Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Olet täysin oikeassa, huhuketjussa näkee aika paljon viestejä tyyliin "pelaaja X on ilman seuraa, hänet olisi kiva nähdä Jokereissa", jotka eivät varsinaisesti täytä huhun kriteereitä. Myönnän syyllistyväni tähän itsekin.

  Siksipä avasin tämän ketjun kaikille meille innokkaille nettiscouteille, jotka monta kertaa päivässä käyvät kyttäämässä Eliteprospectsista kiinnostavia nimiä.

  Liitettäköön loppuun vielä oma viestini eiliseltä:

  Lainaus:
   
 2. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Esko Seppäsen mukaan Hartwall Areenalla nähdään tänään Jokereiden tuorein vahvistus, pelaajaprofiiliin tästä.

  Leikki sikseen. Kakkosen keskellehän on kiva pyöritellä näitä nimiä. Itse melko monta IFK:n ottelua tällä kaudella nähneenä sanoisin, että Joakim Eriksson olisi aika ideaalipelaaja tuohon. Joku muukin palstaveli on varmasti nostanut miehen nimen ylös. Viime kaudella 37 pistettä IFK:n paidassa 60 ottelussa, sitä ennen myös 37 pistettä 47 ottelussa Bluesin paidassa. Ikää tulee ennen kauden alkua mittariin jo kunnioitettavat 37 vuotta, mutta ei miehen otteissa ole kyllä mitään notkahdusta tapahtunut. Toisi kokemusta jengiin, hyvä aloittaja ja todella monipuolinen pelaaja.
   
 3. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  HIFK-osiosta sai kauden aikana lukea paljon kommentteja joukkueen hitaudesta ja malliesimerkiksi mainittiin Eriksson. Tuskin Eriksson tulee enää parantamaan liikettään, päinvastoin, joten jättäisin väliin. Täytyy myös muistaa että tuossa iässä taso voi romahtaa yllättävän nopeasti (vrt. Kuhta, Vahalahti).

  Kakkossentterin ohella ainakin myös laatupakki olisi tarpeellista hankkia ja jos Euroopasta ei sopivaa palasta (esim. Lepistö tai Kousa) löydy, niin katseet kannattanee siirtää AHL:n suuntaan. Logan Pyett on tahkonnut farmissa useamman kauden ajan ilman näytönpaikkoja ylhäältä, olisiko kenties halukas tulemaan Eurooppaan hakemaan uutta nostetta uralle?
   
 4. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olisiko tässä meille hyökkäävä puolustaja ensi kaudeksi. Kaveri pelannut muutama vuosi sitten sm-liigassa hyvillä tehoilla.
   
 5. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Jos Kilpeläisellä ei jatketa, niin TPS:ssä mestaruuden pari vuotta sitten voittanut David Leggio voisi olla hyvä vaihtoehto uudeksi ykkösveskariksi. Viimeiset kolme kautta Leggio on pelannut Buffalon farmissa nousujohteisilla tilastoilla vastuun samalla kasvaessa ja tällä kaudella hänen torjuntaprosenttinsa oli yli 40 peliä pelanneista maalivahdeista AHL:n kolmanneksi paras täpärästi playoffeihin selvinneessä joukkueessa. Jatkaminen Sabres-organisaatiossa lienee epätodennäköistä, sillä Buffalolla on farmitasolla kolme Leggiota nuorempaa ja lupaavampaa maalivahtia, jotka tarvitsevat peliaikaa kehittyäkseen.

  Lainaus:
  Ilmeisesti Sondellilla oli SaiPassa jonkinlaisia asenneongelmia eikä puolustaminen kauheasti kiinnostanut. Tämän perusteella sanoisin kiitos, mutta ei kiitos.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  En kyllä Sondellin asenneongelmia muista, äijä vaan oli lasinen kuin Eaves.
   
 7. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Leggio oli TPS:ssa hyvä vaihtoehto. Pelasi n. puolet yhdessä Engrenin kanssa, jos muistan oikein. Huono puoli on kansalaisuus ja näinollen joku joutuu pois, jos hommataan.
   
 8. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Oikeastaan vanha tuttu Lasak olisi tällä hetkellä aika lailla paras mahdollinen vaihtoehto ykkösveskariksi, jos Kilpeläisellä ei jatketa. Kokeneena veskarin kohdalla riski floppaamisesta ei ole niin suuri, vaikka maalivahtivalmennus ei olisi parasta A-luokkaa. Lasak voisi lisäksi samalla toimia mentorina nuorille maalivahtilupauksille (Korpisalo, Lankinen).

  Tämä haaveilu lienee silti turhaa, sillä Lasak löytänee edelleen halutessaan uuden työnantajan KHL:stä.

  Tietenkin myös esim. Ari Ahonen kelpaisi mainiosti, mutta ei hänenkään paluunsa liigaan taida olla vielä ajankohtainen.
   
 9. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla. Missä Jaska Lahti tai muut tähtiluokan vahvistukset? Näyttäisi siltä, että Jokerien imu tähtipelaajien keskuudessa on nykyisin niin heikko, että isot fisut uivat poikkeuksetta vihollisverkkoihin.

  Siksipä Jokerien kannattaisi unohtaa taitopelaajat ja keskittää voimavaransa goonikulttuurin edistämiseen Suomessa. Tässä kukkahattutätiliigassa Jokerit olisi tällä saralla edelläkävijä. Ehdottelin tätä varovaisesti jo viime kauden aikana, mutta pikku hiljaa lienee tarpeellista alkaa kuuluttelemaan poliisien perään alati voimistuvalla äänenpainolla.

  Tässä vähän nettiscouttauksia herroille Säilynoja, Harkimo ja kumppanit:

  Eliteprospects.com - Jeremy Yablonski Jeremy Yablonski

  184cm/107kg pelkkää lihasta. Iso ja pahantapainen. Viime kaudella oli valmentajan koirankopissa pelityyliään siistineessä Vitjazissa keräten 8 pelatussa ottelussa huolestuttavat 0 jäähyminuuttia. Kaipaa selvästi uusia tuulia. Jokerien kakkosketjussa olisi Pulkkisen jäljiltä Yablonskin mentävä aukko.

  Eliteprospects.com - Chris Simon Chris Simon

  41-vuotias veteraani, intiaaniveri kuohahtaa ilahduttavan usein. Varmasti edelleen kova luu poliisihommissa. Olisi oiva kokemuslisä kolmos-nelosketjuun.

  Eliteprospects.com - Darcy Verot Darcy Verot

  Tätä miestä olen kaavaillut mielessäni Joonas Raskin korvaajaksi. Rask istui usein viltissä, Verot istuu katsomossa muiden ansioidensa kautta. Keräsi viime kaudella hätkähdyttävät 145 jäähyminuuttia 26 ottelussa. Muutenkin 2010 luvun jäähyminuutit suhteessa pelattuihin otteluihin herättävät kunnioitusta. Pehmytkätinen taitopelaaja, joka osaa käsitellä hellästi myös villepeltosia. Nyt Säilynoja puhelin käteen!

  Siinä voisi olla ensimmäinen satsi. Ikävä kyllä kaikki näistä veisivät non-EU ulkkaripaikan, joten Dehner, Eaves ja Moses joutuisivat tekemään tilaa herroille aina silloin tällöin...

  ...kun kaverit eivät istu pelikieltoja.
   
 10. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Peter Regin on tuskin jatkamassa Ottawassa ja tuskin saa NHL-sopparia muistakaan seuroista. Siinä olisi Hardtille hyvä kaveri.
   
 11. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  En olisi niin varma ettei Regin saisi muista NHL-seuroista sopimustarjouksia. Ei välttämättä yksisuuntaisia, mutta kaksisuuntaisia varmasti. Jos hän Eurooppaan palaa, niin eiköhän silloin osoitteena ole KHL, jossa palkka olisi kaksinkertainen tai ylikin verrattuna siihen, mitä se olisi Jokereissa.

  Sinänsä Regin sopisi kakkosen keskelle täydellisesti ja Ottawa- ja Tanska-yhteksien vuoksi pidän mahdollisena että häntä kohtaan on osoitettu kiinnostusta, mutta se ei tässä tapauksessa vielä tarkoita mitään.
   
 12. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Tanska jääkiekkopiirit ovat kuitenkin niin pienet. Nielsen, Boedker ja Larsen ja muut tanskalaiset valitsivat Suomen osittain siksi, koska Hardt oli täällä pärjänyt ja oli kertonut liigasta positiivisia kokemuksia. Toki Nielsenin velipojalla oli vaikutusta seuravalintoihin työsulun aikana. Sitten taas KHL:ssä tanskalaisia on siellä pelannut vain yksi eli Kirill Starkov ja sekin vuosia sitten.

  Regin voisi hakea nostetta hieman jäissä olevalla uralleen. Loukkaantumisethan miehen kehitystä ovat haitanneet valtavasti. SM-liigaa vielä Pohjois-Amerikassa yliarvostetaan, joten hyvät näytöt täällä voisivat poikia uuden mahdollisuuden. Toi kakkosentteri juttu olikin varmaan sitten täysi vitsi? Regin olisi selvästi koko liigan ykkösentteri, jos olisi tullakseen.

  Toki Regin saa varmasti kaksisuuntaisia sopimustarjouksia. Aika kaukaa haettuahan tämä Regin juttu on, mutta eikös se ole vähän tämän ketjun tarkoituskin heittää vain mahdollisia nimiä esiin?
   
 13. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Taloudellisesta näkökulmasta pelaaminen Raumalla työsulun aikana ei ollut Bödkerin, Nielsenin ja Larsenin kannalta merkittävästi huonompi vaihtoehto kuin mitä pelaaminen KHL:ssä olisi ollut. Reginin tilanne on täysin erilainen, ei siinä välttämättä paljoa suosittelut paina, jos Venäjältä saa tuplasti nettona sen minkä Suomesta bruttona.

  Lainaus:
  Saman noste uralle on mahdollista KHL:stä kovemmalla liksalla.

  Puhuin kakkossentteristä sen vuoksi, että nimellisesti Jokerit hakenee nimenomaan kakkossentteriä Filppulan taakse. Jos Regin Jokereihin tulisi, niin varmasti olisi lupa odottaa ykkössentterille ominaista dominointia, vaikka kiekolliseen rooliin ja isoihin peliminuutteihin totutteluun useamman vuoden tauon jälkeen menisi luultavasti oma aikansa.

  Lainaus:
  Joo, ehdottomasti.
   
 14. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  KHL on SM-liigaakin pahempaa lentokenttähöntsää, joten sieltä takaisin NHL:llän siirtyminen on huomattavasti hankalempaa kuin kuitenkin hieman kova vauhtisemmasta SM-liigasta. Vaikka raha usein ratkaisee niin kavereiden vinkit ja kehut maasta voivat vaikuttaa yllättävänkin paljon.
   
 15. Misi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga-Jokerit, St. Louis Blues, Teemu Pulkkinen
  Tää ketju on hieman huvittavaa luettavaa kun joka toinen viesti on Dekolta ja ne joka toinen, jotka tulee joltakulta muulta, tuleekin sitten tyrmätyksi nimenomaan Dekon toimesta. Eikös tämän ketjun idea alunperinkin ollut tuoda tälläinen foorumi jossa jengi voisi heitellä vaikka mitä villeimpiä unelmapelaajia ja niitä jotka juuri itselleen ovat mieleisiä vaihtoehtoja. Kyllä mäkin löydän valtavasti puutteita ja negaa näistä ihan kaikista nimistä, mutta kestäpä pelaajasta ei negatiivisia puolia löytyisi jos oikein kaivelee? Sellainen silmiinpistävä negatiivinen asenne ja miinusten kaivelu muiden "scouttauksiin" olivat ne mitä tahansa on hieman masentavaa. Nyt tämä ketju on ajautumassa hieman turhamaiseksi ja muistuttaa pikkuhiljaa enemmän Dekon CV:tä Jokereiden TJ:ksi kuin hieman kieliposkessa ja puoliksi vakavissaan skoutattujen unelmavärväyksien pyörittelyltä (hyvä idea) :) No ilmaisinpa vain vähän mielipidettäni, jatkakaa...
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2013 klo 00.39
 16. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Olisiko tuossa se mestaruustsekki? Muuta hyvää en kaverissa näe... Joissain huhuissa Vampola on liitetty IFK:hon, mutta mene ja tiedä...

  Toisaalta syvyyttä ei koskaan ole liikaa....
   
 18. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Eliteprospects.com Damien Fleury Ranskalainen Allsvenskanissa pelaava oikealta suoraan syötöstä hanakasti ampuva kaveri voisi olla vähän Pulkkisen korvike. Sillä erolla alkukauden Puluun, että ampuu aina kun paikka on. On tehnyt kovia tehoja Allsvenskanissa eikä varmaan ole ihan lopussa urakehityksenkään kannalta kun ikää ei ole kuin "vasta" 27.

  MM-kisoissa ollut vakuuttava Ranskan paidassa.
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Sopimus jatkuu ensi vuoteen asti. Toki jos kehitys jatkaa samaan malliin ensi kaudellakin, niin tulee olemaan ainakin Ruotsin markkinoilla kuumaa kamaa.

  Kevin Hecquefeuille - eliteprospects.com samaisesta joukkueesta olisi mielenkiintoinen tapaus. Vaikka Kousa tulikin jo, niin kyllä lisää rightin pakkeja joukkueeseen mahtuu!
   
 20. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Väänänen, Eronen, Kousa, Dehner, Nordlund, Niemi, kenet noista meinaisit pudottaa katsomoon Hecquefeuillen tieltä? Jos kukaan sopimuspelaaja ei lähde minnekään, niin Jokereiden pakisto on kasassa ja valmis kauteen.

  Toki jos jompi kumpi, Dehner tai Eronen, siirtyy P-Amerikkaan, niin silloin Hecquefeuille olisi varteenotettava vaihtoehto korvaajaksi. Toinen itseäni kiinnostava MM-kisoissa pelaava puolustaja on Justin Krueger, joka toisi mukavasti kovuutta takalinjoille.
   
 21. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Mikäli Dehner ja/tai Eaves postuvat ensikauden rosterista avautuu Jokereissa ulkkaripaikka. Jokereilla on mielestäni tarve vielä kakkossentterille sillä en usko Teräväisen pystyvän hoitamaan sitä tonttia vielä ensikaudella tässä suhteellisen fyysisessä polkuliigassa.

  Eräs mielenkiintoinen ehdokas voisi olla tässä:

  Corban Knight - eliteprospects.com Suhteellisen isokokoinen, oikealta puolelta ampuva hyvin monipuolinen sentteri, jonka liike on erittäin hyvää ja jolla on valmiudet fyysiseenkin peliin. Floridan viidennen kierroksen varaus. Erittäin hyvät statsit yliopistosarjasta.

  Hockey´s Future sivulla Corbanista kerrotaan seuraavasti:

  Talent Analysis

  Simply put, Knight is a pest and the type of player that opponents hate to line up against. He skates extremely well and has a non-stop motor that takes him up and down the ice. He uses his body, his hands and his intelligence to sustain a constant attack against other team. Knight has the ability to handle the puck in traffic at high speeds, and he has a quick release and is able to get a shot off while in tight quarters. Knight shows great patience and uses his size well to protect the puck or create space in front of the net.


  Corban Knight 2012-2013 Highlights YouTubessa

  edit:typo
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2013 klo 14.56
 22. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Knight vaikuttaa ylläolevan kuvauksen perusteella mahdollisesti helvetin kovalta pelimieheltä SM-liigaan ja juuri sentyyliseltä pelaajalta, jota kaipaisin kakkosen keskelle, mutta luultavasti hänen NHL-oikeutensa omistava Florida on valmis tarjoamaan rahakasta tulokassopimusta eikä Eurooppa näin ollen liene varteenotettava vaihtoehto.
   
 23. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eaves poistuu Jokerien rosterista käytännössä vain lopettamalla uransa, sillä kukaan täysjärkinen toimari ei osta noin loukkaantumisalttiin pelaajan sopimusta irti. Dehnerillähän taitaa olla sopimuksessaan pykälä Pohjois-Amerikassa pelaamisesta, mutta tuskin on hänkään kovin isossa huudossa muualla.
   
 24. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Kelpaisi minulle Jokereihin, Kreps täyttäisi hyvin kakkossentterin tontin ja lisäksi mestaruuden voittamiseen on viidellä edelliskerralla tarvittu tsekkipelaaja.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos useampi jengi on Krepsin perässä, niin veikkaan, että siellä on kärkipäässä sellaisi porukoita joilla ykkosen sentteri on vielä hankkimatta ja näinollen operoivat isommalla fyrkalla.. (lue: HIFK)

  Kreps varmasti täyttäisi kakkoscenan roolin yhdessä Teräväisen ja ideaalitilanteessa Eavesin kanssa...