Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jokerit näemmä yritti saada siirtorajalla Moskovaan siirtynyttä Michal Cajkovskyä. Ei tärpännyt ei.. Nyt vaan Hatakka, Reini, Torpström tai Nurmikanta mukaan päivittäiseen tekemiseen. Jotain näistä tullaan tarvitsemaan playoffeissa, se on 100% varma. Uskokaa jo siellä valmennusjohdossa!
   
 2. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Cajkovsky olisi ollut sitä mitä lääkäri määrää kun pleijarit koittaa. Nyt vastustaja voi hakea Lauridsenin nyrkkihippaan ja jäljelle jää kevyt sarjalaiset+junnuRäsänen. Tässä ja maalivahtipelisssä otetaan riski. Alkaisin suoraan ajamaan per heti Mäksää/Wärniä/Ikosta pakin paikalle kevättä ajatellen.

  Mistä muuten tieto tästä Cajkovskyn yrityksestä?
   
 3. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Twitteristä näyttääpi löytyvän.
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Jotain neuvotteluita on käyty, mutta ilmeisesti Kalninsin jatkosopimus tarkoitti sitä, että juttelut on juteltu. En usko Zapon ulostukseen millään.
   
 5. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jormakka --> Mäenalanen
  Niemi --> Aaltonen M.

  J.Jensen --> Hakanpää
  Stollery --> Jokipakka

  Myös Ville Pokka osoittanut Omskissa että KHL sarjana sopii hänelle. Pihlströmmin tämän hetken kunto tilanteesta en tiedä joten jos pystyy kauden loppuun mennessä palaamaan omalle tasolleen niin ilman muuta erittäin hyvä mies rotaation (Mäen,Wärnin,Ikosen kanssa). Pulkkinen myös ehdottomasti himaan ensikaudeksi.

  Joensuu-Norman-O'Neill
  Pulkkinen-Aaltonen-Jensen
  Moses-Regin-Manninen
  Mäenalanen-Platt-Anttila
  Wärn-Pihlström-Ikonen
  Mäki

  Hakanpää-Lepistö
  Jokipakka-Grant
  Pokka-Lauridsen
  Lööv-Kivistö
  Räsänen

  Kalnins
  Zapolski

  Mäki ja Räsänen 2-suuntasilla. 25/25 +2 (KiVan 2-suuntaset päälle)
   
  spede1967 tykkää tästä.
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Nouseeko Jokereilla budjetti ensi kaudelle? Siellä muuten loppuisi Mikko Rantasellakin soppari täksi kaudeksi, nyt Kurri hereillä siellä toimistolla!!!1

  Liigan parhaalla aloittajalla ja Pelicansin kapteenilla Hannes Björnisellä loppuu soppari tähän kauteen. Siitä Niemelle paikkaaja?
   
 7. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Itse en oikein Hakanpäälle lämpeä, mutta toisaalta en hänen pelaamistaan ole juurikaan nähnyt. Välillä vaikuttaa aika hitaalta erityisesti ensimmäisten askelien suhteen ja ei ole kiekollisestikaan erityisen taitava, vaikka pisteitä onkin Liigassa alkanut tulemaan. Sitten ottaa vielä melko paljon kakkosia. Mutta pelaa itseluottamuksella, tukee hyökkäyksiä ja liikkuu aika aktiivisesti.

  Saa siis sivistää Hakanpään osalta ja pelasi kyllä viime keväänä aikamoisessa beast modessa, kun finaalipelejä katselin. Ja tietysti iso sekä ilkeä ja käyrä ylöspäin. Mutta arveluttaa. Ennemmin kuitenkin hänet ottaisin kuin Pokan, joka on pienempi ja varmaan yhtä verkkainen. Toki hänenkään seurajoukkuetekemistä ei tietenkään ole tullut seurattua kuin Jokereita vastaan.

  Stolleryssa ja Jensenissä on se mielestäni arvokas puoli, että molemmat on hyvin liikkuvia puolustajia, jotka kykenevät jalalla käynnistämään hyökkäyksiä ja tuomaan kiekkoa pois kulmista/vaikeista tilanteista. Se on ehkä tärkein ominaisuus tämän vuoden pakistossa. Mutta ovat kyllä liipaisimella molemmat sinänsä ansaitusti, jos pakiston tasoa yritetään nostaa.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Lainaus:
  Omistajien pitäisi olla aika avokätisellä päällä, että näiden oikeuksien hankintaan riittäisi rahaa + palkkoihin. Hyvät viritykset, mutta täysin mahdotonta tällä budjetilla varsinkin noiden oikeuksien takia.
   
