Suomi Vancouverissa 2010

  • 1 097 709
  • 3 563
Tila
Viestiketju on suljettu.

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huhheijaa. Jussi Jokinenko ollaan oikeasti heivaamassa pois Vancouverista? Yhtään järkevää syytä en vielä ole nähnyt tälle, enkä kyllä usko että niitä löytyykään. Ellei jantteri sitten iske moottorisahalla jalkaansa katki, silloin voisin pitkin hampain hyväksyä riittäväksi syyksi.

Immosen paikallekin olisi Nahilasta löytynyt puolustavaan rooliin parempi pelaaja, eli Nokelainen. Peltosen tilalle rosteriin sitten se Jokisen Jussi.

Juuri näin. Tosin itse en Nokelaista "Immosen (oletetulle!) paikalle" 13. hyökkääjäksi laittaisi, koska rooli on rajattu, mutta suoraan nelosen keskelle kylläkin. Jokinen ehdottomasti mukaan, ja 13. hyökkääjän pelipaikka sitten akselille Kapanen/Immonen, joka on mielestäni nykyotteilla aika lailla sitten makuasia.

Huomenna sitten nähdään, onko näilläkään jatkoajan spekuloinneilla mitään virkaa ollut, mutta aika tavallahan tästä on nyt sitten ainakin peistä väännetty :)
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Pelottavaa, jos suomalaisen jääkiekon tila on tosiaan tässä.

Ei nuoria, nousevia kykyjä olympiajoukkueeseen, vaan uransa ehtoopuolella olevia vanhoja peltonenlehtinenjokinenselännekoivu-jyriä, jotka olivat parhaimmillaan 10-15 vuotta sitten.

Jalonen pelkää oman perseensä puolesta niin paljon, että hän valitsee näköjään joukkueensa yltiövarovaisesti, ottamatta mitään riskejä. Näin hän voi kisojen jälkeen, jos (ja kun) menestystä ei tullut, sanoa, että kisoissa oli mukana parhaat miehet. Ja eiköhän se Jussi Jokinenkin löydä jonkin poisjäännin takia tiensä joukkueeseen. Näin ei ole soraääniä valintojen suhteen tulossa suurelta yleisöltä senkään asian suhteen.

Jälleen kerran: Tulevat MM-kisat kiinnostavat enemmän. Voi olla, että pelin taso ei ole niin kovaa, mutta näkeepähän Suomen flopattua tuoreita naamoja maajoukkueessa peltonenlehtinenjokinenselännekoivu-jyrien sijaan. Eikä tarvitse katsella Kurpitsapäällikköä.
 

#38

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Täytyypäs itsekin heittää tänne omat kommentit. Eli jos Jokisen Jussi tosiaan jää ulos (viimeyönäkin 1+2 tehot) ja hänelle ei löydy roolia Jalosen joukkueesta, WTF?! Ja Olli Jokinen mahtuu? Okei, hän on suurempi syöpäriski kyllä minusta, kuin Jussin roolin puute.

Minulla on jotenkin paha aavistus tästä, ellei Olli ala pelaamaan jollain huikasevan käsittämättömällä tasolla turnauksessa, mitä ei seurajoukkueessa ole nähty. Sitten voin hymyillen sanoa, että tulipas hyvä joukkue valittua, jos Olli ei tuo syöpää koppiin Kiprusoffin kera. No onhan se kiva että seurakaverukset on mukana ja uskon ja luotan kyllä Kiprusoffiin, mutta tuo Jokinen saa luvan sitten pelata koko sydämellään ja vähän enemmänkin.

Ja mikä on Peltosen rooli? Jos on pääsääntösesti nelosketjussa, niin mikä järki? On meillä noita dinosauruksia jo joukkueessa riittävästi ja tuohon rooliin olisi varmaan parempikin höylä löytynyt. Tuntuu juuri siltä, että hyvät turnaukset pelanneelle Peltoselle oli vaan pakko antaa paikka joukkueesta, koska nämä olisivat hänen päätöskisat (kuten monen muunkin) ja se kunnia oli hänelle annettava hyvistä peliesityksistä johtuen.

