Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  • 1 175 568
  • 3 924

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1) Miksi Jokerit maksaa näille palkkaa? Jos Mestiksessä pelaavilta jätkiltä saadaan kauden aikana yhteensä se pari hassua matsia edustuksessa, voitaisiin nuo aivan hyvin hoitaa vaikka ulkkarilainoilla jos Mestiksestä ei muutoin saisi nostettua. Joo pleijareihin ei enää saataisi lainahakuja ilman farmisopparia, mutta eipä noista kauheasti ole siellä iloa toistaiseksi ollut. Embrichtille ei esimerkiksi suotu vaihtoakaan, vaikka pelattiin viime kaudella viidettä jatkoerää.

Tämä on hyvä kysymys. Itsellä on viime aikoina käynyt mielessä semmoinenkin että olisiko KHL-säännöissä joku vaatimus että joukkueilla pitää olla joku X määrä myös niitä kahdensuunnan sopimuspelaajia. Muuten on vaikea ymmärtää näiden Torpströmien ja kumppanien sopparit.

Tämä aihe on edelleen semmoinen josta olisi mielenkiintoista kuulla enemmän. Harmi kun Viasatin studiot ei tähän asiaan koskaan voi paneutua kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Siirtoraja tänään, ketäs potentiaalisia siellä olisi vielä vapaana?

Sveitsissä ainakin Tomi Sallinen ja Mason Raymond ja pakkiosastolta Bobby Sanguinetti.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän toi Jokereiden pakkipää ennen kaikkea tarvitsisi vahvistusta. Stollery ollut about viimeiset 10 peliä täysin ulapalla. Yksi ukko kun loukkaantuu niin jäljellä on 6+Räsänen.
 

Buster

Jäsen
Sveitsissä ainakin Tomi Sallinen ja Mason Raymond ja pakkiosastolta Bobby Sanguinetti.
Kyllähän tuo Sanguinetti olisi kunnossa ollessaan aivan huikea kaveri isossa kaukalossa vielä.

KHL:stä löytyisi Geoff Kinrade ja DEL:stä Mathieu Carle. Mike Kostkan ura on tainnut laskea sen verran reippaasti niistä parista kehutusta änärikaudesta, ettei varmaan paranisi enää koskea. Jos rahat on loppu, niin jostain syystä Saksan kakkostasolla pelannut Jake Newtonkin vapautunut. Ainakin joskus oli Liigaan hyvä pakki, mutta muuta en tiedä. Saattaa tosin olla niistä peleistä liian kova hyppy tähän sarjaan ja jos oikein rahastusmielessä tuonne hypännyt, niin näinköhän olisi ihan parhaassa fyysisessä kunnossakaan.

Pohjois-Amerikan pelaajista esimerkiksi Tomas Jurco ja Joe Colborne olisivat edelleen ilman seuraa. Tarjolla olisi myös Minskista pois potkittu Beau Bennett, josta ei uskalla sanoa mitään kun Minskin pelaaminen oli ihan vitsitasoa. Ja tietysti voisi Patrik Berglundinkin suoraan naarata, niin ehkä suupielet kääntyisivät ylöspäin Löövin juttuja kuunnellessa. Myös Slovakian maajoukkuemies Marek Viedensky vapaana.

Tietysti paras voisi olla, mikäli olisi jotain sisäpiirin tietoa ja saisi useamman pelin jo valmiiksi tällä kaudella pelanneen kaverin naarattua suoraan jostain joukkueesta.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Sinänsä harmi että Kohelon siirtoraja on niin aikasin. Liigan tyhjennysmyynneistä löytyy välillä ihan pelimiehiä. Viimekaudella esim Vesalainen ja Palve ois ollu hyviä low risk high reward hakuja. Tänävuonna esim KooKoon Strömwall olisi sitä sarjaa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän näillä mennä. Tuskin enää näin viimetinkkaan ketään tulee. Joka on sinällään järjetöntä, koska puolustus ei kestä yhtään loukkia. Keväällä taas joukkueenjohto hehkuttaa miten hyvin Mäki pelas puolustajana, kun muut oli lasaretissa.

@DonTirri Eipä se paljoa auttas, vaikka siirtoraja ois miten kaukana. Eihän nuo siirrot olisi "laillisia" ?
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Sanguinetti pelaa ilmeisesti tällä hetkellä Davosin joukkueessa Spengler Cupia, mutta kyseessä on vain tuon turnauksen mittainen lainadiili. Davos on aikalailla menettänyt mahdollisuudet Sveitsin liigassa pleijareihin, joten Sanguinetti olisi kyllä erinomainen haku puolustukseen. Hyvä kiekollinen puolustaja, joka voisi tuoda siihen ylivoimaan myös toivottua parannusta, joskin Lepistö ja Grant ovat ihan KHL-tasollakin erinomaisia ylivoimapuolustajia. Jokerit tosin pelaa neljällä hyökkääjällä ja yhdellä puolustajalla, mutta voisihan toista ylivoimaviisikkoa muokata siten, että siinä olisi kaksi puolustajaa. Lepistö kun pelaa vasen käsi alhaalla ja sekä Grant että Sanguinetti ovat righteja niin kätisyydetkin menisivät yksi yhteen.

Yksi puolustaja olisi kyllä vielä tilauksessa tälle päivälle. Hyökkäyksessä on jopa loukkaantumisista huolimatta rotaatiota ja kun Kapteenin ja Anttilan paluut lähestyvät niin kevättä kohden päästään toivottavasti täydellä hyökkäyksellä liikenteeseen *koputtaa puuta*
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Näin juuri. Esimerkiksi Roope Talaja haettiin aikanaan konkurssikypsästä Bluesista.

Tietty tuossa saattoi olla sekin, että ilmeisesti Talaja pystyi purkamaan sopparinsa Bluesiin palkkarästien takia ja täten siirtymään Jokereihin ilman seuran sanaa asiaan. Vähän hullulta kuulostaisi, että Jokereista kesken kauden potkut saanut pelaaja kustantaa 100k sakot, mutta Jokereille saisi silti "vapaasti" myydä pelaajia kesken kauden. Tämä ihan puhtaana spekulointina ilman mitään sen suurempaa tietämystä.

Pulkkista voisi koittaa Minskistä naarata. KHL:n sivujen mukaan soppari näyttäisi yksivuotiselta ja pleijaripaikka on karkaamassa valkovenäläisten ulottumattomiin, joten voitaisiin vaikka tarjota kiekkoja ja Hjallis viimeisenä palveluksena Jokereille voisi lupautua puolustamaan Valko-Venäjää vaikka kerran eduskunnassa heidän Venäjän uhkaa vastaan. Kovastihan Medvedev on huudellut, että maiden pitäisi lähentyä...
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis eikö joukkueen johto ole aiempinakin vuosina valittanut materiaalin kapeutta ja rosterin rajallisuutta ja taas ihan tietoisesti näytetään että ehkä se rosterin max pelaajamäärä KHL:ssa on liikaakin Jokereille? Ylenpalttista jopa. Ne piirtää jolla on liitua. Meiltäkö on loppunut jo?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin siinä vaan kävi. Vajaalla rosterilla loppukauteen.

Mut hei Vuorinen, onneks kierrätykselle ei oo tarvetta ja rosteri on tarpeeksi leveä! Ei herranjumala mitä puuhastelua. Hyvä että luottoa löytyy joukkueeseen. Arvelin vaan kun muutenkin annetaan tasoitusta, niin ei nyt tarviis jättää rosteria täyttämättä.

Onko sille siirtorajalle kellonaikaa? Joko meni. Noh, ei se mitään. Viime vuosina kun ei olla kärsitty playoffeissa kapeudesta vielä yhtään.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän sitä tarttis kun 20 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Rotaatiolle ei ole tarvetta, eikä tarvitsisi tuhlata rahaa katsomossa lorviville lätkäjätkille. Vuorinen on löytänyt lätkän da vinci -koodin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KHL:stä löytyisi Geoff Kinrade
Sinällään säälittävää, että KHL:n paskin joukkue, varmasti pudotuspelien ulkopuolelle jäävä ja tämän kauden jälkeen KHL:stä monoa saava joukkue vahvistaa pakistoaan siirtorajalla tällä pelaajalla, mutta Jokereilla ei ilmeisesti tarvetta. Missä Lundinista jääneet massit?
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onhan tässä vähän erikoinen fiilis kun ei eilen toisaalta kuulunut Kurrin jyrähdystä että näillä mennään. Voisiko tänään vielä pudota joku vonkale, jos vaikka 23:40 on nimi rustattu paperiin ja tänään sitten tiedoitetaan paremmalla näkyvyydellä?

En jaksa uskoa, mutta aika erikoista on olla täyttämättä rosteria, koska rotaatiolle olisi aina käyttöä Jokereilla. Ei se nyt yhdestä pelaajasta tule jäämään kiinni voitetaanko SKA/TsSKA toisella kierroksella, mutta täytyy vain toivoa tämän kevään olevan se kun edes lähes kaikki pelaajat olisivat terveinä käytettävissä.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutaman Kärppäpelin ja junnuturnauksen matsit nähneenä kokeilisin Heponiemeä ensi kaudella. Hyvin liikkuva, taitava ja etenkin peliälyllisesti oiva pelaaja. Ja kuten tiedetään, tuossa iässä yhdessäkin kesässä voi ottaa isoja steppejä eteenpäin.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko se siirtotakaraja tämän kauden osalta nyt sit jo kiinni? Jos näin on, niin onko Kurri (tai Vuorinen) missään kommentoinut miksi yksi rosteripaikka jätettiin täyttämättä?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Olen aikaisemminkin tätä pohtinut, mutta saataiskohan me Olavi Vauhkonen kotiutettua. Tekee kovaa tulosta Liigassa ja voisi olla kova dominaattori nelosketjuun Anttilan kanssa. Varmaan mahtuisi ylempiinkin ketjuihin, toki, mutta nelosketjuun Anttilan viereen on kunnia-asia.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Riittääkö Vauhko-Olavilla liike KHL:ään? Omat muistikuvat Vauhkosta ylettyvät kauteen 2010-11 ja niistä ajoista on "hieman" tainnut parantaa. Marjamäen pelikirja suosii nopeakinttuisia pelaajia, joten tiedä sitten miten Olavi tuohon sopisi.

Mikäli Jorsti Lehterä saa tuomion tuosta kokaiinihommasta, niin vapautuessaan vankilasta voisi tulla sitten Jokereihin ottamaan tuntumaa. ":D"
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Riittääkö Vauhko-Olavilla liike KHL:ään? Mikäli Jorsti Lehterä saa tuomion tuosta kokaiinihommasta, niin vapautuessaan vankilasta voisi tulla sitten Jokereihin ottamaan tuntumaa. ":D"
Jori on liian hidas Khl:n ja tuomion saadessaan ei ota "vauhtia" edes siviilissä! Ei jatkoon.

Taitaa K&V:n katseet olla mitat täyttävässä nelosen sentterissä ja jatkojen harkinnassa, pohja on kohtuu mallillaan! Mahdolliset ulosostot päätetään sitten kauden jälkeen.

Oma oletus on 2 pakkia ja 3 hyökkääjää + veskatilanne tsekataan kauden päätteeksi.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Oma oletus on 2 pakkia ja 3 hyökkääjää + veskatilanne tsekataan kauden päätteeksi.
Veskatilanne voi tosiaan elää vielä, mikäli puheet yhteydenotosta Säteriin pitävät paikkaansa. Toisaalta taas Kalninsin jatko indikoisi sitä, ettei Säteri ole tänne tulossa. En myöskään jaksa uskoa, että Zapo purkaisi sopparinsa, koska ihan Helgen tasoinen suhari tämä ei sentään ole.

Mäenalasen oikeudet hankittiin aiemmin, joten tätä voi jo sen perusteella huhuilla ensi kaudeksi. Tuohon samaan junaan kun saataisiin Kossila, Griffith ja joku clarkewilm nelosen keskelle, niin kusisin hunajaa. Tuskin näistä kuitenkaan yksikään toteutuu ja saadaan Liigasta joku Philippe Cornet dominoimaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokerit näemmä yritti saada siirtorajalla Moskovaan siirtynyttä Michal Cajkovskyä. Ei tärpännyt ei.. Nyt vaan Hatakka, Reini, Torpström tai Nurmikanta mukaan päivittäiseen tekemiseen. Jotain näistä tullaan tarvitsemaan playoffeissa, se on 100% varma. Uskokaa jo siellä valmennusjohdossa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös