Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  tarkennus Pulusta : vika matsi 6.11 Sotsia vastaan. Ollut nyt sivussa neljä matsia.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Valmentajahan tosissaan antoi ympäripyöreän lausunnon, että Pulun selässä olisi jotain kipuilua. Jos näin, niin ikävää kaikkien puolesta.

  Mitenhän veroasiat menee jos Pulu siirtyisi nyt takaisin himaan? Maalintekijöitä ei koskaan ole liikaa. Yksi rightin laukaisu-uhka yv:llä tekisi hyvää. Pulu himaan!
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Puustinen ollu järkyttävässä tahdissa neftessä. Pitäsköhän yrittää tuoda takas suomeen enskaudeks? (Olettaen ettei änäri vie).
  Samaan syssyyn höpötellä Puljulle järkeä ettei siitä änäristä mitään tuu. Ja Pulu kotiin kans.
  Pulju
  Pulu
  Pude.
  Ai että mikkä laiturit ois.
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Uskaltaisin kyllä väittää, että ei lähde ainakaan änäriin yrittämään tuossa iässä ilman yksisuuntaista sopimustarjousta, ja sitä tuskin tulee yhden kauden perusteella.

  Jotenkin Puustisesta on semmonen "yhden kauden ihme" fiilis, mut aika näyttää. Jos nyt takoo 25-30 häkkiä tällä kaudella , niin eiköhän nuo suurseurat jakele ruplia aika avokätisesti.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tästä Puustisesta oikein pelaajana diggaa mutta sen mitä muistan niin kiekkoa osaa kyllä reppuun laittaa ja veto lähtee suomalaiseksi pelaajaksi todella huonoistakin asennoista todella kovaa.
   
 6. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Pulkkinen kotiin kiitos. Nyt tai ens kaudelle. Ihan sama, mutta tule Teemu kotiin.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Teemu Turunen ilmeisesti menossa naapuriin ens kaudeks.

  Iskekää nyt helvetti Kurri&Vuorinen tohon väliin. Jormakan paikalle Jormakan palkalla ens kaudeks. Ehdottomasti näin, oma kasvatti kotiin.
   
 8. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jäätävä puppelointi, jos hänet tuonne päästetään. Pitäisi ehdottomasti kokeilla täällä.
   
 9. TheAnswer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En pitäisi mahdottomana, että Turunen saisi NHL-sopimuksen kauden jälkeen, jos jatkaa samaa tahtia kuin tähän asti. On jo debytoinut maajoukkueessa, saattaa hyvin olla mukana MM-kisoissa, jos P-Amerikasta ei tule ryntäystä kisoihin. Jollain tapaa samanlainen tilanne kuin San Josessa nyt pelaavalla Suomelalla oli viime kaudella. Odotellaan ja katsellaan...
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikähän on Veini Vehviläisen tilanne ensi kaudella? Lähteekö suoraan änäriin, vai Jokereiden kautta?

  Ja @TheAnswer hyvä pointti, Turunen on sen verran nuori, että voi yrittää kaksisuuntaisellakin.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Uskoisin kyllä 100% varmasti että lähtee ECHL -> AHL -> NHL polkua kulkemaan. Niinhän nämä kaikki suomalaiset maalivahdit yleensä tekee, varsinkin noin nuorella iällä. Jenkeistä sitten koheloon tai muualle jos ei siellä lähde.

  Näihin "Vehviläisiin" pitäs onnistua iskemään kynnet just ennen sitä tykkikautta, mikä vie heidät änäriin. Tosin siinä kohtaa jos scouttaus menisikin pieleen, niin seuraukset olisi aikamoiset. Jokerit kun ei yhdellä maalivahdilla tule pärjäämään.
  Melkeen ennemmin lähtisin hakemaan "varmoja" jo tasonsa osoittaneita molareita, kun selviä riskitapauksia, joita Vehviläinenkin olisi vuosi sitten ollut.

  Jokerit on siinä mielessä paskamaisessa tilanteessa, kun ei kauheasti olisi vara pelata riskipeliä maalivahtiosastolla. Jos halutaan maksimoida tulos, niin maalilla pitäis olla kaksi takuuvarmaa suorittajaa. Kenttäpelaajien osalta näitä kokeiluja on turvallisempi tehdä.

  Edit. No okei, onhan joka sarjassa NHL:ää myöten niitä joukkueita missä ei ole kahta takuuvarmaa veskaria ennen kautta. Mut toisaalta, niissä on absoluuttinen ykkösveska mitä Jokereissa ei oo.

  Kinkkinen homma. Joku finski kumminkin ens kaudeks!
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2018 klo 20.10
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Liigassa on vaihtoehdot aika vähissä, jos suomalaisen sieltä haluaa meille ensi kaudeksi tolppien väliin. Ruotsissakin ainoa potentiaalinen vaihtoehto on melkeinpä Tomi Karhunen, joka on jo kertaalleen KHL:ssä pelannutkin. Tällä on tosin ollut melko rikkonaiset pari kautta, joten itse ainakin skippaisin tämän.

  AHL:stä taas Harri Säterillä näyttäisi loppuvan soppari tähän kauteen ja jos otteet jatkuvat samanlaisena (GAA 3.47, SV% 87,1), niin tuskin tulee jatkamaan tuolla. On todistanut jo tasonsa Euroopassa, joten siinä voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto Kurrille. Ellei sitten lopeta uraansa.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Kevin Lankisen tekemisiä vois kans kysellä. Kaveri viskattu taas Farmin Farmiin jenkkilässä. Olis oma kasvatti, nuorehko ja tasonsa Liigatasolla osoittanu.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Liputan Kevinin puolesta. Oma poika himaan vaan!