Tai sitten Peltosta istutetaan Jokisen rinnalle, koska heillä on ennenkin ollut pelikemiaa. Mielestäni Hakki ansaitsisi roolin ykkös-kakkosketjusta, mutta pelityyliltään sopii hienosti tuohon Jokisen rinnalle kolmoseen.. Peltonen kun on hieman peliä tekevä laituri ja täten tasapainottaa tuota suoraviivaisuutta. Toisaalta tähän himpskatin pelipaikkaan olisi Jussi Jokinen sopinut mielestäni myös erittäin hyvin. On kyllä vähän monipiippuisia juttuja nämä valintojen teot ja Jalonen teki nyt tämän ratkaisun.

Itse kasaisin ketjut näin ensisijaisesti, vaikka näitä voisi vielä väännellä ja käännellä:

Filppula - M. Koivu - T. Ruutu
Lehtinen - S. Koivu - Selänne
Peltonen - Jokinen - Hagman
J. Ruutu - Kapanen - Miettinen

13. Hyökkääjä: Immonen
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaa, toivotaan että huominen muuttaa nämä kuviot tyystin. IS ja IL nyt ovat aina huhuilleet mitä sattuu joten ei niitä nyt kannata liian tosissaan ottaa. Minua suoraan sanoen järkyttää, jos Jussi Jokinen ei ole joukkuessa ja joku Jalosen kultapoju Miettinen ja Dufvan kultapoju Immonen sielllä pyörivät. Puhumattakaan Peltosesta, mutta sitä kaveria kai rahdataan joukkueeseen lopettamiseensa asti 14 vuoden takaisten onnistumisten takia.

Mielenkiintoista ja melko katastrofaalista, jossei NHL-playoffsien ratkaisijatähti, tiukkojen pelien mies, ja Suomen yksi taitavimmista rankkarispesialisteista mahtuisi mukaan. Ainut positiivinen asia noissa hypoteettisissa huhuilluissa kokoonpanoissa olisi Nummelinin puuttuminen sieltä.

Toivotaan että Jukalla järki voittaa ja J.Jokinen on joukkueessa.

Ei savua ilman tulta. Samoja huhuja näyttää lliikkuvan vähän joka suunnalla, joten eiköhän noiden roskalehtien tiedot ihan paikkaansa pidä.

Minä en mikään mahdottoman suuri J. Jokisen fani ole, mutta samaa mieltä että ehdottomasti Jokinen olisi kuulunut joukkueeseen. Senhän nyt tiesi jo etukäteen, että Jalonen ei Miettistä voi mitenkään jättää ulos kisoista. Katotaan vielä niin se meidän snaipperina ykkösessä M. Koivun rinnalla. Tekee jotain Nigeriaa vastaan tehot 3+1 ja sitten Tami kehuu kuinka loistava pelaaja Miettinen on ja kuinka hänellä on aivan poikkeuksellista taitoa. Ratkaisupelissä Miettinen katoaa kuvasta täysin, mutta sillä ei ole tietenkään mitään merkitystä ja kisojen jälkeen Tami nimeää hänet turnauksen parhaaksi Leijona-pelaajaksi. Vittu!

Peltosen ja Immosen valitseminen ei aivan noin suuria tunteita minussa herätä kuin Miettisen. Siltikin ihmetyttää, että nämä pelaajat menivät Pyörälän edelle. Pyörälä on kuitenkin alivoimien erikoismies ja muutenkin luotettava kahden suunnan pelaaja. Olisi mielestäni tuonut joukkueeseen sellaista erityisosaamista, jota Peltosella ja Immosella ei ole.

Lisätty: Joni Pitkäsen muuten on sitten parempi tehoilla noissa kisoissa oikein kunnolla. Vituttaa jo valmiiksi kun ajattelee sitä Pitkäsen fleguilua omassa päässä. Pitkäsestä tykkään melkein yhtä vähän kuin Miettisestä.
 
Viimeksi muokattu:

HIFK89

Jäsen
Siis kyseessähän on totaaliset välikisat menestyksen kannalta katsottuna, koska viime kisat Torinossa olisi pitänyt jäädä vanhan kaartin viimeisiksi. Ensi kisoissa sitten taas on ensikertalaisia tusina mukana kun nyt otetaan papat väkisin joukkueeseen. Tässä vähän toisenlainen joukkue kisoihin:

Hyökkäys:

T.Ruutu - M.Koivu - Miettinen
Hagman - Filppula - Leino
Korpikoski - Immonen - J.Jokinen
Pyörälä - Nokelainen - Bergenheim

13. Pikkarainen/Lehterä

Puolustus:

Pitkänen - Lydman
Lepistö - Salmela
Koistinen - Laakso

7. Vatanen

Maalivahdit:

Rask
Rinne
Niemi
 
Juttelin tänään yhden kiekkotoimittajatuttuni kanssa. Hän puki tilanteen kyllä oivallisesti sanoiksi.
"B-luokan valmentaja valitsee B-luokan pelaajia." Ja tämä siis siksi, ettei sillä B-luokan valmentajalla ole kokemusta huippupelaajien valmentamisesta. Ja tämähän on ihan totta - sen takia on niitä "valmentaja luottopelaajia" ja "saunakavereita". Tässä tapauksessa sitä on Ville Peltonen (jo statukseltaan), Jarkko Immonen (EHT:t ja Dufva) sekä myös Antti Miettinen Kerho-taustaltaan.
Eihän Jalosella, tai sen paremmin monella muullakaan suomalaisvalmentajalla ole kokemusta huipulla pelaavista pelaajista. Tässä ehkä yksi syy miksei esim. J.Jokinen mahdu joukkueeseen. Kun ei ole sitä samanlaista kokemusta hänestä kuin esim Miettisestä tai Immosesta. Tai Peltosesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
O.Jokisen potentiaalista kertoo paljon se että kurpitsapäällikkömme pelaa vaisua kautta ja silti on sellaisessa mukavassa 60:nen pisteen vauhdissa. Ei kyllä oikein riitä: ehdotan tilalle Jari Jääskeläistä ja Tuomas Vänttistä.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Juttelin tänään yhden kiekkotoimittajatuttuni kanssa. Hän puki tilanteen kyllä oivallisesti sanoiksi.
"B-luokan valmentaja valitsee B-luokan pelaajia."

Paha valita niitä A-luokan pelaajia, kun niitä maalivahteja ei kovin montaa voi kerralla olla kentällä :). Puolustukseen ja hyökkäykseen ei ole pahemmin A-luokan pelaajia tarjolla.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei perkele kun vituttaa jo valmiiksi. Jos tosiaan Jussi Jokinen on ulkona kisoista niin toivon että Jussi avaa sunsa medialle. Kieltäytyy maajoukkueesta niin kauaksi kun Jukka Jalonen on päävalmentajana.

Ja se on täyttä paskaa jos puhutaan roolituksesta kun ei Jussi sovi. Siksikö että on liian monipuolinen ja voidaan käyttää lähes joka roolissa.

Jarkko Immosta taas en ymmärrä yhtään puolustavaan rooliin. Meillä on Niko Kapanen joka on jo osoittanut olevansa todellinen arvokisapelaaja! Lisäksi meillä on Riku Hahl ja Petteri Nokelainen jotka ovat suorastaan eksperttejä puolustavaan rooliin. Ja Mika Pyöräläkin voi pelata tarvittaessa nelosen keskellä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Aamupostin kirjoituksen nopeasti vilkaistessa huomasin jotain tyyliin ''Mikko Koivu, Tuomo Ruutu ja Jussi Jokinen voivat olla melko varmojaan paikastaan kokoonpanossa'' Jalosen kotiseudun lehti joten kenties jotain sisäpiirintietoa.

Luit varmaankin tämän Hämeen Sanomista. Tämähän oli lähes tulkoon sama teksti kuin oli illalla jo Iltasanomissa. Mikäli huomasit lähteenkin niin lähteenähän oli STT.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mitä taas valintoihin tulee, niin suomalaisten jääkiekkoihmisten pitäisi uskaltaa kyseenalaistaa myös Teemu Selänteen ja Saku Koivun kiintiöpaikat maajoukkueeseen.

Mielestäni nämä perustelut ovat ihan yhtä päteviä, kuin valitsijoiden perustelut yleensä.

Missä maailmassa oikein elät? Selänne on edelleen kovin suomalainen maalintekijä, luistin kulkee ja peli sujuu. Ei sitä muuta miksikään ne numerot sen Ikä:-kohdan vieressä. Varsinkin ylivoimassa lienee tärkein yksittäinen osanen.

Toivottavasti edes Aki Bäri on mukana tuomassa tulivoimaa, ettei tarvitse katsoa kaiken maailman pitkäsiä.

Joni Pitkäsen muuten on sitten parempi tehoilla noissa kisoissa oikein kunnolla. Vituttaa jo valmiiksi kun ajattelee sitä Pitkäsen fleguilua omassa päässä. Pitkäsestä tykkään melkein yhtä vähän kuin Miettisestä.

Ei muuta kun se turvallinen "bäri" joukkueeseen (hyvä haku Petskiltä :)). Ja OJ aidanseipääseen. Siis oikeasti, on aivan turha ihmetellä maalintekijöiden puutetta kun mentaliteetti systeemin takana on pitkälti tässäkin ketjussa havaitun kaltainen.

Ja muuten, kenet heittäisit Pitkäsen tilalle tuossa rosterissa? Lähtökohtaisesti kyseessä on Suomen 2. paras puolustaja.
 
Viimeksi muokattu:
Aika yllätys jos tuo Jokinen jätetään rannalle, mutta kuten moni jo on maininnut tästä meidän palkitsemissysteemistä jossa pitkästä urasta ja mukavasta rupattelusta annetaan hyvitys. Kurrin manageripestihän on yksi sellainen myös (muistaakseni perusteena sanottiin aikanaan ontuvasti että saadaan pelaajat NHL:stäkin paremmin haalittua mukaan, joku voi muistaa enemmänkin asiasta). Ehkä Villekin saa jonkun vastaavan pestin (perusteena vaikka että saadaan KHL:stäkin pelaajat mukaan), mene ja tiedä. Teemulla ei ole ehkä niin paljoa pikkurahan puutetta joten ei tarvi varmaankaan palkkiovirkaa. No odotellaan kun Kummola siirtyisi eläkkeelle niin saataisiin Suomikiekkoonkin dynaamisuutta lisää.
 
( http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009122910853846_jk.shtml Voitte huokaista helpotuksesta... )

Mielestäni ainut lähtökohta lähteä rakentamaan kokoonpanoa on lähteä kasaamaan sitä sellaiseksi, mitä sen kuuluisi olla Kanadaa tai Venäjää vastaan.

Siinä kohtaa voidaan ruveta kyseenalaistamaan heti ensimmäisenä Peltosen valintaa. Esimerkiksi Bergenheim olisi tuonut kamppailuvoimaa ja lihasta joukkueeseen, ja se on ainut keino pysäyttää kanadalaiset. Pyörälä taitaa myös jarrupelaamisen.

Sen sijaan vertaillessa Miettistä ja Jokista, ei kukaan voi päätyä Miettisen valintaan.

Immosen valintaa en kritisoi suuremmin, uskon että osoittautuu positiiviseksi valinnaksi. Yksi "perusteltu" musta hevonen ehkäpä olikin odotettavissa. Immonen ei olisi välttämättä huono kokeilu Hagmanin ja Jokisen vierellä...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Nyt on vain pakko syyttää Immosta.

