Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jokerit näemmä yritti saada siirtorajalla Moskovaan siirtynyttä Michal Cajkovskyä. Ei tärpännyt ei.. Nyt vaan Hatakka, Reini, Torpström tai Nurmikanta mukaan päivittäiseen tekemiseen. Jotain näistä tullaan tarvitsemaan playoffeissa, se on 100% varma. Uskokaa jo siellä valmennusjohdossa!
   
 2. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Cajkovsky olisi ollut sitä mitä lääkäri määrää kun pleijarit koittaa. Nyt vastustaja voi hakea Lauridsenin nyrkkihippaan ja jäljelle jää kevyt sarjalaiset+junnuRäsänen. Tässä ja maalivahtipelisssä otetaan riski. Alkaisin suoraan ajamaan per heti Mäksää/Wärniä/Ikosta pakin paikalle kevättä ajatellen.

  Mistä muuten tieto tästä Cajkovskyn yrityksestä?
   
 3. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Twitteristä näyttääpi löytyvän.
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Jotain neuvotteluita on käyty, mutta ilmeisesti Kalninsin jatkosopimus tarkoitti sitä, että juttelut on juteltu. En usko Zapon ulostukseen millään.
   
 5. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jormakka --> Mäenalanen
  Niemi --> Aaltonen M.

  J.Jensen --> Hakanpää
  Stollery --> Jokipakka

  Myös Ville Pokka osoittanut Omskissa että KHL sarjana sopii hänelle. Pihlströmmin tämän hetken kunto tilanteesta en tiedä joten jos pystyy kauden loppuun mennessä palaamaan omalle tasolleen niin ilman muuta erittäin hyvä mies rotaation (Mäen,Wärnin,Ikosen kanssa). Pulkkinen myös ehdottomasti himaan ensikaudeksi.

  Joensuu-Norman-O'Neill
  Pulkkinen-Aaltonen-Jensen
  Moses-Regin-Manninen
  Mäenalanen-Platt-Anttila
  Wärn-Pihlström-Ikonen
  Mäki

  Hakanpää-Lepistö
  Jokipakka-Grant
  Pokka-Lauridsen
  Lööv-Kivistö
  Räsänen

  Kalnins
  Zapolski

  Mäki ja Räsänen 2-suuntasilla. 25/25 +2 (KiVan 2-suuntaset päälle)
   
  spede1967 tykkää tästä.
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Nouseeko Jokereilla budjetti ensi kaudelle? Siellä muuten loppuisi Mikko Rantasellakin soppari täksi kaudeksi, nyt Kurri hereillä siellä toimistolla!!!1

  Liigan parhaalla aloittajalla ja Pelicansin kapteenilla Hannes Björnisellä loppuu soppari tähän kauteen. Siitä Niemelle paikkaaja?
   
 7. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Itse en oikein Hakanpäälle lämpeä, mutta toisaalta en hänen pelaamistaan ole juurikaan nähnyt. Välillä vaikuttaa aika hitaalta erityisesti ensimmäisten askelien suhteen ja ei ole kiekollisestikaan erityisen taitava, vaikka pisteitä onkin Liigassa alkanut tulemaan. Sitten ottaa vielä melko paljon kakkosia. Mutta pelaa itseluottamuksella, tukee hyökkäyksiä ja liikkuu aika aktiivisesti.

  Saa siis sivistää Hakanpään osalta ja pelasi kyllä viime keväänä aikamoisessa beast modessa, kun finaalipelejä katselin. Ja tietysti iso sekä ilkeä ja käyrä ylöspäin. Mutta arveluttaa. Ennemmin kuitenkin hänet ottaisin kuin Pokan, joka on pienempi ja varmaan yhtä verkkainen. Toki hänenkään seurajoukkuetekemistä ei tietenkään ole tullut seurattua kuin Jokereita vastaan.

  Stolleryssa ja Jensenissä on se mielestäni arvokas puoli, että molemmat on hyvin liikkuvia puolustajia, jotka kykenevät jalalla käynnistämään hyökkäyksiä ja tuomaan kiekkoa pois kulmista/vaikeista tilanteista. Se on ehkä tärkein ominaisuus tämän vuoden pakistossa. Mutta ovat kyllä liipaisimella molemmat sinänsä ansaitusti, jos pakiston tasoa yritetään nostaa.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Lainaus:
  Omistajien pitäisi olla aika avokätisellä päällä, että näiden oikeuksien hankintaan riittäisi rahaa + palkkoihin. Hyvät viritykset, mutta täysin mahdotonta tällä budjetilla varsinkin noiden oikeuksien takia.
   
 9. Hermanni-10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
  Heponiemi ens kaudeksi, kiitos!