  Kurrin ja Vuorisen kannattaa varmaan vielä katsella Turusen pelejä. On nimittäin aika tyhmä agentti jos tässä nyt huhutussa julli-sopparissa ei olisi KHL-pykälää, tai muuta ulkomaan mahdollisuutta. Isoimpana "peikkona" ehkä NHL.
   
 15. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Päivän IL:ssä seisoo, että omien sanojensa mukaan Turunen ei tiedä HIFK-sopparista mitään ja Jokerit vaihtoehtona kiinnostaa. Ulkomaiset sarjat muutenkin tavoitteena ja uskoo, että niitä pitää hetki tahkota ennen NHL:ää.

  Katson asiaa puolueellisesti, mutta kyllä tuossa mun mielestä vähän vihjataan että paluu kotiin voisi olla luonteva suunta uralle. Eri asia sitten toteutuuko se.
   
 16. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
 17. Zoidberg Jäsen

  Mikähän on Kari Lehtosen tilanne ensi kautta ajatellen? Olisi mielestäni ainakin tunnepuolella täydellinen pelaaja Jokereille, sillä oma kasvatti joka aikoinaan dominoi Liigaa ennen kuin oli varmaan edes seksiä harrastanut. Toivottavasti saisi loppukaudeksi paperin johonkin NHL-joukkueeseen ja sitten ensi kaudeksi tänne kiekkoja torjumaan.

  Toinen nimi mitä himoitsen yhtä suuresti on Valtteri Filppula. Hän kuitenkin saanee vielä ensi kaudellekin NHL-sopimuksen, mutta toivottavasti sitten joskus hänkin palaa vielä Jaffalaan.
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Se William Nylander fantasia ei vaikuttas enää niin mahdottomalta fantasialta.
  Tänään jos ei tee sopimusta, niin kausi änärissä jää pelaamatta. Mietin vaan siltä kantilta, kun tuskin lähtee rahastamaan tarkoituksella loppukaudeksi, vaan luulisi että haluaa vaan hyvän paikan missä pelata loppukausi.
   
 19. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Täältä olisivat bragging rightsit tarjolla. Rokulivuonna KHL-mestaruus iltapuhteina? ;) Voiko Nylanderille maksaa osan korvauksesta kannattajien sieluissa?
   
 20. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Jokohan Kalle Kossilan ensi kauden suunnitelmista on kysytty? Nykyisillä näytöillä tuskin tulee saamaan yksisuuntaista pahvia ensi kaudeksi, joten Euroopan luulisi olevan varsin varteenotettava vaihtoehto tälle, ellei sitten jaksa vielä koluta farmissa. Luulisi kuitenkin Kurrin soitelleen jo tälle. Olisi mainio haku tulosyksikköön ja vielä suomalainen. Seth Griffithillä ei myöskään näyttäisi farmissa kovin hyvin kulkevan aiempiin kausiin verrattuna (22 peliä 5+10), joten eiköhän olisi jo aika tulla kotiin.

  Linkit eliteprospectsiin.
   
 21. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tässä on kyllä sellainen omalla tavalla jo seuralegenda ainakin täällä palstalla, että olisihan se ihan hauska jos mies joskus tulisikin tänne vihdoin. Kaverilla ei tuskin ole pienintäkään hajua miten paljon tai kauan hänen nimi on täällä pyörinyt.
   
  sekolust tykkää tästä.
 22. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Eikös tää Griffith ollu jo 98% varma tulija viimekaudelle, mut viime hetkillä sai yksisuuntaisen pahvin. Tai jotain...
   
 23. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tämä. Kukaan ei ole koskaan nähnyt missään, mutta lähes messiaan lailla odoteltu. Todennäköisesti se joskus tulee, ja havaitaan tullessaan ihan järkyttäväksi flopiksi. PS. Nimimerkillä vieläkin katkerana Kladnon varmoja tulijoita Pateraa, Vejvodaa, ja Prochazkaa odottelen, ja odotus on kestänyt jo 25-vuotta..
   
 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Nimenomaan! Juuri siksi lisäsin loppuun ironisesti, että olisi jo aika tulla kotiin. :D en tiedä kuinka lähellä Jokerit oli todellisuudessa saada Griffithin toissa kesänä, mutta eiköhän häneenkin olla oltu yhteydessä.
   
 25. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Kunhan ei kävisi vain kuin naapurilla on käymässä Santalan kanssa. Joka kevät on ollut tulossa ja parhaimmillaan on nimikin pahvissa ja kuva verkkarit päällä, mutta lopulta saapuu kymmenen vuotta myöhässä ja parasta ennen päivä on mennyt.

  Hauskaksi tapaukseksihan tuo Griffith on jo muodostunut. Olisiko nyt viidennen (vai monesko sillä on jo menossa) eri NHL-organisaation jälkeen aika tulla tälle puolelle isoa merta? Ainakin on katsellut tuota NHL-korttia ahkerasti ja ei tarvitse vanhoilla päivillä jossitella mitään. Toivottavasti ehti tutustua Vesalaiseen sen verran, että viestit vaihtavat suuntaa ja yksi ikuinen palstahuhu realisoituisi ;)

  Nimimerkillä "uskon, että Griffithin perässä on ihan oikeasti oltu monena keväänä"