Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  AV pelaajana Lasse on parempi kuin yksikään TPS-pelaaja.... ikinä, vaikka laskettais kärppätaustaiset suomenperseessä pelanneet mukaan. Olisi muuten laittanut Lasse naamansa laukauksen eteen takatolpalla ja estänyt maalin siinä missä Koivisto vaan ihmetteli, että oho.

  Lasse ei ehkä enää tee niin kauheasti plussaa hyökkäyspeliin, mutta ei se kyllä kuse puolustussuuntaankaan kyllä. Roolipejaajia tarvitaan aina. Toivottavasti Kukkonen ja Peltola ovat joukkueessa mukana.... ja Kallio, Filppula, tai joku Palmu, josta ei ikinä maajoukkuetason pelaajaa edes tule, eivät onneksi ole.
   
  Viimeksi muokattu: 14.12.2017 klo 23.05
 2. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No, eihän siitä ole missään vaiheessa ollut mitään epäselvyyttä, etteikö Koskinen olisi ollut ykkösveska. Muut maalivahdit ovat täysin auki, enkä tiedä, saavatko he olympialaisissa lähtökohtaisesti peliäkään.

  Ortio oli Karjalassa kolmosveskana, muttei saanut peliäkään. Siellä Kilpeläinen pelasi Koskiselta jääneen jämäpelin. Nythän on mukana Rämö ja Metsola, joista toinen saa varmaan yhden pelin vyölleen ja toinen hengaa mukanaan muuten vain.

  Koskinen on kuitenkin kaksinkertainen KHL-mestari Euroopan kovimmassa joukkueessa, pelasi erinomaiset MM-kisat 2016 ja oli World Cupissakin Suomen kolmosveska Rinteen ja Raskin selän takana. Ei Euroopassa kukaan häntä pysty haastamaan.
   
 3. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  En tiedä, ovatko muut kiinnittäneet samaan asiaan huomiota, mutta minua huolestuttaa Marjamäen joukkueiden henkinen kantti - tai ainakin sen puute. Joukkue on monta kertaa saanut hyvän alun alleen, mutta sitten on tapahtunut sulaminen 3. erässä. Viime MM-kisoissa Suomi menetti kahden maalin johtoaseman Valko-Venäjää vastaan, kolmen maalin johtoaseman Tsekkiä vastaan ja yhden maalin johtoaseman Sloveniaa ja Norjaa vastaan. Kaikki nämä johdon menetykset tapahtuivat kolmannessa erässä. Karjala Cupissa Suomi johti Venäjää 2-0 ja menetti johtonsa 2. erässä. Nyt Channel One Cupissa Suomi johti Tsekkiä vastaan 2-0 ja menetti johtonsa 3. erässä.

  Jos Kari Jalosen aikana oli harvinaisen luottavainen tunne siihen, että Suomi pystyy puolustamaan johtoaan loppuun asti, Marjamäen valmennus ei ole antanut minkäänlaista aihetta olettaa samaa. Päinvastoin, joukkue näyttää kroonisesti sulavan jopa monen maalin johtoasemassa. Missä mahtaa olla ongelma? Onko vika joukkueen henkisessä valmennuksessa, vai onko Leijonien pelitapa edelleen niin monimutkainen, ettei joukkue pysty pelaamaan ehjää 60 minuutin peliä vaan sortuu jossain vaiheessa kuin korttitalo?
   
 4. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Oliko tuo joku vitsi? Koko Jokereiden KHL-taival on yhtä Kummolan, Hjalliksen ja ryssien suhmurointia. Maajoukkueen johto (Kurri, Westerlund) siirtyi sopivasti Jokereihin ja Hannu Virralle sorvattiin sopiva tuplarooli heti KHL:ään siirtymisen kynnyksellä. Ja kuinka ollakkaan oli kevään 2014 leijonajoukkue pullollaan silloisia ja tulevia Jokeripelaajia. Minskin kisajoukkueesta peräti kahdeksan pelaajaa pelasi seuraavan kauden KHL-Jokereissa. Jopa Wikipediassa sanotaan että "Joukkuetta kritisoitiin sen kokemattomuuden vuoksi, ja Westerlundin väitettiin kasanneen joukkueen suosien tulevia Jokereiden pelaajia". Mutta eihän näillä asioilla tietenkään ole mitään yhteyttä. Eikä silläkään että Kummolla kielsi ensiksi Bluesin siirtymisen KHL:ään, mutta nähtyään Sasu Hovin pelit Prahassa, ymmärsi että Jokereiden kuuluisi olla KHL:ssä. Ja pitihän siinä samalla Jokereiden taivalta vähän helpottaa palkkamaalla vanha saunakaveri taas kerran maajoukkueeseen, josta sitten oli helppo tarjota hyviä tupladiilejä (MM-kisat + Jokeripesti) pelaajille. Ja kun maajoukkueen GM oli samalla myös Jokereiden tuleva GM, niin hänkään ei varmaan hanttiin juurikaan laittanut. Marjamäki <=> Jalonen vaihto on taas yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka maajoukkeen palkkalistoilta siirrytään sujuvasti Jokereihin ja päinvastoin. Ja kuka mahtoikaan olla Westerlundin kakkosvalmentaja Minskin kisoissa? Aivan, Marjamäki! No, Westerlund, Kurri, Virta ja kahdeksan tulevaa Jokeripelaajaa saivat esimakua tulevasta, kun Venäjälle pelattiin MM-kulta härskillä tuomaripelille. Sitä samaa karvasta kalkkia saa Marjamäki maistaa ensi vuonna. Saa nähdä kuinka monta ensi kauden Jokeria pelaa tämän kauden MM-kisoissa? 10?

  Ja entäs se, että Suomen maajoukkue pelaa kotiottelunsa Jokereiden venäläisten omistajien hallissa. Turusta löytyisi kotimainen halli, jonka omistaa kaiken lisäksi Turun kaupunki, eli vuokratulot yms menisivät kaupungille, eivätkä oligarkkien taskuihin.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Joo parempi ois jättää olympialaisistakin Lepistöt ja Tolvaset pois, loppuu se suhmurointi. Valmentajaksikin olisi ollut paljon parempia vaihtoehtoja, nyt vaan Kummolan rasvaiset näpit äkkiä peliin, että Jokerit saisivat jatkaa Jalosella kun sitä halusivat ja majuun saataisiin kunnon valmentaja kunnon meriiteillä.
   
 6. Yabada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Älä nyt viitti olla lapsellinen. Ei tarvitse jokaista mutkaa vetää suoraksi.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Onhan tuo nyt vähän hölmö väite, että erityisesti Jokereita suosittaisiin, materiaali mistä valitaan on aika kapea kuitenkin ja pääosa näistä meidän parhaista Euroopassa pelaavista suomalaista on pelannut kuitenkin Jokereissa. 2014 oltiin vielä finaaleissa saakka nimellisesti huonolla rosterilla niin aika vaikea on noita valintoja jälkikäteen kritisoida. Valmentajien kohdalla taas ehdoton huippu on aika kapea, tämän uusimman vaihdoksen kritisointi menee muutenkin vähän metsään kun Jokerit olisivat nimenomaan halunneet pitää Jalosen, Tämä suhmurointi ei toimikkaan kuin yhteen suuntaan?
   
 8. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Luulisi tuon psyykeenhallinnan onnistuvan tuolta valmennusporukalta, siellä on kuitenkin useampikin mestaruuksia voittanut valmentaja mukana.
   
 9. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka kiekko-mafiosot saavat Gardenin valmistuttua pidettyä Suomen maajoukkueen pelit edelleen venäläisessä kotihallissa. Parempaan suuntaan ollaan silti menossa. Kun spedet myytiin venäjälle, osaksi venäläistä kiekkojärjestelmää, menetti Harkimo samalla rutkasti vaikutusvaltaa Suomessa. Tällä hetkellä Liiga yrittää pitää yksin suomalaista kiekkoilua pinnalla. Toivottavaa on, että maajoukkuekin saataisiin tulevaisuudessa mukaan samoihin talkoisiin. Tämänhetkinen, suomettunut maajoukkue, pyörii venäläisten ehdoilla ja pelaa pelinsä venäläisessä hallissa. Häpeällinen tilanne niille suomalaisille, jotka eivät ylpeile venäläisellä kiekkoilulla eli khl:llä.
   
 10. zone55 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Liiga jätkillä on potentiaalia päästä kisoihin mutta isossa kuvassa peli on sen verran erilaista että riittääkö aika sopeutua. Varmin ratkaisu olisi ottaa KHL pakisto joka osaa avata peliä + Heiskanen. Pakisto oli tässä turnauksessa ihan pihalla. Ei osta avata peliä oikealle pelaajalle oikeaan aikaan. Silmiin pistävän huonoa suorittamista.

  Hyökkääjät nostavat tasoa kun tämä asia saadaan paremmaksi.
   
 11. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hieno heitto. Kalliolla on 5 kappaletta MM kisamitaleja, rontti 70 peliä, +20 maalia ja 45 +pistettä...
   
 12. Goodrow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eipä WigWam tainnutkaan sitä tarkoittaa, ettei Kallio ole maajoukkuetasoa ollut vaan Palmu. Toki edellinen esiintyminen Kalliolla leijonapaidassa on kaudelta 08-09. Hieno mies ja urheilija, mutta ei hänen paikkansa enää olympialaisissa ole.
   
 13. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Onneksi meillä on Lasse Kukkonen, jonka paikka on olympialaisissa. Aina.
   
 14. Goodrow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mielestäni Lasse ei sinne kyllä kuuluisi, vaikka Marjamäki näyttääkin olevan toista mieltä.
  Lassen jalkanopeus alkaa olla sitä luokkaa, että kyllä siellä turhan kiire tulee vaikka paikkaakin tätä puutettaan kohtalaisesti sijoittumisellaan. Lisäksi hänen kiekollisessa pelaamisessa on kansainvälisellä tasolla puutteita ja ratkaisut menevät turhan helposti roiskimiseksi. Mieluusti näkisin jonkun muun hänen paikallaan vaikka Lassea suuresti arvostankin.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Marjamäki saa miettiä nelosketjuaan uusiksi, kun kisapaikan jo varmistanut Pihlström lähti Venäjä pelin jälkeen puukolle. Myös AV menee uusiksi, kun KHLn paras kaksikko ei ole yhdessä.
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  On kyllä todellista idiotismia Marjamäeltä raahata Pillu Moskovan turnaukseen, luulisi Karjalan + Seurajoukkueen näyttöjen riittäneen. Noh, kiitokseksi mies joutuu selittämään ensikauden työnantajalleen miksi yksi heidän joukkueensa tukipilareista ei pelaa runkosarjaa enää tälläkaudella. Varmaan taputellaan päähän.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Olisihan se loukkaantuminen voinut tulla runkosarjassakin. Pillun kisapassin toki olisi pitänyt olla aivan varma niin tuon paikan olisi toki voinut jollekin muulle antaa.
   
 18. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Niinno. Jos Pillu olisi loukkaantunut Jokerien pelissä olisi tilanne eri. Nyt se on kuin teikäläinen olis päättäny lomailla viikon palkkatöistä, lähtenyt höntsäilemään jotain ja murtanu jotain joka estää työntekosi 3kk ajan.
  Ja tämä siis pätee kaikkiin EHT loukkaantumisiin pelaajasta ja hänen edustamasta seurastaan riippumatta.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Semmosta se on. Joko kukaan ei mene tai kaikki päästetään. Onhan tässä mahis menettää Tolvanenkin tai useampi pelaaja olympialaisten aikaan. Turhaa jossittelua niin kauan kun pelaajat itse haluavat mennä.
   
 20. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Kahden kuukauden aikana ehtii tapahtua vielä vaikka mitä noiden loukkaantumisten suhteen. Iso ja harmittava lovi Pihlströmin poisjäänti on. Tällä hetkellä the fourthlinesta Anttila lienee ainoa pelaaja, joka on kisakoneessa mukana. Sormet ristiin, ettei tällä kertaa nähdä samaa loukkaantumissumaa, kun neljä vuotta sitten.
   
 21. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Maajoukkueurheilu on täysin kestämättömällä pohjalla isoissa seurakeskeskeisissä ammattilaislajeissa. Jos ja kun maajoukkuekilpailuille on tulevaisuudessakin kysyntää, niin sen parempi, mitä enemmän kyseistä toimintaa saadaan pelaajien palkat maksavien seurojen määräysvallan alle niin, että nykytilanteen mukaisten merkittävien riskien lisäksi seurat saisivat maajoukkuetoiminnasta myös suorat hyödyt.
   
 22. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Pihlströmin loukkaantuminen tarkoittaa minusta sitä, että Mika Niemen olympiasauma heikkenee melkoisesti. Niemen olympiamahdollisuus perustui siihen, että hän olisi ikään kuin tuon vahvan laituriparin Pihlström-Anttila siivellä päässyt mukaan valmiin kemian ansiosta. Nyt vaikuttaa siltä, että Leijonien neljä pelaavaa sentteriä ovat Kemppainen, Kontiola, Lajunen ja Koskiranta, olkoonkin että viimeinen näistä antoi hyvin vaisut näytöt syyskauden EHT-turnauksissa. Haastajaosastoon kuuluvat kaiketi Ruohomaa ja Niemi sekä mahdollisesti Sallinen ja Immonen.
   
 23. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Onko se myös idiotismia jos Tolvanen loukkaantuu nuorten MM-kisoissa nyt vuodenvaihteessa? Tai vaikka tulevissa olympialaisissa?
   
 24. Katto Jäsen

  Nyt kun Pihlström loukkaantui, niin Marjamäki valinnee Jari Sailion tilalle. Ykkös yv lienee muotoa:
  Junttila-Ruohomaa-Pyörälä
  Koivisto-Kukkonen

  Väittäisin, että joku kärppätaustainen on kuitenkin etusijalla Pihlströmin ruutuun. Marjamäellä ei myöskään menisi sormi suuhun siinä tilanteessa, jos KHL pelaajat eivät saisi olympialaisissa pelata.
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Eri asia. Panokseton EHT-höntsä vs Maailmanmestaruus tai Olympuakulta