 9. Hermanni-10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
  Heponiemi ens kaudeksi, kiitos!
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  On tuo kyllä taas aivan jäätävää perseilyä, jos Turunen pelaa naapurissa ensi kaudella. AHL/NHL:än ymmärrän, mutta että oma kasvatti tulisi samaan kaupunkiin huonompaan jengiin. Ei voi käsittää.

  Tällä kaudella menossa yli piste per peli kauteen Liigassa. Ihanteellinen hyökkääjä Jormakan paikalle kolmoseen. Siellä vetää Pillut, Jormakat sun muut 300k palkalla, mut omalle kasvatille ei näköjään löydy sen vertaa rahaa. Tai sitten ei vaan oltu ajoissa liikenteessä.

  Sopimus jos on tehty, niin ei sitä Jokereiden rahoilla pureta. Eikä KHL-pykäläkään päde näköjään Jokereiden osalta näissä
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2019 klo 08.47
 11. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sitgaukkoiluahan tämä on tässä vaiheessa esim Turusen osalta. Emme tiedä kuka on tarjonnut kenelle mitäkin ja millä ehdoilla. Jokerit tekee Turusella yhtä vähän kuin ifk jos todennäköisin suunta on NHL. Plus emme tiedä Jokereiden ensi kauden kokonaisuutta.
  Ifkillä on vahva perinne tehdä sopimus pelaajan kanssa joka suuntaa nhlään ja sen jälkeen palkata tilalle hätähankintoja ja selitellä kuivista markkinoista jne. Turunen tottakai kotiin jos mahdollista mutta ei yhteen turuseen Jokerit nouse tai kaadu. Ifkillä tilanne on eri. Turunen Jokereissa 3.ketjun ukko ja ifkissä 1.ketjun.
   
 12. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuossa ole se ero Liigan ja KHL:n sopimuksen kanssa, että Liigan sopimuksesta pääsee heti eroon kun tehdään NHL-sopimus, mutta KHL:n sopparista ei pääse vaan se täytyy sopia yhteisymmärryksessä? Eli tuossa tapauksessa Jokereilla olisi parempi mahdollisuus pitää Turunen kuin HIFK:lla.
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei kannata näitä tulkita aina perseilyinä. IFK maksaa todennäköisesti "aika" hyvin Turuselle, jos tämä sinne menee + on tosiaan tuo mahdollisuus purkaa soppari, jos NHL kutsuu. Aikamoista riskipeliähän IFK pelaa näiden kanssa, kun hakevat merkittävälle pelipaikalle jo Liigassa tasonsa näyttäneitä pelaajia ja monta kertaa näille on sitten jäänytkin musta pekka käteen. Mutta se ei ole tämän ketjun asiaa se.

  Turunen omilla kommenteillaan joskus syksyllä antoi ymmärtää, ettei vielä NHL:ään ole mikään kiire ja että "ulkomaisiin sarjoihin" täytyisi lähteä kehittymään ensiksi.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pitää kyllä, mutta ei välttämättä saada nimeä paperiin, jota tässä tarkoitin. Pahoittelut huonosta sanavalinnasta.
  IFK tarjonnut sopimusta jossa NHL-pykälä ja Jokerit paperia missä pykälää ei ole. Jos tähtäin ja tavoite on NHLssä jo ensi kaudella niin kumman sopimuksen hyväksyt tässä vaiheessa vuotta/käynnissä olevan kauden syksyllä? Viisampaa voi olla ottaa lähes sama raha ja varmasti iso rooli ensi kaudella Liigasta + sauma lähteä NHLään sopimuksesta huolimatta vs Jokerit, 3.ketju, uusi sarja jossa taso näyttämättä + ei saumaa lähteä NHLään. Mutta tämä täysin fiktiivistä omaa mutuilua eikä perustu mihinkään.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jokerit voi myös antaa pelaajalle NHL-option.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Eikös jatkot uutisoitu, että samoilla mennään?
   
 17. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Heitetään ensikaudelle toimistolle helppo. Jori Lehterä ei kelvannut waiverlistalta kenellekkään ja matkaa täten AHLään.
   
 18. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Mä heitän toimistolle vielä helpomman, Jan Kovar täyttää 20.3 29v.... Voi tosin olla että meidän ropot ei riitä, mut oishan toi kyl Niemen korvaajaks ihan käypä!
   
 19. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Uskon näkeväni Crosbyn tai McDavidin Jokereissa ennen Lehterää. Ne sillat taidettiin voimakaksikko Virmanen&Harkimo toimesta polttaa sen verran onnistuneesti aikanaan.
   
 20. TheAnswer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näinkin voi olla, mutta näkisin käynnissä olevan oikeusprosessin olevan suurempi syy, miksi Lehterää ei varmasti Suomen kaukaloissa nähdä ihan hetkeen ellei sitten vierailulla toisen KHL-joukkueen paidassa. Jos pelaisi Jokereissa, saisi jokaisen pelin jälkeen olla vastaamassa kysymyksiin muusta kuin jääkiekosta. Pelaaja tuskin haluaa sellaista huomiota. Veikkaus: pelaa ensi kaudella jossain KHL:n suurseuroista tai Sveitsissä.
   
 21. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  "Yayo" Lehterä ei kyllä pysyisi enää KHL:n vauhdissa mukana. Toki jos Jori vetää muutaman viivan nokkaan ennen peliä, niin silloin voisi jalatkin käydä riittävän nopeasti.
   
 22. sporttipappa Jäsen

  Lehterä: Olisi vahvistus. KHL ei ole NHL, vauhti riittäisi.

  Tulossa Jokereihin? Miksi olisi? Imagollisesti ja pelillisesti olisi ilman huumekohua hyvä hankinta Jokereiden kannalta. Mutta eiköhän hänelle makseta tarpeeksi muissa KHL:n joukkueissa, ettei Lehterän kannalta ole kovin houkuttelevaa tulla Helsinkiin pelailemaan.
   
 23. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Olen jo hetken miettinyt seuraavaa: Jokereiden tulisi imo olla joka kauden jälkeen liigan parhaiden suomalaisten perässä. Sen sijaan että kalastellaan NHL-drop outteja tai ulkkariarpoja, tulisi K&V:n hakea liigasta ne jotka eivät Änäriin lähde.
  16-17-kaudelle Salmisen ja Keräsen sijaan Kuusela ja Ramstedt.
  17-18-kaudelle Palolan sijaan esim Savinainen.
  Tälle kaudelle Junttila ja Neften kolmikko.
  Puolustukseen Hakanpäätä, Koivistoa, Virtasta, mitä näitä on.
  Maalivahdeista Larmia, Kähköstä, Tuohimaata, Vehviläistä jne.

  Älkää tarttuko nimiin liikaa, lähinnä pointtia yritän selittää. Jokereiden tulisi olla se joukkue johon pelaajat liigassa breikattuaan tulevat jossei Änäriin rahkeet riitä. Joukkueen suomalaisaste tulisi olla VÄHINTÄÄN 75%. Mielummin katson hieman heikompaa narripakkaa jossa skulaa suomen parasta kuin ulkkaripainotteista muukalaislegioonaa.

  Esim ensikaudeksi katselisin mielelläni Turusta, Kaskea, Kuuselaa, Ruotsalaista ja Kangasniemeä Jokerinutussa. Jos rahkeet ri riitä niin ei riitä. Mutta ainakin otettiin arpoja sieltä paremmasta päästä.
   
  MR8 tykkää tästä.
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @DonTirri niin se tarkoittaisi käytännössä sitä että pudotuspelit voisi tehdä tiukkaa. En sano onko hyvä vai huono asia, mutta totean. Itse näen asian huippu-urheiluna. Itseisarvo on silloin voittaa otteluja. Ymmärrän suomalaisuusasteen haikailun mutta 10/10 katson ennemmin Reginiä kuin balleramstettia.
   
 25. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Nii'in, miltä tuntuisi vaikkapa Janne Pesonen jokeripaidassa? Toisaalta, miltä tuntui Karalahti jokeripaidassa?

  Ymmärrän kyllä mitä kummatkin tarkoitatte. Silloin kun hankinta epäonnistuu, on helppo sanoa että miksi hankittiin tuo kun olisi voitu hankkia joku joka onnistui muualla. Kuinka moni tiesi Mannisen niin hyväksi kuin tämä oli, ja kuinka moni kritisoi marraskuussa meidän maalivahteja.

  Jälkiviisaus on siis helppoa ja mielelläni näkisin itsekin enemmän suomalaisia tähtiä Jokereissa.
   
  DonTirri tykkää tästä.