Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 26.04.2013 klo 11.35.

 1. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Joo,hyvin pisteiden valossa kulkenut! Ehdottomasti näin. Ehkä muotoilin vähän väärin eli olisiko toiveissa ollut kunnolliset näyttöpaikat ylhäällä ja nyt kyllästyminen siihen ettei sellaisia ole tullut..ja sillä viittasin Ruotsin keikkaan koska silloin oli vähän sama tilanne.
  Lainaus:
  EDIT: tämä ei ole vielä varmaa: Ymmärsin että sopimus olisi jo purettu.
  Parhaimmillaan hyvä pelimies mutta en oikein usko että Jokereiden kannattaa patonkia ottaa ellei sitten puoli-ilmaiseksi leventämään rinkiä. Alla kuitenkin huono alkukausi, mielestäni kohtuullisen yksipuolinen pelaaja ja Kärpissä ainakin viime kaudella kun pelit tiukentuivat pleijareissa niin melkoisen vähän tehoja (tarkistin niin ei tuo nyt niin huono ollutkaan , 18ott 5+4=9). Kaudella kyllä kulki mutta rinnalla oli SM-Liigaan erittäin toimivat ketjukaverit ja todella kova ketju siis. Pulkkinen varmasti hyvä vahvistus (pari astetta Bertrandia kovempi), mutta miksi olisi lähdössä..
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2018 klo 15.40
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tämähän se on varmasti. Vesalainen ja Jets tiedostaa että tie ylöspäin on sen verran tukossa, että turha on polttaa sopimusvuotta siihen et välillä käy stunttaamassa ylhäällä pienellä peliajalla, ja Vesalainen itse ei halua bussiliigaa pelata. Mitään muuta selitystä en oikein keksi. Tuskin U-20 kisat painaa niin paljon Vesalaista että sen takia Eurooppaan tulisi.
   
 3. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Kuulostaa kyllä melko erikoiselta, jos kyseessä olisi Vesalaisen diivailu. Tuskin Jets organisaationa katsoo tuollaista "en pelaa bussiliigaa" -asennetta kauheen hyvällä. Muutenkin Vesalaisen siirto AHL:n tempolätkästä KHL:n lentokenttäkaarteluun kuulostaa kyllä melko typerältä ratkaisulta tähän postiin. Onko tästä siirrosta muuta konkreettista dataa kuin pelaajaoikeuksien kauppaus?
   
 4. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vesalainen nostettu Jetsin kokoonpanoon. Saadaan vähän lisäaikaa jännittää.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Aika jännä juttu. Vesalainenhan voi ainoastaan lähteä AHL:stä eurooppaan? Halutaanko antaa loput "ilmaiset" pelit ylhäällä vai mikähän on homman juoni.

  Jos Vesalaisen oikeuksiin on käytetty hyökkääjävahvistuksen verran rahaa, ja diili ei olekkaan 100% varma, niin näytän KurriVuoriselle persettä.
   
 6. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  SKA:n kanssa kun kauppaa hieroo niin hintahan voisi olla vaikka 300 miljoonaa ja näkyy Jokereilla vain pääomalainana.
   
 7. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tämän jutun perusteella takaraja siirrolle oli ilmeisesti tänään: Jets call up F Vesalainen - TSN.ca
   
 8. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No sehän meni hienosti.
   
  HOOLIGAN_ ja Sukee tykkäävät tästä.
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Ja nyt Vesalaisen ainoa mahdollisuus siirtyä Eurooppaan taitaa olla sopparin purku ja tätä on tuskin ihan heti tapahtumassa. Tiedä sitten kumpi osapuoli on tässä perseillyt, mutta hienoa että saatiin pojan oikeudet nyt kuitenkin..
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ja voi vittujen kevät. No hyvä että saatiin oikeudet. Niillä tehdään maaleja ja korjataan vajaata rosteria hyvin.
   
 11. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Vesalainen siis voi siirtyä eurooppaan tällä kaudella milloin haluaa jos ei ole NHL joukkueen mukana. Tämä mahdollisuus siis jatkuu koko tämän kauden. Sauma siirtyä eurooppaan alkoi tänään, ei loppunut niinkuin täällä väitetään.
   
 12. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Niin eli se pykälä taitaa tosiaan mennä niinpäin, että tuon päivämäärän jälkeen Vesalainen saa lähteä AHL:n sijaan Eurooppaan. Todennäköisesti Vesalainen tulee siis pelaamaan Jetseissä sen 9 peliä täyteen ja sen jälkeen tekevät ratkaisuja loppukauden pelipaikasta.
   
 13. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Lainaus:
  Kuten yllä on sivuttukin. Kyseisessä jutussa ei puhuta mitään takarajoista. Sen sijaan 17. päivä astuu voimaan sopimukseen kirjattu pykälä jonka mukaan Vesalainen saa siirtyä kesken kauden AHL:stä Eurooppaan pelaamaan.
   
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Jostain syystä tuosta jutusta sai sen kuvan, että siirron takaraja oli tänään. Mutta käsi pystyyn virheen merkiksi ja ei muuta kuin Vesalaisen pelipaitoja valmistukseen Esa Maunulan toimesta.
   
  Ergie tykkää tästä.
 15. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  KooKoossa pelaa kyllä tällä hetkellä aivan maagisessa iskussa oleva ruotsalainen Malte Strömvall. Kävisin nappaamassa meille loppukauden + 2 v sopparilla. Hyvät kädet ja aika pommi veto.
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos huhut Jormakan lähdöstä pitävät paikkansa, niin voisihan tuo olla katsomisen arvoinen kortti. Nuori kaveri kuitenkin kyseessä. Ensi kauden oikeat laidat voisi hyvin olla O'Neill - Pulkkinen - Moses - Strömwall - Anttila.

  Ja tää Jormakka-huhu siis aika villi huhu, että älkää nyt ihan todesta ottako. En panisi pahitteeksi vaikka jatkaisikin meillä. Häneltä on kuitenkin joka kausi saatu aika lailla se mitä on odotettu. Ennen meitä Tapparassa 25 pisteen kausi 15 maalilla. Meillä 12, 13 ja 12 maalia astetta kovemmassa sarjassa. Nyt 10 maalin ja yli 30 pisteen tahdissa taas.
   
 17. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jormakka on itselleni kaksipiippuinen tapaus. Toisaalta takoo ok pisteet 2-3.kentän jätkäksi joka kausi, ja vaikuttaa pidetyltä kaverilta niin fanien kuin joukkueen keskuudessa.

  Sitten se toinen puoli, eli mies katoaa täysin kuvasta niissä peleissä, joissa ei tee noita kauden tehopisteitään. Ja niitä pelejä on useammin kuin muutama kaudessa. Toisaalta Joren rooli ei olekaan tehdä joka ilta 1+1, vaan antaa taustatukea ja pörrätä energisesti. Mutta silti samalla sitä miettii, että voi kun tuon miehen peli kulkisi useammin niin, kuin se parhaimmillaan kulkee.

  Sitten ihan tyhjästä alkaakin taas kulkemaan monen pelin ajaksi ja tuleekin hattutemppua ja jatkoaikabyyriä playoffeissa. Herättää vähän samoja viboja kuin seuralegendamme pellaaja-Aaltonen, Joren eduksi sanottakoon juuri se pienempi tulosvastuu ja rooli.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2018 klo 14.43
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Totta. Joku Jormakan vaihtaminen "päittäin" Strömwalliin tai vastaavaan liigapelaajaan olisi siinä mielessä riskiveto, että Jormakasta tiedetään aika tarkkaan mitä saadaan. Jorella pelivuosia on vielä runsaasti jäljellä.
   
 19. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nyt täytyy tietämättömänä kysyä tästä villistä huhusta? Jormakka siis lähdössä tällä kaudella pois vai mistä kyse?
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  On niin villi huhu, että ei olisi kannattanut edes tarttua. Ensi kaudesta oli puhetta.
   
 21. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Toisaalta Jormakan lähtö olisi kuitenkin ihan loogista jatkumoa, kun on jengin yksiä harvoja kotimaisia pelaajia jota tietysti halutaan korvata ulkomaalaisilla pelaajilla.
   
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Niin tai sitten tilalle voisi yrittää hankkia esim. oman kasvatin Teemu Turusen. Miksei toki Ville Leskinenkin kävisi, koska kärppätaustaisia meillä on ollut KHL-aikana melko paljon.

  Ei sitä Jormakkaa kannata joukkueessa pitää vaan Suomen passin takia. Kannattaa myös vähän katsoa mitä Jore sinne kentälle tuo. Yhtä playoff-jatkoaikamaalia ja satunnaisia syksyn hattutemppuja lukuunottamatta ei tuo oikein mitään, joten puolestani saa jatkaa matkaa muualle. Nälkäisempää ja nuorempaa kaveria tilalle vaan.
   
  massaonvoimaa ja YamahaGPR tykkäävät tästä.
 23. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pulkkinen istunut (ilmeisesti terveenä) viimeiset kolme ottelua katsomossa... Vesalaisen muikea hymy kameralle ja Pulkkisen penkitys. Tässähän alkaa väkisinkin hymyilyttää itseäkin.

  Toki Pulkkisella olisi varmasti muitakin ottajia jos edes on mihinkään liikkumassa mutta aina voi toivoa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018 klo 00.39
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  En tiedä mikä @powerplaymaker villi huhu Jormakasta on, mutta Jyväskylään häntä on muutamat lähteet tuoneet takaisin ensi kaudeksi.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Samaa kamaa. Sieltä ollaan kiinnostuneita. Katsotaan mitä Jokerit tekee kauden jälkeen.