Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Santalasta puheen ollen, mies lipitti kaljaa Areenalla eilen.

  Prioriteetti yksi ensi kaudelle on ykkösveskari ja sen jälkeen Lepän jatko. Säteri kävisi maaliin. Lepälle en keksi realistista korvaajaa. Toki joku P Larsen olisi huikea,mutta ei ole saatavilla.

  Mäenalaselle peukkua ehdottomasti. Samoin Pulkkinen vois tulla Jormakan tilalle.
   
 2. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Iltalehden mukaan Mäenalainen ei ainakaa täksi kaudeksi ole Jokereihin tulossa. Ensi kausi on sitten eri asia.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus: Eiköhän verot estä tämän tapahtumista.

  Vaikea nähdä muutenkaan, että enää tuonne tulisi kärkiketjujen hyökkääjää. Kaikkien ollessa terveinä, eihän tonne yksinkertaisesti mahdu, ellei heitä jotakin tyyliin Mosesta, Plattia jne rotaatioo kiertämään. Joukkuehenki on niin hyvä, että saattas olla pieni perseen-näyttö hankkia tonne tässä vaiheessa kautta joku joka syöksee kärkiketjujen vakio kokoonpanossa pelaavan katsomoon ( Manninen, Moses, Platt, Norman, Joensuu, Vesalainen jne..).

  En mä vaan usko, että kukaan ykköskorin statuksen omaava pelaaja tulis kilpailemaan pelipaikasta tässä vaiheessa kautta. Nyt jos kaikki olis terveinä, niin kokoonpanon ulkopuolelle (rotaatioon) jäisi : Mäki, Ikonen, Pihlström/Jormakka, Wärn ja J.Jensen/Stollery. Mahdollinen tuleva hankinta olisi luultavasti samaa luokkaa näiden herrojen kanssa, ns syvyyshankinta.
  En kyllä vastaankaan laita mikäli Jokisen tapainen suostuisi tulemaan syvyyshankintana.

  Loukkaantumisrintamalta jos kuuluu huonoa, niin sitten asia erikseen.

  Edit. Ettei jäänyt epäselväksi, niin tottakai kelpaisi! Epäilen vaan suuresti ison statuksen pelaajan hankintaa tässä vaiheessa kautta, mikäli Jensenillä tai Reginillä ei oo saikku jatkumassa odotettua pidempään.
   
 5. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sellaista tilannetta Jokereilla tuskin tulee, että kaikki pelaajat olisivat täysin terveitä samaan aikaan. Jos Jokereihin olisi tulossa Jokisen tasoinen kaveri, jolta voi vielä aivan hyvin odottaa tehoja hyökkäyspäässä ja tunnollista puolustamista, niin kaikella kunnialla, kokemattomammat (huonommat) siirtyköön pois tieltä asteikossa yhden pykälän alaspäin. Jokereilla ei ole nyt, eikä tule koskaan olemaankaan liikaa tehoihin kykeneviä hyökkääjiä. Sisääntulevan ykköskorin miehen ei myöskään tarvitse kilpailla pelipaikastaan, vaan siitä pelipaikasta alkaa sen jälkeen kilpailemaan Jormakat ja Wärnit, joille ei tekisi yhtään pahaa saada vähän lisää painetta pelipaikkansa pysyvyyden suhteen.

  En usko Jokisen tulevan Jokereihin ihan toisista syistä kuin siitä, etteikö joukkueeseen mahtuisi tai Jokereilla ei olisi kiinnostusta.
   
 6. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei tarvitse ei. Mutta jos nyt olisi tilanne että kaikki olis terveinä, niin Jormakat ja Wärnit olisi jo valmiiksi katsomossa. Sen jälkeen pitäisi viikatteen heilua kovempien miehien kohdalla tämän ykköskorin hankinnan tieltä.

  Mutta kuten sanoit, tätä ongelmaa tuskin tulee, koska aina joku on saikulla.
   
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sehän olisi aivan unelmatilanne.

  A) Kaikki kärkijätkät eivät varmasti ole keväällä samaan aikaan terveenä.
  B) Kaikki kärkijätkät eivät varmasti ole keväällä samaan aikaan parhaassa iskussa.

  Kyllä se kilpailu pelipaikoista olisi ihan yhtä tärkeää siellä ylemmissäkin kentissä. Esim. viime kevään Jensenin olisi ollut hyvä saada silloin tällöin lepoa, kun ei tuntunut playoffeissa osuvan edes ladon seinään. Lisäksi (jos) kevät menee yhtään pidemmälle, niin vastustajien lepoetu kasvaa entisestään.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Nojoo nyt kun tuota muistelee, niin totta puhut.

  Jokinen tai joku sisään!!

  Edit. Mitenkähän nuo veroasiat menee? Onko Jokisella ees mahdollisuutta tulla tässä vaiheessa pätkäsopimuksella suomeen NHL:stä tulevan rahan takia?
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2018 klo 12.41
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  On tuo veroja ennekin maksanut. Eikä taustalla ole nyt mitään monen miljoonan ulosostettua NHL-sopparia, joka tulisi Suomeen verotettavaksi. Tuskin nyt PTO:lla tai NLB:ssä on ihan niin paljoa tienannut kuukaudessa että niitä tarvitsisi kovasti suojata verottajalta.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Eikös Jokinen saa juurikin nhl sopimuksen ulosostosta vielä tämän kauden ajan rahaa tililleen?
   
 11. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jokinen tienaa Floridan buy outilla vielä tämän kauden ajalta 1 300 000€. Tiedä sitten, miten järkevää verojen osalta vielä olisi Suomeen tulla.
   
 12. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mä luulen, että toimistolla pohditaan tarkkaan sen viimeisen rosteripaikan suhteen. Jensen palannee ennen siirtorajan umpeutumista, jonka jälkeen loukit olisivat Regin, Anttila, (Räsänen?).

  #93 ja #12 ovat palaamassa ensi kuun loppupuolella, joten varmaan siellä vähän katsotaan, ettei käy niin kuin viime kaudella kun pakit loppuivat kesken. Siinä kävi tosin älyttömän huonoa tuuria, koska Andersenin hankinnasta huolimatta mentiin aika ohuella pakistolla kevät.

  Vieläkin hämmästelen uskomatonta venymistä TsSKA:a vastaan ekassa kotipelissä, kun iso osa pelistä mentiin kolmella pakilla + hyökkääjä-Wirtasella. Lundin, Andersen, Rautanen olivat saikulla ja Kivistö & J.Jensen heitettiin pihalle kyseisessä pelissä. Pari 5 min AV:ta kestettiin (osa muistaakseni 5 vs 3 vieläpä) ja lähes neljä erää tahkottiin ja silti voitettiin.

  Meinaan siis sitä, että nyt jos yhtäkkiä tippuukin joko hyökkääjistä tai puolustajista se 2-3 äijää saikulle, niin on ehkä fiksumpi katsoa loppuun saakka, minkälaiselle hankinnalle olisi tarve. Nyt tilanne näyttää aika stabiililta ja vuodenvaihteen jälkeen hiljalleen saadaan loputkin äijät takaisin, mutta pari äkillistä loukkia voi juuri muuttaa tilanteen jollekin pelipaikalle.
   
 13. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eikös Vesalaisen sopimus ollut kaksisuuntainen? Eli vielä kaksi paikkaa vapaana rosterissa?
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ihan siltä varalta, että jos sattuu niin epäonnisesti, kuten aikaisempinakin vuosina on käynyt, että pleijjareissa on sivussa se 2-3 hyökkääjää ja 2-3 pakkia, niin kannattaisi ehkä kuitenkin ajaa sisään KHL-tasolle pakistosta Hatakka, Reini, Nurmikanta ja Torpström, sekä hyökkäyksestä Embrich, Monto, Halme ja ehkä jopa Cacho. Rosterissahan on leveyttä omastakin takaa, mutta se kortti jää katsomatta ja voimavara käyttämättä kun itsepäisesti peluutetaan kaikenmaailman Wärnejä ja puoliliukkaita Pilluja.

  Lainaus:
  On kaksisuuntainen. 1-suuntaisia on nyt 24. Ns. vakiokokoonpanossa pelanneita 2-suuntaisia ovat Vesalainen ja Räsänen, joita ei tuohon saldoon lasketa. Tuolta voit laskea: Jokerit at eliteprospects.com
   
 15. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Hienoisena mutuiluna luulen, että syy Jokisen pelaaminen Sveitsin kakkostasolla on juurikin verotus. Ottajia olisi pomminvarmasti ollut ainakin Ruotsissa ja Suomessa, kun taas Venäjänpuoleinen KHL ei Jokistakaan taida kiinnostaa (muistaakseni jotain tämän suuntaista joskus jutellut) ja Sveitsin pääsarjassa on ulkkarikiintiöt, eikä jengeillä ehkä ole halua hankkia pätkätyöläistä. Sikäli mikäli tuo rontti miltsi maksellaan tämän vuoden aikana, ei tietenkään Suomeen kannata tulla vielä tämän vuoden puolella vaan Sveitsissä kannattaa olla töissä tai "töissä". Jokinen varmaan fiksuna miehenä tietää, että uran miljoonatienestit oli tässä, eli nyt jos joskus kannattaa ulosmitata se viimeinenkin sentti.

  JOS Jokinen olisi tulossa Suomeen tai menossa edes Ruotsiin, veikkailisin tuon tapahtuvan aikaisintaan verokauden vaihtuessa eli tammikuussa. Jokerit, Kärpät, Tappara, HIFK. Onhan noita.

  edit. ja sanotaan vielä, että Jokinen olisi nykykunnossakin aivan älyttömän kova vahvistus KHL:n mille tahansa jengille. Eipä noin monipuolista kokenutta sotaratsua parempaa hankintaa kesken kauden voi oikein olla.
   
 16. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mitä käytännössä tarkoitat tuolla KHL-tasolle ajamisesta? Jokaiselle pelaajalle kymmenkunta peliä KHL:ssä?
   
 17. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Oho my bad, jotenkin ajattelin että oli kaksi paikkaa vapaana.

  Itse mielessäni koko ajan elättelen toiveita Pulun kotiinpaluusta. Minskillä kuitenkin alkaa olemaan jo etäisyytä pudotuspeliviivaan jo lähes kymmenen pisteen verran, niin voisi Kurri ja Vuorinen käydä nappaamassa miehen jouluksi kotiin.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jotain sellaista. Tai edes 5 peliä. Pelaisiviat vaikka sitten näitä Severstaleja ja Sibireitä vastaan, jotta kynnys olisi pienempi. Vahingossa joku noista saattaisikin olla ihan hyvä tälle tasolle ja ottaa paikan vakiorosterista. Ei voi tietää ellei kokeile.

  Sama virhe on kostautunit jokaisella KHL-kaudella eikä mitään ole opittu. Ja ns. taattu näytönpaikka varmaan lisäisi myös monen nuoren motivaatiota ja kiinnostusta KHL-Mestis -akselin sopimukseen Jokereissa.
   
 19. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Mielestäni se on ihan itsestäänselvää, että puolustukseen tulee ainakin se yksi vahvistus ennen siirtorajaa. Lundinia ei olla vieläkään korvattu ja kiitos hyvän runin ei puolustuksen seitsikkoon ole sattunut mitään kummempia loukkeja tähän kauden avauspuoliskoon. Se, että näin ei tule käymään seuraavan 40-50 pelin aikana myöskään on mielestäni aika epätodennäköistä.

  Ilman vahvistusta oltaisiin tilanteessa, että yhdellä pidempiaikaisella loukilla on puolustuksen pelaavien pakkien määrä tippunut 6:een eli jokaisella lisäloukilla, pelikiellolla, paskataudilla ei pystytä pleijareihin tuomaan 6 pelaamaan pystyvää pakkia. Ja vaikka mitään noita ylläolevia ei tapahtuisikaan ei ole millään tavalla järkevää lähteä vetämään mahdollista 20 pleijaripeliä joka toinen pv tahdilla ilman mitään kierrätystä.

  Ja kyllä, Räsänen olisi vielä reservissä, mutta ei sieltä vielä tällä kaudella voi odottaa kovan sarjan vääntämistä illasta toiseen CSKA/SKA vastaan joka toinen ilta. Jos nyt edes tällä kaudella vielä pelaamaan palaa, kun alunperin muutaman päivän loukkina infottu poissaolo on kestänyt jo kohta varmaan muutaman kuukauden. Ja ei tuota nuorten leiriryhmässäkään näy U20-kisoja ajatellen.
   
 20. Jopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän vahva eri. Viime kauden CSKA-sarja hävittiin nukkumalla sen kaksi ekaa peliä, siinä pari Mestis-tason jamppaa rosterissa ei olisi auttanut.

  Viides kausi KHLää menossa, ja kukaan meidän kolmesta MJ-tason koutsista ei ole nähnyt merkittävää käyttöä Vantaan rotaatiolle. Itse ainakin luotan heidän arvostelukykyynsä asiassa: jos heidän mielestään taso ei riitä, niin luotan siihen, että valmentajistolla on parempi tieto kuin Jatkoajan kirjoittelijoilla.

  En näe playoffeissakaan mitään käyttöä vakirosterin ulkopuolisille Vantaan vahvistuksille. Jos Jokereilla on avainpelaajien loukkaantumisia/puolikuntoisuutta kevään ratkaisupelien aikana, en näe nuremaisesti periaatteessa mitään syytä sille, että silloin voitaisiin (C)SKA kaataa.

  Tarkoituksena ei ole missään tapauksessa dissata Jokereiden ja Vantaan yhteistyöpelaajia, ei ole millään tavalla heidän vikansa, että hyppy Mestiksestä KHLään on liian suuri.
   
 21. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Tähän vahva eri. Kuten @powerplaymaker perusteli, olisi "vitosketjun" pelaajasta hyötyä jos nämä olisivat pelanneet kauden aikana ennen pudotuspelejä edes varalta muutamia pelejä. "Sisäänajettuja" pelaajia sen sijaan, että pelataan vajaalla kokoonpanolla vain siksi, että pelaajaa ei uskalla ottaa kuin vaihtopenkille istumaan. Eihän näiden olemista joukkueen palkkalistoilla ole muuten mitään hyötyä/järkeä. Se, ettei kokoonpanossa ole yhtään ilmaista paikkaa tuo paljon enemmän draivia pelaamiseen myös peleissä, joissa joukkue ei muuten halua syttyä pelaamaan (kuten CSKA-sarjan 2 ensimmäistä peliä+lukuisat ohipelit kauden aikana).

  Sinänsä kylläkin olen @Jopi kanssasi samaa mieltä, että vaikka tiedänkin kaiken paremmin kuin pääansionsa tästä lajista ansaitsevat, niin kyllä valmennusjohto varmaankin tietää sitten mitä tekee. Keväällä sitten voi olla paljon (jälki)viisaampi kaiken suhteen.
   
 22. Jopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, itse en usko, että vitosketjulaisisten suoritusvarmuus juurikaan paranisi, vaikka he saisivat 5-10 peliä KHL:ää alle. Play-offeissa kovia jengejä vastaan ei vaan voi olla kokoonpanossa yhtään pelaajaa, jonka ainoa tavoite on selviytyä kentällä.

  Aika tosiaan näyttää, millaisella rosterilla play-offeja päästään tänä keväänä pelaamaan. Toivottavasti silloin kaikki ovat rivissä ja tikissä.
   
 23. sporttipappa Jäsen

  Ei playoffeissa voi olla kentällä myöskään yhtään pelaajaa, joka ei syty peliin, @Jopi. Mutta turha tämän asian ympärillä on spekuloida, kun Jokereiden linja on jättää kilpailu ja rotaatio pelipaikoissa nollaan.

  En keksi rotaation hyödyntämättä jättämistä kuin sillä seikalla, että Kivan pelaajilla ei yksinkertaisesti jalkanopeus riitä KHL-peliin. Siis valmennusjohdon ja seurajohdon mielestä. Kuitenkin kauden aikana on hankittu Max Wärn, jonka jalkanopeus ei riitä KHL'ään sillä tavalla kun Marjamäki haluaa Jokereiden pelaavan (Wärn ei ehdi tilanteisiin).

  Antaa aika selvän viestin pelaajille, ettei Jokereihin kannata tulla reserviin pelaamaan. Ellei sitten se oma taso ole Mestis, ja tyytyy siihen että mahdollisuuksia ei ole ylöspäin.
   
 24. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kaikella kunnioituksella näitä Jokereiden farmipelaajia kohtaan, mutta eiköhän aika monella se oikea taso tällä hetkellä juurikin ole Mestis. En tiedä minkä verran näille farmipelaajille maksetaan, mutta varmaan Mestis-tasolle ihan ok ja onhan siinä pienenä haaveena se KHL.

  Lisäksi omasta mielestä lähtee lapasesta jos KHL-debyyttiä ja sisään ajamista KHL:ään vaaditaan jo Hatakalle ja Cacholle, jotka eivät ole edes Mestiksessä pelanneet peliäkään.