Brown

  Hedman - Dotchin
  X/Sergachev - Strålman
  Sustr/Koekkoek - Coburn

  Toiveissa olisi siis kaksi bottom-9 hyökkääjää, jotka kummatkin pystyisivät pelaamaan keskellä, sillä Pointin kyvystä pelata keskellä ei ole vielä täyttä varmuutta. Sergachev tuskin vielä ensi kaudella tulee kauheasti ylhäällä pelaamaan, joten puolustukseen on saatava takuuvarma top-4 pakki.

  Jos nuo uutiset Gusevista pitävät paikkansa, niin ei harmita enää yhtään se, että miehen oikeuksista luovuttiin ja päästiin Garrisonista eroon.
   
 13. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Vapaista agenteista jotain Verstergia vois koittaa halvalla lapulla. Bonino ois kyllä loistava Filppulan korvaaja mutta ilmeisesti palkkapyyntö voi olla kohtuuton ja lisäksi en tiedä onko umpisentteri?

  Puolustukseen Shattenkirk kisaan ei kannata lähteä. En tiedä Mites Daley vai onkohan jäämässä Pingviineihin? Voi olla että top 4 pakko joudutaan hankkimaan treidillä. Tai sitten rohkeasti kausi liikkeelle Serga/Koekkoek joko Hedmanin tai Coburnin vieressä.
   
 14. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Daley ja Boninoon liittyen Gm JR oli sanonut, että saa katsastaa markkinat ja jos sopivaa ei löydy, niin ottaa häneen yhteyttä ja katsoo mahdollista jatkoa.

  Daley voisi olla kiva lisä jollain max 4m/v sopparilla (mielellään max 2v) ja bonino jollain max 2,5m/v ja samaten 2v soppari.

  Anyway, kunhan Steve osais nyt olla tekemättä mitään 2v pidempiä soppareita ufa pelaajien kanssa, ni ei synny ongelmia jatkossa huonoista soppareista.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Pakeista tuolla ei kyllä kukaan oikein herätä mielenkiintoa yli vuoden lapulla, mutta laitureiksi olisi Williamsia ja Sharpia tarjolla. Boninon voi kyllä varmaan unohtaa, tullee rahastamaan tällä kaudella ison diilin.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ekalle kyllä, lyhyt diili. Tokalle ei. Sharp on kuulemani mukaan niin rikki että ura tuskin nousee enää.

  Siitä samaa mieltä että puolustaja pitänee hankkia treidillä. UFA-Markkinoilla ei ole hääppöisiä tarjolla.
   
 17. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Taitaa olla pakkimarkkinat aika kuivat, paitsi Vegasin osalta, mutta sieltä en kyllä apuja vielä lähtisi hakemaan. Top 4 pakkien hinnat on aivan pilvissä, Hamonicista maksettiin 1st rounder ja 2x 2 rounderia. Kun UFA markkinoita kattoo niin Daley tai Stone voisi sopia tuohon ruutuun, muihin en lähtisi koskeen, Daleylle semmonen 4m/2v max juurikin, ikää alkaa kuitenki jo olla :). Boyle sitten hyökkäykseen takaisin suht edullisella sopparilla toivottavasti, muuten alkukaudesta lähtisin antaan junnuille Joseph, Cirelli ja Raddysh näyttömahdollisuutta ja tekemään ''Pointteja''. Eiköhän niitä näyttöpaikkoja tule kyllä muutenkin vaikka hyökkäykseen joku Williams hankittaisiin, kun joku top 9:stä on kuitenkin koko ajan hajalla.

  Namestnikov-Stammer-Kucherov
  Palat-Johnson-Joseph/Raddysh
  Killorn-Point-Callahan
  Erne-Boyle-Gourde/Paquette/Brown

  Hedman-Dotchin
  X-Strålman
  Sustr-Coburn
  Koekkoek

  Vasilevsky
  Budaj

  Siirtorajalla sitten rental top 9 hyökkääjä Vegasista esim. Neal/Marchessault jos ollaan hyvissä asemissa. Jos Sergachev pelaa suurimman osan kaudesta junnuissa niin sillä 2nd rounderilla saa jo hyvän rentalin.
   
 18. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Yanni Gourdelle kahden vuoden jatko 1m/1v yksisuuntasena ja Sustrille 1v 1,95m. Gourden jatko oli toivottu ja onhan hänellä selkeä upside, alimmillaan hyvä nelosketjun pelaaja.
   
 19. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Hyvät palstatoverit, mitä jos otetaan missioksi, että Tampa kausiketju ei koko kauden aikana tippuis etusivulta pois?

  Sitten ihan Tampaan liittyvää asiaa, eli..

