Tamin Audi pois täältä!

  • 946 377
  • 3 295

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ajattelin jo hellittää tämän ketjun kanssa. Muutama tappio Sportille, niin huuto on taas kovaa. Valmistaudun sen varalta, että näin tulisi tapahtumaan, mutta epätodennäköiseltä se näyttää. Niinkuin Tami sen on opettanut: "Voitot peittävät kaiken skeidan allensa. Piste."

Älä nyt ihmeessä heivaa tätä ketjua, tämä on kuitenkin harvinaisen pitkäksi venynyt ja elinvoimainen ketju, pitkälti sinun ansiostasi. Harvoin näkee kenenkään kirjoittelevan näille foorumeille niin ansiokkaan sitkeästi kuin sinä veikkoseni.

Tamista muutama sananen noin muuten. Itse tiedän ja tunnen miestä ihan henkilökohtaisella tasolla, ja vaikka Tamista pidän ja häntä arvostankin, niin ihan oikeaan suuntaan ei etenkään puheet ole viime vuosina edenneet. Näkemystä lajiin riittää ja ainakin itse diggaan niitä näkemyksiä kuunnella, mutta epäonnistumisia ja arvostelua Tami tuntuu osaavan käsitellä vuosi vuodelta huonommin ja huonommin. Aivan turhaan luukuttaa muistutuksia omista saavutuksista ja kunniamaininnoista, alituinen oman egon kiillotus alkaa jo peittää alleen sitä mitä mies osaa ja tietää. Mies kyllä tietää paljon, mutta puhuu ihan liikaa itsestään. Jos oma joukkue pelaa päin persettä eikä oma tekeminen suju, niin mitä helvetin merkitystä sillä on että miten monta joukkuetta on nostanut minnekin?

Ole sinäkin toki Tamista mitä mieltä tahansa, ja herra paratkoon sen mielipiteen laatu ei ole kenellekään täällä epäselväksi jäänyt, mutta kannattaa kyllä jättää nuo Tamin lainaamiset sikseen. Ne suuret sanat kun on kärsineet pahan inflaation.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Älä nyt ihmeessä heivaa tätä ketjua, tämä on kuitenkin harvinaisen pitkäksi venynyt ja elinvoimainen ketju, pitkälti sinun ansiostasi. Harvoin näkee kenenkään kirjoittelevan näille foorumeille niin ansiokkaan sitkeästi kuin sinä veikkoseni.

Tarkoitin heivata tältä erää, tästähän tuli jo Fordélin kokemuksen ja ennusteen mukaisesti h....tin pitkä vääntö. Tämän ketjun keskustelu noudattelee määrättyjä lainalaisuuksia ja ehkä kausi antaa aiheita vielä ketjun jälleennousuun.

Ole sinäkin toki Tamista mitä mieltä tahansa, ja herra paratkoon sen mielipiteen laatu ei ole kenellekään täällä epäselväksi jäänyt, mutta kannattaa kyllä jättää nuo Tamin lainaamiset sikseen. Ne suuret sanat kun on kärsineet pahan inflaation.

Neuvoja en tarvitse keneltäkään, senkin lienet huomannut. Tamin sloganeista valitsin tilanteeseen parhaimmin sopivan. Ei tarvitse kuin seurata mitä tahansa urheilua, niin voitot ovat niitä, mitkä hiljentävät arvostelun aina.Tämä totuus ei kärsi inflaatiota koskaan. Voitot eivät muuta ihmisten asenteita ja ajatuksia arvostelemistaan kohteista. Arvostelun tarve koteloituu odottamaan taas sopivaa hetkeä ja ryöpsähtää tilaisuuden tullen entistä rajummin esille.
 
Kyllä tämmönen kaveri pitää kiekon parissa Suomessa. Alpo lähti jo Sveitsiin, ketä kiinnostaa jonkun "mikkosaaristen" jutut. Ilman Tamia olisi se ja sama Sportin touhut mutta kyllä tämä väkisin jo kiinnostaa.

En tiedä olisiko Tami jopa niin fiksu että on saanut mukaansa täälläkin ujeltavat nikit mukaansa. Kuola valuen odottavat Tamin epäonnistumista, kuinka voikin yksi persoona vetää huomiota niin paljon puoleensa. Yhtä kaikki Mestis=Tami=Sport. Sattumaa tai ei.
 

Rocco

Jäsen
En tiedä olisiko Tami jopa niin fiksu että on saanut mukaansa täälläkin ujeltavat nikit mukaansa. Kuola valuen odottavat Tamin epäonnistumista, kuinka voikin yksi persoona vetää huomiota niin paljon puoleensa. Yhtä kaikki Mestis=Tami=Sport. Sattumaa tai ei.

Kaikki näkyvyys on hyvästä. Näin sanoo vanha markkinoinnin kirja. Mutta Tamin kohdalla se ei aivan pitä paikkaansa. Tami saa nopeasti kaikenlaiset toppahousut ja palanahkatakit lumoihinsa, mutta kuin huono viini on jälkimaku palaneen tamminen. Vaasassa on jo miehen tavat ja teot nähty, ja alkaa jo monelle riittämään se meno. Puhetta pisaa, tilit on miinuksella, pelit ei kulje, ristiriitoja syntyy... Aikansa kutakin.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Eiköhän nimimerkki p.sihvosen öinen känniavautuminen vienyt kaiken pohjan tältä viimeaikojen keskustelulta, ja tietyltä nimimerkitä? Nyt kaikki on vaan erään p.sihvosen lempinimimerkin (tai mitälie, lukekaa itse) inttämistä ja muut yrittävät todeta että he ovat väärässä? En ymmärrä (tai todellakin tiedän miksi) miksi tämä ketju saa elää tällaista elämää.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ymmärrä miksi tätä ketjua vaaditaan suljettavaksi tai muuten käydään ihmettelemässä ja päivittelemässä. Ketjussa keskustelu on pysynyt hyvän maun rajoissa ja tämä ketju on varmasti yksi jatkoajan siisteimpiä, ottaen huomioon keskustelijoiden mielipide erot. Rauma - Pori linjalla olisi tullut jo aika monta ylilyöntiä ja sitä kautta pelikieltoa. Kuten mjr tuossa sanoi, Siffa on virtuoosimainen väittelijä, jonka kanssa on ilo keskustella, vaikka asioista olemme eri mieltä. Antakaa meidän nyt jatkaa!!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kuten mjr tuossa sanoi, Siffa on virtuoosimainen väittelijä, jonka kanssa on ilo keskustella, vaikka asioista olemme eri mieltä. Antakaa meidän nyt jatkaa!!


Itse sanoisin että virtuoosimainen väistelijä, mutta yhtä kaikki, ainakin minulle tämä ketju on tarjonnut paljon iloa ja piristystä. Toki ketjun aihe lienee reilusti vanhentunut, koska Tammisen Audi on ajat sitten poistunut Kuparisaaresta. Ootellaan seuraavaa kriisiä ja montako mottia halkoa silloin syntyy. Nythän Tamminen on meidän kaikkien mielestä jees kaveri ja mainio jätkä, kaatuihan kivikova HeKi vieraissa 2-3 ja segmentiltä 7 on kasassa 6 pistettä. Palaan ketjuun jahka olen lukenut uusimmasta Apusta tuoreimmat Sportin kuulumiset.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinkuin Tami sen on opettanut: "Voitot peittävät kaiken skeidan allensa. Piste."

Mieleeni tulee tasan yksi henkilö, jota lainatessa puhutaan samalla tavalla "opettamisesta". Tällä henkilöllä tosin on huomattavasti enemmän todellisuudentajun menettäneitä seuraajia kuin Tamilla.

Mitä muuten olette mieltä siitä, että lyhyen ajan sisään Tami niin kovin kärkkäästi on arvostellut sekä Aravirtaa että Toivolaa? Ehkä muitakin, en tiedä. Voisiko olla niin, että kun Sportin karsintapaikka ei sarjataulukon perusteella olekaan mikään itsestäänselvyys, Tamminen etsii kuumeisesti kunniakasta exitiä liigan puolelta ehkä vapautuvalle paikalle?
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Heh, keskustelustahan saisi näppärästi napattua avauksen sellaiseen nytliitemäiseen "hehän ovat kuin kaksi marjaa"-palstaan. Vai mitä palstaveljet ja -siskot tästä sanotte?

