Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kyllähän se Hietanen minunkin valinnoissa olisi, mutta... minusta joukkue tulee toimeen ilman Hietastakin. Joku syyhän siinä on miksi on pudonnut seurajoukkueen ylivoimasta ja ei se Hietasen paras puoli ole puolustaminen. Minulle käy ihan hyvin vaihtaa johonkin toiseenkin mieheen kun se joku toinen mies ei ole Ville Lajunen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2017 klo 11.09
 2. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Taas nousi yksi erikoinen asia Marjamän pelleilystä esiin. Kukkonen ilmeisesti on Olympialaisissa, mutta sata varma suorittaja Hietanen ei? Jos näin on nii hyvä, että pelit tulee huonoon aikaan niin ei harmita, kun jää katsomatta.

  6 Kuukautta enää Lauria....
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  En nyt ota kantaa tähän Kukkonen vs. Hietanen asetelmaan, mutta jos Hietasesta pitää jotain sanoa, niin nimenomaan on satavarma suorittaja eikä yhtään sen enempää. Eilen pääsi todistamaan Hietasta Jokereita vastaan ja mitään muuta ei jäänyt kaverista mieleen kuin rightin kätisyys. Suomella on parempia pakkeja puolustustehtäviin ja pelkästään rightin kätisyyden takia ei kannata kenelläkään antaa mitään vakiopaikkoja kokoonpanosta.

  Kivistön jättämistä pois ihmettelen, mutta Hietasen en niinkään.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Lepistö. Ei kahta kysymystäkään.
   
 5. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Suomella on Euroopan kovimmassa sarjassa kahdeksan sellaista pakkia, jotka ovat seuroissaan isossa roolissa. Minusta on aika kummallista, että näistä vain puolet on kelpuutettu EHT:lle tämän syksyn aikana. Toki Hietanen oli loukkaantuneena Karjalaa ennen ja Salmela on nyt ollut sivussa, mutta silti.

  Väistämättä tulee sellainen fiilis, että Marjamäki ei halua edes antaa näyttöpaikkaa kaikille potentiaalisimmille pakeille, jotta saa sitten valita häntä miellyttävän pakiston kukkosineen, ilman että annettujen näyttöjen perusteella syntyisi painetta valita joku sellainen, josta Late ei niin pidä. Vähän samanlainen meininki oli viime keväänä Tsekin EHT:llä rightin laitureiden suhteen, kun Palola ei saanut oikein edes aitoa näyttöpaikkaa, koska Late ilmeisesti halusi Puljujörven ja Aaltosen joukkueeseen.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Juuso Hietasen paras puoli luistelun ohella on nimenomaan puolustaminen, vaikka on toki hyökkäyssuuntaankin tehnyt ihan hyvää tulosta vuosien varrella. Minun on hyvin vaikea keksiä mitään järkevää perustelua, että miksi Hietanen ei mahtuisi olympiajoukkueeseen.
   
 7. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Niin, kyllähän itse koutsina silmiäni räpäyttämättä nimeäisin joukkueeseeni Lepistön, Hietasen ja Ohtamaan. Sen jälkeen alkaisi vasta pohdinta, ketä muita tarvitaan. No, ehkä Jokipakkakin olisi aika no-brainer.

  On erittäin vaikeaa nähdä, että Marjukka jättäisi Hietasen ulos. Luulen, että Hietanen on vain kiemurrellut haastattelussa, koska ei tietystikään voi sanoa, että on jo valittu mukaan. Ja jos Hietasta ei mukaan valita, niin melkein itsekin alan kallistua sille kannalle, että Marjamäestä onkin ihan hyvä jo päästä eroon. Onhan Marjukalla jo historiaa varsin kyseenalaisista valinnoista esimerkiksi World Cupissa, jossa esimerkiksi juuri Hietanen alennettiin tuosta vain AHL-Pokan ja Popcorn-Jokipakan alapuolelle pakkivalinnoissa. Kaiken lisäksi jopa AHL-Lindbohm oli ilmeisesti se nimi, joka oli lähimpänä kisapaikkaa niistä, joita ei valittu. Ainakin tämä kuva jäi Leijonat Inside -dokumenttisarjassa esitetyistä Marjukan puheista.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tän kauden näyttöjen perusteella Heiskanen menisi jengiin myös silmiä räpäyttämättä.
   
 9. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Totta. Oman kommentin tarkoitin lähinnä siten, että jo olympiaprojektia suunniteltaessa nuo olisi pitänyt olla ne peruskivet, joiden päälle sitten aletaan lyömään lisäkerroksia. Lähinnä loukkaantuminen tai järkyttävä tasonlasku tulisi esteeksi valinnalle. Heiskanen ei ennen kautta ollut millään tavalla varma nimi, näyttöjen myötä kisapaikka vaikuttaa selvältä. Hänen ongelmansa on tälle tasolle oikeastaan vain nuorelle pelaajalle tyypilliset hasardisuoritukset aika ajoin. Eikä niitäkään hänelle paljoa satu. Euroopassa ei juuri Lepistön ja Heiskasen lisäksi hyökkäsvoimaisia kansainvälisen tason pakkeja ole, joten sekin puoltaa kisapaikkaa ehdottomasti.

  Sinänsä Suomi saa aika vahvan pakkikaluston jalkeille ja kilpailua siellä on oikein mukavasti. Mutta Hietasen poisjättöä en ymmärtäisi mitenkään päin. Eikä toivottavasti tarvitse ymmärtääkään.
   
 10. Kahvitunti Jäsen

  Onneksi kuitenkin Marjamäki valitsee joukkueen eikä tämän palstan mutuilijat.
   
 11. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Kiitos kun kerroit! En tiennytkään tätä.
   
 12. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Ole hyvä vaan, on ilo jakaa tietoa.
   
 13. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Keitä nämä kaksi muuta ovat ja missä seuroissa he pelaavat? Kaksi muutahan ovat siis Hietanen ja Salmela.

  Olisikohan syy siinä, että nämä EHT:ltä puuttuvat pelaajat eivät pelaa Jokereissa, Lauri Marjamäen tulevassa työnantajassa? Pieni piirihän näissä pyörii maajoukkueen ja Jokereiden välillä. Valmentajia vaihdetaan päittäin, ja Jokereiden kautta säilyvät parhaat välit Putinin lähipiirin oligarkkeihin jotka seuraa hallitsevat ja Latellekin tulevan palkan maksavat. Ehkei Marjamäki viitsi etukäteen purra ruokkivaa kättä vaikka ruokinta-aika alkaakin vasta maajoukkuepestin pakollisten loppuunsaattamisten jälkeen.
   
 14. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Muuten en kommentoi mutta argumenttisi hajoaa tapaus Kivistöön. Joka on ehkä KHL:n paras puolustava puolustaja atm, pelaa Jokereissa EIKÄ ole EHT-ryhmässä
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ei tuo sinun teoriasi nyt toimi alkuunkaan kun Jokereiden puolustajista vain Lepistö on kelpuutettu EHT:lle, vaikka ainakin Kivistölle aika moni antaisi näyttöpaikan.
   
 16. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kivistö (Jokerit) ja Järvinen.(Kunlun)

  Lainaus:
  Kerrassaan kummallinen teoria. Jokereiden kausi KHL:ssä on ollut niin loistava, että moni kiekkoseuraaja olisi varmaan halunnut nähdä enemmänkin Jokeri-pelaajia tämän kauden Leijonissa. Esimerkiksi Palola, Jormakka, Huhtala ja Joensuu sekä etenkin Kivistö ovat pyörineet tässäkin ketjussa potentiaalisina olympiapelaajina, mutta heitä ei ole kelpuutettu EHT:lle tänä syksynä.
   
 17. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Tarkennus: tarkoitin EHT:ltä puuttuvilla pelaajilla ensisijaisesti noita pakkeja joista oli puhe, en hyökkääjiä. Kivistön osalta en muistanut hänen seuraansa tai koko miestä, koska en seuraa Putin-liigaa.

  Mutta kun noita hyökkääjiä lueteltiin niin ehkä sitten on pikemminkin niin, että Marjamäki luottaa vanhoihin luottopelaajiinsa eikä syystä tai toisesta noteeraa muita. Tai sitten hän ei kaipaa mitään Jormakoita tai Huhtaloita, joille ei välttämättä ole järkevää käyttöä oikeissa ketjuissa.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Menee vain oudommaksi. Et seuraa KHL:ää etkä tiedä kuka Jokereissa pelaa, mutta silti epäilit Marjamäen suosivan Jokereiden pelaajia.

  No onneksi on vielä pari kuukautta aikaa opetella KHL:n suomalaispelaajat, niin ei mene Korean kisat ihmetellessä.
   
 19. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Sen verran on ehkä syytä puolustella Marjukan pelaajapolitiikkaa, että onhan se fiksua valita hieman lyhyempi lista, josta pelaajia karsii. Jos vaikka viime keväänä on ollut sukset ristissä Osalan tai Hietasen tms. kanssa, niin ehkä ne vain kannattaa jättää ulos. Totuuden nimessä on kuitenkin sanottava, että edes näin kovien nimien poisjättö ei juurikaan muuta Suomen menestysnäkymiä mihinkään suuntaan.

  Minusta on ihan fiksua, että rinki on alusta asti suht tiivis ja näin saadaan yhteispeliä ja joukkuehenkeä luotua paremmin. Lopulta on tosiaan melko samantekevää, viilettääkö laidalla Manninen vai Jormakka tai pakitteleeko seiskapakkina Kivistö vai Koivisto.

  Mutta toki, onhan näitä mukava itse pyöritellä. Ja itse pidän todella paljon esim. Hietasesta ja Kivistöstä. Minusta Hietanen on itsestäänselvä kisapelaaja ja Kivistö siinä kinthaalla. Mutta tuskin menestykseen juurikaan vaikuttaa, ovatko nämä mukana vai ei.
   
 20. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko Koskinen nyt kiveen kirjoitettu, kun en muista muita ehdokkaita? Ortio oli jossain vaiheessa ehdolla, mutta yhtään peliä en ole onnistunut näkemään.
   
 21. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Siltähän tuo näyttää ku TAAS tolppien välissä.
  Hommais vaa eri maskin Majuun. Toi Ryssäväritteinen SKA-potta aiheuttaa rankkaa vitutusta
   
 22. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuollaisen epäilyyn tarvita mitään KHL asiantuntemusta. Jokereiden ja maajoukkueen välisellä suhmuroinnilla on pitkät perinteet ja se onkin ehkä ainoa asia, joka ei ole muuttunut Jokereiden venäläistymisprosessissa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.12.2017 klo 20.14
 23. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Kukkonen saattaa hyvinkin päätyä joukkueeseen ennen joitain KHL puolustajia joista täälläkin on väännetty ja voi olla hyvä niin. Jos Kukkonen olisi olympialeiri 2 joukkueessa Suomi ei olisi missään nimessä päästänyt kahta alivoimamaalia Tsekkiä vastaan....
   
 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Onko heittää esimerkkejä Jokereiden ja maajoukkueen välisestä "suhmuroinnista" KHL-aikakaudella? Siis muukin kuin Marjamäki <-> Jalonen vaihto, jota en ainakaan itse miellä sellaiseksi.
   
 25. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Totta, sinne olisi saattanut mennä jopa enemmän. Mahtaako kansainväliset tuomarit katsoa läpi sormien nuo Kukkoslassen niskapoikkarit.