  Siellä oltiin annettu qualifying offersit seuraaville pelaajille:
  Tyler Johnson (F),
  Ondrej Palat (F),
  Michael Bournival (F),
  Tye McGinn (F),
  Matthew Peca (F),
  Tanner Richard (F),

  Jake Dotchin (D),
  Slater Koekkoek (D),

  Kristers Gudlevskis (G)

  Omaan silmään tuossa ei nyt mitään ihmeellisyyksiä ollut. Hyökkääjistä neljä viimesintä voi shown puolelle päästä kokeilemaan. Pakit nyt oli selkeitä, kun SY oli laajennuksen yhteydessä diilin Vegasin kanssa tehny. Gudlevskis sitten niin ja näin, parempi ehkä se tarjous oli tehdä, kuin jättää tekemättä. Gudi kuutenkin menetti asemansa AHL:n poffeissa ja muutenkaan ei ole omaan silmään kehittynyt enää pariin vuoteen.
   
 20. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Tänään taas muutamat pienet tapahtumat Tampan osalta:

  Gabriel Dumont 2v jatko, 650k taalaa avg, ekaa kausi yks suuntanen ja toinen kausi kaks suuntanen.
  Cory Conacher 2v jatko, 650k taalaa avg, ekaa kausi yks suuntanen ja toinen kausi kaks suuntanen.

  Lightning re-sign forward Gabriel Dumont to two-year contract | NHL.com
  Lightning re-sign forward Cory Conacher to two-year contract | NHL.com

  Lisää syvyyttä ens kaudeks rosteriin. Nämä vähän enteilis ettei ufa markkinoilta ole nimiä takaisinpäin tulossa. 12 hyökkääjällä jo sopparit ens kaudeksi ja vielä kuitenkin Palat ja Johnson puuttuvat. Samalla alkaa näyttämään todennäkösemmältä, ettei ensi kauden aluksi ole kauheasti omia junnuja nousemassa kokoonpanoon ainakaan hyökkäykseen. Dumont varmaankin Callahania korvaamaan/paikkaamaan jos kaveri ei kunnossa pysy. Conacheri pelas hyvät AHL pleijarit, mutta jos ei paikkaa saa tuohon top-9 niin menee ihan hukkaan kaveri siellä nelosessa.

  Sitten vielä vähän huhujen maailmaan. Siellä twitterissä oli juttua, että Yzerman oli ollut yhteydessä Giraldiin. Oma harras toive olisi, että hänet kierrettäisiin kaukaa.. Ei vain liike riitä Tampan pelitapaan.

  Niin vielä, siellä on Tampan development camp menossa. En itse olen leirin karkeloihin ehtinyt vielä pahemmin tutustua, muttaa kattellaan jos vklp aikana hieman innostuis.
   
 21. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Nhl:n sivuilla oli Yzermanin 11min haastattelu. Haastattelussa lyhykäisyydessään käytiin läpi ufa markkinoita ja meneillään olevaa development camppiä. Yzerman samalla kommentoi näitä meidän top-prospectejä. Rivien välistä luettavissa oli, että muutamalla junnuille olis mahis ens kauden kokoonpanoon. Lähimpänä paikkaa luultavasti olisi Howden tai Raddysh. Haastattelussa SY kehui Raddyshin peliälyä ja harjottelumotivaatiota.

  Sais alkaa pian tippuu Palasin ja Johnsonin sopparit niin tietäis millanen tila capiin jää mahdollisille ufa pelaajille.

  Tampa oli myös tehny tän vuoden kakkos kierroksen pickin (Alex Volkov) kanssa 3v entry leveä sopparin. Eiköhän kaveri ainakin vuoden jatka Venäjällä. Toivottavasti pääsee ens kaudeksi KHL:n puolelle kokeilee tasoaan.
   
 22. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Itse ymmärsin että Volkovilla ensi kausi menisi AHL jengin matkassa?
   
 23. SS#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kovasti Joe Smith twiittailee Girardia ja Justin Williamsia Tampaan. Itse tykkään, jos saadaan lyhyillä diileillä. Girardi on armoton joukkuepelaaja, blokkailee jne. Williams nojoo, kyllä sen vuoden katsois.

  Oisin kyllä myös tykänny jos Boyle olisi tullut takaisin. Tampa ei ole mikään kovin tehokas aloitusympyrässä Filppulan lähdön jälkeen.
   
 24. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  perkuleen perkule jos tuo bobin twiitti giraldi -> tbl pitää paikkansa. Nyt sit joutuu neljä tuntia venaa millasen sopparin se Yzerman tehnyt... Oisin ite ollu mielellään ilmankin. No ompa yksi pujottelukeppi lisää pakistossa. Nään jo silmissäni ens kaudella ku Giraldi & Coburn pelaa yhdessä alivoimaa :'(
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  En kyllä käsitä. Ilmeisesti sinne pakistoon pitää roudata joku hidas puukäsi isolla sopimuksella täyttämään Carlen ja Garrisonin aukkoa.