En totisesti kaipaa julkisia neuvojasi asiassa, josta itse vastaan ja joka on ollut ammattini yhtäjaksoisesti 43 vuotta.

Neuvoja en tarvitse keneltäkään, senkin lienet huomannut.

Näinhän se tavallaan menee, mutta kun noita argumentteja aletaan käyttää eriävien mielipiteiden rajoittamiseen, ei enää kauheasti voida puhua 2000-luvun maailmasta, josta kaiken maailman DDR:t, Neuvostoliitot ja vanhan liiton Romaniat ovat onneksi hävinneet. Surullisinta on, että "kokoomusveljet" poimivat itse toimintatapoja näistä edesmenneistä muinaisjäännöksistä, mutta niinhän toisaalta *off topic* Kokoomuksen raskas sarjakin on hyödyntänyt perinteisiä vasemmiston juttuja (otetaan esimerkiksi Toivotalkoot) omassa profiloinnissaan. Me olemme kaikki työväkeä?

Ei tarvitse kuin seurata mitä tahansa urheilua, niin voitot ovat niitä, mitkä hiljentävät arvostelun aina.Tämä totuus ei kärsi inflaatiota koskaan.

No usein näinkin, mutta ei minua kuule yllätä tippaakaan, jos Sport voittaa. Niinhän sen pitäisikin tuolla porukalla voittaa. Se sitä vastoin on yllättävää, kun menestys on sitä sorttia kuin se tähän asti on ollut. "Mestiksen Jokereiden" referenssi teki eilen omat johtopäätöksensä - puhtaana arvauksena heitän (en masennu, vaikka olisin tässä asiassa väärässä - oikeastaan urheilijan oikeusturvan ja aseman takia haluaisinkin olla!), että seuraavaksi Vaasassa ei valmentaja saa lähteä, vaan edessä on #79:n kovasti haluamia muutoksia pakkikalustossa (vaikka pelaajamateriaali kuulemma sisältääkin sen 60 pelaajaa), tässä järjestyksessä:

(1) operaatio Erholtzin ulostaminen: palaverin jälkeen Tamminen vielä palkitsee konkaripakin kertomalla julkisesti tämän olevan piipittäjä sekä haukkuu tämän vielä ammattimaiseen tyyliinsä seuraavassa kirjassaan.
(2) tämän jälkeen Tamminen kääntää kaikki mahdolliset kivet, jotta rahoitus Immoseen saadaan - "kivien" joukkoon kuuluvat tässä ainakin muutama tiukka palaveri Hiltusen kanssa ("Opel lähtee Turkuun niinku lintu kämmeneltä jos ei rahoitusta tuu, piste") sekä "hengennostatusseminaari", johon hinataan taas monenmoista luennoitsijaa kertomaan isolla rahalla että usko itseesi

Tämmöistä. Mutta ans katsoo nyt, mitä tuleman pitää.
 
Viimeksi muokattu:

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Voisiko olla niin, että kun Sportin karsintapaikka ei sarjataulukon perusteella olekaan mikään itsestäänselvyys, Tamminen etsii kuumeisesti kunniakasta exitiä liigan puolelta ehkä vapautuvalle paikalle?

Eihän Tamminen nyt sellaista. Hän on paitsi profiloitunut valmentajana, joka nostaa joukkueita liigaan, myös henkisesti sitoutunut Sportin nousuprojektiin. Liigasta — ja ulkomailtakin NHL:aa myöten — todennäköisesti sataa työtarjouksia, mutta vaasalaisten onneksi Tamminen ei kuuntele seireenien lauluja, vaan jatkaa määrätietoisesti modernin jääkiekon sisäänajamista kansalliseen kiekkokulttuuriin Mestiksen keskikastissa.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
"Voitot peittävät kaiken skeidan allensa". Näinhän se Tamilta meni? Aina hiljaisemmaksi käy tämä ketju. Täysi pistepotti "kriisin" jälkeen 7. segmentistä. RoKi pelissä nähtiin yhtenäinen ja taisteleva Sport, joka ei antanut vieraalleen montaa mahdollisuutta maalintekoon. Ne harvatkin maalipaikat Jaska hoiti tyylikkäästi. Tami johti tapansa mukaan suvereenisti joukkojansa ja aikalisä oli jälleen juuri oikeaan aikaan otettu.

Kirjoitan kyllä sitten tänne tappio-ottelunkin jälkeen, sehän tulee väistämättä ennemmin tai myöhemmin eteen.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
"Voitot peittävät kaiken skeidan allensa". Näinhän se Tamilta meni? Aina hiljaisemmaksi käy tämä ketju.
Juu, hiljaista on ollut muutaman tunnin. Kaikki kannattajat repii löysät pois kolmannesta voitosta peräkkäin. Tami ja Sport kiittää. Mutta miksi yleisöluvut laskevat? Ei kai voi olla niin että Tami on jo nähty? Eihän näin voi olla? Lehmäjoen SEO:n vakioasiakas tietänee syyn.

Tami lupasi että kuolee mielummin kun häviää RoKille. Tami ei kuollut ja Sport ei hävinnyt RoKille. WinWin?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Juu, hiljaista on ollut muutaman tunnin. Kaikki kannattajat repii löysät pois kolmannesta voitosta peräkkäin. Tami ja Sport kiittää. Mutta miksi yleisöluvut laskevat? Ei kai voi olla niin että Tami on jo nähty? Eihän näin voi olla? Lehmäjoen SEO:n vakioasiakas tietänee syyn.

RoKi-ottelussa oli hyvin katsojia marraskuun lopun lauantai-iltaotteluksi. Siltä osin ei ole aihetta huoleen. Olennaista on, että Tamin ja joukkueen välit ovat tämänkin illan perusteella niin hyvät, että tulosta syntyy.

Sinulta selkärankaisen anti-Tamin ulostulo, koska eihän sillä pitäisi olla mitään väliä anti-fanittamiseen, miten pelit sujuvat. Tosin, et sinäkään ole tällä kerralla vaatimassa Tamia pois Vaasasta.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Sinulta selkärankaisen anti-Tamin ulostulo, koska eihän sillä pitäisi olla mitään väliä anti-fanittamiseen, miten pelit sujuvat. Tosin, et sinäkään ole tällä kerralla vaatimassa Tamia pois Vaasasta.
En ole anti-tami. Olen anti-valehtelu. Vaasan Sport Oy:n tiedottamisessa sitä on riittänyt jo monta vuotta. Keväällä luvattiin muutoksia. Kohta on taas kevät. Koko syksyn/alkutalven Sport on ollutt iltapaskojen otsikoissa. Ei kertaakaan positiivisessa mielessä.

All reklam är bra reklam, eller hur?

Edit:
RoKi-ottelussa oli hyvin katsojia marraskuun lopun lauantai-iltaotteluksi.
Minä väitän ettei ollut. Sinä olet väärässä. Minä väitän että katsojat on kypsynyt Tamin touhuihin. Perustan väitteeni kavereitteni/katsojien puheisiin. Mihin sinä perustat väitteesi? APU-lehden faktoihin?
 
Viimeksi muokattu:

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Aina hiljaisemmaksi käy tämä ketju.
Osasyy on toki sinussa.
Pyrit tappamaan kaiken keskustelun.
Jos joku yrittää vähänkin perustella mielipiteitään tai jopa väitteitään, niin pamahdat virtuaali-Opelilla paikalle ja kerrot miten kirjoittajan suosikkijoukkueella on joskus mennyt huonosti, ja sen jälkeen vetoat kirjaan sekä viime kauden ulkolaisten esityksiin. Jonka jälkeen et vastaa yhteenkään kysymykseen.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tulin juuri töistä kotiin, mutta ehkä sen verran Siffa sinulle vastaan, että taisi olla talouskeskusteluketjussa, jossa totesinkin, että RoKi ei eilisen kotopelinsä jälkeen vieraspelimatka huomioiden kummoinen haaste ollut - etenkään jo Tamminen on niin huima koutsi, kuin annat ymmärtää. Eli ehkä suurempi hehkutus kannattaa jättää vielä voittoputkesta tässä vaiheessa.

Ja ehkä keskusteluketju on tänään hiljainen siksi, että esimerkiksi

a) muut odottavat uusia asioita nousevan esille, joista keskustelua jatkaa

b) monet Sport-fanit ovat olleet hallilla ja sen jälkeen ehkä lähteneet ihan lauantai-illan viettoonkin

Itsekin aion rauhassa tarkastella, oletko Siffa oikeassa, että joukkueessa kaikki onkin loistavasti ja olen itsekin erehtynyt turhaan arvostelemaan Tamia - mielipiteeni on edelleen melko kriittinen, mutta katsotaan, miten nuo muut segmentit ja Sportin yleinen tila etenee. Nyt taidan painua yöpuulle, jotta jaksan aamujäille pienen miehenalkuni kanssa.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Kun kerran kehut Tammisen ja joukkueen välejä, voit varmasti kertoa miksi Tamminen ei ole soittanut Erholtzille ja mitä Erholtz tarkoittaa puheillaan?

No soita ite Erholtzille tai sitte jätä hänen sotkemisensa tähän asiaan väliin ja kysy nimimerkiltä paninko poikakaveriasi?
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
No soita ite Erholtzille tai sitte jätä hänen sotkemisensa tähän asiaan väliin ja kysy nimimerkiltä paninko poikakaveriasi?

Hienoa että nimimerkki "Pervert" kyselee tuollaisia.
Mutta jos yksi pelaaja sanoo ikäviä asioita ja jotkut ottavat jopa yhteyttä pelaajayhdistykseen, niin kaikille ei riitä asioiden oikean laidan todistamiseksi se että eräs provomielessä perustettu, mitä ilmeisemmin useamman kuin yhden ihmisen tekstejä julkaiseva nimimerkki hokee että "kaikki on hyvin".
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
b) monet Sport-fanit ovat olleet hallilla ja sen jälkeen ehkä lähteneet ihan lauantai-illan viettoonkin

Toimitaan siis nyt samalla tavalla kuin siffan lynkkaajat eli poimitaan mitä halutaan.

Elikkä Sport-kannattajat ovat nyt lähteneet illan viettoon. Fordel voi varmaaankin kertoa nyt paremmin tästä omalla asiantuntemuksellaan. Sitten Pat LaFontaine voi aloittaa oman jeesustelunsa miten hyvin tietää kaikki Sportin asiat. Eikä tarvita muita kuin TosiFani Porista "asioimaan" niin varppina on soppa valmis.

pelikielto, tere taas.

Hienoa että nimimerkki "Pervert" ...

Onko sulla oikeasti jäänyt kasetti tulliin?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
"Voitot peittävät kaiken skeidan allensa". Näinhän se Tamilta meni? Aina hiljaisemmaksi käy tämä ketju. Täysi pistepotti "kriisin" jälkeen 7. segmentistä.

Olet aina yhtä oikeassa. Nyt kun kivikova ja hyvin levännyt Roki kaatui Vaasassa, tajuan kuinka tyhmä olin aikoinaan kritisoidessani Tamia Ässien toimarina ja kuinka idiootti olen ollut kiittäessäni Aholaa Tammisen klaanin valtausyrityksen torjumisesta.

Tosin tämä ammoinen tyhmäily ei ole mitään verrattuna siihen matalaälyiseen kerettiläisyyteen, jota olen harrastanut kehdatessani anti-Tamilaisena ei-kiekkoleijonana ei-vaasalaisena kritisoida Hänen tekemisiään Sportissa. Toki nyt tajuan 7. Segmentin täyttyessä Hänen ennustuksensa mukaisesti että olen tehnyt syntiä ja ollut väärässä.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kun kerran kehut Tammisen ja joukkueen välejä, voit varmasti kertoa miksi Tamminen ei ole soittanut Erholtzille ja mitä Erholtz tarkoittaa puheillaan?

Minä seuraan Sportin pelejä ja teen niistä johtopäätökseni. Eilisen pelin perusteella en havainnut minkäänlaisia ongelmia Tamin tai yhdenkään pelaajan kesken. Jos joku peliä seurannut havaitsi ongelmia, niin kertokoon täällä. Toinen havaintopaikkani ovat Tamin vetämät harjoitukset. Olen seurannut niitä joitakin tälläkin kaudella. Minun mielestäni jääharjoitukset, jotka Tami ja Kena vetävät ovat erittäin hyvin suunnitellut ja toteutetut. Tästäkin voivat muut, jotka ovat perehtyneet näihin jääkiekkojoukkueen oleellisiin asioihin, kertoa näkemyksensä.

Miten minä voisin kertoa mitään Tamin ja Erholtzin väleistä tai puhelinsoitoista? Joukkueen ja Tamin välillä oli epäilemättä erimielisyyttä siitä, tuleeko yökerhotöppäilijän nimi julkistaa. Oli tullut ilmi, että julkistamatta jättämisestä kärsi Vaasassa muiden pelaajien perheitä. Kuten juhahujanen asiantuntijana meille selitti, ei Tamminen voinut julkaista yökerhossa örveltäneiden nimejä. Täytyi löytää yhteinen sopuratkaisu, jotta yksi pelaaja hyväksyisi julkisuuteen tulon. Toistan vieläkin, että tässä oli se riita, mikä Sportin sisällä oli ja se saatiin sisäisesti ratkaistua. Joukkueen pelit ovat kulkeneet hyvin sen jälkeen, kun erimielisyydestä oli päästy ratkaisuun. En epäile yhtään, etteikö jokainen pelaaja anna kaikkensa sen eteen, että Sport nousisi Tamin johdolla ensi keväänä SM-liigaan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Oli tullut ilmi, että julkistamatta jättämisestä kärsi Vaasassa muiden pelaajien perheitä. Kuten juhahujanen asiantuntijana meille selitti, ei Tamminen voinut julkaista yökerhossa örveltäneiden nimejä. Täytyi löytää yhteinen sopuratkaisu, jotta yksi pelaaja hyväksyisi julkisuuteen tulon.
Olisiko pelaajan nimen julkistaminen ollut yhtään sen laittomampaa kuin määräaikainen palkan pidättäminen? Itselläni ei ainakaan ole tiedossa mitään pykälää, jonka mukaan työnantaja voi pidättää työntekijän palkkaa hänen suoritettuaan työsopimuksessa sovitun työvelvoitteensa.

Mielenkiinnosta kysyisin minkä alan aiantuntijana pidät keskusteluun parilla viestillä osallistunutta juhahujasta? Itse en ole ainakaan toistaiseksi havainnut häneltä mitään tähän caseen liittyvää asiantuntemusta, jonka perusteella hänen kirjoituksiaan voitaisiin pitää yhtään sen surempana totuutena kuin kenenkään muunkaan. Tyypilliseen tapaan jätät huomioimatta kaikkien itsesi kanssa eri mieltä olevien viestit, mutta kaivat asiantuntijana esille satunnaisen kirjoittajan, jonka kirjoitus sattuu sopimaan agendaasi.

Toistan vieläkin, että tässä oli se riita, mikä Sportin sisällä oli ja se saatiin sisäisesti ratkaistua. Joukkueen pelit ovat kulkeneet hyvin sen jälkeen, kun erimielisyydestä oli päästy ratkaisuun. En epäile yhtään, etteikö jokainen pelaaja anna kaikkensa sen eteen, että Sport nousisi Tamin johdolla ensi keväänä SM-liigaan.
Oletko aivan varma, että kaikki ongelmat olivat todellakin tuossa ja ne ovat lopullisesti ratkaistu? Lähteiden ollessa seuran viralliset tiedotteet ja valmentajana toimivan lausuntoautomaatin kommentit roskalehdistössä, saattaa näin ollakin. Joskus kannattaisi toki miettiä asioita edes hiukan lähdekriittisesti, eikä niellä aivan kaikkea koukkuineen päivineen.

