Sosialidemokraatit – SDP

  • 1 418 398
  • 11 257

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
En ymmärrä politiikkaa, mutta erikoista kun näitä pimeitä puolia tulee melkein joka puolueen jäsenistöstä.
Nämähän kaivetaan ihan täysin. Demarit on vähän niinku Ladan vitosvaihde. Ei löydy enää mutta pakko olla kaikilla hauskaa ja nettomaksajia.
 

Analyzer

Jäsen

Tässäkö ei mielestäsi tarpeeksi selkeästi tehdä Näkkäläjärven rikostaustaa selväksi? Aika eilisen teeren poika täytyy poliitikassa olla jos hänen taustat ei ollut entuudestaan tutut. Se tekeekin tästä valinnasta entistä erikoisemman. Varmasti olisi vielä isommat otsikot jos Näkkäläjärvi samaan aikaan kaksoisviestisi kannattajilleen, että ei kissojen tappamisessa mitään ongelmaa ole vaan kyse on vain poliittisesta ajojahdista.

En ole sanonut, että tästä ei ole uutisoitu ja taustoja mainittu, vaan että missä on ne kirjoitukset, jossa kyseenalaistetaan miten demareiden kokoinen kansanliike voi valita tällaisen kaverin puoluesihteerikseen.

Mediat uutisoivat, mutta minun silmiini ei ole osunut, että ottavat tähän kantaa ja kritisoivat tätä käsittämätöntä valintaa puoluesihteeriksi.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Näkkäläjärven valinta demarien puoluesihteeriksi on tietysti SDP:n sisäinen asia, eikä muista pöydistä kuuluvilla mouruamisilla ole sen suurempaa merkitystä. Ehkä ja toivottavasti Näkkäläjärvi on ottanut tapahtuneista onkeensa ja kasvanut nykyisten tehtäviensä tasalle ihmisenä.
Mitä mahtaa olla syöttinä ongessaan? Kiemurteleeko siellä jotain elävää?
 
No ei tässä ihmeempiä hätiä Demareilla ole. Huomenna Antti ilmoittaa, että puolue irtisanoutuu kaikesta eläinrääkkäyksestä ja puolueessa on nollatoleranssi kissojen lapiolla tappamiseen siinä klassisessa muodossa jolla se yleisesti tunnetaan. Lisäksi Antin kannattaa kiinnittää median huomiota vaikka Toto-kierroksen kertoimiin.

Jäsendemokratia ei tässä Näkkäläjärven valinnassa toteutunut sitten yhtään. Ei toivoisi näitä kuvioita enään mihinkään puolueeseen. Lisäksi mielestäni Näkkäläjärven teot kuvottavia. Toivoisin kuitenkin, että kenenkään 15 vuotiaana tekemät virheet ei olisi se aikuisuuden yhteiskuntakelpoisuutta määrittelevä tekijä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Rydmanin ja Purran nettikirjoitukset ovat pelkkää pyhää autuutta ja harmoniaa näihin Näkkäläjärven tekoihin nähden. Ihan kaikista maailman rikoksista nämä teot menevät sairaimpien top listalle joista olen lukenut elämäni aikana. Tällä miehellä ei ole sielua
No, ehkä näinkin mutta itse olen valmis siihen, että aiemmat teot olivat virheitä ja nyt eteenpäin. Aikaa teoista on ja onhan hän ilmaissut tehneensä virheitä.

Ollaan jatkossa ihmisiksi.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Jäsendemokratia ei tässä Näkkäläjärven valinnassa toteutunut sitten yhtään. Ei toivoisi näitä kuvioita enään mihinkään puolueeseen.

Tämäntyyppinen malli on heillä tuttu entuudestaan - mutta silloin kun puoluekokous valinnan tekee, kyllähän tuo näyttää siltä, että maailman ja järjestödemokratian muutos on SDP:ssa jäänyt huomaamatta.

Noin varsinaisesti puoluesihteerien toimenkuvat ovat menneet puolueiden toiminnanjohtajan ja puoluehallituksen esittelijän roolin suuntaan kaikissa puolueissa. Olisi järkevämpää siinä mielessä, että kokoomuksen tapaan valinta siirrettäisiin puoluehallituksille, kun ei puoluesihteeri ole enää oikein minkäänlainen erillinen entiteetti.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Marinin teinikohellus, Näkkälän nuoruuden eläinsadismi ja törkeä rattijuopumus, Hussain AlTaee, Mäkysen vaimonpettäminen, Veijo Baltzar, Rinne… eipä noita puhtaita pulmusia ole muuallakaan, mutta on tuokin erikoista porukkaa.
Tähän päälle lelusalakuljettaja Rami Adham.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Lisäksi mielestäni Näkkäläjärven teot kuvottavia. Toivoisin kuitenkin, että kenenkään 15 vuotiaana tekemät virheet ei olisi se aikuisuuden yhteiskuntakelpoisuutta määrittelevä tekijä.
Semantiikkaahan tämä on, mutta ottaa korvaan/silmään kun puhutaan näkkiksen nuoruuden "virheistä". Itse käsitän että virhe tapahtuu, kun yritetään tehdä jotain oikein ja se ei onnistu. Virhe on vahinko. Sadistinen eläimen tappaminen on tarkoituksellista. Vai viitataanko vahinkoon sillä, että näkkälämulkku on yrittänyt elää normaalia elämää, mutta sitten tuli vaan vahinko? Tämä pohdinto siis ihan yleisellä tasolla, ei kohdistettuna lainattuun tekstiin, jossa asiallisesti touhut tuomitaan.
Keskustelin näkäräisen valinnasta nimeltä mainitsemattoman kohtuu-syvän pään demarin kanssa, eikä hänkään valintaa ymmärtänyt. Ei taustan, eikä (kuulemma) pätevien vastaehdokkaidenkaan takia. Muisti kuitenkin mainita "nuoruuden virheet" ja sen että onhan siellä eduskunnassa rasistejakin.
 

ipaz

Jäsen
Tyyppi oli 15 vuotias räkänokka kun rääkkäsi noita kissoja. 18 vuotta sitten. Rattijuopumustuomion sai 2011. Lapista kotoisin ja siellä tunnetusti "saa ajaa kännissä oman kunnan alueella". Älkää nyt vetäkö palkoa sieraimeen, mutta Lapissa ajetaan humalassa. Usein. Ei ole tietenkään oikeutettua, mutta pohjoisen tapa. Välimatkat ovat pitkiä. Näkkäläjärvi taitaa kuitenkin olla ottanut onkeensa, eikä tuon jälkeen ole tuomioita saanut.

Sinänsä hyvä, että on ihan sama mitä muut sanovat, paheksuvat ja huutavat, niin SDP päättää kuka heidän puoluesihteerinsä on. Joku persujen Jani Mäkelä heitti läppää "kissaspesialistista". Persujen jos joiden olisi syytä olla hiljaa, mutta Mäkelä nyt on muutenkin idiootti.

Mm. seuraavilla nykyisillä ja entisillä edustajilla on tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 2000-luvulla. Pääasiassa ylinopeuksia, myös törkeitä sellaisia. Rattijuopumukset boldattuna:

Mauri Peltokangas
Sheikki Laakso
Petri Huru
Teuvo Hakkarainen
Jukka Mäkynen
Laura Huhtasaari
Markku Eestilä
Hjallis Harkimo
Sari Raassina
Jussi Wihonen
Antti Rinne
Sirpa Pietikäinen x 2
Unto Valpas
Ville Niinistä
Maria Guzenina
Petri Salo
Pertti Mäki-Hakola
Kimmo Sasi
Tony Halme
Antero Kekkonen
Ville Vähämäki
Juha Hakola

Tytti Isohookana-Asunmaa
Jan Vapaavuori

Eikä Näkkäläjärvi edes ole kansanedustaja. Ei päässyt vaaleissa läpi.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Yleensähän nämä puheenjohtajavaalit ja tietyn puolueen viikonloput ovat tärkeitä puolueille, koska silloin mediakenttä seuraa vain yhtä puoluetta.

SDP:n viikonloppu tähän mennessä:

- Marin kiukuttelee
- Lindtman unohtaa demokratian
- Matias Mäkynen, mies jonka Kokoomus ja Perussuomalaiset varmaan haluavat A-studioon keskustelemaan, servaa Lindtmanin
- Lindtman junttaa rikollisen kissanrääkkääjän puoluesihteeriksi.

Sehän meni hienosti. Mitähän vielä huominen tuo tullessaan.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
On taas etenkin X:ssä harvinaisen raskas keskustelu käynnissä, kun Näkkäläjärven rikoksia "verrataan" persuministerien kirjoituksiin.

Persujen kohdalla kyse on heidän tekemästään politiikasta. Siitä, että vanhat kirjoitukset - joista ei haluta irtisanoutua - antavat olettaa ministeriasemassa olevien poliitikkojen arvomaailman olevan Suomen perustuslain kivijalkana toimivien perusoikeuspykälien vastaisia.

Näkkäläjärven tapauksessa kyse on rikoksista, jolla ei ole paskaakaan tekemistä politiikan kanssa.

Näiden vertailu tekee keskustelusta täysin absurdia.

Mitä tulee Näkkäläjärven eläinsuojelurikokseen, niin kyse on sen verran sairaasta paskasta, että sen taustalla olevia juurisyitä, vaikuttimia ja impulsseja on toivon mukaan käsitelty psykiatrian ja psykoterapian keinoin. Siis rikosoikeudellisten seuraamusten lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Itse laitoin tänään elämäni ensimmäisen kerran suoraa palautetta omalla nimelläni SDP:n nettisivujen kautta nimenomaan ainoastaan tähän Näkkäläjärven valintaan liittyen. Laitoin suoraan, että valinta on taustojen vuoksi aivan kuvottava, täysin pöyristyttävä, ja että eroaisin SDP:n jäsenyydestä, jos jäsen olisin erehtynyt olemaan. Kaikki demarien puhe arvoista on puoluesihteerivalinnan myötä täyttä roskaa.

Väitin rohkeasti, että tämän virheen puolue löytää vielä isosti edestään, koko puoluejohdon, Lindtmanin ja Näkkäläjärven etunenässä, sietäisi hävetä.

Saapa nähdä, vastaavatko mitään, vaikka lähetyskanavassa mainostettiin kaikkeen palautteeseen vastattavan....

Kyllä se taitaa todellakin olla niin, että ainoa kunnollinen ja arvostettava demari on (jo) kuollut demari.

Tällä tarkoitan tietenkin valtavasti arvostamaani Väinö Tannerta.
 
Viimeksi muokattu:

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikäli Demarit ovat seuraavassa hallituksessa, mielenkiintoista nähdä nouseeko Näkkis jopa valtioneuvostoon. Tuomio sovitettu, mutta vaikka miten olisi kyse "nuoruuden hölmöilyistä", ymmärrystä ei tälle heru. Pointtini on siis siinä, että varmasti useimmilla meistä on teinivuosien töppäilyjä, jotka myöhemmin kaduttavat, mutta sadistinen eläinrääkkäys menee rajan yli.
 

ipaz

Jäsen
SDP:ssa on menossa valtakamppailu. Marin oli erittäin vasemmistolainen jopa demariksi. Ja hänen aikanaan puoleen johtopaikoilla oli selkeästi aatteelliset Kiuru, Mäkynen ja kumppanit.

Antti Lindtman on taasen paljon maltillisemmin lähempänä keskiviivaa kuin vasenta laitaa. Tytti Tuppurainen ja Ville Skinnari kuuluvat hänen adjutantteihinsa, jotka varmasti haluavat tehdä selvän pesäeron SDP:n ja Vasemmistoliiton välillä.

Lindtman on puhunut elinkeinoelämästä yhteistyökumppanina, eikä vastustajina kuten Marin arvostellessaan yrittäjiä. Toivottavasti Lindtman saa demarit takaisin Lipposen linjalle. Se olisi koko Suomen etu.

edit. korjattu nimet oikein.
 
Viimeksi muokattu:

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Mikäli Demarit ovat seuraavassa hallituksessa, mielenkiintoista nähdä nouseeko Näkkis jopa valtioneuvostoon.

Tarvis ensin päästä sinne eduskuntaan, kun isossa puolueessa ohi ek-ryhmän ei oikein millään nosteta ministeriksi. Toki hän voi 2027 läpi mennäkin, pitkä aika arvailla.

Puoluesihteerin tehtävä sinänsä on järjestökoneiston pyörittäminen ja organisointi, ei yleensä oma ehdokkuus. Siitä kombosta oli heikkoja esimerkkejä viime keväänäkin.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Kohteen teoista huolimatta emme katsele hyvällä väkivaltafantasioita. Käyttäjä on saanut pelikiellon tästä viestistä sekä muusta toiminnastaan.
Jos löytäisin oman koirani nuotiosta edelleen hengissä kituvana, niin uhraisin sen jälkeen kaiken tarmoni elämässä näihin Näkkäläjärviin, jotta pääsisin heitä spraymaalaamaan ja lyömään lapiolla. Miten oksettavaa paskaa mitä ei mitenkään voi selittää sillä että ”hei se oli nuori ja kaikki nyt nuorena hölmöilee”.

Hyi vittu demarit.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Luulen, että tässä on enemmän kyse siitä, että myös SDP:n isoon rooliin valittu vaikuttaja saa tasapuolisesti saman myllyn, kuin jos kyseinen kissanpentujen tappaja olisikin ollut PS:n poliitikko.

Jos HS ei tee asiasta isompaa juttua, tekee se heistä itsestään yleisön silmissä puolueellisen osapuolen.

Se oli muuten itse asiassa juuri HS, joka Näkkäläjärven rikokset toi julkisuuteen vuoden 2019 eurovaalien alla.

 

ipaz

Jäsen
Ei, vaan demareiden tulisi pitää päänsä kiinni muiden mokailuista. Heillä rötöslista lähimenneisyydessä on vertaansa vailla.
Oikein tuokin. Mä en tajua tätä vuosikausia sitten tehtyjen tekojen kaivamista. Tai joo, tajuan. Mutta kaksinaismoralismin määrä näissä on järkyttävä. Minne on kadonnut poliittinen korrektius? Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven ei toimi ainakaan Suomen politiikassa, vaan kiviä heittelevät kaikki omista teoistaan huolimatta.

Se ero tässä on, että Näkkälänjärven sairas kissojen tappaminen ei liity mitenkää demareiden politiikkaan, hän on siitä saanut tuomion ja pyytänyt anteeksi useammankin kerran. Persujen Junnila ja Purra taasen ämpyilivät anteeksipyyntöjensä kanssa. Ja heidän syntinsä ovat ja olivat politiikkaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hienoa kun heittäydytään, mutta en kyllä usko tällaisen jo nolouden puolelle menevän vedon ainakaan nostavan poliittisen uskottavuuden pisteitä. Tässä kun vieläpä ollaan selvästikin väkijuomaa nauttineessa tilassa, pelkkä naaman punakkuus jo paljastaa sen (vai voiko vielä selittää valoilla?), saati sitten muu olemus..

Toki ajat ovat varmasti muuttuneet, eli näinköhän tämä esitys vetää demarien puoluekokousristeilylle enemmän väkeä kuin Danny ikinä *hymiö*

 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Se oli muuten itse asiassa juuri HS, joka Näkkäläjärven rikokset toi julkisuuteen vuoden 2019 eurovaalien alla.

Sinänsähän Näkkäläjärven rikokset eivät ole mikään uusi asia, mutta oletettavasti nousevat kerta toisensa jälkeen esille, hänen noustessa valtakunnan hierarkiassa ylöspäin.

Edelleen olen melkoisen äimistynyt, mikäli jotkut todella rinnastavat Näkkäläjärven ja kavereidensa teot persuvaikuttajien nettikirjoituksiin. Vaikka yhtäältä tuomitsenkin rasismin ja sitä edesauttavat kirjoitukset, ovat ne ennen kaikkea pikseleitä näytöllä, kun taas Näkkäläjärven teot ovat suoranaista pahuutta.

En yhtäältä osta "nuoruuden töppäilyt"-korttia. Itsekin tuli teininä tehtyä erinäisiä tyhmiä tempauksia, mitkä yli kymmenen vuotta myöhemmin hävettävät, mutta ei tämä kissojen kiduttaminen ja tappaminen, mitään keskivertonuorisoporukan touhuja ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös