Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Poissa palkanmaksajan alaisuudesta kaikissa tapauksissa, joten ihan rinnastettavissa. Eiköhän noissa vakuutusmaksut ole samalla tasolla kaikissa.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuo oli vuoden päätapahtumaan eli Olympialaisiin valmistava turnaus, nimeltään Olympialeiri II. Se ei siis ollut todellakaan mikään merkityksetön EHT-höntsä.

  Ikävä loukkaantuminen, mutta näitä sattuu. Samoin Tolvanen saattaa loukkaantua vaikkapa harjoituspelissä U20-kisojen alla. *kop kop* toivotaan, että näin ei tapahdu.

  Marjamäen ei varmasti tarvitse selitellä ensi kauden työnantajalleen yhtään mitään. Siellä on ihan järkimiehiä kuitenkin ja jokainen ymmärtää, että loukkaantumisia tulee. Niitä tulee harjoituksissa, peleissä, jopa vapaa-ajalla.
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tätä samaa tuli itsekin pohdittua. Veikkaan, että Pilen loukkaantuminen tiputti Mikan Olympiajoukkueesta. Sääli, sillä toista tilaisuutta tuskin Mikalle enää tulee...
   
 4. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Mannschaft, North Atlantic Hawks
  Palaan vielä tuohon Pihlströmiin, ja miksei myös Anttilaan. Minä olin jo ennen Moskovan turnausta leimannut heidät olympiajoukkueeseen, mutta halusiko Marjamäki & co vielä nähdä heidän pelaavan Venäjää eli jonkinlaista nyky-Punakonetta vastaan? Sijoituksista eli rahasta tai kellopalkintojen perässä tuskin Moskovassa oltiin.
  Harmittaa vain vietävästi, sekä oman että majun puolesta: Pihlström on ollut käyttökelpoisempi pörrääjä kuin mitä minä kiekkodiletanttina häneltä odotin.
   
 5. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Jälkiviisastelu Pihlströmin loukkaantumisen kohdalla on turhaa ja hyödytöntä, mutta sinällään erikoisena pidän sitä, kun Marjamäki kertoi Lepistön ja Kukkosen perheellisinä miehinä saavan huilata Moskovan turnauksen, niin miksi sama ei koskenut Pihlströmiä. Hän on myös kokenut arvokisojen sotaratsu, perheellinen mies ja kaiken järjen mukaan hänen olympiamatka oli, ainakin pelillisten näyttöjen perusteella, varmempi kuin Kukkosen vastaava.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Aika tasapaksuksi jäi Korpikosken esitys Moskovan turnauksessa eivätkä otteet ole Sveitsissäkään erikoisia olleet. Ei edelleenkään mahdu minun olympiajoukkueeseeni, mutta minähän en päätöksiä tee.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Marjamäen tähänastiset pelaajavalinnat eivät kyllä mitenkään tue tätä teoriaa.
   
 8. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Olympialeiri 2 oli turnauksen teema ja kyllähän leirillä pyritään myös rakentamaan joukkueen peliä eikä pyritä vain kartoittamaan pelaajaehdokkaita. Kovin vaikea on pitää olympialeiriä jos pois jätetään kaikki lopulliseen joukkueeseen valittavat pelaajat. kotiin jääneet pelaajat ovat todennäköisesti itse sitä pyytäneet ja saaneet luvan jäädä kotiin. Antti on varmaan ihan itsekkin halunnut olla mukana.
   
 9. Uglatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, PHI Flyers
  Surullista on että Pihlströmin loukkaantuminen puhuttaa, kun yleensä P***un valinta kisoihin on jakanut mielipiteitä. Täällä Mansessa on huhuja Savinaisesta yms. mutta huhuiksi luultavssti jäävät. Itselläni odotukset olisivat korkealla ja finaaleihin uumoilin ”venäjän” ja Suomen, mutta kun valmentaja on edelliset arvokisat sössinyt Marjamäki, niin hyvä jos neljäs sija tulee. Noitten EHT-höntysen perusteella pelataan yliaktiivista, kuluttavaa kiekkoa ja muistaakseni Olympialaisissa on vain 15 min erätauot, joten palautuminenkin on vaikeampaa. MM17 meni joukkueen tilastoihin verrattuna sijoituksellisesti paremmin kuin hyvin, mutta nyt on vähemmän maita, joten paskoilla tilastoilla ei enää voi luovia itseään mitaleille. Toivon parasta, mutta pelkään pahinta Olympia-fiaskoa.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En ole ihan varma mitä tarkoitat, mutta mikäli ymmärsin oikein, niin voin sanoa sinun olevan väärässä. Tulevissa Olympialaisissa nimenomaan voi pelata vaikka miten paskasti ja hävitä kaikki alkulohkon pelit kunhan sen jälkeen voittaa pelinsä. Itse asiassa Olympialaisissa pätee ihan sama lainalaisuus kuin MM-kisoissakin eli yhden kovan voittaminen jatkopeleissä riittää mitalipeleihin. Ja parhaassa tapauksessa yhden kovan voittaminen riittää finaaliin saakka. Mestaruuden voittaminen vaatiikin sitten kahden kovan maan voittamista.

  Ainiin, minkä huhun kuulit Savinaisesta? Minä olen kuullut huhuja, että on vahvoilla olympiajoukkueeseen. Tai itse asiassa en kuullut. Päättelin sen ihan itse.
   
 11. Uglatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, PHI Flyers
  Lainaus:
  Niin että olis rampannut Savinainen toimistolla ja Haapalaa palais tapparaan...ja Tapolakin oli toivonut et Savinainen saatais joukkueeseen.
   
 12. pancor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, New Orleans Saints
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, miten tämä liittyy Suomen jääkiekon olympiajoukkueeseen?
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Veikkaan, että halusi nähdä heidän lisää pelaavan eri sentterillä kuin Niemi. Vaikka kuulin jos jonkunlaista matemaattista tiedettä osien summista ja muista niin olin ja olen edelleen aika varma, että Niemi ei olympiajoukkueeseen ilman loukkaantumisia kuulu.
  Ja kuten tapana, minulla ei ole sitten mitään ongelmaa nostaa räpylää pystyyn jos olen väärässä, mutta piti nyt tuohon arvailuun oma näkemys kertoa. En siis usko, että siinä haluttiin mitata mitään maata vastaan suorituskykyä, vaan etsittiin Niemeä parempaa sentteriä Pilulle ja Anttilalle.
   
 14. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Korpikoskelle ilmeisesti aivotärähdys tänään Zürichin riveissä, joten olympiamatka uhattuna?

  Lauri Korpikoski loukkaantui Sveitsissä (linkki Iltalehden juttuun koskien Korpikosken loukkaantumista)
   
 15. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Heiskanen oli kyllä junnukisoissa kuus jalkaa niin löysää munaa, että leikittelisin kyllä ajatuksella pojan jättämisestä olympiaadien ulkopuolelle täysin. Muutenkin noi P-Amerikan junnusarjojen pojat oli kuin isiä poikien joukossa kun vertasi Liiga-poikiin. Välimäki valovuoden edelle Heiskasta pelin jokaisella osa-alueella. Onko näitä kavereita mitään tsäänssiä saada kisoihin..? Pelillisesti taso riittäisi, mutta mitenkäs tuo säädöspuoli, ahl-kaiffareita saa käyttää niin kai Välimäki, Jokiharju, Kotkansalo-akseliakin..?
   
 16. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Heiskanen ja Tolvanen ehkä Tanskaan mm-kisoihin, ei olympialaisiin. Missään nimessä ei molempiin.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyl mä sanoisin että Heiskanen on ulkona. Karjala-turnauksessa katseli yhtä lukuunottamatta kaikkia miinusmaaleja aitiopaikalta (4kpl) ja nyt junnukisoissa ei sitä kiekollista osaamista nähty jolla tuon voisi perustella. Ihan maskotin seiskapakin rooliin maksimissaan ja aina ennen Kukkosta tietysti.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jääkiekkohistoria tuntee alle 10 pelaajaa, jotka ovat samalla kaudella osallistuneet U20-kisoihin, Olympialaisiin ja aikuisten MM-kisoihin. Mielenkiintoista nähdä tekevätkö Tolvanen ja Heiskanen historiaa.

  Sanoisin, että ainakaan Tolvasta ei ole varaa jättää Olympialaisista ulos. Heiskasenkin ottaisin mukaan, mutta hänen läsnäolonsa ei ole niin kriittinen.
   
 19. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mistähän maasta nämä ovat? varsinkin jos on A-ryhmän mm-kisoista kyse.

  Antasin nuorille miehille lepoa vaikka Tami syyttääkin maanpettureiksi.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nuori mies haluaa pelata eikä levätä.

  Saku Koivu, Kenny Jönsson, Aleksei Zhitnik, Aleksei Kovaljov, Jevgeni Malkin ja Darius Kasparaitis kuuluvat tuohon lyhyeen listaan.
   
 21. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Heiskanen lienee ulkona Olympialaisista, todella heikot u20 kisat varmaan löi tälle (toivottavasti) sinetin.

  Tolvanen on vähän siinä ja siinä, onko varaa jättää miestä tuolla laukauksella pois, ottaisin miehen mukaan.

  Kukkonen ei pitäisi missään nimessä olla mukana, vaikka kuinka miehestä diggaan ja Kärppiä kannatan. Ei ole enää olympiatasolla jäällä, vaikka varmasti pukukopissa olisikin tärkeä mies. Junttilaa ei syrjäyttäne kukaan, edelleen todella hyvässä iskussa mies.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ei pienessä kaukalossa pelattujen kisojen pitäisi vaikuttaa valintoihin, Heiskasen näytöt on aika kiistattomat ja Tolvasen poisjättäminen olisi ihan täyttä idiotismia.
   
 23. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mikäli joku oikeasti harkitsee Tolvasen jättämistä pois niin kuka olisi parempi pelaaja tällä hetkellä euroopasta samaan rooliin? Ahokkaankin pelitavalla Suomen paras pelaaja.

  Heiskanen on kyllä siinä ja siinä. Näille junnukisoille en anna mitään arvoa, mutta saa nähdä miten liigassa lähtee kulkenaan. Heiskasen kotiin jääminen olympialaisista ei olisi mikään katastrofi, kunhan siellä ei sitten ole luutimassa takalinjoilla Kukkos Lasseja ja Salmelan Ansseja.
   
 24. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Eli ottaisit Tolvasen ja Heiskasen niihin kovempitasoisiin MM-kisoihin kuin olympialaisiin? Mielenkiintoinen ajatusmalli.

  Tolvanen ampui logoon, mutta pelkästään hänen maalipaikkoihin pääseminen ja järjesteleminen kertoo sen, että kyseessä on huikea talentti. Nyt ei vaan Buffalossa uponnut.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2018 klo 18.23
 25. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Hauska lukea mitenkä Heiskasta ylistettiin ennen U20 kisoja ja pidettiin kaiken siihen nähdyn perusteella varmana valintana olympialaisiin, mutta nyt ilmeisesti viikon aikana kaveri huonontui niin paljon, ettei olisi mitään käyttöä olympialaisissa enää.

  Ymmärrän, että jengi on tuohtunut kun Heiskanen ei ottanut toivottua roolia hyökkäyspäädyssä U20-kisoissa, mutta eikö jengi todellakaan muista kuinka raikkaasti Heiskanen osallistui Karjala-turnauksessa Suomen hyökkäyksiin ja pääsi moneen tekopaikkaan. Selvähän tuo on, että Heiskanen pystyy tällä hetkellä helpommin pelaamaan vahvuuksillaan isossa kaukalossa kuin pienessä kaukalossa, joka vaatii aina sen sopeutumisajan nuorelta pelaajalta.