Lisäksi kannattaisi ottaa huomioon, että Sportin kaltaisessa organisaatiossa on useita toimijoita päävalmentajan ja hallituksen puheenjohtajan lisäksi. Näillä henkilöillä on myös aivan ensikäden tietoa seuraa ja ennen kaikkea sen edustusjoukkuetta koskevissa asioissa. Näillä samoilla henkilöillä on myös jääkiekon ulkopuolisia henkilökontakteja, joiden kanssa he ovat päivittäin tekemisissä. Oli oikein tai ei, näiden kontaktien kautta välittyy varsin paljon organisaation sisäisiä asioita myös seuran ulkopuolisille tahoille. Mm tässä ketjussa on keskusteluun osallistunut henkilöitä, joilla on henkilökohtaisia kontakteja organisaation sisällä. Näitäkin henkilöitä olisi syytä kuunnella välillä, jotta tieto ei jäisi turhan yksipuoliseksi.

Lähdekriittisyys kannattaa toki muistaa tässäkin. Pääsääntönä voi pitää sitä, että eniten (varsinkin itsestään) meteliä pitävät tietävät vähiten.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Olisiko pelaajan nimen julkistaminen ollut yhtään sen laittomampaa kuin määräaikainen palkan pidättäminen? Itselläni ei ainakaan ole tiedossa mitään pykälää, jonka mukaan työnantaja voi pidättää työntekijän palkkaa hänen suoritettuaan työsopimuksessa sovitun työvelvoitteensa.

Ymmärsin niin, että Kuusisto hyväksyi tuon palkan pidättämisen. Silloin ei liene mitään laillista ongelmaa olemassa. Jääkiekkojoukkueissa on tapahtunut ja tapahtuu jatkuvasti palkan pidättämisiä, kun jokin pelaaja rikkoo joukkueen yhdessä sopimia sääntöjä. Tuskinpa nekään ovat lainmukaisia, mutta pelaajat ovat hyväksyneet ne yleensä mukisematta.

Mielenkiinnosta kysyisin minkä alan aiantuntijana pidät keskusteluun parilla viestillä osallistunutta juhahujasta? Itse en ole ainakaan toistaiseksi havainnut häneltä mitään tähän caseen liittyvää asiantuntemusta, jonka perusteella hänen kirjoituksiaan voitaisiin pitää yhtään sen surempana totuutena kuin kenenkään muunkaan. Tyypilliseen tapaan jätät huomioimatta kaikkien itsesi kanssa eri mieltä olevien viestit, mutta kaivat asiantuntijana esille satunnaisen kirjoittajan, jonka kirjoitus sattuu sopimaan agendaasi.

Juhahujanen kertoi oman käsityksensä siitä, mitä ongelmia tulee ko. tapauksissa, jos henkilön nimi julkistetaan ilman tämän omaa lupaa. Minä en ole havainnut yhdenkään, edes sinun, keskustelevan asiasta juhahujasen kanssa. Mikäli sinulla riittää kompetenssia, niin lainaa juhahujasen kirjoitus ja esitä vastaväitteesi. Minä pidän juhahujasen kannanottoa pätevänä niin kauan, kun joku esittää perustellut vastaväitteet.

Oletko aivan varma, että kaikki ongelmat olivat todellakin tuossa ja ne ovat lopullisesti ratkaistu? Lähteiden ollessa seuran viralliset tiedotteet ja valmentajana toimivan lausuntoautomaatin kommentit roskalehdistössä, saattaa näin ollakin. Joskus kannattaisi toki miettiä asioita edes hiukan lähdekriittisesti, eikä niellä aivan kaikkea koukkuineen päivineen.

Missä roskalehdissä olet nähnyt Tammisen antaneen lausuntoja sen jälkeen, kun sopijaosapuolet (Kuusisto, pelaajisto, seuran hallitus ja päävalmentaja)tulivat julkisuuteen Hiltusen lausunnoilla STT:lle? Minä luotan Hiltusen STT:lle antamaan lausuntoon asiasta. Mitä koukkuja niissä Hiltusen lausunnoissa oli?

Lisäksi kannattaisi ottaa huomioon, että Sportin kaltaisessa organisaatiossa on useita toimijoita päävalmentajan ja hallituksen puheenjohtajan lisäksi. Näillä henkilöillä on myös aivan ensikäden tietoa seuraa ja ennen kaikkea sen edustusjoukkuetta koskevissa asioissa. Näillä samoilla henkilöillä on myös jääkiekon ulkopuolisia henkilökontakteja, joiden kanssa he ovat päivittäin tekemisissä. Oli oikein tai ei, näiden kontaktien kautta välittyy varsin paljon organisaation sisäisiä asioita myös seuran ulkopuolisille tahoille. Mm tässä ketjussa on keskusteluun osallistunut henkilöitä, joilla on henkilökohtaisia kontakteja organisaation sisällä. Näitäkin henkilöitä olisi syytä kuunnella välillä, jotta tieto ei jäisi turhan yksipuoliseksi.

Olen valmis kuuntelemaan näitä henkilöitä. Kaikissa jääkiekkoseuroissa on kokemukseni mukaan näitä sisäisiä erimielisyyksiä. Oppositioon jääneet välittävät halukkaasti seurasta tai joistain sen toimihenkilöstä negatiivista tietoa sellaisille henkilöille, jotka ovat näistä asioista heidän kanssaan samaa mieltä ja ovat valmiita vuotamaan tietonsa esim. nettikeskusteluissa. Kuten kirjoitin, olen valmis lukemaan ja kommentoimaan näitä vuotoja, kunhan kirjoittaja ilmaisee lähteensä seuran sisältä.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Ymmärtänet Siffa itsekin, ettei tuollaista seuran sisäistä lähdettä, etenkään "kaiken ymmärtävän ja hyväksyvän" Tammisen toimiessa seurassa voi ilmaista kukaan täällä netissä - ei mikäli ei halua saattaa tuttuaan todella tukalaan paikkaan. Ja ovatko nuo kriittiset tahot sitten oppositiossa seuran sisällä kaiken kaikkiaan, vai kuka oppositiossa onkaan - sitähän me tähän keskusteluun osallistuvat tavallaan seuraamme. Tuloksen näemme sitten kauden mittaan, eikö niin.

Me kaikkihan pystyimme lukemaan, kuinka loukkaavana Juhani Tamminen piti Silja Hiidenheimon aivan asiallista kirjoitusta Veikkaajassa. Mitenhän kyseinen "herrasmies" suhtautuisi Sportin sisällä toimiviin, joilla on asioista ja hänen toimintatavoistaan erilaisia näkemyksiä, kuin mitä Tamminen itse haluaa tuoda esiin??? Siksikin pelaajien reagoiminen nyt syksyllä on ollut erittäin yllättävää.

Ja kun kaipaat lähdeviitteitä suorastaan tällaiseen nettikeskusteluun, niin saanen huomauttaa, että omille näkemyksillesi Siffa lähteenäsi on ollut lähinnä Tammisen kirja ja Sportin pelisesitykset, etenkin nyt kun vastassa on ollut päävastustajat Heki ja Roki. Aika lailla yhtä vakuuttavia lähteitä vähintään muillakin keskustelijoilla on heittää kehiin. Jollei sitten sinulla/teillä ole kontakteja vähän lähemmäs esimerkiksi Tammista, kuin tähän asti esille on tullutkaan.

Sivustaseuraajana ja täysin vaille kontakteja Vaasaan uskon osaltani, että monella sekä Tamin kannattajista että kritisoijista tässä keskustelussa on melko läheistäkin tietoa asioiden tilasta seurassa - ei toki läheskään meillä kaikilla (kuten ei itsellänikään), mutta teistä muutamilla kyllä. Siksihän tätä keskustelua onkin niin mukava seurata. Ja täytyy myöntää, että Siffa saat minutkin kommentoimaan, kun monta kuukautta vain seurailin keskustelun kulkua.

Mutta hienoa, kun Sport on voittanut nyt kolme peliä putkeen - se osoittaa pelaajien olevan tosissaan ja tekevän töitä palkkansa eteen, ei ehkä vielä nyt juuri muuta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös