Suomen presidentinvaali 2024

  • 647 568
  • 6 695

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tosi tärkeää, että YLE:llä on tälläistä ohjelmistoa. Veronmaksaja kiittää ja samalla lampaita osallistujille.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Halla-ahon julkisissa esiitymisissä harvoin jos koskaan on nähty näin paljon hymynkaretta kasvoilla, kuin tänään. Vaikka toki puheenparsi on sitä tuttua jäyhää Jussia, niin löytyi sieltä sentään rentouttakin. Ehkä se Stubbin "korkkarit kattoon" -kuvaus puhemiehestä kulissien takana pitääkin paikkansa.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Olli Rehn ei olekaan täysin zombie, yllättävän rento veikko. Ei sillä että äänestäisin, mutta yllätti positiivisesti ja sitten vielä Juice!

Minusta kaikki paitsi Aaltola esiintyivät edukseen. Halla-Ahokin vaikutti ihmiseltä, eikä robotilta. Okei, Haaviston "Sibelius tai Juice" heitto oli vähän kiusallinen, mutta muuten meni hyvin.

Aaltola on sen sijaan käsittämätön tapaus. Eikö miehellä ole tiimissä ketään, joka sanoisi että nyt vittu hereille. Vaimo sanoi että tuolta näyttää mies, joka tajuaa olevansa täysin väärässä paikassa. Minä taas sanoin että tuolta näyttää mies, joka ei ymmärrä olevansa täysin väärässä paikassa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
En ihan hirveästi usko enää tässä ajassa, että tällä viihdepläjäyksellä on suurta merkitystä tulokseen, mutta kauniistihan tuo tosiaan jälleen kerran osoitti, kenen ei pitäisi olla edes ehdolla. Jopa JHA ja Rehn olivat rentoja ja johdonmukaisia verrattuna horisevaan Amerikka-tutkijaan.
 

rpeez

Jäsen
Stubb oli hämmentävän hyvä. Etumatka kasvanee.

Kyllä, viihdyttävä pläjäys. Pirkko Mannola on aikamoinen tapaus, hän on jo 84 ja Miss Suomi 1958!

Jossain määrin jäin miettimään Stubbin käyttämää sanastoa, se on sellaista pk-seudun stadikieltä vuosikymmenten takaa, jota saattaa maaseudun syvissä riveissä ihmiset karsastaa. Viittaan esim sanaan "broidi" ja vastaavat. Muistan kun tällaiset sanat yleistyivät aikanaan niin isäni erikseen mainitsi ettei voi sietää "fatsi" sanaa. Voi olla merkityksetöntä nykyään ja nykyihmiset ei näe asiaa noin, kunhan pohdiskelen. Toivottavasti ei ole siis mitään vaikutusta itse vaaliin.
 

Analyzer

Jäsen
Hyvin vetivät kaikki paitsi Aaltola. Aaltolakin selvisi lähes kuivin jaloin, kunnes tuli se biisin tarinan avaaminen. Se olikin sitten hyvin kornia settiä.

Kaikki olivat tosi varovaisia ja aika samalla sapluunalla liikenteessä. Kovasti koitettiin kehua toisia, ylistettiin esityksiä vuolaasti ja piti sitten Sibeliukset ja Finlandiat päästä mainitsemaan. Sitten Rehn,Aaltola ja Stubb valitsivat sen ilmeisimmän oletettavan voittokortin biisinsä taustaksi, jossa ylistetään oma puoliso maasta taivaisiin. Aaltolan nainen tosin näytti siltä, että teki mieli vajota maan alle.
Toki tarinoissa oli muutakin sisältöä, mutta tämä täytyi sinne saada herrojen ujutettua.

Jotenkin Halla-ahoa, että hän valitsi biisinsä syystä, että se on hyvä biisi.

Kaikki saivat nauratettua yleisöä. Se on näissä tärkeää, että tosikkoleimaa saisi pienennettyä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Jos Elämäni Biisin perusteella äänestäisin, menisi ääni kyllä Harkimolle. Hänen tarinansa selitti biisivalinnan ja meni sitä kautta syvemmälle kuulijaan.

JHa ei oikein edes liittänyt biisiä itseensä.

Ja joo, katson tuota sarjaa sen verran, että eilinen oli vähän sellainen nojaa, piti näidenkin nyt sanoa jotain. Stubbille ehkä voitto sanoissa. Aaltola ja Haavisto vetäneet paremmin aiemmilla visiiteillään.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
On nää somekommentit nykyään kyl helvetin hämmentäviä. En katsonut eilistä lähetystä, mutta olen lukenut koosteet uutisista ja foorumeilta. Aaltolan sekoilu ei varsinaisesti yllätä, koska se on ollut sitä itseään läpi koko kampanjoinnin ajan.

Satuin klikkaamaan auki Facebook-kommentit IL:n uutiselle "Tv-katsojat ärsyyntyivät Mika Aaltolan esiintymisestä Elämäni biisi -ohjelmassa", ja siellä eniten peukkuja saaneet (ja sitä kautta näkyvimmät) kommentit olivat Mikan ylistämistä - valtamedian vähättelyn ohella luonnollisesti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olihan Mika (selvästi) heikoin ja Stubb vakuuttavin tässäkin. Stubb kosiskeli naisten ääniä ja Haavisto kosiskeli konservatiivien ääniä. Halla-Aho taas veti omalla linjallaan. Rehnillä selvästi eniten elämänsä biisi kyseessä.

Ihan hyvää viihdettä. Mieluummin tätä katsoi kuin jotain ö-luokan julkkiksia.
 

Alejandro

Jäsen
Tämä Mikan monologi on kyllä jotenkin todella vaivaannuttavaa seurattavaa. Ihan kuin seuraisi hidastettua junaonnettomuutta, vai miten se kielikuva nyt meneekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös