Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tuossa tilanteessa herää pari kysymystä:
  1) Miksi Jokerit maksaa näille palkkaa? Jos Mestiksessä pelaavilta jätkiltä saadaan kauden aikana yhteensä se pari hassua matsia edustuksessa, voitaisiin nuo aivan hyvin hoitaa vaikka ulkkarilainoilla jos Mestiksestä ei muutoin saisi nostettua. Joo pleijareihin ei enää saataisi lainahakuja ilman farmisopparia, mutta eipä noista kauheasti ole siellä iloa toistaiseksi ollut. Embrichtille ei esimerkiksi suotu vaihtoakaan, vaikka pelattiin viime kaudella viidettä jatkoerää.

  2) Miten pelaajia pyritään kehittämään sille tasolle, että heillä olisi mahdollista nousta sille tasolle, että Mestiksen sijaan eväät riittäisivät KHL:ään, edes käymällä välissä Liigassa kehittymässä? Jokerit pelaa nyt viidettä kautta KHL:ää ja mulla ei rehellisesti sanoen tule mieleen yhtään mielikuvaa pelaajasta, joka olisi meiltä päätynyt muualle Liigaan olisi edes realistisesti nousemassa KHL-tasolle. Jos homma toimisi, niin lähtökohtaisesti jokaiselta kaudelta pitäisi jäädä keskimäärin 1-2 pelaajaa, jotka eivät sillä hetkellä riitä KHL:ään, mutta kaukaisesta haaveesta huolimatta se olisi realismia lähitulevaisuudessa.

  3) Minkälaisen viestin Jokerien peluutus antaa pelaajille, joilla saattaisi olla eväitä "projektipelaajan" roolista hypätä KHL-tasolle? Piste per peli Mestistä vääntävä Monto on saanut yhden näytönpaikan ja pelasi mielestäni hyvin, silti mielummin nelosen laitaan merkittiin puolustaja Stollery kuin sentteri Monto heti seuraavaan matsiin. Ja Montohan teki juuri debyyttinsä nelosen laidalla... Aikanaan Severi Sillanpää oli siinä roolissa, että vasta pakon edessä tungettiin tekemättömässä paikassa rosteriin, kun vissiin depth chartissa edellä ollut huoltaja ei saanut pelilupaa tai jotain. Näitä löytyy. Mä en tiedä oltiinko meillä Myllylän tai nuoremman Teräväisen perässä, mutta heidän saappaissaan olisin valinnut juuri samoin kuin he tekivät. Monton luistimissa puolestana olisin valinnut jonkun toisen seuran kuin Jokerit, erityisesti jälkiviisaana, vaikkakaan nykytilanne ei ole poikkeuksellinen millään tavalla.

  Lainaus:
  Tuo kertoo aika paljon siitä, mikä tässä mättää. Vaikka esimerkiksi juuri Cacho tuskin tienaa kovinkaan kummoisia summia, ei hän tilastojen valossa ole ollut edes A:ssa mikään erityinen tekijämies. Mikä plan tässä on? Cacho kuvastaa juuri noita kysymyksiä mitä esitin:
  1) Vastine palkalle, olkoonkin pieni, on aika nollatasolla.
  2) Cacho ei ole edes lähellä paikkaa Liigassa, Mestis sentään on periaatteessa käden ulottuvilla. Tästä ei saada parissa kaudessa pelaajaa, jolla olisi realistiset mahdollisuudte pelata Jokereissa KHL:aa.
  3) No tähän ehkä vähän sopii huonosti. Pikemminkin tässä on viesti junnujen suuntaan, että heikkotasoinen parikymppinen slovakki vie ruutua A:sta ja saa vielä oletettavasti jotain tuloja seuraltakin. Eiköhän noilla karkkirahoilla olisi voitu vaikka houkutella jotain pari vuotta nuorempaa, josta edes A hyötyisi.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 2. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämä on hyvä kysymys. Itsellä on viime aikoina käynyt mielessä semmoinenkin että olisiko KHL-säännöissä joku vaatimus että joukkueilla pitää olla joku X määrä myös niitä kahdensuunnan sopimuspelaajia. Muuten on vaikea ymmärtää näiden Torpströmien ja kumppanien sopparit.

  Tämä aihe on edelleen semmoinen josta olisi mielenkiintoista kuulla enemmän. Harmi kun Viasatin studiot ei tähän asiaan koskaan voi paneutua kunnolla.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Siirtoraja tänään, ketäs potentiaalisia siellä olisi vielä vapaana?

  Sveitsissä ainakin Tomi Sallinen ja Mason Raymond ja pakkiosastolta Bobby Sanguinetti.
   
 4. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän toi Jokereiden pakkipää ennen kaikkea tarvitsisi vahvistusta. Stollery ollut about viimeiset 10 peliä täysin ulapalla. Yksi ukko kun loukkaantuu niin jäljellä on 6+Räsänen.
   
 5. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Lainaus:
  Kyllähän tuo Sanguinetti olisi kunnossa ollessaan aivan huikea kaveri isossa kaukalossa vielä.

  KHL:stä löytyisi Geoff Kinrade ja DEL:stä Mathieu Carle. Mike Kostkan ura on tainnut laskea sen verran reippaasti niistä parista kehutusta änärikaudesta, ettei varmaan paranisi enää koskea. Jos rahat on loppu, niin jostain syystä Saksan kakkostasolla pelannut Jake Newtonkin vapautunut. Ainakin joskus oli Liigaan hyvä pakki, mutta muuta en tiedä. Saattaa tosin olla niistä peleistä liian kova hyppy tähän sarjaan ja jos oikein rahastusmielessä tuonne hypännyt, niin näinköhän olisi ihan parhaassa fyysisessä kunnossakaan.

  Pohjois-Amerikan pelaajista esimerkiksi Tomas Jurco ja Joe Colborne olisivat edelleen ilman seuraa. Tarjolla olisi myös Minskista pois potkittu Beau Bennett, josta ei uskalla sanoa mitään kun Minskin pelaaminen oli ihan vitsitasoa. Ja tietysti voisi Patrik Berglundinkin suoraan naarata, niin ehkä suupielet kääntyisivät ylöspäin Löövin juttuja kuunnellessa. Myös Slovakian maajoukkuemies Marek Viedensky vapaana.

  Tietysti paras voisi olla, mikäli olisi jotain sisäpiirin tietoa ja saisi useamman pelin jo valmiiksi tällä kaudella pelanneen kaverin naarattua suoraan jostain joukkueesta.
   
 6. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Sinänsä harmi että Kohelon siirtoraja on niin aikasin. Liigan tyhjennysmyynneistä löytyy välillä ihan pelimiehiä. Viimekaudella esim Vesalainen ja Palve ois ollu hyviä low risk high reward hakuja. Tänävuonna esim KooKoon Strömwall olisi sitä sarjaa.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Eiköhän näillä mennä. Tuskin enää näin viimetinkkaan ketään tulee. Joka on sinällään järjetöntä, koska puolustus ei kestä yhtään loukkia. Keväällä taas joukkueenjohto hehkuttaa miten hyvin Mäki pelas puolustajana, kun muut oli lasaretissa.

  @DonTirri Eipä se paljoa auttas, vaikka siirtoraja ois miten kaukana. Eihän nuo siirrot olisi "laillisia" ?
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Käsittääkseni kielletty liike on vain Jokereista liigaan. Voin toki olla väärässäkin
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Näin juuri. Esimerkiksi Roope Talaja haettiin aikanaan konkurssikypsästä Bluesista.
   
 10. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Sanguinetti pelaa ilmeisesti tällä hetkellä Davosin joukkueessa Spengler Cupia, mutta kyseessä on vain tuon turnauksen mittainen lainadiili. Davos on aikalailla menettänyt mahdollisuudet Sveitsin liigassa pleijareihin, joten Sanguinetti olisi kyllä erinomainen haku puolustukseen. Hyvä kiekollinen puolustaja, joka voisi tuoda siihen ylivoimaan myös toivottua parannusta, joskin Lepistö ja Grant ovat ihan KHL-tasollakin erinomaisia ylivoimapuolustajia. Jokerit tosin pelaa neljällä hyökkääjällä ja yhdellä puolustajalla, mutta voisihan toista ylivoimaviisikkoa muokata siten, että siinä olisi kaksi puolustajaa. Lepistö kun pelaa vasen käsi alhaalla ja sekä Grant että Sanguinetti ovat righteja niin kätisyydetkin menisivät yksi yhteen.

  Yksi puolustaja olisi kyllä vielä tilauksessa tälle päivälle. Hyökkäyksessä on jopa loukkaantumisista huolimatta rotaatiota ja kun Kapteenin ja Anttilan paluut lähestyvät niin kevättä kohden päästään toivottavasti täydellä hyökkäyksellä liikenteeseen *koputtaa puuta*
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aiotaanko tässä nyt todella lähteä vajaalla rosterilla kevääseen? Muutenhan ei toki anneta tarpeeksi tasoitusta.

  Voi herranjumala...
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Tietty tuossa saattoi olla sekin, että ilmeisesti Talaja pystyi purkamaan sopparinsa Bluesiin palkkarästien takia ja täten siirtymään Jokereihin ilman seuran sanaa asiaan. Vähän hullulta kuulostaisi, että Jokereista kesken kauden potkut saanut pelaaja kustantaa 100k sakot, mutta Jokereille saisi silti "vapaasti" myydä pelaajia kesken kauden. Tämä ihan puhtaana spekulointina ilman mitään sen suurempaa tietämystä.

  Pulkkista voisi koittaa Minskistä naarata. KHL:n sivujen mukaan soppari näyttäisi yksivuotiselta ja pleijaripaikka on karkaamassa valkovenäläisten ulottumattomiin, joten voitaisiin vaikka tarjota kiekkoja ja Hjallis viimeisenä palveluksena Jokereille voisi lupautua puolustamaan Valko-Venäjää vaikka kerran eduskunnassa heidän Venäjän uhkaa vastaan. Kovastihan Medvedev on huudellut, että maiden pitäisi lähentyä...
   
 13. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siis eikö joukkueen johto ole aiempinakin vuosina valittanut materiaalin kapeutta ja rosterin rajallisuutta ja taas ihan tietoisesti näytetään että ehkä se rosterin max pelaajamäärä KHL:ssa on liikaakin Jokereille? Ylenpalttista jopa. Ne piirtää jolla on liitua. Meiltäkö on loppunut jo?
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Niin siinä vaan kävi. Vajaalla rosterilla loppukauteen.

  Mut hei Vuorinen, onneks kierrätykselle ei oo tarvetta ja rosteri on tarpeeksi leveä! Ei herranjumala mitä puuhastelua. Hyvä että luottoa löytyy joukkueeseen. Arvelin vaan kun muutenkin annetaan tasoitusta, niin ei nyt tarviis jättää rosteria täyttämättä.

  Onko sille siirtorajalle kellonaikaa? Joko meni. Noh, ei se mitään. Viime vuosina kun ei olla kärsitty playoffeissa kapeudesta vielä yhtään.
   
 15. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eihän sitä tarttis kun 20 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Rotaatiolle ei ole tarvetta, eikä tarvitsisi tuhlata rahaa katsomossa lorviville lätkäjätkille. Vuorinen on löytänyt lätkän da vinci -koodin.
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Sinällään säälittävää, että KHL:n paskin joukkue, varmasti pudotuspelien ulkopuolelle jäävä ja tämän kauden jälkeen KHL:stä monoa saava joukkue vahvistaa pakistoaan siirtorajalla tällä pelaajalla, mutta Jokereilla ei ilmeisesti tarvetta. Missä Lundinista jääneet massit?
   
 17. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Onhan tässä vähän erikoinen fiilis kun ei eilen toisaalta kuulunut Kurrin jyrähdystä että näillä mennään. Voisiko tänään vielä pudota joku vonkale, jos vaikka 23:40 on nimi rustattu paperiin ja tänään sitten tiedoitetaan paremmalla näkyvyydellä?

  En jaksa uskoa, mutta aika erikoista on olla täyttämättä rosteria, koska rotaatiolle olisi aina käyttöä Jokereilla. Ei se nyt yhdestä pelaajasta tule jäämään kiinni voitetaanko SKA/TsSKA toisella kierroksella, mutta täytyy vain toivoa tämän kevään olevan se kun edes lähes kaikki pelaajat olisivat terveinä käytettävissä.
   
 18. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muutaman Kärppäpelin ja junnuturnauksen matsit nähneenä kokeilisin Heponiemeä ensi kaudella. Hyvin liikkuva, taitava ja etenkin peliälyllisesti oiva pelaaja. Ja kuten tiedetään, tuossa iässä yhdessäkin kesässä voi ottaa isoja steppejä eteenpäin.
   
 19. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onko se siirtotakaraja tämän kauden osalta nyt sit jo kiinni? Jos näin on, niin onko Kurri (tai Vuorinen) missään kommentoinut miksi yksi rosteripaikka jätettiin täyttämättä?
   
 20. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  eikös se mennyt kiinni viime viikon to niin kuin ylempänä lukee.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Olen aikaisemminkin tätä pohtinut, mutta saataiskohan me Olavi Vauhkonen kotiutettua. Tekee kovaa tulosta Liigassa ja voisi olla kova dominaattori nelosketjuun Anttilan kanssa. Varmaan mahtuisi ylempiinkin ketjuihin, toki, mutta nelosketjuun Anttilan viereen on kunnia-asia.
   
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Riittääkö Vauhko-Olavilla liike KHL:ään? Omat muistikuvat Vauhkosta ylettyvät kauteen 2010-11 ja niistä ajoista on "hieman" tainnut parantaa. Marjamäen pelikirja suosii nopeakinttuisia pelaajia, joten tiedä sitten miten Olavi tuohon sopisi.

  Mikäli Jorsti Lehterä saa tuomion tuosta kokaiinihommasta, niin vapautuessaan vankilasta voisi tulla sitten Jokereihin ottamaan tuntumaa. ":D"
   
 23. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Jori on liian hidas Khl:n ja tuomion saadessaan ei ota "vauhtia" edes siviilissä! Ei jatkoon.

  Taitaa K&V:n katseet olla mitat täyttävässä nelosen sentterissä ja jatkojen harkinnassa, pohja on kohtuu mallillaan! Mahdolliset ulosostot päätetään sitten kauden jälkeen.

  Oma oletus on 2 pakkia ja 3 hyökkääjää + veskatilanne tsekataan kauden päätteeksi.
   
  spede1967 tykkää tästä.
 24. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  KHL:ssä neljä kautta pistekeskiarvolla 0,86. Ei Jori missään vaiheessa uraa ole ollut tunnettu luistelunopeudestaan. Ehkä se kuitenkin pärjäisi vielä KHL:ssä varsinkin, kun elää erikoistilanteista.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Veskatilanne voi tosiaan elää vielä, mikäli puheet yhteydenotosta Säteriin pitävät paikkaansa. Toisaalta taas Kalninsin jatko indikoisi sitä, ettei Säteri ole tänne tulossa. En myöskään jaksa uskoa, että Zapo purkaisi sopparinsa, koska ihan Helgen tasoinen suhari tämä ei sentään ole.

  Mäenalasen oikeudet hankittiin aiemmin, joten tätä voi jo sen perusteella huhuilla ensi kaudeksi. Tuohon samaan junaan kun saataisiin Kossila, Griffith ja joku clarkewilm nelosen keskelle, niin kusisin hunajaa. Tuskin näistä kuitenkaan yksikään toteutuu ja saadaan Liigasta joku Philippe Cornet dominoimaan.