Jep. Vittuku mies on pelannut viimmeiset kaksi vuotta niin täydellistä lätkää Euroopassa ja maajoukkueessa, että Jalosella ei ollut yksinkertaisesti muita vaihtoehtoja ku valita mies joukkueeseen mukaan.

Toki olen vahvasti sitä mieltä, että Jussi Jokinen kuuluisi (tottakai) ansaituimmin tuohon joukkueeseen kuin Jarkko Immonen, mutta lähtökohtaisesti pelaajat ei edes taistele samoista pelipaikoista/peliajasta.

Yleisesti puhutaan kahdesta puolustavammasta ketjusta, mutta minun päähäni se ei mahdu, kun joukkueen kolme ensimmäistä sentteriä on Mikko, Saku jatai OJ/Filppula. Hagman, Selänne, Lehtinen, Miettinen, JJokinen ja T.Ruutu on kuusikko minkä ympärille voi noilla senttereillä huoletta kasata kolme hyökkäävämpää ketjua.

O.Jokisen potentiaalista kertoo paljon se että kurpitsapäällikkömme pelaa vaisua kautta ja silti on sellaisessa mukavassa 60:nen pisteen vauhdissa. Ei kyllä oikein riitä: ehdotan tilalle Jari Jääskeläistä ja Tuomas Vänttistä.

Saitko varmasti tällä viestillä kaiken katkeruuden pois näppäimmistöstä? :)
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Mulla nyt ei Jyppi-fanina mitään kovin kummoista kantaa Immoseen ole. En suoraan sanottuna odottanut, että mahtuisi mukaan. J.Jokista sen sijaan odotin suorastaan innolla, ja toivoin että Jalonen tajuaisi hyödyntää Ruutu - Jokinen - Pitkänen akselia joka toimii myös Carolinassa. Siihen vaikka Saku Koivu erinomaisena pelintekijänä keskelle. Jokinen ronkkimaan räkämaaleja maalinsuulta sisään, Pitkäsen tarjoillessa ja Ruudun rymistellessä vastustajat tolaltaan.

Miettisessä en näe mitään epäselvää. Mun mielestä nyt vaan on järkevää hyödyntää kavereita, jotka pelaavat omissa seuroissaankin samassa ketjussa. Mikko Koivu-A.Miettinen parivaljakko toimii, se on nähty. Olympiaturnaus on lyhyt, ja kaikki yhteinen kokemus nopeuttaa joukkueen hitsautumista yhteen.

Jere Lehtinen ei mielestäni olisi ansainnut kisapaikkaa. Tai sanotaan näin, miehen tämänhetkinen peli ei ole minkäänlaisessa kuosissa vammojen takia. Terve ja hyväkuntoinen Jere tietenkin olisi ollut suorastaan ilo nähdä Vancouverissa.

Nää jätkät hei MÄ olisin valinnu. ;)

Hagman - M.Koivu - Miettinen
T.Ruutu - S.Koivu - J.Jokinen
Filppula - O.Jokinen - Selänne
J.Ruutu - N.Kapanen - Hentunen

13.hyökkääjä - ehkä Immonen, ehkä Peltonen? Tai Pihlström.

Joku voi ihmetellä, miksi Teemun heitin kolmoseen. A.) ainostaan ketjujen peliajalla on merkitystä, eli jos kolmonen saa tulosta aikaan niin ei muuta kuin sen mukaan eletään. B.) mun mielestä sekä Saku että Teemu hyötyy siitä, että laidoilla on nopeita ja fyysisiä kavereita. Nykypäivän Lehtinen - Koivu - Selänne trio ei ole enää jaloiltaan kuitenkaan ihan se sama mikä loisti Naganossa. Onhan siitä jo 11 vuotta. Muutenkin pelaamisessa ei ehkä kuitenkaan ole sellaista raivokkuutta, joten nuoria kavereita näiden sotaratsujen rinnalle tarvitaan antamaan kipinää.

Sitten ne pakit. Voi paska... no:

Kukkonen - Timonen
Pitkänen - Salo
Lydman - Lepistö

Maalivahdeista en nyt jaksa. Puolustukseen yritin miettiä varmaotteisia kavereita, jotenkin en siksi Salmelaan ja Koistiseen syttynyt.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos "vuototiedot" pitävät paikkaansa, niin Petteri Nummelin ei mahdu pakistoon. Ymmärrän kyllä miksi, mutta silti se kismittää. Nummelin on vain niin hyvä (mielipide). Tosin en tiedä kenet listalta pudottaisin.

Minusta on positiivista, että leijoniin on vielä niin paljon laadukkaita pelaajia tarjolla, että jonkun on pakko jäädä rannalle. Voi olla nimittäin niinkin, että seuraaviin olympialaisiin meidän "pseudovalmentajien" on vaikea tehdä sitä "varmojen" pelaajien listaa. Vielä sellaisen on voinut tehdä ja vääntöä on ollut vain muutamasta pelaajasta.

Tästä päästäänkin olennaisinpaan ajatukseen. Jalonen adjutantteineen on tehnyt valintansa. Jos ja kun se poikkeaa kolmen tai neljän herran verran kenen tahansa "jatkislaisen" väsäämästä unelmatiimistä, on siihen syynä se, että Jalonen ottaa miehistöönsa hänen mielestään parhaan joukkueen. Joku toinen valmentaja olisi kenties pitänyt Jussi Jokisen ja jättänyt jonkun toisen pois, mutta pääosin joukkue olisi koostunut samoista herroista. Minä olen ainakin Suomen puolella.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Rouhija

On ilmeisesti niin, että Komarovia ei enää kaavailla "kovan pojan" rooliin vaan siihen istutetaan The One and Only, Jakke Ruutu?
Thank God!

Vieläkin näen silmissäni Salmelan itkunsekaisen ja verisen naaman Jenkin käsittelyn jälkeen ja muut pelaajat vain luikkivat karkuu ettei tulisi lisää pipiä...

J.Jokinen ehdottomasti jengiin, siitä eo kahta sanaa todellakaan. Pois Jokisen tieltä vaikkapa hyrrä Hagman pörräämästä. Tehot pikkuhakilla lienee kuitenkin 0+0, joten...

Julli
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Jep. Vittuku mies on pelannut viimmeiset kaksi vuotta niin täydellistä lätkää Euroopassa ja maajoukkueessa, että Jalosella ei ollut yksinkertaisesti muita vaihtoehtoja ku valita mies joukkueeseen mukaan.

Kyllä,hyvin on Immonen pelannut. Sm-liigaa,EuroHockeyTouria ja kohtuu hyvin KHL:kin. Mutta...Siinäpä se onkin,kun Immosen vauhti ja voima ei riitä kun mennään tuonne ison veden taakse,missä on myös NHL:n huiput mukana. Ja en tarkoita etteikö KHL olisi kova sarja mutta silti.

Mitä tulee Jussi Jokiseen,niin en ymmärrä tätä "ei löydy sopivaa roolia"-selitystä. JJ kun taitaa olla Kapas-Samin jälkeen muuntautumis ja sopeutumiskykykyisin pelaaja Suomessa mitä pelipaikkaan/rooliin tulee. Et ihan varmasti JJ:lle ois rooli löytyny. Nyt ollaan sitten laittamassa Immosta puolustavan sentterin rooliin josta ei nyt ainakaan ak:n mielestä ole juurikaan Immonen näyttöjä antanut.Rooli tainnut kuitenkin olla muuta viime vuosina.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On se ny jumalauta kumma jos siellä joku vitun Immonen pörrää ja J.Jokinen ei. Otetaan sit vaikka samanlaisia paskahousuja joukkue täyteen. Kaikella kunnioituksella Immosta kohtaan, mutta ei riitä vauhti, taidot eikä mikään noihin karkeloihin.
 

Dragan

Jäsen
Mulle on ihan sama loppujen lopuksi onko siellä J.Jokinen vai Immonen kenties. Luotto on kuitenkin Jaloseen täysin ja uskon että siinä on mies joka saa todellakin sen pelin kulkemaan oman näköisellään materiaalilla. Tuskin Jalosen kohallakaan on mitään ''saunakavereita'' yms. JJ ei juttujen mukaan Miettisestäkään älyttömästi diggaa. Yllättäviä valintojakin voi huomenna tulla esille ja siitäkös spekulaatiot ja jutut ottavat taas kipinää. Jalonen varmasti antaa kuitenkin tekojen puhua puolestaan.

Huomiselle voisi heittää tämmöiset veikkaukset ja tarkistellaan sitten

- Peltonen ja Immonen on mukana
- J.Jokinen ei joukkueessa
- Vähintään yksi yllättävä valinta joka voi olla mitä tahansa Leo Komarovista, Bergenheimistä tai vaikka Marko Anttilasta.
- Maalivahtiosasto on 1. Kipru 2. Bäckström 3. Niittymäki
 

Nypsi

Jäsen
Kyllä Immonen fyysisessä pelissä pärjää aivan varmasti, painoa kuitenkin lähemmäs 100kg ja Sm-liigassa taklasi yllättävänkin paljon viimeisellä kaudellaan. Myös hyvät aloitukset varmasti edesauttoivat valintaa. Venäjän joukkueessakin taitaa aika paljon olla KHL:stä pelaajia, eivätkä kaikki ole sieltä maagisesta NHL:stä. Kommentteja lukiessa voisi kuvitella, että Immonen olisi pelaajana todella huono, vaikka todellisuudessa taso todennäköisesti riittäisi tänä päivänä siellä tarunhohtoisessa NHL:ssäkin.
 

Jiggy#35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks(#8), KalPa, Suomen Maajoukkueet
Toivotaan, että IL:n ja MTV3:n uutisoinnit ovat roskaa ja lähteet kusevat sen verran pahasti silmään, että olisivat saaneet väärää tietoa.
Eli J.Jokinen onkin joukkueessa ja joko Peltonen tai Immonen ulkona. Hyökkäys onkin paras mahdollinen jos Jussi saadaan mukaan. Maalivahdit on selvät(Niitty kolmosena) ja kokoonpano tälläinen:

Hagman - M.Koivu - T.Ruutu
Filppula - O.Jokinen - J.Jokinen
Lehtinen - S.Koivu - Selänne
J.Ruutu - N.Kapanen - Miettinen
13. Immonen/Bergie

Timonen
Salo
Pitkänen
Lydman
Kukkonen
Lepistö
Väänänen
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
On tää nyt ihan älytöntä, että J.Jokinen laitetaan joukkueesta sivuun. Niitä ratkaisijoita ja maalintekijöitähän SUOMI ei missään tapauksessa olisi kaivannut!!! J.Jokisen änärin pleijarinäytöt ja tämän kauden otteet ei ole vakuuttaneet Suomen johtoa? Ja Immosen KHL-kikat ja Peltosen eurotourin Ruotsi-maaleillahan sitä pärjätään pienessä kaukalossa Crosbyja, Iggyja, Ovechkinejä ynnämuita vastaan? Ihan uskomatonta paskaa. Se on varma homma, että Jalonen ja Kurri munista kattoon kun seuraavan kerran törmään tähän parivaljakkoon.

Ihan sama kannustan sitten Team Canadaa. Ja toisaalta, väliäkö sillä miten joku Jalosen peltoset ja immoset siellä kentällä pyörii, kun ei onneksi tarvitse katsoa näitä kisoja, sillä makaan kisojen aikaan indonesian piitseillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös